Találatok a következő kifejezésre: Taszítja a ha (70 db)

A fiúk nagyon taszítónak találják ha egy lány ennyire félõs?

Az az utolsó dolog hogy horrort nem lehet velem nézni mert utàna hetekig félek. Mindig félõs voltam de ez màra annyira elhatalmasodott rajtam hogy még a rovaroktól is félek. Vagy nem merek kimenni a házból mert hallom hogy kint járkál valaki. De olyan is volt hogy bérletet akartam venni és úgy 2 másodperccel azutàn hogy bementem a posta hivatalba már rohantam is ki mert konkrétan halál félelmem volt. De boltba se nagyon járok egyedûl. Ezek mondjuk még annyira nem is vészesek ha van mellettem valaki akiben bízok. Csak hát ugye nem fogadhatok fel egy testõrt magam mellé.

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Engem nem taszít csak akkor így hogy fog téged egy fiú is megismerni? Hogy mernél randira menni vagy találkozni egy fiúval ha még a postára se mertél bemenni?:D
Ez elég gáz, valamit tenned kellene, persze itt most páran írják, hogy aranyos, stb. de ez nem így mûködik. Nem lehet mindig melletted valaki, az életben pedig lesznek dolgok amiket magadnak kell elintézni, így nehéz lesz rád bízni bármilyen apró-cseprõ feladatot is.
Nyugi, ez csak szocfóbia. Nekem hányingerben, szorongásban nyilvánul meg. Elõször azt hittem, hogy csak utazási rosszullét (mert leginkább buszon és vonaton jött elõ), de késõbb rájöttem, hogy a sok ember, a bezártság és a valamibe való belekényszerítettség okozza, mivel tudom, ott nincs nagyon menekülõ útvonal.
Joaz legalább mindig eggyütt lehetnénk.
Nem taszító egyáltalán, viszont javaslom egy pszichológus felkeresését, mert az élet rengeteg területén problémába fogsz ütközni, ha kikerülsz az iskolapadból...
Ez bizony eléggé hátrány.. Taszítónak nem mondanám, de nem igazán foglalkoznék ilyen lánnyal. Mert ez már betegség. Barátként biztos azt tanácsolnám, hogy sürgõsen keressen fel egy orvost, mert ha nem kezeli ki magát, csak súlyosabb lesz az állapota.
El fog múlni idõvel, én nem voltam ennyire félõs, de nekem is voltak hasonló dolgaim. Hány éves vagy?
Nem lehet, hogy agorafóbiás vagy? De az is lehet, hogy nagyon erõs szociális fóbiád van. Ezt mindenképpen le kellene gyõznöd mert nem mehet veled a pasid mindenhová kézen fogva.
Szerintem aranyos
Nekem nem lenne gond én hasonlóan paranoiás vagyok csak fiúban, szerintem én meg tudnálak érteni és legalább egymás mellett lennénk 24 ben :D

A lányokat taszítja hogy ha egy fiú fogszabályzós?

Amúgy 16 éves vagyok és nem vagyok rosszképû. Lányok válaszát várnám.

Legjobb válasz: Nem. Egyrészt, mert szerintem nem néz ki rosszul, másrészt legalább látom, hogy foglalkozik magával.

