Találatok a következő kifejezésre: Taszító vagy szép ha egy lánynak (3 db)

Taszító vagy kifejezetten szép ha egy lánynak piercinge van?

sziasztok! úgy általánosságban érdekel a piercingr?l a véleményetek. Fiúk, szerintetek egy lányon izgató is lehet, vagy inkább undorító? nagy az esélye hogy meggondolom magam? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: nekem az orromban volt egy pici viràg(kövekböl),mindenkinek tetszett,aztàn a nyelvembe rakattam egy golyot,hàäääääät.borzalmasan fàjt,aztàn bajom volt az evéssel,meg eleve pösze vagyok,a piercing csak rà tett egy lapàttal. nem mindenkinek àll jol a piercing.szerintem szemöldök meg nyelv ne,orr ha pici gyöngy az szép.esetleg köldökbe,de szerintem màr a piercing nem olyan divat,mint ezelött 2-4 éve.végül is mindenki maga dönti el,mint kezd a testével.viszont 100 alkalommal piercing,mint egy alkalommal tetovàlàs.

nekem az orromban volt egy pici viràg(kövekböl), mindenkinek tetszett, aztàn a nyelvembe rakattam egy golyot, hàäääääät.borzalmasan fàjt, aztàn bajom volt az evéssel, meg eleve pösze vagyok, a piercing csak rà tett egy lapàttal. nem mindenkinek àll jol a piercing.szerintem szemöldök meg nyelv ne, orr ha pici gyöngy az szép.esetleg köldökbe, de szerintem màr a piercing nem olyan divat, mint ezelött 2-4 éve.végül is mindenki maga dönti el, mint kezd a testével.viszont 100 alkalommal piercing, mint egy alkalommal tetovàlàs.
Egy vonzó lány percing nélkül is vonzó, de inkább vonzóbb.
Nekem nagyon tetszik, ha nem az orrában és a szemöldékében van. Tegye a köldökébe, a nyelvébe, vagy intim helyre, de az arc kívülrõl látható részére ne. Ha nem tetszik, kiveszed beforr a helye és kész.
Személy szerint én nem tartottam szépnek a piercinges lányokat, mert aki egyet akar az elõbb utóbb többet is. Tisztelet a kivételnek. Maximum köldökben tudnám elfogadni. Arcon nem találom szépnek. Persze van akinek tényleg jól áll egy pici csillogó az orrába. De engem inkább taszít. De ha akarsz piercinget, ne a vélemények alapján dönts, mert az már rossz. Föl kell mérned magadban hogy igazán akarod e. Bátran tudnád e viselni. Vagy csak azért kell neked, mert trendi és menõ. Elõször ezt döntsd el.
nekem a szám fölött van egy fém bogyó:) és eddig csak jó véleménnyel voltak róla:) mindenki mondja h jól áll és a barátomnak is tetszi pedig neki nincs piercinge. Szerintem a szemöldök meg a nyelv ami gáz vagy is nekem nem jön be. Orr száj köldök az sztem lehet sexy:)
Ez ember függõ, bár olyat még nem hallottam, hogy valkinek emiatt tetszene meg egy lány, olyat pedíg fõleg nem hogy azt mondaná izgató... Én taszítónak tartom, egépként van akinek jól áll, de ritka, általában ez csak olyan fiúknak tetszik, aki maguk is telelyuggatják magukat. Szerintem ne csináltass. F/19
Ha kezdessz kiábrándulni belõle, az azt jelenti, hogy kezdessz megkomolyodni, vagyis mr nem azért akarod betetetni mert ez a menõ, hanem láod amásik oldalt is, ami ugyebár a nyers valóság: Egy szurt lyjuk a testeden. Egyébként nem inden esetben forr össze szépen, van hogy látható heg marad utána, legalábis én már láttam ilyet, azonkívûl ez múló trend, el tudod képzelni magad 30-40 évesenegy piercingel? Haigen megcsináltathatod. Egyépként fölösleges, és veszéjei is vannak, például a szájban és az aron rengeteg idegés akupunktúrs pont van, ha egyet eltalálnak, nagy bj is lehet belõle. Szóval válaszolva, köldökben vonakodva de ég el tudnám képzelni, de nyelvbe orrba, szemöldökbe szájba, kifejezetten undorító.
A haj az kinõ. Nekem tetoválásom van, már elég régen, de én nem divatból csináltattam, én ezt akartam és ez hozzám tartozik, ha em tetszik vlkinek ne nézzen rá, bár eddig mindenkinek tetszett. Ha majd 80 éves leszek, akkor is ott lesz, és akkor is csak én leszek. Így vagyok a piercingel is. Ha jól áll, és ha a személyiségedrõl árulkodik, és ha tetszik és szeretnéd, akkor ne foglalkozz ki mit gondol róla. Bár nekem piercingem nincs és nem is szeretnék.
Az a válsaz, hogy nem divat már a piercing... hát bocs, de ti azért csináltok vmit, mert az "divat"?? Nekem 12 piercingem van, többek között 3 karika a számban, 3 fültágítóm, nyelv, köldök, ínyfék stb. Az embereknek nem tetszik, mert más vagyok, mint az átlag, viszont van egy barátom, aki szeret. Más meg nem számít.
