Találatok a következő kifejezésre: Tatabánya környékén olyan hely, ahol (2 db)

Nem ismer valaki olyan helyet ahol márciusban lesznek fajtiszta golden retriever kutyusok, valahol tatabánya környéké, de ha úgy van pest környéke is lehet?

Legjobb válasz: A kenneleknél keresgélj, ne pedig szaporítótól vegyél kutyát, mert minél többet vesznek meg tõlük, annál több kóborka lesz az utcán!

A kenneleknél keresgélj, ne pedig szaporítótól vegyél kutyát, mert minél többet vesznek meg tõlük, annál több kóborka lesz az utcán!
Márciusban Pesten, áprilisban Pápán lesz kutyakiállítás.Biztosan sok goldi lesz!
Egyébként világkiállítás lesz Pesten tavasszal...
Egyébként meg fajtatiszta, nem fajtiszta...
Vagy ha nem ragaszkodsz kicsihez, fiatal felnõttet örökbe tudsz fogadni a fajtamentéstõl.

Tatabánya környékén van olyan hely, ahol hétvégén kismama-kispapa torna foglalkozás van?

Legjobb válasz: Én úgy tudom , a kórházon belül,Szent Borbála van a kis faházban, de sztem nem hétvégi.Én a védõnõmet kérdeztem, de még nem kaptam egyértelmû választ.Sztem Te is érdeklõdj a tiédnél, elvileg kell tudjon segíteni. 18 hetes kismama

Én úgy tudom , a kórházon belül, Szent Borbála van a kis faházban, de sztem nem hétvégi.Én a védõnõmet kérdeztem, de még nem kaptam egyértelmû választ.Sztem Te is érdeklõdj a tiédnél, elvileg kell tudjon segíteni. 18 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!