Találatok a következő kifejezésre: Tavaly teherbe de annyira (1 db)

Tavaly teherbe estem de annyira rosszul voltam/ hányinger, ami később ráment a gyomromra/, kínok kínját éltem át, elvetettük. Most újra szeretném megpróbálni, ha lenne valami gyógyszer, ami megkönnyítené, és legalább elviselhető lenne. Mit próbáljak?

Legjobb válasz: Képes voltál azért elvetetni, mert rosszul voltál??!!Ezt azt hiszem ÖNZÕSÉNEK hívják!!!Amúgy rengeteg minden van, ami gátolja a rosszulléteket...pl. gyömbér-kóla-kis étkezések, reggel felkelés elött egy keksz...ennyi lett volna akkor is. Én is rosszul voltam, a nap 99%át a wc-ben töltöttem egészen a 17.hétig, ja és a 6.héten kezdõdött, már remegtem a fáradságtól és kimerültségtõl...semmit nem bírtam enni, de MEGÉRTE!!!!31hetes kismama (és nyugodtan pontozzatok le, de akkor is ez a véleményem)

Képes voltál azért elvetetni, mert rosszul voltál??!!Ezt azt hiszem ÖNZÕSÉNEK hívják!!!Amúgy rengeteg minden van, ami gátolja a rosszulléteket...pl. gyömbér-kóla-kis étkezések, reggel felkelés elött egy keksz...ennyi lett volna akkor is. Én is rosszul voltam, a nap 99%át a wc-ben töltöttem egészen a 17.hétig, ja és a 6.héten kezdõdött, már remegtem a fáradságtól és kimerültségtõl...semmit nem bírtam enni, de MEGÉRTE!!!!31hetes kismama (és nyugodtan pontozzatok le, de akkor is ez a véleményem)
13 hetes 3 napos kismama vagyok és Én még a mai napig is rosszul vagyok.De mindig találok valamit amivel egy kicsit tudom csillapítani és ha nem majd elmúlik.Nekem az abortusz akkor sem fordulna meg a fejemben ha elõre tudnám hogy egészen a szülésig nem fog elmúlni, mert van ilyen!Ez nem olyan dolog amit ne lehetne elviselni fõleg ha tisztában vagy vele hogy a pocaklakódért teszed!Jól gondold meg hogy elvállalsz/elvetetsz-e még egy picurt!
Akkor nem néztél utána, hogy milyen lehetõségek vannak, vagy a dokitól nem érdeklõdtél, hogy tud-e adni valamit ilyen esetekre? Akkor is és most is ez/ez volt a teendõ. Nem pedig az abortusz! Egyetértek az elsõ hozzászólóval, ez önzés volt a részedrõl. A gyömbér és a keksz tényleg jó, vagy vannak homeopátiás szerek (neten utánanézhetsz). Felkelés elõtt egy kis keksz és csoki, vagy péksüti, vagy pirítós. Rengeteg zöldség és gyümölcs. A neten sok tanácsot találsz.
Ne haragudj, de ez embertelenség volt a részedrõl! Nekem is voltak problémáim, zsibbadt a karom, de orvoshoz fordultam és segítettek! Mindettõl függetlenül 22 hetesen elhalt a babám, így kellett megszülnöm... De vállalni fogom a következõt, és küzdeni fogok érte, mindent megteszek hogy legyen egy egészséges kisbabám! Szerintem Te nem is akartad ezt a babát igazán... Rosszullét miatt abortusz, más meg mennyit küzd a gyermekért! Nem tudlak megérteni...sõt..
neked nem is valo gyerek.azért elveteted mert rosszul voltál?hány ember van rosszul mégsem veteti rl a babat.és ha megint rosszul leszel akkor is elveteted?addig csinálod mig egyszer nem leszel már rosszul?más meg anyira akar babat és nem jõnn neki õssze.ezt tartom igazságtalanak.ilyen emberektõl vagyok rosszul.
Inkább örülni kellett volna a hányingernek, mert az azt jelzi hogy a babával minden rendben van. Szerintem várj a következõ terhességgel, mert még nem vagy rá igazán felkészülve.
ilyenek nem valo gyerek!
ne kutyát se vegyen!! ha valami baja lesz pár napig és netán hányni is fog, akkor elviszi az állatorvoshoz és elaltatja??
Inkább vegyél kutyát!
Fúúú, tényleg! És sétáltatni is kell meg mindenféle kényelmetlen dolog!
Tudod, aki hülye, az hülye!!!:D Nem tehetek róla, hogy te az vagy!!!Egyáltalán nem volt gondtalan a terhességem, de gyûlölöm az igazságtalanságot. És akkor is úgy gondolom, hogy azoknak van igaza, akik azt írták, hogy önzõség volt, mivel hülyén lett feltéve a kérdés!!!De úgylátszik ezt a hülye emberek nem veszik észre!!!!!!
