Találatok a következő kifejezésre: Taszító vagy szép ha (6 db)

Taszító vagy kifejezetten szép ha egy lánynak piercinge van?

sziasztok! úgy általánosságban érdekel a piercingr?l a véleményetek. Fiúk, szerintetek egy lányon izgató is lehet, vagy inkább undorító? nagy az esélye hogy meggondolom magam? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: nekem az orromban volt egy pici viràg(kövekböl),mindenkinek tetszett,aztàn a nyelvembe rakattam egy golyot,hàäääääät.borzalmasan fàjt,aztàn bajom volt az evéssel,meg eleve pösze vagyok,a piercing csak rà tett egy lapàttal. nem mindenkinek àll jol a piercing.szerintem szemöldök meg nyelv ne,orr ha pici gyöngy az szép.esetleg köldökbe,de szerintem màr a piercing nem olyan divat,mint ezelött 2-4 éve.végül is mindenki maga dönti el,mint kezd a testével.viszont 100 alkalommal piercing,mint egy alkalommal tetovàlàs.

nekem az orromban volt egy pici viràg(kövekböl), mindenkinek tetszett, aztàn a nyelvembe rakattam egy golyot, hàäääääät.borzalmasan fàjt, aztàn bajom volt az evéssel, meg eleve pösze vagyok, a piercing csak rà tett egy lapàttal. nem mindenkinek àll jol a piercing.szerintem szemöldök meg nyelv ne, orr ha pici gyöngy az szép.esetleg köldökbe, de szerintem màr a piercing nem olyan divat, mint ezelött 2-4 éve.végül is mindenki maga dönti el, mint kezd a testével.viszont 100 alkalommal piercing, mint egy alkalommal tetovàlàs.
Egy vonzó lány percing nélkül is vonzó, de inkább vonzóbb.
Nekem nagyon tetszik, ha nem az orrában és a szemöldékében van. Tegye a köldökébe, a nyelvébe, vagy intim helyre, de az arc kívülrõl látható részére ne. Ha nem tetszik, kiveszed beforr a helye és kész.
Személy szerint én nem tartottam szépnek a piercinges lányokat, mert aki egyet akar az elõbb utóbb többet is. Tisztelet a kivételnek. Maximum köldökben tudnám elfogadni. Arcon nem találom szépnek. Persze van akinek tényleg jól áll egy pici csillogó az orrába. De engem inkább taszít. De ha akarsz piercinget, ne a vélemények alapján dönts, mert az már rossz. Föl kell mérned magadban hogy igazán akarod e. Bátran tudnád e viselni. Vagy csak azért kell neked, mert trendi és menõ. Elõször ezt döntsd el.
nekem a szám fölött van egy fém bogyó:) és eddig csak jó véleménnyel voltak róla:) mindenki mondja h jól áll és a barátomnak is tetszi pedig neki nincs piercinge. Szerintem a szemöldök meg a nyelv ami gáz vagy is nekem nem jön be. Orr száj köldök az sztem lehet sexy:)
Ez ember függõ, bár olyat még nem hallottam, hogy valkinek emiatt tetszene meg egy lány, olyat pedíg fõleg nem hogy azt mondaná izgató... Én taszítónak tartom, egépként van akinek jól áll, de ritka, általában ez csak olyan fiúknak tetszik, aki maguk is telelyuggatják magukat. Szerintem ne csináltass. F/19
Ha kezdessz kiábrándulni belõle, az azt jelenti, hogy kezdessz megkomolyodni, vagyis mr nem azért akarod betetetni mert ez a menõ, hanem láod amásik oldalt is, ami ugyebár a nyers valóság: Egy szurt lyjuk a testeden. Egyébként nem inden esetben forr össze szépen, van hogy látható heg marad utána, legalábis én már láttam ilyet, azonkívûl ez múló trend, el tudod képzelni magad 30-40 évesenegy piercingel? Haigen megcsináltathatod. Egyépként fölösleges, és veszéjei is vannak, például a szájban és az aron rengeteg idegés akupunktúrs pont van, ha egyet eltalálnak, nagy bj is lehet belõle. Szóval válaszolva, köldökben vonakodva de ég el tudnám képzelni, de nyelvbe orrba, szemöldökbe szájba, kifejezetten undorító.
A haj az kinõ. Nekem tetoválásom van, már elég régen, de én nem divatból csináltattam, én ezt akartam és ez hozzám tartozik, ha em tetszik vlkinek ne nézzen rá, bár eddig mindenkinek tetszett. Ha majd 80 éves leszek, akkor is ott lesz, és akkor is csak én leszek. Így vagyok a piercingel is. Ha jól áll, és ha a személyiségedrõl árulkodik, és ha tetszik és szeretnéd, akkor ne foglalkozz ki mit gondol róla. Bár nekem piercingem nincs és nem is szeretnék.
Az a válsaz, hogy nem divat már a piercing... hát bocs, de ti azért csináltok vmit, mert az "divat"?? Nekem 12 piercingem van, többek között 3 karika a számban, 3 fültágítóm, nyelv, köldök, ínyfék stb. Az embereknek nem tetszik, mert más vagyok, mint az átlag, viszont van egy barátom, aki szeret. Más meg nem számít.