Nem. Egyrészt, mert szerintem nem néz ki rosszul, másrészt legalább látom, hogy foglalkozik magával.
Az én barátom is fogszabis volt. 3 hónapja voltunk együtt amikor levették neki. Nagyon szép a mosolya, imádom (mindenével együtt:D), de még mostanában is eszembe jut néha a fogszabija, és ilyenkor hiányzik is.:) Pedig már lassan egy éve nincs neki. Szóval akinek tetszel, annak fogszabival is tetszel, csak legyél igényes, kajamaradékra meg ilyenekre ügyelj.:)
nekem vannak fogszabis fiu ismeroseim. helyesek, es latszik, hogy foglalkoznak magukkal. ne szegyeld. nekem pl. kimondottan aranyosnak tuntok, Ti fogszabis fiuk. :) ) Amugy nekem is van, en szeretem. 17/l
Én is ezt hittem, amíg volt.Aztán rájöttem, hogy ez baromság. Ha tetszel egy lánynak, akkor nem a fogszabályzóddal lesz elfoglalva és ahogy feljebb is írták, legalább látszik, hogy foglalkozol vele és nem akarod úgy leélni az életed.
Akit az taszít rajtad, azzal ne is foglalkozz. Akinek te tetszel, annak tetszel fogszabival együtt is (sõt hiányozni fog majd neki, ha lekerül). :)
Én elsütnék egy ilyet: -Kisanyám, a fogaimat ez az izé szabályozza, a Nekedvalót pedig Te.... Ha nevet, nyert ügyed van.De nevetni fog. De ne ezzel indíts, csak akkor süsd el, ha már jó a helyzet :-)
Nem.
Az taszítja, ha úgy viselkedsz, mint aki azt gondolja, hogy taszítja a lányokat, hogy fogszabályzója van. Ha bátran belevigyorogsz így az arcukba, akkor minden rendben.
Szerintem nem, de gondolj bele abba, hogy nem véletlen kell az a fogszabályzó, így majd évek múlva szép fogsorod lesz és nem fogsz ezen filózni. De még egyszer elmondom, szerintem nem, bár nem vagyok lány.
egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :D

Férfiak, ha ti nagyon vágytok arra, hogy orálisan elégítsenek ki titeket, mert minden barátnőtök megtette eddig, mi történne, ha az új, akivel alapból jól kijöttök szexuálisan, ezt nem akarná megtenni, mert taszítja a dolog?

Persze ő sem várja el tőletek, hogy orálisan izgassátok, csupán rendes (hüvely) szexet akar tőletek. Ok ez a szakításra, vagy függ, mit éreztek iránta?

Legjobb válasz: egyaltalan nem ok szakitasra. a huvelyi behatolassal feledtetni lehet az esetleges hianyerzetet :)

egyaltalan nem ok szakitasra. a huvelyi behatolassal feledtetni lehet az esetleges hianyerzetet :)
elszomorodnék. mert szeretem és nyalni is szeretek.
Ha nem szereted, akkor át kell értékelned a kapcsolatodat, mert az a férfi aki nagyon szereti, nem lesz a végtelenségig lojális. a kísértés mindig ott lesz és csak idõ kérdése, hogy mikor teszi meg mással! Sorry!

Miért van az, hogy nem csak taszítanak a túlsúlyos lányok, hanem egészen egyszerűen undort érzek, ha például csókolózni kéne eggyel?

Sajnos részegen megtörtént és azóta úgy érzem magamat, mintha meger?szakoltak volna. :/

Legjobb válasz: Az, hogy részegen smároltál egy ducival, az azt jelenti, hogy te is akartad/akarod legbelül. Szar alak vagy, hogy a piára akarod fogni. Nem kell annyit piálni, ha nem bírod. Nem lettél megerõszakolva, ne hisztizz.

