Találatok a következő kifejezésre: Tavaly februárban abba a (2 db)

Tavaly februárban hagytam abba a gyógyszer szedést lehetséges az hogy most zavarodik meg a pete érésem? Mert 9 napja késik. Kis görcsöléseket érzek mintha meg akarna jönni. Csináltam tesztet ami negatív lett.

De a mellem sincs bedagadva vagyis nem fáj annyira!!!

Legjobb válasz: És mindíg rendszeres volt a mensid? Lehet hogy baba, de lehet hogy más a problémád.Keressd fel a dokidat, õ többet tud mondani.Ennyi idõ alatt azért csak kimutatná a teszt ha babát vársz.

És mindíg rendszeres volt a mensid? Lehet hogy baba, de lehet hogy más a problémád.Keressd fel a dokidat, õ többet tud mondani.Ennyi idõ alatt azért csak kimutatná a teszt ha babát vársz.
A kérdező hozzászólása: Szia igen! De a múltkor még elõbb is jött meg mint kellet volna .De hétfõn csináltam a tesztet az lehet korai volt. És képzelt kb másfél hete minden reggel megy a hasam. Lehetséges hogy ez a tünet hogy terhes vagyok mert eddig ilyen nem volt!!!
szia én is így vagyok!!én áprilisban hagytam abba tabit.meg is jött minden hónapban.ám februárban és most kimaradt a menzim!tiszta kész vagyok.azt hittük babó, és nem!nekem is majd egy év szünet után õrült+.

Nem jött meg. A gyógyszert 6 év után tavaly októberben hagytam abba. Azóta mindig megvolt, csak a mennyisége kevesebb volt. Ha február 16-tal kezdődő héten voltam együtt a barátommal, akkor mikorra várható a beágyazódás?

26-án csináltam tesztet, ami negatív volt. Meddig életképesek a hímivarsejtek?

Legjobb válasz: a hímivarsejtek biztonsággal 72 óráig, ritkább esetben akár egy hétig is életképesek. a beágyazódás most zajlik, a teszt még korai volt, egy hét múlva egy nagy érzékenységûnek már ki kell mutatni valamit!

a hímivarsejtek biztonsággal 72 óráig, ritkább esetben akár egy hétig is életképesek. a beágyazódás most zajlik, a teszt még korai volt, egy hét múlva egy nagy érzékenységûnek már ki kell mutatni valamit!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. Akkor a héten még nem érdemes csinálni egy újabb tesztet? Igazából nagyon aggódom. Nem szeretnék még baby-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!