Találatok a következő kifejezésre: Tatabánya környékén olyan (11 db)

Nem ismer valaki olyan helyet ahol márciusban lesznek fajtiszta golden retriever kutyusok, valahol tatabánya környéké, de ha úgy van pest környéke is lehet?

Legjobb válasz: A kenneleknél keresgélj, ne pedig szaporítótól vegyél kutyát, mert minél többet vesznek meg tõlük, annál több kóborka lesz az utcán!

A kenneleknél keresgélj, ne pedig szaporítótól vegyél kutyát, mert minél többet vesznek meg tõlük, annál több kóborka lesz az utcán!
Márciusban Pesten, áprilisban Pápán lesz kutyakiállítás.Biztosan sok goldi lesz!
Egyébként világkiállítás lesz Pesten tavasszal...
Egyébként meg fajtatiszta, nem fajtiszta...
Vagy ha nem ragaszkodsz kicsihez, fiatal felnõttet örökbe tudsz fogadni a fajtamentéstõl.

Hol van Tatabánya környékén (60km-es körzetben) olyan kórház, ahol a 24. heti cukorterheléses vizsgálatot még a régi módszerrel (tej + zsemle/keksz) csinálják? Nem szeretném a cukros oldatos vizsgálatot még egyszer!

Legjobb válasz: Bocsáss meg, a hozzá nemértõ kérdésemért, de a cukorbetegségben a 24. heti vizsgálat, az valamilyen fordulópont? Egyébként Budapest azt hiszem belefér az elképzelésedbe, vagy akármelyik magán kórház, ahol akármivel megcsinálják neked a tesztet. Vagy tévednék? Sztk-val nemigen válogathatsz.

Bocsáss meg, a hozzá nemértõ kérdésemért, de a cukorbetegségben a 24. heti vizsgálat, az valamilyen fordulópont? Egyébként Budapest azt hiszem belefér az elképzelésedbe, vagy akármelyik magán kórház, ahol akármivel megcsinálják neked a tesztet. Vagy tévednék? Sztk-val nemigen válogathatsz.
Szerintem a kérdezõ terhes és arra a cukorterheléses vizsgálatra gondol... Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre kérdezõ, Oroszlányon is cukros löttyöt kell inni :(


Tatabánya környékén van olyan hely, ahol hétvégén kismama-kispapa torna foglalkozás van?

Legjobb válasz: Én úgy tudom , a kórházon belül,Szent Borbála van a kis faházban, de sztem nem hétvégi.Én a védõnõmet kérdeztem, de még nem kaptam egyértelmû választ.Sztem Te is érdeklõdj a tiédnél, elvileg kell tudjon segíteni. 18 hetes kismama

Én úgy tudom , a kórházon belül, Szent Borbála van a kis faházban, de sztem nem hétvégi.Én a védõnõmet kérdeztem, de még nem kaptam egyértelmû választ.Sztem Te is érdeklõdj a tiédnél, elvileg kell tudjon segíteni. 18 hetes kismama

Tatabányán vagy környékén tudtok olyan ékszerészt ahol nemesacél karikagyűrűt lehet venni?

Legjobb válasz: szia mivel látom internetezel ... érdemes lehet szétnézned a neten... sok olyan cég van ami ilyesmivel foglalkozik és megrendelésre kiszállítással és után fizetéssel megkaphatod a gyûrûket. láttam olyan honlapot ahol pár ezer forint a pár olyan követ kérsz bele amilyet akarsz leadod a méreteket és kiszállítják díszdobozban potom 700 ftért...

szia mivel látom internetezel ... érdemes lehet szétnézned a neten... sok olyan cég van ami ilyesmivel foglalkozik és megrendelésre kiszállítással és után fizetéssel megkaphatod a gyûrûket. láttam olyan honlapot ahol pár ezer forint a pár olyan követ kérsz bele amilyet akarsz leadod a méreteket és kiszállítják díszdobozban potom 700 ftért...
http://ekszer-eshop.hu/7185-nemesacel-gyuru-csatolt-dupla-ka.. itt egy nagyon szuper viszonylag olcsó oldal a gyûrû a képen amit belinkeltem 3300 ft

Tatabányán és környékén van olyan, aki pesszáriummal védekezik? Többi lent.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan aki jelenleg is használ, vagy a közelmúltban használt e pesszáriumot, és melyik orvos mérte le neki? Mert a doki szabályozza meg a méretet, úgy tudom... előre is köszönöm a válaszokat!

Maggi Würze kapható Tatabánya vagy Budaörs környékén valahol? Nem online, hanem valami boltban, vagy olyan online boltban, ahol nem egy vagyon a házhoz szállítás?

köszi

Legjobb válasz: http://azsiabt.kernel.hu/component/page,shop.product_details.. Ha az elõbbi címet behívod, megtalálod azt a céget amelyik forgalmazza a Maggi fûszert. A Vámház krt-on üzletük is van.

http://azsiabt.kernel.hu/component/page, shop.product_details.. Ha az elõbbi címet behívod, megtalálod azt a céget amelyik forgalmazza a Maggi fûszert. A Vámház krt-on üzletük is van.
A kérdező hozzászólása: kösz, ismerem (google a barátom), de 1990 ft-os szállítási költségért nem fogom megrendelni....és nem fogok több ezret kifizetni buszjegyre, hogy bejussak a Vámház körútra

Van esetleg olyan tánctanár Tatabányán vagy környékén, aki betanítana egy keringőt meg még egy másik táncot egy végzős osztálynak?

Legjobb válasz: Tudom hogy nem aktuális, de hátha valakinek jó lesz még :) Javaslom hogy hívd fel a KPVDSZ-házat, vagy a régi Suzuki szalonban is van az Omega Plázával szemben egy tánciskola. Mind2 helyen szalontáncot tanítanak.

Tudom hogy nem aktuális, de hátha valakinek jó lesz még :) Javaslom hogy hívd fel a KPVDSZ-házat, vagy a régi Suzuki szalonban is van az Omega Plázával szemben egy tánciskola. Mind2 helyen szalontáncot tanítanak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!