Találatok a következő kifejezésre: Tavaly május voltam (3 db)

Mehetsz, de a heg nem fog barnulni.
sztem nyugodtan mehetsz. nekem régebbi hegeim vannak, eltünni nem fognak de évek multán azért halványulnmak
nekem most telik le az egy év, most lesz a rákszûrés is.25hetes kismama
Mindenképp menj el már a jövõ 7en!! A terhesség alatt azért kell levenni a kenetet, mert megnõ az ösztogén a szervezetedben és ez gondokoz is vezethet! nem lesz semmi baj veled, de jobb megelõzni! nem értem mért nem mondta eddig még neked ezt a dokid!!!!És azt most nem azért mondtam, hogy megilyesszelek, nekem is a dokim mondta!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
január óta? az kb. három esélyes alkalom lehetett:) ne aggódj, hogyne lehetne gyereked:)
A kérdező hozzászólása: 12 hetes kismama vagyok:)
Mizu veled?
Nem minden esetben, nekem az aktuális mensi napján ment 37 fölé végig alatta volt
A kérdező hozzászólása: nem mértem a hõmet eddig.szerdára nem várom.ha mostantól reggelente mérem a hõmet és 37 alatt van akkor nem vagyok babás?
Így van!!! Ne görcsölj, ez nagyon fontos. Meglátod sikerülni fog:-)
De lehet! Pont ma beszélgettem valakivel! Nekik évek után jött össze, elvetélt a lány! 2. baba kislány lett, és egészséges! 3. baba elment szintén, és a 4. baba egészséges kislány lett! :) Neked is lesz! Nézd ezt úgy, hogy inkább jöjjön késõbb, de maradjon is meg! Én ezt mondom magamnak! Lesz baba, csak ne görcsölj ezen! Egészséges lesz, csak legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: sajnálom:( én csak attól félek h nem lehet a mûtét miatt:/
vedd úgy, hogy te már elõrébb vagy! nekem február 4-én volt mûtétem, és csak május végén próbálkozhatunk újra! Na nekem pl ez az idõ megy el nagyon nagyon lassan4 :(
Én is hasonló szituban vagyok, októberben volt vetélésem, januártól próbálkozunk újra, még nem sikerült, de mi is nagyon várjuk már, nekem azt mondta a doki, hogy ha egyszer összejött, akkor sikerülni fog. Ebbe kapaszkodom, de nekem is nagyon nehéz már türelmesnek lenni. Próbálom elterelni a gondolataimat, de sajna nem nagyon sikerül :(
A kérdező hozzászólása: már nagyon várjuk õt:) lehet ez is a baj:/
Nekem 2012 január 23-án volt vetélésem, azóta nem jön össze a baba
Ne aggódj, jönni fog a baba. Nekem tavaly májusban volt vetélésem és augusztusban megfogant az újabb baba. Egy hónap múlva fog születni (elvileg) :-)
Szia. Én óktóberben vesztettem el a babámat. És most újra terhes vagyok. Holnap már 14 hetes :-) ne aggódj Nektek is jön nemsoká a lurkó! Korai aggódni :-)
Hatalmas gratulaáció :-) nagyon boldog babavárást kívánok!! 22hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!