szentem taszító!!! az orrba nagyon csúnya!!! a többi helyen pedig hamar begyulladhat és akár visszafordíthatatlan betegséget is okozhat.én nem ajánlanám senkinek.
Hát én egyszer egy felragaszthatót tettem fel, teljesen olya volt mint az gazi, de kimentem az utcára és egy napot benne töltöttem. Nem volt kellemes élmény:figyelõ tekinteteket éreztem magamon, és nem tudtam hogy takarjam el, ugyanis leszedni nem akartam, mivel megogadtam, hogy egy napig hordom. Szeintem te is próbálj ki egy mágnesest vagy egy ragaszthatót, és menj vele emberek közé, ha jól érze magad vele, és utána is úgy érzed, hogy szükséged van egyre akkor nyugodtan.
én úgy vk vele h ami nekem teccik és jól is áll az jó. engem nem érdekel más véleménye max meghallgatom és ha jónak találom akk megfogadom..annyi... sztem gondolkozz el, képzeld el h h állna h nem -e zavarna a mozgásban v vmi...meg ha lecc piercinged akk az elsõ az h neked tettszedjen ne másnak ha 1 pasi szeret akk elfogad ahogy vagy.
én is szeretnék szemöldökbe csináltatni mer megtetszett de ezután meg kell gondolni h mit is akarunk... egyszer el akarok menni rögtön megcsinálni másodjára meg bevok roselva h nehogy elfertõzzön v vmi
Én vagányabb csaj vagyok, mindig is volt piercingem, 15 éves korom óta. Most 21 vagyok, 8 hónapos fiam van, és most is van piercingem. Hozzám illik, a páromnak így tetszem. És a korábbi pasijaimnak is tetszett. Vannak fiúk, akik az ilyen lányokat kedvelik, vannak, akik nem. Én nagyon imádom a piercinget. Most az orromban van karika, meg az ínyfékemben, és talán a számban is lesz megint. Régebben így voltak: ínyfék (karika), orr (bogyó), alsó ajak (két karika), nyelv (szokásos), szemöldök (két ékszer egymás mellett vízszintesen), köldök (banánékszer). Na, nekem így jó volt.
Szerintem közönséges, ugyanúgy mintha tetoválása lenne!Véleményem szerint egy nõ legyen NÕ...és ezekkel a dolgokkal olyan....na nem is tudom elmagyarázni. Sajnálom, ha valakit megsértettem, ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
Orrkarikám van, és nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, mert nekem tetszik. De másoknak is tetszett, szerintük jóláll... Nekem kellett a változás. Annyira ki akartam szakadni egy lelki állapotból, hogy eldöntöttem, és egy perc múlva már szúrtam is az orromat:) (+ az elég hosszú hajamat is levágattam) szóval nem kételkedtem a hirtelen döntésem helyességében... Az a lényeg, hogy kellett valamit csinálnom, hogy tovább tudjak lépni dolgokon. Elég hatásos volt.
Régebben én is szerettem volna piercinget. De nem akartam elrontani az arcom mindenféle fémmel. Meg szemüveges vagyok, úgyhogy amúgy is túl sok lett volna... Így a fülemet lövettem ki. És az elsõ után nem tudtam megállni. Most hat luk van a fülemben (3-3), de mostmár elég. Ha egyszer elkezded, nem tudod abbahagyni... legalábbis mindig a fejedben lesz a gondolat, hogy jó lenne valahova még egy. Szerintem köldökbe és orrba szexy. De ha bizonytalan vagy, akkor ne csináltass, mert megbánhatod.
A kérdező hozzászólása: láttam egy csajt akinek úgy begyulladt a szemöldökén a piercing helye hogy kék-zöld- sárga színben pompázott, és be is volt dagadva:S ráadásul még fizetett is érte... amúgy nem tudom elképzelni magam 30-40évesen magam piercinggel. Még a hajamat is alig tudom megszokni hogy rövid lett:)
A kérdező hozzászólása: sokan mondták hogy ne rontsam el magam a piercinggel, és már énis kezdek kiábrándulni belõle! de köszi a válaszokat, megnyugtatott:)
én lány vagyok, 21, az ajkamban van egy szolid gömb középen, és az orromban egy köves csillag. eddig 1 kivétellel minden srácnak tetszett, az az egy elég konzervativ volt ilyen téren. nekem ez a stilusom, tetszik magamon, ettõl ugygondolom én nem vagyok más, vagy elfogadnak igy, vagy nem.valoszinüleg kis extrémségra vall, de vonzódom is az iylen emberekhez. sztem a srácoknak tetszenek ezek, bár nemtudom h neked miylen fiuk jönnek be, de ha a szolidabb tipusra buksz, akkor ne cisnáltasd meg:D bár aki piercinget akar, nem lehet tul visszafogott:D a fiúk ugysem a piercinged miatt szeretnek meg v azér mert nincs, ja és soknak nagyon tetszik a köldökben v a nyelvben, ez az amit izgatónak találnak az egész attól függ hová teszed és miylen, a fiúk nemszeretik az eltúlzott vagy durva dolgokat!