szentem taszító!!! az orrba nagyon csúnya!!! a többi helyen pedig hamar begyulladhat és akár visszafordíthatatlan betegséget is okozhat.én nem ajánlanám senkinek.
Hát én egyszer egy felragaszthatót tettem fel, teljesen olya volt mint az gazi, de kimentem az utcára és egy napot benne töltöttem. Nem volt kellemes élmény:figyelõ tekinteteket éreztem magamon, és nem tudtam hogy takarjam el, ugyanis leszedni nem akartam, mivel megogadtam, hogy egy napig hordom. Szeintem te is próbálj ki egy mágnesest vagy egy ragaszthatót, és menj vele emberek közé, ha jól érze magad vele, és utána is úgy érzed, hogy szükséged van egyre akkor nyugodtan.
én úgy vk vele h ami nekem teccik és jól is áll az jó. engem nem érdekel más véleménye max meghallgatom és ha jónak találom akk megfogadom..annyi... sztem gondolkozz el, képzeld el h h állna h nem -e zavarna a mozgásban v vmi...meg ha lecc piercinged akk az elsõ az h neked tettszedjen ne másnak ha 1 pasi szeret akk elfogad ahogy vagy.
én is szeretnék szemöldökbe csináltatni mer megtetszett de ezután meg kell gondolni h mit is akarunk... egyszer el akarok menni rögtön megcsinálni másodjára meg bevok roselva h nehogy elfertõzzön v vmi
Én vagányabb csaj vagyok, mindig is volt piercingem, 15 éves korom óta. Most 21 vagyok, 8 hónapos fiam van, és most is van piercingem. Hozzám illik, a páromnak így tetszem. És a korábbi pasijaimnak is tetszett. Vannak fiúk, akik az ilyen lányokat kedvelik, vannak, akik nem. Én nagyon imádom a piercinget. Most az orromban van karika, meg az ínyfékemben, és talán a számban is lesz megint. Régebben így voltak: ínyfék (karika), orr (bogyó), alsó ajak (két karika), nyelv (szokásos), szemöldök (két ékszer egymás mellett vízszintesen), köldök (banánékszer). Na, nekem így jó volt.
Szerintem közönséges, ugyanúgy mintha tetoválása lenne!Véleményem szerint egy nõ legyen NÕ...és ezekkel a dolgokkal olyan....na nem is tudom elmagyarázni. Sajnálom, ha valakit megsértettem, ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
Orrkarikám van, és nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, mert nekem tetszik. De másoknak is tetszett, szerintük jóláll... Nekem kellett a változás. Annyira ki akartam szakadni egy lelki állapotból, hogy eldöntöttem, és egy perc múlva már szúrtam is az orromat:) (+ az elég hosszú hajamat is levágattam) szóval nem kételkedtem a hirtelen döntésem helyességében... Az a lényeg, hogy kellett valamit csinálnom, hogy tovább tudjak lépni dolgokon. Elég hatásos volt.
Régebben én is szerettem volna piercinget. De nem akartam elrontani az arcom mindenféle fémmel. Meg szemüveges vagyok, úgyhogy amúgy is túl sok lett volna... Így a fülemet lövettem ki. És az elsõ után nem tudtam megállni. Most hat luk van a fülemben (3-3), de mostmár elég. Ha egyszer elkezded, nem tudod abbahagyni... legalábbis mindig a fejedben lesz a gondolat, hogy jó lenne valahova még egy. Szerintem köldökbe és orrba szexy. De ha bizonytalan vagy, akkor ne csináltass, mert megbánhatod.
A kérdező hozzászólása: láttam egy csajt akinek úgy begyulladt a szemöldökén a piercing helye hogy kék-zöld- sárga színben pompázott, és be is volt dagadva:S ráadásul még fizetett is érte... amúgy nem tudom elképzelni magam 30-40évesen magam piercinggel. Még a hajamat is alig tudom megszokni hogy rövid lett:)
A kérdező hozzászólása: sokan mondták hogy ne rontsam el magam a piercinggel, és már énis kezdek kiábrándulni belõle! de köszi a válaszokat, megnyugtatott:)
én lány vagyok, 21, az ajkamban van egy szolid gömb középen, és az orromban egy köves csillag. eddig 1 kivétellel minden srácnak tetszett, az az egy elég konzervativ volt ilyen téren. nekem ez a stilusom, tetszik magamon, ettõl ugygondolom én nem vagyok más, vagy elfogadnak igy, vagy nem.valoszinüleg kis extrémségra vall, de vonzódom is az iylen emberekhez. sztem a srácoknak tetszenek ezek, bár nemtudom h neked miylen fiuk jönnek be, de ha a szolidabb tipusra buksz, akkor ne cisnáltasd meg:D bár aki piercinget akar, nem lehet tul visszafogott:D a fiúk ugysem a piercinged miatt szeretnek meg v azér mert nincs, ja és soknak nagyon tetszik a köldökben v a nyelvben, ez az amit izgatónak találnak az egész attól függ hová teszed és miylen, a fiúk nemszeretik az eltúlzott vagy durva dolgokat!