Az, hogy részegen smároltál egy ducival, az azt jelenti, hogy te is akartad/akarod legbelül. Szar alak vagy, hogy a piára akarod fogni. Nem kell annyit piálni, ha nem bírod. Nem lettél megerõszakolva, ne hisztizz.
Mi az, hogy miért van az? Mert így szocializálódtál, azért.
Mindenkinek más az ízlése, engem a csontsoványaktól ráz ki a hideg.
te biztos vagy egy lufifeju rondasag vagy egy nyapic valogatos!a csaok nm buknak erre:(
A kérdező hozzászólása: Szerintem a lányok válogatósabbak. Nekem csak a túlsúlyos lányok nem jönnek be, nem tehetek róla. Ami nem vonz az nem vonz. Részegen is csak azért tudom mi történt, mert haverom elmondta, csak arra emlékszem, hogy valakivel smárolok, de, hogy kivel arra nem emlékszem tisztán.
Mi számít túlsúlyosnak neked..?:D Amúgy meg ez van, kinek mi tetszik meg mitõl lesz rosszul, biztos van aki beszól miatta, hogy válogatós vagy, de szíved joga kit választasz meg amúgy is, úgyse tudod befolyásolni hogy ki tetszik:D Egyébként engem is taszítanak a nagyon túlsúlyos és nagydarab fiúk.. mármint szexuális, stb szempontból :|
A kérdező hozzászólása: Hát én vékony fiú vagyok és mindig is a hozzám hasonló vékony alkatú lányokhoz vonzódtam és ez nem választás kérdése!
Mit problémázol itt haver? A gusztustalanul kövér nõ legalább hûséges és nem ver át, ha csóró vagy az sem érdekli, nem kell rá költeni mert igénytelenek, még egy 40 kilós 150 centi magas emós gilisztával is beéri. Zavar ha szex közbe büdösödik, meg néha szívmasszást kell adni mert idõnként vérnyomás problémái vannak!? Ne is törõdj vele. Majd megszokod.

Miért olyan lenézendő/gyerekes/undorító/taszító az ha valakinek ki van szívva a nyaka?

Meegtörtént és kész miért kell ezért bárkinek is szégyenkeznie, ha olyan tette akinek amugyis megengednéd?

Legjobb válasz: Mert csak a gyerekek csinálják, hogy mutogassák, hogy van nekik barátjuk/barátnõjük.

Mert csak a gyerekek csinálják, hogy mutogassák, hogy van nekik barátjuk/barátnõjük.
Az menõ. Nem udnorító.

Taszító a nők számára, ha a férfinek már korábban nagyon sok nővel volt dolga?

Mondjuk 29 évesen már olyan 50-60-nal. Ezek nagyrésze nem egy, hanem többéjszakás, hetekig-hónapokig tartó kapcsolat volt, és kb. a 10%-uk volt igazán komolynak nevezhet?. Viszont mindegyik komolyabb beszélgetések után történt meg, nem egy buliban névtelenül.

Legjobb válasz: Messzirõl jött ember bármit mondhat...

