Találatok a következő kifejezésre: Tavaly érettségiztem felvételiztem, (1 db)

Tavaly érettségiztem és felvételiztem, ahova fel is vettek, de egyre jobban úgy érzem, hogy ahova most járok egyetemre nem fog menni, és már nem is szeretném igazán. Hol tudok újra érettségizni?

Nézelödök más iskolák után, de amiket néztem mindenféleképpen le kell érettségiznem más tárgy(ak)ból. Nem szeretnék visszamenni érettségizni a középiskolámba, s?t szerintem nem is tudnék, hisz biológiát pl ott csak 1 évig tanítottak és elvileg ilyenkor nem is érettségizhetnék bel?le... Ilyenkor mi a teend??

Legjobb válasz: Bármibõl érettségizhetsz,csak az OKÉV-nál kell rá jelentkezni. Én is igy csináltam. Asszem 12ezer Ft egy tárgy középszinten.De csak akkor kell fizetni ha már nem jársz suliba. OkÉv-ot kérdezd meg,õk tudni fogják.www.okev.hu

Bármibõl érettségizhetsz, csak az OKÉV-nál kell rá jelentkezni. Én is igy csináltam. Asszem 12ezer Ft egy tárgy középszinten.De csak akkor kell fizetni ha már nem jársz suliba. OkÉv-ot kérdezd meg, õk tudni fogják.www.okev.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Írásbeli felvételi. Hogy megy ez pontosan?

Mondjuk megjelölsz négy középiskolát, és ebből háromba felvesznek. Kötelezően abba az iskolába kell beiratkoznod, melyet első helyen jelöltél meg? Vagy választhatsz? Nem értem.

4

Szakdogánál mi számít leíró résznek, és mi elemző/kutató résznek?

Ha pl. szakirodalmi cikket emelek ki és azt lehivatkozom, az mihez számít?
Meg pl. ha szakcikkekből építem fel (lehivatkozva persze), akkor az jó? Ez kutatási eredménynek minősül?

1

Mit tegyek, ha a karon belül a szakomon kvázi nincs lehetőség TDK-zni?

Egyik tanár közli, hogy keressek céget. Mégis hol és hogyan? (Piacképtelen szak)
Másik tanár pedig a szakhoz nem kapcsolódó területekre akar terelni. Pedig én a szakhoz kapcsolódó témába szeretném beleásni magam.

Nem ajánlanak céget, vagy nem segítenek találni külső konzulenst, nem adnak szakirodalmat, amit olvashatnék most ősszel, tavasszal meg lehetne kutatni.
Sőt, témát is csak tessék-lássék javasolnak, és csodálkoznak, hogy nincs témaötletem. Honnan lenne?

Mégis mit tegyek?

3

Jó a Madách Imre Gimnázium, ha színész szeretnék lenni?

Még nagyon sokat kell fejlődnöm, hogy ténylegesen legyen esélyem színésszé válni, mennyire jó/nem jó választás ebből a szempontból a budapesti Madách Imre Gimnázium?

1

Mi kell ahhoz hogy piáros legyek?

Mármint milyen suli. És hogy keresnek ebben a szakmában?

4

Szakképző iskolából mért nem vesznek át értetségis iskolába? Komolyan mondom elbaszák az egész életem

5

Ingyenes esti okj képzésre melyik budapesti iskolában van lehetőség?

Ha minden igaz az első szakma még mindenki számára ingyenes. A helyzet a következő: nappali tagozatra már nem járhatok, érettségivel rendelkezem, és heti 5 nap 8 órás munkaidőben dolgozom és szeretnék továbbtanulni emellett. Kíváncsi lennék a szakmákra, hogy mik a lehetőségek illetve olyan iskolákra, ahol ténylegesen ingyenes az esti képzés. Lehet én kerestem rá mindig szerencsétlenül, de egyet se találtam.

4

8. Általános iskola utána keressek rendészeti iskolákat vagy katonait valaki segítene? Iskolai átlag amivel belehet kerülni?

2

Ki fogok menni 2014. szeotemberében magyarba tanulni, de van pár kérdésem tudnátok válaszolni rá?

Horvátországban élek ,de minden vágyam ,hogy magyarba mehessek tanulni és úgy látszik ,hogy 2014.szeptemberében teljesülni fog és van pár kérdésem mert pár dolgot nem értek és ebben kérem a segítségeteket.
-1.Középsulis vagyok 1. és át szeretnék iratkozni magyar középsuliba ,hogy tegyem hogy iratkozzak át menjek ki magyarba és ott iratkozzak be lehet itt is Horváthban email vagy valami segítségévél és majd szeptemberben magyarban kezdek?
-2.Kell felvételit vagy ilyesmit írnom ,hogy vegyenek fel?
-3.Ösztön díjjal tudok csak kimenni magyarba ezért az fél évit és az év végit fére teszem a sulira és tudom ,hogy pár középsuliba adnak ilyen ösztön díjat ebből lehetséges lenne a koli árát fizetni?
-4. A koliban kapunk kaját is?
-5. Hogy tudnák átiratkozni más suliba ,hogy az itteni tanárok csak az utolso pillanatban tudják meg mert ha netá n elobb tudnák meg direkt rosszabb jegyet adnának stb..valami tanács?
Elore is koszonom!

9

Szerintetek a Medgyessi vagy a Bethlen?

Felvételi előtt állok és nem tudom eldönteni hogy debrecenbe a medgyessibe menjek angolra vagy a bethlen gábor szakközépbe szintén angolra lécci írjatok véleményeket a két suliról melyik a jobb vagy melyik a keményebb? Egyébként ha ez számít ügyvéd szeretnék lenni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!