Szép, szexi és tapasztalt lányok! Titeket taszítanak vagy vonzanak a szűz fiúk? Mit csinálnátok, ha a pasitokról kiderülne, hogy szűz? Kinevetnétek, elhagynátok, vagy szívesen feküdnétek le vele?

Legjobb válasz: Nekm is volt már szûz, én 20 éves voltam õ 22. Én tudtam elõtte, hogy szûz, bár sosem mondta. De abszolút nem látszott rajta, max annyi, hogy eleinte picit zavarban volt. De a teljesítményén nem érzõdött.

Nekm is volt már szûz, én 20 éves voltam õ 22. Én tudtam elõtte, hogy szûz, bár sosem mondta. De abszolút nem látszott rajta, max annyi, hogy eleinte picit zavarban volt. De a teljesítményén nem érzõdött.
nem kell elõre beharangozni. nekem volt régebben egy pasim, aki szûz volt (én akkor asszem 20 õ 23), nem vettem észre :) utólag mondta el, azt sem értettem, hogy minek. nem érdekelt igazából.
//Megjegyzés: Szépnek és szexinek mondjuk csak minimálisan érzem magam, de a lényeg, hogy a partneremnek tetszem és ezt el is tudja hitetni velem. #2-es voltam//
nem sokáig maradna az 20L
az én párom is szûz volt amikor összejöttünk:) ma már a võlegényem, és nagyon jól megvagyunk. nem lehetett észrevenni. 25/N
Engem nem zavarna. Mondjuk az igen, ha 30 éves az illetõ... 24/n
volt egy ugyanilyen kérdés pár napja. Keress vissza, most nem fogom megismételni, amiket korábban írtam. 24f
Fiatalabb koromban több szûz sráccal is összehozott a sors, semmi gond nem volt ezzel. De mivel már 27 vagyok, és nagyjából a korosztályomból keresgélek, így csodálkoznék. Nyilván nem nevetném ki és nem hagynám el, de intõ jelnek tekinteném - a 25 feletti korosztály esetén legalábbis.
Engem zavarna....
LadyLee, hány partnered volt és mennyi bolt szûz?

Szerintetek szép, átlagos vagy inkább taszíto az ha valakinek az elso két foga kozt hely van?