FIUK. Szerintetek vissza taszitó ha egy lánynak a strandon fehér a bőre? Igaz hogy jobban megnéztek egy szép barna lányt vagy csak én képzelem ezt be?

nem merek rövid gatyát húzni,mert szégyelem hogy fehér a b?rööm... meg nem megyek addig stranda sem amig nem barnulok...ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem a fehér bõr is szép, az agyonszolizott és szénnéégett pedig undorító.

Szerintem a fehér bõr is szép, az agyonszolizott és szénnéégett pedig undorító.
Ha valaki megszól, hogy milyen fehér vagy, meséld el neki, hogy régen csak az elõkelõ elit volt fehér bõrû, akik elég gazdagok voltak ahhoz, hogy ne kelljen a napon dolgozniuk. :)
Lehet, hogy te is nehezebben barnulsz, és talán jobb is vigyáznod, nehogy leégj. A szétszolizott bõr számomra visszataszító, akkor már inkább legyen fehér. Viszont szerintem járhatnál strandra, nem kell szégyellned magad, és víz mellett talán még könnyebben is barnulhatsz.
Nincs azzal semmi baj hogy fehér a bõröd. Ha nem vagy narancsbõrös akkor miért ne? Sokan kifejezetten a fehér bõrt tartják szépnek, van aki az enyhén barnát, van akinek mindegy ha szép puha. :)
Csak te képzeled be.
Ugyan úgy lehet "visszataszító" (ha már te ezt használtad) egy agyon szolizott barna lány, és egy hófehér fehér lány. Ha "átlagosan" fehér vagy barna a bõröd az úgymond szép strandon, de a hulla/hófehér bõr, az már visszataszító, ugyan úgy mint a szarrászolizott.
A kérdező hozzászólása: énis csak enyhén szeretnék lebarnulni :D amitõl nem feltétlenül leszek barna, csak kap a bõröm egy szép árnyalatot :D szerencsére szépen barnulok, csak kár hogy nehezen :D
A bõr olyan mint a kocsi színe! Nem mindegy hogy piros ferrari vagy piros lada!!! Amúgy az enyhén barna bõr izgatóan szexi! Ellenben a fehér bõrû vörös hajú szeplõs csajok is istenien tudnak kinézni. Amúgy meg ha ilyen gondod van napozz elõ!! 28F
Nekem is fehér a bõröm, sõt még elég sok anyajegyem is van, akkor most ne menjek strandra?? :D Ez hülyeség :D Barnulni nem igazán tudok, ugyanis vagy fehér maradok, vagy rákvörösre égek, egy hétig barna maradok és megint fehér :D Ne foglalkozz vele, amúgy nem is értem miért akar mindenki barna lenni, meg szerintem az se áll jól mindenkinek :) 24/L
A kérdező hozzászólása: japó?:) ))
te képzeled be... én a fehérebbeket jobban csípem fõleg ha Japó xD f18
Mi ezzel a baj? Ennek a lánynak pl. nem is állna jól a sötétebb bõr!
A kérdező hozzászólása: bocs.
A kérdező hozzászólása: http://mexicolindonews.net/wp-content/uploads/2012/05/barbie.. kb ennyire?
Fiúk, hosszú ú.
A kérdező hozzászólása: nagyon tiszta a bõröm....sima, puha...alig van pár bõr hiba...csak kár hogy világos.. de mindjárt linkelek képet hogy kb mennyire.
A kérdező hozzászólása: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/270977_.. csak ennyire szeretnék:D

