Találatok a következő kifejezésre: Tavaly regisztráltam az (3 db)

Mihez kell? Ha FHT-t akarsz igényelni, akkor az utóbbi 2 évet nézik, így a tavalyi is beleszámít.
A kérdező hozzászólása: Segélyhez kell.
A kérdező hozzászólása: Az átvállaló részt a munkáltatóm tölti ki?
Be kellett volna jelentened 15 napon belül, hogy van munkahelyed. Most nem tudom, ilyenkor mi van, de mindenképpen minél hamarabb jelentsd ezt be. Nem tudom mi lesz, de lehet hogy még mulasztási bírságot is kapsz. De ne halaszd már tovább, mert csak rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, most néztem meg a bejelentõ lapot.Tavaly megcsináltam és eltettem.Remélem még nem túl késõ!!Köszi!

Tavaly júliusban regisztráltam a munkaügyiben pályakezdőként. Most szeretném kiváltani a Start kártyát. Elég ha APEH-ba megyek az igénylőlapot kérni, kitölteni, vagy előtte a Munkaügyibe is be kell mennem valaminek?

Kilátásban van egy fix meló, és ezért kellene

Legjobb válasz: Ha a start (pályakezdõ) kártyát akarod kiváltani, akkor nem kell munkaügyis igazolás. Viszont kell a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat. Ha a Start bónusz kártyát, akkor kell a munkaügyis igazolás.

Ha a start (pályakezdõ) kártyát akarod kiváltani, akkor nem kell munkaügyis igazolás. Viszont kell a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat. Ha a Start bónusz kártyát, akkor kell a munkaügyis igazolás.
Csak akkor váltsd ki, ha nem csak kilátásban van, hanem meg is kapod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!