A válaszokat elore is nagyon koszonom!!! :)

Legjobb válasz: neke is van közte hely, de csak egy pici. Még soha senki nem mondta nekem hogy taszító lenne vagy undorító. 19/L

neke is van közte hely, de csak egy pici. Még soha senki nem mondta nekem hogy taszító lenne vagy undorító. 19/L
Egy szép lányon/fiún szép. Egy bányarémen csak tovább ront.
Ha nem lehet úgy észrevenni, igazán csak ha nagyon nagyra tátja a száját és úgy röhög akkor már problémás. De ha az illetõ alapjáraton jól néz ki és csak ez a kis hibája van vagy még 1-2 kevés ezen kívül akkor szerintem ez nem vészes.
Ha valaki alapjáraton szép, akkor számomra még zavaróbb. Nagyon eltudja rontani az összképet. Fõleg, hogy ezt a hibát könnyen orvosolni lehet.
Taszító :(
taszító
Nekem másfél évig volt fogszabályzóm ugyanezen probléma miatt:) Tavaly szedték le, a 16. szülinapom környékén. Durván egy év alatt helyre rántja a fogsorodat. :) Magántechnikusnál csináltattam, nem volt egy olcsó mulatság (60.000 Ft) de megérte, mert hibátlanok és nagyon szépek lettek a fogaim. Amikor felteszik a fogszabályzót, az nem fáj, talán picit kellemetlen. Az utána következõ 3-4 nap, max 1 hét borzalmas (én konkrétan fájdalomcsillapítókon éltem) de aztán elmúlik, kibírható. Ja, és vannak ételek, amiket nem ehetsz, pl. nem haraphatod az almát, répát, körtét, csak apró szeletekre vágva eheted, nincs karamella, eleinte a rágózás is para(mert beleragad) de a végeredményért maradéktalanul megéri!:) Bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan privátban. :) 17/L
Csatlakozom az elõzõ hozzászólóhoz, nekem is volt fogszabályzóm:) Nekem 1 évig volt fenn, pedig elég csúnyán össze-vissza álltak a fogaim..szintén magánorvosnál voltam, de nagyon jól megcsinálta. Egyébként az elején baromira fájt, jó pár napig csak pépeset tudtam enni, de az is annyira fájt, hogy inkább nem ettem..a késõbbiekben csak akkor volt érzékeny, amikor húztak rajta, viszont, olyankor tök "gyorsan" mozogtak mindig a fogaim és ez kárpótolt:) megéri egyébként..közben nem jó, de utána örülni fogsz, hogy túl vagy rajta:)
Sajnos nekem is van közte hely...utálom. Hála istennek még nem szóltak meg miatta. SZTK-ban csináltatunk nekem alsó, felsõ fogszabot 60 000ft-ért. 2014. december 22.-re kaptunk idõpontot lenyomat vételre...onnan kb 2-3hónap és megkapom vègre.A felrakása nem fáj viszont komplikáltabb dolog enni vele, amikor meghúzzák szerintem az fájhat. 1évig kapok ilyet, majd negyed évig levehetõt. A levehetõ egyébként csak ívet ad a fogadnak, az állandónál minden fogadat külön szépen helyre raknak.
szerintem lehet az bájos is, de eléggé arcfüggõ. láttam már olyan lányt aki nagyon aranyos volt így is, de volt akinek csak rontott a kinézetén. egyébként szerintem nem kell belõle nagy ügyet csinálni. de ha egyáltalán nem tudod magad így elfogadni tetess fel fogszabályzót. 19/L
nem szép. nekem nagyon sokat ront az összképen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen koszonom az osszes választ és a tippeket is :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom utolso válaszolo :)
Errõl érdemes lenni kérdezõ az egészség/fogápolás témakörben, mert elég összetett a dolog. Az ára függ attól, hogy elmúltál e 18, de ha 2001-es vagy, akkor 12 lehetsz, így nem kerül pénzbe, ha jól tudom, tehát érdemes lenne csináltatnod, ha zavar a fogad. Akkor fájdalmas, amikor frissen felteszik pár napig, és minden állításnál. De mindenki kibírja, úgyhogy nem lehet olyan vészes.
A kérdező hozzászólása: Nekem se nagy de engem sajnos zavar :/
Emberfüggõ. Láttam már olyat, akinek kimondottan szexi volt, de gyakoribb esetekben sajnos elrontja az összképet. Fogszabályzóval lehet orvosolni. Ha nagyon nagy mázlid van, és nincs más probléma a fogaiddal, akkor 1 év alatt kész lehetsz! ;) De ez sajnos nem olcsó mulatság. Viszont ha nem a rés, akkor éjszakaival is helyrehozható! Szerintem elõször éjszakai után érdeklõdj, mert olcsóbb, esztétikusabb és szerintem be is válna. :)
A kérdező hozzászólása: Es fáj az ha felteszik a fogszabályzot???
A kérdező hozzászólása: Koronát nem akarok de viszont a fogszabályzorol már gondolkodtam :)
Fogszabályzóval lehet helyreállítani vagy esetleg, ha lecsiszoltatod és koronát tetetsz rá. Egyik sem olcsó, több száz ezer a két fog. Embertõl függ, valakinek jól áll.
A kérdező hozzászólása: Es hogy lehet ezt akkor eltuntetni vagyis ugy gondolom hogy osszenoveszteni ???
A kérdező hozzászólása: Ugy dontottem hogy lesz fogszabályzom de honnan tudjam azt hogy passzol-e ??? :D