Ja, és Neked sem ártana kezeltetni magad....és az én babámat nem kell sajnálni. Attól függetlenül, hogy nem szeretem az igazságtalanságot, még lehetek jó anya, nem? Vagy ehhez is hülye vagy, hogy megértsd???
Ez kész...:D Ide ilyeneket is felengednek? Úristen! És az ilyenek írnak véleményt és mi fogadjuk el. Viccnek is rossz. Mit hülyézel, tükör van elõtted? :D Na irogass magadnak, én sajna ennyire nem unatkozom.
Áruld már el, hány éves vagy? Az írásaid alapján kb. 12!!!Ez a tükör téma nálunk az ált. iskolában volt nagy divat...nem tudom hol élsz!!!
Mikor ilyeneket olvasok szégyenlem hogy nõ vagyok, fúj de undorítóak vagytok.Sok okoskodó idióta, azt hiszitek mert terhesek vagytok okosak is, egy gyerek megcsinálásához és megszüléséhez kell a legkevesebb ész, még egy szellemi fogyatékos is képes rá, ki mondta hogy a terhesség okosít?Egyszerûen nem értem ezt a fajta hozzáállást.Mi a probléma ezzel a kérdéssel ha nem értitek a lényeget egyszerûen nem kell rá válaszólni, honnan veszitek hogy ez az oldal csak a tiétek talán rajta van a nevetek.Nevetségesek vagytok, nem hogy a gyerekeitekkel foglalkoznátok mint hogy a gép elõtt ültök és hirdetitek fene nagy okosságotokat, meg teszitek fel az idióta kérdéseiteket, mert azért valjuk be elég sok idióta kérdés van itt amit pont ti tesztek fel kedves kismamák.
Kedves utolsó válaszoló!!!Nem értem néhány ember hozzáállásást. Úgy gondolom, azért van ez az oldal, hogy segítsünk egymásnak, és nem lehurrogjuk a másikat. Én írtam a legelsõ kommentet, és nem azzal a szándékkal, hogy lehurrogjam a kérdezõt, csak elmondtam a vélemányemet. És mellette megosztottam a tapasztalataimat, ami szerintem nem rossz dolog. (Én is elég rosszul viseltem a terhesség elsõ 4hónapját, majdnem kórházban kötöttem ki). Ajánlottam 1-2dolgot, ami jó hányingerre. Erre jönnek ilyen okostojások, akik lehurrogják az embert azért, hogy véleményt mert nyílvánítani!!Hát tudod, ez az undorító!!!De mindegy!!!Engem nem érdekel!Én okosabbnak tartom magam, az ilyen nõknél, akiknek csak a szájuk jár, és nem tudják mit beszélnek! Amúgy szívesebben lennék már a kisbabámmal, ahelyett, hogy itt ülnék a gép elött, de sajnos arra még 2hónapot várnom kell!!!ENNYI!!!
A kérdés az volt hogy mit tegyen hogy könnyebben viselje a terhességet, és nem az hogy elvetette a gyerekét ki ítéli el ez miatt. Akinek nem tetszik menyjen másik kérdésre. Én is kismama vagyok de ez márnevetséges ami ebbe a topic-ban megy.... Nem hogy segítene valaki, pl tanáccsal, ahelyett idegskedik mindenki aki ide belép... Sztem a kismamák a leginkább....pedig nekünk "nyugalomra van szükségünk"... Ha valaki ennyire fel tudja magát húzni ezen az kattintson tovább... ennyi
De én segítettem is...és igen, teljesen igazad van!!!
Szégyelje magát mindenki, aki arra használta az oldalt, hogy a másikat pocskondiázza! Ne itt éljétek ki a felháborodásotokat, ez az oldal nem arra való! Sajnos segíteni nem tudok, viszont engem is érdekelt volna egy-két jótanács, de az az igazság, hogy a körítések miatt az ember már észre sem veszi, ha ilyen meg is bújt a sorok közt. Sajnálom, hogy ide fajult ez a kérdés, piszkosul nem errõl kellett volna szólnia. Szomorú, hogy itt tartunk és még szomorúbb, hogy az ilyen empátiamentes gondolkodást adjuk át a gyerekeinknek.
Kedves kérdezõ, szerintem az orvosodtól kérdezz mert itt normális választ nem fogsz kapni.Nem tudom a többi kérdés mennyivel értelmesebb, de engem sokszór elképeszt a sok hülye kérdés amit az orvostól kellene megkérdezni, nem pedig itt.Itt vagy leszúrást kapsz a sok okos kismamátol vagy még az élettõl is elveszik a kedved.Nem tudom miért kell itt hõzöngeni.Akit felháborít ez a kérdés az ne válaszoljon rá.
Neked nem szabad gyermeket szülni! Mi lesz, ha a terhesség alatt nem leszel rosszul és megszületik szegény? Amikor majd két óránként fel kell kelned éjszaka, mert sír, amikor majd érzed, hogy beszakad a hátad a fájdalomtól, de fel kell õt venni, hogy megnyugodjon, akkor majd intézedbe adod? Egy kisgyermek nem játékszer, amit kidobsz, ha nem jön be a dolog! Nem kell mindenkinek, mindeáron szaporodnia!