Mi jut eszedbe erről a fülről? Szép, vagy taszító ha egy lányon ilyet látsz? (kép)

Nekem nagyon tetszik, mellesleg az enyém x) a másik fülem is hasonlóképpen néz ki, csak nem patkók hanem karikák vannak benne, és abba nincs industrial.

Legjobb válasz: Nekem nagyon tetszik :) Én is most készülök industrial-t és tragus-t csináltatni :) De én lány vagyok... A fiúk nevében: a barátom már a helix-eimtõl ls frászt kapott, de nekem tetszik és ez a lényeg...

Jah, mielött bárki félreérti, pasikon is tetszik hasonló :D De nyilván 1lány is megnéz 1 számára szépnek mondható lányt. Szóval én inkább ilyen lányokra nézek ámulattal =)) Utolsó vtam
Nekem nagyon tetszik :) Én is most készülök industrial-t és tragus-t csináltatni :) De én lány vagyok... A fiúk nevében: a barátom már a helix-eimtõl ls frászt kapott, de nekem tetszik és ez a lényeg...
Egyáltalán nem szép számomra. Túlzsúfolt. Ha csak egy lenne, esetleg kettõ (akármelyik is), úgy szép lenne.
szerintem nagyon túlzás
csúnya. túlzás. és hülyén néznek ki a fülbevalók mert nem passzolnak egymáshoz. nekem alul 2 fülbevalóm van + 1 helix és ez bõven elég. a tiéd már nem szép szerintem.17/L
Szerintem kva jóóó a füled *-* :D Az enyém is hasonló, industrial + 18as tágító, stb... Én lány vagyok, de nekem tetszik, ha hasonló, extrém dolgokat látok egy lányon :) Sokak szerint fura az ízlésem, de pl. én sokkal inkább egy Razor Candi-féle csajra mondom azt, hogy szép, mint mondjuk egy "Britni Spriccre" =D
nekem sem tetszik..igazàból a sajàt és a baràtom fülén kívül mindenki fülétöl undorodok, de ettöl egyenesen hànyingerem van...de remélem nem haragszok, ez a véleményem
valószínûleg nem én vagyok a célközönség mert számomra taszító...
A barátnõmé is tele van szúrkálva, de neki van egy 24es tágítója is.Nekem bejön.
A kérdező hozzászólása: közel nem is gondoltam rá, hogy én most ilyen "hude nagy valami" vagyok. Nem is azért csináltam ilyenre a fülem, hogy másnak tetsszen, hanem azért, mert nekem így tetszik. És a kérdésem sem az volt, hogy "kérlek ítéld meg, hogy szerinted "mekkoranagy egyéniség" vagyok, hanem, hogy hogy tetszik, és a fülemrõl mi a vélemény. Hozzáteszem, az átlagos embereket én nem szidtam, és megbántani sem akartam õket, csak a magánvéleményemet mondtam el, mint ahogy rólam õk is.
nem ettõl leszel egyéniség...... az egy dolog, hogy neked ez tetszik, de semmivel nem vagy több vagy jobb mint a 'fila táskás szilikon órás' emberek.. mellesleg, ez már nem is olyan feltûnõ és megbotránkoztató mint te hiszed. szóval ne erre verd magad, hogy hútemostaztánnagyonegyéniségéspolgárpukkasztóvagy... mert nem így van :)
Hol vannak piercingjei a tesódnak? :D Amúgy szerintem szép a füled, bár én rocker vagyok, nekem így néznek ki a füleim: bal: egy hosszú kígyós fültágító, felette egy ilyen kis karika, aminek a közepén van egy csomó, feltette meg egy jóó hegyes szegecs :D jobb: van hogy kígyós, vagy sárkányos, vagy egyéb nonfiguratív fültágítókat teszek bele, felette meg egy halváz vagy egy kígyó :) én nem igazán szeretem a színeset, maradok a fém színûnél és a fekete szarunál :)
Tesómnak pl. 5 piercingje de eddig csak egyet láttam (egyszer), és csak azért mert direkt megmutatta. Na õ az aki egyéniség, és nem a világnak csinálja.