FIUK. Szerintetek vissza taszitó ha egy lánynak a strandon fehér a bőre? Igaz hogy jobban megnéztek egy szép barna lányt vagy csak én képzelem ezt be?

nem merek rövid gatyát húzni,mert szégyelem hogy fehér a b?rööm... meg nem megyek addig stranda sem amig nem barnulok...ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem a fehér bõr is szép, az agyonszolizott és szénnéégett pedig undorító.

Szerintem a fehér bõr is szép, az agyonszolizott és szénnéégett pedig undorító.
Ha valaki megszól, hogy milyen fehér vagy, meséld el neki, hogy régen csak az elõkelõ elit volt fehér bõrû, akik elég gazdagok voltak ahhoz, hogy ne kelljen a napon dolgozniuk. :)
Lehet, hogy te is nehezebben barnulsz, és talán jobb is vigyáznod, nehogy leégj. A szétszolizott bõr számomra visszataszító, akkor már inkább legyen fehér. Viszont szerintem járhatnál strandra, nem kell szégyellned magad, és víz mellett talán még könnyebben is barnulhatsz.
Nincs azzal semmi baj hogy fehér a bõröd. Ha nem vagy narancsbõrös akkor miért ne? Sokan kifejezetten a fehér bõrt tartják szépnek, van aki az enyhén barnát, van akinek mindegy ha szép puha. :)
Csak te képzeled be.
Ugyan úgy lehet "visszataszító" (ha már te ezt használtad) egy agyon szolizott barna lány, és egy hófehér fehér lány. Ha "átlagosan" fehér vagy barna a bõröd az úgymond szép strandon, de a hulla/hófehér bõr, az már visszataszító, ugyan úgy mint a szarrászolizott.
A kérdező hozzászólása: énis csak enyhén szeretnék lebarnulni :D amitõl nem feltétlenül leszek barna, csak kap a bõröm egy szép árnyalatot :D szerencsére szépen barnulok, csak kár hogy nehezen :D
A bõr olyan mint a kocsi színe! Nem mindegy hogy piros ferrari vagy piros lada!!! Amúgy az enyhén barna bõr izgatóan szexi! Ellenben a fehér bõrû vörös hajú szeplõs csajok is istenien tudnak kinézni. Amúgy meg ha ilyen gondod van napozz elõ!! 28F
Nekem is fehér a bõröm, sõt még elég sok anyajegyem is van, akkor most ne menjek strandra?? :D Ez hülyeség :D Barnulni nem igazán tudok, ugyanis vagy fehér maradok, vagy rákvörösre égek, egy hétig barna maradok és megint fehér :D Ne foglalkozz vele, amúgy nem is értem miért akar mindenki barna lenni, meg szerintem az se áll jól mindenkinek :) 24/L
A kérdező hozzászólása: japó?:) ))
te képzeled be... én a fehérebbeket jobban csípem fõleg ha Japó xD f18
Mi ezzel a baj? Ennek a lánynak pl. nem is állna jól a sötétebb bõr!
A kérdező hozzászólása: bocs.
A kérdező hozzászólása: http://mexicolindonews.net/wp-content/uploads/2012/05/barbie.. kb ennyire?
Fiúk, hosszú ú.
A kérdező hozzászólása: nagyon tiszta a bõröm....sima, puha...alig van pár bõr hiba...csak kár hogy világos.. de mindjárt linkelek képet hogy kb mennyire.
A kérdező hozzászólása: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/270977_.. csak ennyire szeretnék:D