Hogy te mekkora hülye vagy kedves utólsó.
LOL Te sikítozol is, miközben írsz? :D Szerintem kezeltesd magad, mert te ugyan nem érdekelsz, de a babádat sajnálnám. A "hülye picsázás"-odból is látszik, hogy még te sem nõttél fel. Igazad van, micsoda hülye emberek vannak, veled az élen, "kismama". Látjátok csajok? Az ilyeneknek van gondtalan terhességük, hát az élet nem igazságos...
Hát ami azt illeti elég hülyén lett feltéve a kérdés...és nem vagyok hormontúltengéses....MÁSKOR MAJD JOBBAN FIGYEL A KEDVES KÉRDEZÕ, HOGY MIT ÍR!!!!!!Ja, és még annyi, hogy mindenki magából indul ki, kedves HÜLYE PICSA!!!!!!Ha engem számonkér valaki valamiért, akkor Õ MIÉER CSINÁLJA UGYANAZT???? Micsoda hülye emberek vannak!!El sem hiszem!!!
Nem értem miért kell háborúzni... Van akinek így , van akinek úgy reagál a szervezete. Fontosabb szerintem a kismama egészsége. Tudom hogy ez rosszul hangzik, de gyereket lehet még csinálni, viszont ha a kismamának valami baja lesz akkor mivan? :( Szerintem senki nem nevetve veteti el a gyerekét, biztosan van rá ok. És szerintem aki még ezen nem esett át, amikor muszáj volt.. Szerintem ennél nincs fájóbb, egy akart babót elveszíteni :( Tényleg nem így kell felfogni hogy "ehez nem volt jogod" meg "neked kutya sem való".... :S Ez gáz. Aki nem volt rosszul terhessége alatt az örüljön, és koncentráljon tovább a babájára. Üdv.
Mégis mire számítottál? a terhesség ezzel jár, van aki szerencsésebb és jobban viseli, barátnõm 1 hónapja kórházban van és infúzion lóg mert a vizet is kihányja... DE nem adja fel a gyerkõcét és kûzd érte.... Nem ez a megoldás.. Ilyen kérdéseket meg szerintem ne ebbe a topic-ba írj ahol hemzsegnek a kismamák, mert nem gyengén vagy leszólva ( JOGOSAN ) Én sosem vetetném el. 18 éves vagyok és 26 hetes terhes, én is megijedtem mert még fiatal vagyok, de egy percig sem gondoltam hogy el kellene vetetnem. :S :S :S Plána nem a rosszullétek miatt...
Szia! Ne haragudj de ha az elsõt nem bírtad akkor a gondolod a többi mennei fog? Nem lett volna szabad elvetetni a babát!!! A 16.hét után tuti jobban lettél volna , egy kis agykontrollal fõleg! Én az ötödik babámat várom, abból ötször végig rosszul voltam. Sõt az elsõvel végig hánytam, a család csak a wc ben talált rám!!! Ez az élet rendje, amit át kell vészelni. Ha ez rossz, akkor a szülésnél mit fogsz tenni?????? Mert az igazi kín, és fájdalom ott lesz! De megéri. Csak ezt agyilag kontrollálni kell. Üdv 37. hetes kismama.
Én most 32 hetes terhes vagyok és kb: a 20 hétig mindennap hánytam fájt a hasam, minden bajom volt! Vetettem volna én is el? akármilyen durván is hangzik ez GYILKOSSÁG! Az a kisember semmirõl nem tehetett! Szerintem egy csöppség mindent megér, még azt is, hogy rosszul legyünk, fájjon mindenünk! De amikor megszületik annál nincs jobb! Ha ennyire nem birod a rosszullétet, akor neked sem gyerek sem valamilyen állat nem való! Bocs de ez a véleményem!
Mit jelent az, hogy ráment a gyomrodra? Komolyan kérdezem, mert úgy gondolom, nem egy kis rosszulléttõl kellett elvetetned a babát, hanem komoly gondok adódtak. Sajnos vigyázni kell az ilyen helyen feltett kérdésekkel, mert tele van mártír kismamákkal, akik nem látnak az orruknál tovább, itt vezetik le indulataikat, ha valaki olyat ír, ami nekik nem tetszik. Persze tisztelet a kivételnek. A kérdésedbõl konkrétan nem derül ki, mi volt a gond a hányingeren kívül, így azokon kívül, amiket már felsoroltak, jobbat én sem tudok. Az orvosoddal mndenképpen beszélj errõl, biztosan van valami megoldás.
Én az elejétõl kezdve rosszul voltam hányás, rosszullét minden nap, most 38 hetes vagyok és annyira nyomja a gyomromat a kicsim, hogy alig kapok levegõt.Mégis megtartottam.NEKED NEM VALÓ GYEREK!!!!!Esetleg ha este sírna , akkor kitennéd valamelyik kukába?Ez borzasztó!