Az industrial nekem nem annyira tetszik, de amúgy a többi jó. :) Nekem is ki van sorozva a fülem, az egyikben 5 lyuk van, a másikban 3. Azért nem csináltatok többet, mert a felsõkbe mindig beleakad a hajam. :S
Örülök neki :) Pedig sokan anyaság után feladják a stílusukat, de én nem azok közé tartozok. Igaz, hogy nálam vhogy pont fordítva volt, én már gyerekszülés után lettem jóval extrémebb ( betudható annak, hogy most már 1edül vagyok, nem kell elviselnem a párom szüleinek, ill. volt lakhelyem konzervatív nézeteit). De sokkal szabadabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, hogy úgy nézhetek ki ahogy akarok és hogy nem foglalkozom más véleményével. Bár sok mindenben hátráltató tényezõ (pl. álláskeresés) :S :D De köszi, és remélem nektek is sikerül ilyen egyedinek maradni ebben a mai világban! :) A 23éves anyuka
20:33 Nagyon pozitív hatással van rám a válaszod. Én egy 20 éves, "extrém" külsejû lány vagyok. Igaz még távol állok az anyaságtól, de magamat se látom másképp a jövõre nézve :)
Undorító. :S
kicsit extrém de nekem bejön az ilyen:)
Szerintem ha megy a stílusodhoz (amit felteszek nem egy szemüveges stréber :) ) akkor oké. Nekem sem ez a fül a favorit, de szép!
A kérdező hozzászólása: nincs célközönség. Mindenki válaszára kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: 19:00 Teljesen egyetértek :D Nem szeretem a szürke hétköznapi dolgokat. Ezért engem is sûrûn megnéznek, mert nem csak a fülemben van "vasam" hanem a számba, orromban is. És a sok embernek kevés a fantáziája :) A többieknek is köszi a válaszokat :)
Attól, hogy valakinek ez nem tetszik még nem biztos, hogy õ szürke. Illetve egyedi is lehetsz ízlésesen, és valakinek ez már nem az.
pont ezt akartam mondani, én nekem ez gusztustalan még sem vagyok szürke, de inkàbb az lennék, mint ilyen...
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam, hogy mindenki szürke. De pl nézd azt, hogy mekkora egyéniségeknek képzelik magukat azok a 14-5 éves kisgyerekek akik fila táskával és szilikon órával mászkálnak, mert ilyen az egyéniségük. Ez egyéniség? Hogy azt másolják le teljesen amit a tv-bõl mutatnak? Szerintem majmolás, és tucat. Ez az, ami szürke, és unalmas. szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ja ezzel nem azt akartam mondani, hogy éni is 14-5 éves vagyok x) Mellékesen 17 vagyok.
Én azt sem nézem sokkal többre aki egyediség felkiáltással teleszurkálja magát. Õ is valakit utánoz, csak valaki mást. Ennyi. Aki valódi egyéniség, annak nincs is szüksége arra hogy túl feltûnõ legyen, mert jóban van magával. Persze lehet, hogy te olyan vagy aki azért csinálja csakis mert tetszik neki, de akkor nem bizonygatnád itt hogy egyéniség vagy més nem fikáznád azt aki más. Különben meg had legyen mindenki olyan amilyen akar. Ha valaki fila taskát akar, akkor azt akar. Még az is lehet hogy amúgy normális, csak ilyen az ízlése. Semmivel sem vagy jobb te sem vagy más. Nem errõl kell megítélni.
egyetértek hé Te 75-ös mindig azt írod amit akarok :D
Bocsánat, hogy ezt írom de sztem nagyon visszataszító.. de biztos van akinek ez tetszik :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!