Mi jut eszedbe erről a fülről? Szép, vagy taszító ha egy lányon ilyet látsz? (kép)

Nekem nagyon tetszik, mellesleg az enyém x) a másik fülem is hasonlóképpen néz ki, csak nem patkók hanem karikák vannak benne, és abba nincs industrial.

Legjobb válasz: Nekem nagyon tetszik :) Én is most készülök industrial-t és tragus-t csináltatni :) De én lány vagyok... A fiúk nevében: a barátom már a helix-eimtõl ls frászt kapott, de nekem tetszik és ez a lényeg...

Jah, mielött bárki félreérti, pasikon is tetszik hasonló :D De nyilván 1lány is megnéz 1 számára szépnek mondható lányt. Szóval én inkább ilyen lányokra nézek ámulattal =)) Utolsó vtam
Nekem nagyon tetszik :) Én is most készülök industrial-t és tragus-t csináltatni :) De én lány vagyok... A fiúk nevében: a barátom már a helix-eimtõl ls frászt kapott, de nekem tetszik és ez a lényeg...
Egyáltalán nem szép számomra. Túlzsúfolt. Ha csak egy lenne, esetleg kettõ (akármelyik is), úgy szép lenne.
szerintem nagyon túlzás
csúnya. túlzás. és hülyén néznek ki a fülbevalók mert nem passzolnak egymáshoz. nekem alul 2 fülbevalóm van + 1 helix és ez bõven elég. a tiéd már nem szép szerintem.17/L
Szerintem kva jóóó a füled *-* :D Az enyém is hasonló, industrial + 18as tágító, stb... Én lány vagyok, de nekem tetszik, ha hasonló, extrém dolgokat látok egy lányon :) Sokak szerint fura az ízlésem, de pl. én sokkal inkább egy Razor Candi-féle csajra mondom azt, hogy szép, mint mondjuk egy "Britni Spriccre" =D
nekem sem tetszik..igazàból a sajàt és a baràtom fülén kívül mindenki fülétöl undorodok, de ettöl egyenesen hànyingerem van...de remélem nem haragszok, ez a véleményem
valószínûleg nem én vagyok a célközönség mert számomra taszító...
A barátnõmé is tele van szúrkálva, de neki van egy 24es tágítója is.Nekem bejön.
A kérdező hozzászólása: közel nem is gondoltam rá, hogy én most ilyen "hude nagy valami" vagyok. Nem is azért csináltam ilyenre a fülem, hogy másnak tetsszen, hanem azért, mert nekem így tetszik. És a kérdésem sem az volt, hogy "kérlek ítéld meg, hogy szerinted "mekkoranagy egyéniség" vagyok, hanem, hogy hogy tetszik, és a fülemrõl mi a vélemény. Hozzáteszem, az átlagos embereket én nem szidtam, és megbántani sem akartam õket, csak a magánvéleményemet mondtam el, mint ahogy rólam õk is.
nem ettõl leszel egyéniség...... az egy dolog, hogy neked ez tetszik, de semmivel nem vagy több vagy jobb mint a 'fila táskás szilikon órás' emberek.. mellesleg, ez már nem is olyan feltûnõ és megbotránkoztató mint te hiszed. szóval ne erre verd magad, hogy hútemostaztánnagyonegyéniségéspolgárpukkasztóvagy... mert nem így van :)
Hol vannak piercingjei a tesódnak? :D Amúgy szerintem szép a füled, bár én rocker vagyok, nekem így néznek ki a füleim: bal: egy hosszú kígyós fültágító, felette egy ilyen kis karika, aminek a közepén van egy csomó, feltette meg egy jóó hegyes szegecs :D jobb: van hogy kígyós, vagy sárkányos, vagy egyéb nonfiguratív fültágítókat teszek bele, felette meg egy halváz vagy egy kígyó :) én nem igazán szeretem a színeset, maradok a fém színûnél és a fekete szarunál :)
Tesómnak pl. 5 piercingje de eddig csak egyet láttam (egyszer), és csak azért mert direkt megmutatta. Na õ az aki egyéniség, és nem a világnak csinálja.