Honnan tudjátok hogy mennyire volt rosszúl?Szerintetek ha csak egy kicsit akkor elvetette volna.Akkor most engem is lehet mocskolni mert én is elvetettem, annyira rosszúl voltam hogy a kislányomat nem tudtam ellátni, jártányi erõm sem volt , hánytam ment a hasam, elájúltam, aztán a vérvételnél kiderûlt hogy a májam is ráment.Na ki vállalta volna a terhesség folytatását?Lehet jelentkezni, nekem többet ér az egésszégem.Mire megyek két gyerekkel betegen, ez nem játék, sajnos nem mindenkinek alakúlnak úgy a dolgai mint nektek.Ettõl én még ugyanolyan nõ vagyok mint ti, és azért azt nem kéne elfelejteni hogy ez veletek is ugyanugy meg tõrténhet mint velem vagy a kérdezõvel, 30 éves vagyok de az még mindíg elképeszt hogy nõ a nõvel mennyire szemét tud lenni.
Kicsit meg kéne állni a sárdobálással... Ha valaki kénytelen elvetetni egy tervezett babát akkor annak gondolom elég nyomós oka lehet rá, és valószínûleg nem egyedül dönthetett így, orvosi szakvélemények és vizsgálatok lehettek az elõzmények. Normál esetben szerintem minden nõ körömszakadtáig harcol a magzatáért, de sajnos vannak akik elveszítik ezt a csatát. Szerintem keress egy olyan orvost aki valóban tud kezelni egy ilyen spec. esetet. Nagyon sok készítmény létezik, biztosan erre is van megoldás. Nem lesz könnyû de ezt gondolom tudod. Sok szerencsét!
szia én az elsõ babámmal iszonyatosan rosszul voltam. Reggeltõl estig hányingerem volt, nap végére általában már bõgtem mert szinte levegõt alig bírtam venni. Õt elvetettük, nem emiatt, teljesen más okokból. Most szintén terhes lettem. Semmi bajom nem volt, fájt a mellem ennyi. Soha nem volt hányingerem, talán egyszer-kétszer. Sajnos ez a baba, tegnap elment, pedig õt nagyon akartuk. Olvastam valahol, hogy minél jobban rosszul van az ember, anál több hormont termel a szervezete, ergo több eséllyel megmarad a bébi. Nem tudom ebbõl mi az igazság, de inkább újból elviseltem volna az osszes rosszullétet, csak megszülethessen a babánk.
A kérdező hozzászólása: Istenem komolyan nem hiszem el milyen emberek vannak.Segíteni vagy a kérdésemre válaszolni pedig alig. Csak hogy tisztán léssanak akik szerint nekem kutya se való, van egy gyönyörû 7 éves kisfiam, akivel végigcsináltam a rosszulléteket, azzal a különbséggel, hogy akkor nem kerültem korházba és nem rakták szét a kezüket a dokik hogy mitõl nézek ki úgy mint aki haldoklik, és nem nyomtak belém napi 8 gyógyszert, és nem kapartak össze naponta a földrõl! Aki pedig láttamin mentem keresztül és hogy néztem ki, nem itélt el. Elszomorító hogy milyen rosszindulat van eggyesekben:(
A legelsõ válaszadó vagyok!!!Figyi!Akkor nem így kellett volna feltenni a kérdésedet, hanem leírni, hogy mi volt. Ez így elég durvának hangzik, és jogos volt a leszólás, akármennyire is nem tetszik!!!Máskor legalább tudod, hogy hogy fogalmazd meg a kérdésed!!!!ÉS NYUGODTAN PONTOZZATOK LE!!!!31hetes kismama
A 16 válaszoló vagyok az utólsó válaszolotol kérdezném hogy jössz te ahhoz hogy te dönsd el hogy mi a jogos leszúrás eggyáltalán hogy mersz te valakit is leszólni, hát ki vagy te.Ennél hogy fogalmazzon jobban szerintem te vagy a hülye ha nem érted, attol hogy te valamit nem értessz az nem azt jelenti hogy a másik a béna.Senkinek nincs joga elitélni a másikat, ti is kerülhettek még ilyen helyzetbe mint mi, kivánom minden rosszindulatu hülye picsának hogy csak egyszer érezzétek milyen elvetetni ugy egy gyereket hogy nincs más választásod.Annyit azért hadd kérdezek hogy akartok jó anyák lenni ha ennyi együtt érzés sincs bennetek?
Hát le is pontozunk te kedves kis hormontúltengéses 31 hetes kismama, aki a szerencsések közé tartozik. Ne ítélj, hogy ne ítéltess, ennyire egyszerû.
Mennyi elmebeteg ennél a kérdésnél:D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Kivel fogok szülni 2014. Júniusban?

