Találatok a következő kifejezésre: Tavaly októberben új (4 db)

kresz vizsgától számítva 2 év ez eddig is így volt
attól függ.

36 hetes kismama vagyok és tavaly októberben volt az egyik szememre retina levállásom, amit megoperáltak. A szemorvosom nem tartja indokoltnak a császárt, lehetséges, hogy nem szakad le újra? Nem szeretnék megvakulni!

Legjobb válasz: Én is úgy tudom, hogy retinaleválást követõen nem hagyják erõlködni az embert, ezért császároznak. De úgy gondolom a szemorvos az aki a legjobban ért ehhez, mindenki egyéni elbírálás alá kerül, tehát ha õ úgy ítéli meg, szerintem bízz benne, õ a szakember. Megértem az aggályod is, ha mégis félsz a természetes szüléstõl beszéld meg a szülészorvosoddal, szerintem ez lehet javallata császármetszésnek.

Én is úgy tudom, hogy retinaleválást követõen nem hagyják erõlködni az embert, ezért császároznak. De úgy gondolom a szemorvos az aki a legjobban ért ehhez, mindenki egyéni elbírálás alá kerül, tehát ha õ úgy ítéli meg, szerintem bízz benne, õ a szakember. Megértem az aggályod is, ha mégis félsz a természetes szüléstõl beszéld meg a szülészorvosoddal, szerintem ez lehet javallata császármetszésnek.
Én a helyedbe megnéztetném másik orvossal is és ha eltérõ a vélemény akkor egy harmadikkal, hogy tudjak dönteni. Nekem nagy dioptriáról volt szemmûtétem így én is voltam szemorvosnál... De szerencsére nekem engedlyezte a temészetes szülést.
A kérdező hozzászólása: Bocs nem rozex volt hanem sortret csak összekevertem a kenõccsel
Szia. Nem tudom hasznos-e amit most leírok, de egyik barátnõm szedte a Roacutánt 11 hónapig. Az 5. hónap körül kezdett szépülni az arca, de amint abbahagyta, 3 hétre ugyanúgy visszajöttek a pattanásai, sõt mégrosszabbak :( Ha nem látom a saját szememmel, el sem hiszem! Viszont van akinek használt. Kinek hogy reagál rá a szervezete szerintem.


Tavaly októberben költöztünk új házunkba. A "plafonból" (nem a padlásról) folyamatosan valami rágcsálásfélét hallunk, főleg éjszaka nagyon hangosan. Mi lehet ez? Mit lehet tenni?

Arra gyanakszunk, hogy a gerendából falatozgat valami kártev?.

Legjobb válasz: Szerintem szú.Olyan kaparászó hangja van.

Szerintem szú.Olyan kaparászó hangja van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!