Az industrial nekem nem annyira tetszik, de amúgy a többi jó. :) Nekem is ki van sorozva a fülem, az egyikben 5 lyuk van, a másikban 3. Azért nem csináltatok többet, mert a felsõkbe mindig beleakad a hajam. :S
Örülök neki :) Pedig sokan anyaság után feladják a stílusukat, de én nem azok közé tartozok. Igaz, hogy nálam vhogy pont fordítva volt, én már gyerekszülés után lettem jóval extrémebb ( betudható annak, hogy most már 1edül vagyok, nem kell elviselnem a párom szüleinek, ill. volt lakhelyem konzervatív nézeteit). De sokkal szabadabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, hogy úgy nézhetek ki ahogy akarok és hogy nem foglalkozom más véleményével. Bár sok mindenben hátráltató tényezõ (pl. álláskeresés) :S :D De köszi, és remélem nektek is sikerül ilyen egyedinek maradni ebben a mai világban! :) A 23éves anyuka
20:33 Nagyon pozitív hatással van rám a válaszod. Én egy 20 éves, "extrém" külsejû lány vagyok. Igaz még távol állok az anyaságtól, de magamat se látom másképp a jövõre nézve :)
Undorító. :S
kicsit extrém de nekem bejön az ilyen:)
Szerintem ha megy a stílusodhoz (amit felteszek nem egy szemüveges stréber :) ) akkor oké. Nekem sem ez a fül a favorit, de szép!
A kérdező hozzászólása: nincs célközönség. Mindenki válaszára kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: 19:00 Teljesen egyetértek :D Nem szeretem a szürke hétköznapi dolgokat. Ezért engem is sûrûn megnéznek, mert nem csak a fülemben van "vasam" hanem a számba, orromban is. És a sok embernek kevés a fantáziája :) A többieknek is köszi a válaszokat :)
Attól, hogy valakinek ez nem tetszik még nem biztos, hogy õ szürke. Illetve egyedi is lehetsz ízlésesen, és valakinek ez már nem az.
pont ezt akartam mondani, én nekem ez gusztustalan még sem vagyok szürke, de inkàbb az lennék, mint ilyen...
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam, hogy mindenki szürke. De pl nézd azt, hogy mekkora egyéniségeknek képzelik magukat azok a 14-5 éves kisgyerekek akik fila táskával és szilikon órával mászkálnak, mert ilyen az egyéniségük. Ez egyéniség? Hogy azt másolják le teljesen amit a tv-bõl mutatnak? Szerintem majmolás, és tucat. Ez az, ami szürke, és unalmas. szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ja ezzel nem azt akartam mondani, hogy éni is 14-5 éves vagyok x) Mellékesen 17 vagyok.
Én azt sem nézem sokkal többre aki egyediség felkiáltással teleszurkálja magát. Õ is valakit utánoz, csak valaki mást. Ennyi. Aki valódi egyéniség, annak nincs is szüksége arra hogy túl feltûnõ legyen, mert jóban van magával. Persze lehet, hogy te olyan vagy aki azért csinálja csakis mert tetszik neki, de akkor nem bizonygatnád itt hogy egyéniség vagy més nem fikáznád azt aki más. Különben meg had legyen mindenki olyan amilyen akar. Ha valaki fila taskát akar, akkor azt akar. Még az is lehet hogy amúgy normális, csak ilyen az ízlése. Semmivel sem vagy jobb te sem vagy más. Nem errõl kell megítélni.
egyetértek hé Te 75-ös mindig azt írod amit akarok :D
Bocsánat, hogy ezt írom de sztem nagyon visszataszító.. de biztos van akinek ez tetszik :/

Elsősorban fiúk! Vonzó vagy taszító, ha az adott lánynak normális az önértékelése, szépnek látja magát?