Messzirõl jött ember bármit mondhat...
titkon tetszhet nekik, hogy egy falubikája szuperpasi a barátjuk. persze jöhetnek a válaszok hogy undorító, mint azok a válaszok, hogy a nõknek az aranyos, vicces, kedves, szûz fiúk jönnek be...
......_____ ___...... ......, .-‘”......``~., ...... ......, .-”......“-., ...... ......, /......”:, ...... ......, ?...... ......\, ..... ....../...... ......, }.... ....../...... ...., :`^`..}.... ....../...... ., :”....../..... ......?.....__...... ......:`....../..... ....../__.(.....“~-, _......, :`....../...... ....../(_....”~, _......“~, _......, :`..... ..._/...... ......{.._$;_......”=, _......“-, _......, .-~-, }, .~”;/....}...... ......((.....*~_......”=-._......“;, , ./`..../”....../...... ..., , , ___.\`~, ......“~., ......`..... }....../...... ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -”...... ....../.`~, ......`-......\....../\...... ......\`~.*-, ......|, ./.....\, __...... , , _......}.>-._\......|...... ...`=~-, .... .....`=~-, _\_......`\, ......\... ...... ......`=~-, , .\, ......\...... ...... ......`:, , ...... ......`\......__.. ......`=-, ......, %`>--==``...... ......_\...... ..._, -%......`\...... ......, <`.._|_, -&``......`\......
Hát eléggé taszító szerintem, mellesleg meg inkább legyél õszinte és mond el az adott hölgynek, hogy mi a helyzet, mint, hogy hazugságban éljen.
én mondtam, h nekem tetszene és képzeld nõ vagyok :O :D csak ha nem vagyok szerelmes a srácba akivel épp szexelek, akkor nehezen tolerálom ha nem nagyon tudja mit hogy kell. illetve nemis ez a jó kifejezés hanem inkább mennyivel egyszerûbb egy olyan pasival aki egybõl tudja mit hogyan kell? minden nõ más az igaz....de 50-60 nõ után sok különbözõ szokást megismerhetett már és mivel mi nõk bonyolultabban mûködünk az orgazmus terén (mivel abszolút nem evolúciós szükséglet) ezért ezt tanulni kell, nem jön csak úgy mint a pasiknál, h rántunk rajta párat és kész :) 20L
mi az, hogy nincs köze hozzá?? k*rvára nem így van. igenis van köze hozzá! aki azt mondta, hogy imponál az valószínüleg pasi. milyen falu bikája? nehogy már én érezzem magam megtisztelve mert egy "hímrringyó" szóba áll velem. ennyit errõl. igen, taszító! nem mondom, hogy szûznek kell lennie, de akkor taszító!
Semmi köze a kiválasztottnak az õ elõtte való életedhez, ha nincs olyan dolog, ami õt is érinti. Szóval, ha ennyi lánnyal voltál nyilván rendszeresen jársz szûrésekre (hiv, aids, hpv..), biztosan tudod, h nem adhatsz át neki semmi betegséget. Ha rákérdez mondd el neki, amúgy a múlt az múlt, és aki a múltját éli, még rosszabb, ha más múltját éli, annak elég rossz lehet...
Szia! Szerintem teljesen kiábrándító. Az a baj, hogy ezek után én nem hinném el, hogy hozzám hû leszel és nem lesz több nõ az életedben. Az viszont nagy szemétség lenne, ha eltitkolnád, jogában áll tudni. Szerintem mindig légy õszinte, lesz olyan akinek tetszik, itt is írta valaki. Én elhagynálak. 21/L
Shane failed ololol
nekem pl tetszene a dolog. de cserébe elvárom, hogy 50-60 csaj után már nagyon rutinos legyél és nagyon tudd, hogy mi kell a nõnek :D 20L
engem vhogy kifejezetten visszataszít :S nem tudom, de én azt mondom hogy 1 pasi aki szeret és énis õt legyen szûz vagy csak 1x sexeljen elõttem :D a szûz pasik egyébként is sokkal izgatóbbak :P mi az 50-60 én nem hiszem el h azok a nõk akik nem akarnak holmi eldobnivaló lenni, nem fontolják meg h :-ennek a pasinak már 50-60 nõje volt elõttem akk én leszek a kövi megpatkol és kidob...ennyi :S micsoda világ :DDD puszi L/18
mind1 XD
IGEN.
nem taszitó csak a pasiba nem nagyon lehet megbizni..azt gondolják ha lát egy jobb nöt egyböl átpártol szoval:S inkább gáz
Engem nem taszít, de nem is imponál. Tehát ha nem muszáj egy darabig ne dicsekedj vele a választott hölgynek. Nekem az egyébként is nagyképûen jön le, ha valaki már az elsõ randin elkezdi sorolni, hogy hány nõvel volt. Kit érdekel! De ha komolyabbra fordul a dolog, és már kicsit ismeritek egymást, akkor be lehet vallani. Én speciel, ha fontos a fiú, akkor ezért még nem dobnám ki.
A kérdező hozzászólása: Kösz minden eddigi válaszolónak. Nem fogom egy ideig elmondani neki, az biztos. Végül is korábban sem közöltem senkivel, hogy képzelje el, már 30-nál tartok. Konkrét számra meg még senki nem kérdezett rá.

Ha több mágnest össze tapasztunk akkor erõsödik a mágneses mezõ? Ha pedig úgy helyezem el hogy mind taszítja a másikat akkor gyengébb lesz?