Arra lennék kiváncsi, hogy ki fog ugyanakkor szülni, mint én?:)

13

MIT JELENT A P2-ES CITOLÓGIAI EREDMÉNY?

Azt mondta a dokim rendben van,mégis küldtek levelet a rendelőből,de még nem tudom mi van benne mert ma megyek átvenni... de csak azmiatt jöhetett levél... másra nem tudok gondolni!!! 15 hetes kismama vagyok!!!!

9

5 hetes terhes vagyok és nagyon rosszul viselem, de vár még rám egy hosszú ut mit csináljak?

Sziasztok. 5 hetes vagyok és már minden "tunet" elojott (emelyges,hanyas,folyamatos rosszullett). Ki kellene mennem kulfoldre 12 oras ut, igaz nem én vezetek,de mar most felek. Tudnatok tanacsolni valamit?

4

38 hetes km vagyok, és eszméletlenül görcsölök. Totál olyan, mint a menstruációs görcsök. Ezek jóslófájások?

Ez a harmadik terhességem, de az előző kettő épp amiatt lett császár, mert nem éreztem a fájásokat. Igazából azt sem tudom, hogy milyen az, amikor beindul a szülés, és fájások vannak. Most, amikor programozott császárom lenne, épp most fog beindulni magától a szülés?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!