Legjobb válasz: Ha úgy helyezzük el a mágnesek hogy amikor úgy vannak forgatva hogy vonzzák egymást akkor ugyan akkora távolságra vannak mint mikor taszítják egymást. Akkor hogyan változik a rendszer mágnesessége. Ha taszítják akkor gyengül a ha vonzzák akkor erõsödik?

A kérdező hozzászólása: Ha úgy helyezzük el a mágnesek hogy amikor úgy vannak forgatva hogy vonzzák egymást akkor ugyan akkora távolságra vannak mint mikor taszítják egymást. Akkor hogyan változik a rendszer mágnesessége. Ha taszítják akkor gyengül a ha vonzzák akkor erõsödik?
Fordítva. Képzeld azt, hogy ha két mágnest összeraksz az ellentétes pólusaival (ekkor vonzzák egymást), akkor az egyik mágnesbõl kiinduló indukcióvonalak rögtön a másik mágnesbe érkeznek. Így a két mágnesen kívül sokkal kevesebb indukcióvonal lesz, és gyengébb lesz a mágneses mezõ. Ha az ellentétes pólusaival rakod õket össze, és összeszorítod, hogy ne taszítsák el egymást, akkor erõsebb lesz a mágneses mezõ. Decipiatur
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi.

A csajok nagyon taszitonak talaljak ha egy pasi teljesen belezugott bar o csak barat akar lenni?

Legjobb válasz: ha a pasi egy medve, akkor igen. mert tudod hogy van a reklám: "Barátom a medvesajt"!!! XD

ha a pasi egy medve, akkor igen. mert tudod hogy van a reklám: "Barátom a medvesajt"!!! XD
szóval bárki, aki szóba elegyedik veled, az akar tõled valamit? nem lehet, h szimplán jófejnek tart és meg akar ismerni? de mi pl azért lettünk ilyen jóban, mert egy társaságba tartozunk. lehet, h látják, h jól nézek ki és én is látom, h xy egész helyes, de közben ismerjük egymás irritáló szokásait is. és mi is azért járunk össze, mert jól érezzük magunkat egymás társaságában. miért nem lehetséges az, hogy úgymond nem nõként tekint rám, mint akit meg kell hódítani, hanem egy barátként, mint egy pasira? szeretnek velem lenni, azt mondják, h vicces vagyok. miért olyan fura ezt elhinni? volt, h egyikükkel kettesben is találkoztam, de csak mert rég beszéltünk. és szereti a barátnõjét. tényleg. és soha nem próbálkozott be, és "kiöntötte a lelkét" nekem. egyébként nyilván vannak dolgok, amiket egy pasi sem beszél ki egy nõvel sem, meg fordítva, de hát ez mindig így lesz, mások vagyunk. na mindegy, nem akarlak meggyõzni az igazamról, mert tartok tõle, h mindkettõnknek valamennyire igaza van. de szerinted nem lenne stresszes, ha minden pasira, aki közeledik, barátkozik, úgy kéne tekintenem, h "ugye most nem bepróbálkozik éppen"? vagy fordítva.
Szerintem nem taszító, sõt. Egy kis baráti szex belefér :D
Nekem ez nagyon bizarr. A fiú akar a lánytól valamit és sosem fordítva. Ezért elkezdenek haverkodni, mert a fiúnak nincs elég mersze õszintén közeledni. Aztán ha évekig nem jut el a dolog sehová, akkor úgy marad. Gondolom egy kis digi-dugiba benne lennének õk, ha tehetnék. Más kérdés, hogy te nem akarod. Aztán persze a srácok felszednek valamilyen kamu barátnõt, hogy mégiscsak legyen valami, de végig tûzközelben maradnak. Komolyan mondom, egy férfi ÉSZRE SEM VESZ egy nõt, akihez nem vonzódik. Teljesen átlát rajta. Én és nagyon sok férfitársam az életben nem haverkodnék össze komolyabban egy csajjal, akitõl nem akarok semmit. Minek? Azt gondolod, hogy egy lány, annyira szórakoztató? Ha igen, akkor meg akarom dugni. Ha nem, akkor nem vagyok rá kíváncsi. Egy férfit igazán az szórakoztat, ha megbeszélhetjük a csajozási élményeinket egy sör mellett, vagy a konditermi élményeinket, vagy valami szakmai dolgot. Ha lelki tanácsra van szükségem, akkor sem egy lányt fogok megkérdezni. Õk nem férfiak. Fogalma sincs, hogy miken megyek keresztül. Ha meg van egy lánybarátom és meghallgatom a történeteit és tisztelem, csodálom, mint embert, akkor meg is akarom fektetni. Ez a vonzalom.
azért borultam ki (szerintem jogosan), mert hihetetlennek tartom, hogy csak azért, mert még nem találkoztál a dologgal, nincs is ilyen. egyébként tényleg egyetértek veled abban, hogy a LEGTÖBB esetben valamelyik fél többet akar. persze. de miért furcsa az, hogy tudok úgy tekinteni egy fiúra, h közben nem epekedek érte? és fordítva. tényleg történt már velem többször olyan, h a dolog átfordult. de nekem még mindig megvan 3 fiúbarátom, akikkel együtt járunk össze (néha valamelyikük hozza a barátnõjét is, ha épp van), és ez már 4 éve tart. azóta egyikükkel sem próbáltunk meg "többek" lenni, mint barátok, és nem is akarnánk, mert nagyon jól ismerjük egymást. én pl konkrétan tudom az egyikükrõl, h melyik barátnõjét csalta meg. szóval ezért mondom, h nem lehetetlen. persze mondhatod, h nemsokára biztosan szerelmes leszek egyikükbe, vagy õk belém, de nem látom túl valószínûnek. túl régóta ismerjük egymást. és tudod, hogy érzek irántuk? olyan, mintha a testvéreim lennének. olyan szeretet-féle ez. ja ha már a testvéreknél tartunk, öcsémet a legnagyobb bizalmasomnak tartom, és lehet mások azt mondják, testvérek között nem lehet barátság, de nekem akkor is a barátom. és nem hinném, h bármelyikünk is többet akarna. :D megnéztem a videót, tanulságos. tényleg nem tudom, pasiknál hogy megy, vagy mit akarnak elõször, mert nem látok a fejükbe. de mivel 4 év alatt egyszer sem adták jelét a barátaim, h bármit is éreznének irántam, ezért gondolom, így is van. nem gondolod, h már bepróbálkoztak volna? csak példának írtam a shoppingolást, de ha már itt tartunk, akkor én is inkább a sörözést választom. egyszerûen csak nem jövök ki annyira a lányokkal, mert a többségük túlságosan megjátssza magát és nem értékelik, ha õszinte vagyok. ezért rossz vagyok, h inkább fiúkat tartok a barátaimnak, akik nem beszélnek ki és nem kavarnak? ja amúgy helyes a pasi a videóban :P
A frusztrált fröcsögõ hangnemedbõl azonnal lejön, hogy pontosan tudod mennyire igazam van. Nézd meg a videót, ha értesz angolul. Nagyon tanulságos és csak pár perc. MINDEN férfi azt mondja, hogy nincs fiú-lány barátság. MINDEN lány azt mondja, hogy van. Miután megkérdezik tõlük, hogy akar e valamit tõlük ez a barát, így vagy úgy, kisül, hogy igen. A saját tapasztalataim is ezt mondják. A kérdés: Te komolyan azt gondolod, hogy a "fiúbarátaid" nem akarnak tõled semmit? Te is tudod a választ. Ha pedig tudod, akkor az a tisztességes, hogy nem hagyod õket feleslegesen epekedni. És igen. Én nem megyek lányokkal shoppingolni. A fiúhaverjaimmal megyek sörözni, vagy edzeni. Lelkizésnek ott van a barátnõm és pont. Nincsenek más nõk az életemben leszámítva a rokonaimat.
szóval csak mert vannak barátaim, akik fiúk és egyikünk sem akar semmit a másiktól és TERMÉSZETESEN nem várom el, h fizessen helyettem, máris bûnös vagyok??? nézz már magadba!! ha nekem nincs kedvem lányokkal shoppingolni, meg csalódtam bennük, miért ne találhatnék barátot az ellenkezõ nembõl? annyira vak vagy, csak mert te még nem láttál ilyet, nem is létezik! anyám borogass
Az a baj, hogy a csajok nagyon is jól tudnák, hogy a fiúk nem barátkozni akarnak. Egy fiú az életben fel nem keresné egy nõ társaságát, csak azért, hogy lelkizhessenek. A lányoknak persze jól esik ez, mert hasznosíthatják a fiú figyelmét, idejét, pénzét. A legtisztességesebb az lenne tõlük, ha megtagadnák az ilyen kapcsolatokat. Az oké, hogy társaságban összejárunk és együtt hülyülünk. Az már nem oké, hogy a sráccal, mint barát rendszeresen találkozunk és lelkizünk. Ezt én jellemtelen dolognak tartom, és valamennyi jobban kinézõ csaj bûnös ebben. angolul értõknek: http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA
A kérdező hozzászólása: OKe:) Igazad van neked is:)
ebben igazad van. de ugyanúgy én sem tehetek róla, hogy hogyan érzek. ha nem vonzódom hozzá, akkor nem tudok erõszakot tenni magamon. és onnantól csak az lesz bennem, h te jó ég, oda van értem, most akkor hogyan viszonyuljak hozzá? hogyan viselkedjek vele, h az a legkevésbé legyen bántó? egyébként meg van egy tök jófej barátom, akivel miután tisztáztam, h nem kéne erõltetni a dolgot, azóta is tök jóban vagyunk, sõt még segítek is neki csajügyekben. és nem hiába. :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudod o nem tehet arrol h mit erez
nem taszító, hanem kényelmetlen. fejbe tudnám lõni magam, amikor elém állnak és bevallják az érzelmeiket. tök jó barátok vagyunk, akkor miért kell elrontani? nem értem.
A kérdező hozzászólása: Oke az lesz az elso hogy jol felpofozom a csajt:) ):) )
Ki akar barát lenni? Hogyha a csaj csak barátot szeretne, de a pasi belezúgott, akkor a csaj nem fog belédzúgni. Egyébként valahol szerintem már akkor is tudják, hogy mi a helyzet, amikor "csak barátok" vagytok. A csajok mindent tudnak, csak nem fogják neked beismerni.
A kérdező hozzászólása: Koszi:)
Gonoszakna lanyok, ezert kihasználják egy fiú barátságát.

Vékony vagyok de a combjaim nagyok (izmosak a tánctól) ha fogyókúrázok, akkor sem fogyok belőle. Mit csináljak? Ez taszító a pasiknak?

hiába fogyókúrázok akkor csak a mellemb?l meg a karomról, meg a fenekemr?l fogyok, de a combomról akkor sem, és nagyon taszítóan néz ki h vastag combok + vékony vagyok mindenhol máshol:/ Tippek a vékony combhoz?

Legjobb válasz: Dobj egy képet priviben

Dobj egy képet priviben
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110815/comb_www.kepfeltoltes.hu_.. kb ilyen csak felül vékonyabb vagyobb
hallod, ugyanez a helyzet itt. 6évig kézilabdáztam, most meg táncolok. és vastag combjaim vannak, hiába... izomból nem lehet fogyni.. ha abbahagyod a táncot akkor egy idõ után az izom zsírrá alakul, és a zsírból tudnál fogyni.. ez elég macerás.. meghát ki akar hízni.. inkább fogadd el magad:) ) hidd el sok pasi odavan az izmos combokért:)
Nem. Én kifejzetten nem bírom a gizda csajokat.
Egy kép nagyon jóljönne ennek a kérdésnek a megválaszolásához...
Az izmos nõi comb mindig jó :D Szerintem nehogy elcseszd. De persze ne legyen erektõl duzzadóan izmos se :D
Kerss egy másik sportot, vagy egy olyan kiegészítõ edzést, ami más izomcsoportokat fejleszt, hogy legalább arányosan izmos legyél mindenütt.
Szerintem sem nézhetsz ki rosszul. Mutatsz képet?
ja, ide kiis rakhatod a képet, kiváncsivagyok, látok benned valamit :)
Szerintem szép nagyon ha egy nõnek izmos, formás a combja a tánctól. Nemkéne semmit csinálni vele. Így jó. Valószínûleg így a feneked is jobb.
Nekem tetszel... Mutass képet! :D
Örülj neki hogy ilyen jó lábad van

Taszítja a srácot, ha csókolóztam a legjobb barátjával?

Szóval nem azt a srácot csókoltam meg, akibe szerelmes vagyok. A pillanat kémiája miatt a legjobb haverjával gabalyodtam össze... Ezután tud még úgy nézni rám, mint lehetséges jöv?beli barátn?re? (azzal ? is tisztában van, hogy semmi más nem volt köztünk a barátjával, mély érzelmek sem)

Legjobb válasz: szerintem hagyd, a srácnak te komolytalan vagy...

szerintem hagyd, a srácnak te komolytalan vagy...
Nemtudom, nekem is komolytalannak tunsz, ha nem lennel az akkor belegondoltal volna s nem esz nelkul szembenyalod a masikat, en biztos nem tudnek ugy nezni rad azutan
Ez nem volt túl jó "belépõ", hogy a haverjával csókoloztál, teljesen mindegy, hogy "mi okból".Ilyenkor felmerülhet a másikban, hogy hogy bízzon meg benned ezután, még ha nem is mondja.Valóban nem ártana több komolyság, mert ez gyerekes viselkedésre vall.
A kérdező hozzászólása: igazatok van, nagy hülyeség volt... azért én még reménykedek. Köszönöm a válaszaitokat!
ha ennyire biztos vagy magadba, miért kérdeztél meg minket? figyelj, próbáld meg! de ha értelmes normális a srác akkor már rég elfelejtett téged. és én ha szerelmes vagyok, nem érzek senki más iránt pillanatnyi vonzalmat, csak az iránt akibe szerelmes vagyok! és szerintem nem csak velem van így...
A kérdező hozzászólása: Ja és az vesse rám ez elsõ követ, aki nem érzett még pillanatnyi vonzalmat egy olyan meglehetõsen jól kinézõ ellenkezõ nemû haverja iránt sem, akire felnéz, akit tisztel és barátként nagyon szeret...
Te mit szólnál, ha a srác aki össze akarna veled jönni, a legjobb barátnõddel smárna? valószínûleg minimum furán néznél rá.
A kérdező hozzászólása: :S ócska ribanc sem vagyok :) Eddig két két éves kapcsolatom volt, és azon kívül semmi (csak ez a csók, )ezt õ is tudja, szóval nem hinném, hogy annak tartana. A megdöngetésrõl meg csak annyit, hogy õ nem olyan ember, tartós és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik, és én is.
a szemében te már csak egy ocska ribanc vagy, de attól még lehet megdönt egyszerkétszer ugy elégtételbõl, tudod...
A kérdező hozzászólása: köszi! :S nem tartom magam komolytalannak, és szerintem boldoggá is tudnám tenni...
Sztem nem biztos, h taszítja. Ha tényleg bejössz neki, akk lehet még esélyed. Sok sikert!!!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!