A szépség persze er?sen szubjektív dolog, de én tetszem magamnak, szeretem magamat. Úgy gondolom ez lenne a normális, de most divatos lett, a "jaj de hájas vagyok" (kb 50 kilóval) és a többi... Nem gondolom magam világszépének, de ha tehetném nem változtatnék semmin, mert az már nem én lennék. Szépnek látom magam, de nem nézegetem folyton a tükörben magam és nem terjesztem úton útfélen. Egyszer?en csak elégedett vagyok. Ez mások szemében ellenszenvesnek hat?

Legjobb válasz: Szerintem ez tök jó!

Szerintem ez tök jó!
én irigyellek is :) bárcsak nekem is lenne egészséges önbizalmam, sajnos nem vagyok teljesen megelégedve magammal, remélem egyszer én is meg leszek!!:)
Szerintem semmi gond, ha az önbizalom nem megy át nagyképûsége, önteltségbe. Ha a viselkedéseddel ilyen téren nincs gond, akkor ez csak azoknak nem tetszik, akik féltékenyek, irigyek.
Fiú vagyok. A lehetõ legjobban gondolod.
Szerintem tök jó, hogy így állsz hozzá magadhoz. Az elégedetlenkedõk között sok olyan van, akik csak a külsõvel foglalkoznak és semmi nem jó nekik. Neked így már sokkal több idõd van a belsõ értékekkel foglalkozni. Ez nem ellenszenves. Az lenne ellenszenves, ha ezt másoknak újságolnád olyan stílusban, hogy "ugye milyen szép vagyok?"
Értékelem ezen jó tulajdonságod! Barátnõm is hasonlóan vélekedik magáról, nagyon örülök is neki, mert ha oda kerül a sor, mindenféle huza-vona nélkül megszabadul ruhadarabjaitól, nincs benne az az érzés, hogy mit fogok hozzá szólni, mert amúgy is imádom. Nagyon jó dolog ha tisztában van az ember saját magával, jó az önértékelése, késõbb ebbõl rengeteg hasznot húzhat majd.
Egyáltalában nem. Ha nem vagy beképzelt(nem helyezed magad mások fölé) akkor ez nagyon fontos. Gondolj bele, ha te sem szereted önmagad, akkor hogyan szerethetnének mások? Akinek emiatt ellenszenves vagy az [email protected] sünt, ez az egészséges gondolkodás. 21/ffi
nekem a legjobb haverom megszólt egyszer ezért. mert hogy én azt hiszem magamról, hogy olyan igen jó csaj vok. hát sztem nem így van, átlagosnak tartom magam, ennyi. valakinek ez is baj :S
Szamomra nem ellenszenves. Te egy nagyon boldog ember lehetsz. Fontos hogy elegedettek legyunk a testunkkel/arcunkkal es jol erezzuk magunkat a borunkben.
Szerintem, ha egy nõ szép és ezt tudja is magáról, és úgy is viselkedik, az kegyetlenül vonzó tud lenni. Legalábbis számomra. Amíg nem viszi túlzásba. Szerintem te jó úton jársz. Persze mindig lesz, akinek ez nem tetszik, fiú és lány is, de sokkal rosszabb lenne, ha hibákat keresnél magadon, kövérnek látnád magad, és panaszkodnál minden nap, hogy jajj de csúnya vagy.... :) 17/F
A kérdező hozzászólása: Hát mondom a szépség szubjektív, de gyakran hallom, hogy szép vagyok, meg hát tényleg nincs rajtam semmi "zavaró" pl. nagy orr, vagy ilyesmi. Nincsenek pattanásaim, picit széles orr, barna szem, normális száj, barna haj és 2 oldalt gödröcskék. Na, de ennyit rólam, nem akarom, hogy úgy tûnjön társat keresek vagy ide jövök fényezni magam. :)
Szerintem nagyon jól gondolod. Egy gond lehet csak itt: ismertem egy csúnyácska lányt, aki kifejezetten szépnek gondolta magát, és úgy is viselkedett. Bár késõbb megházasodott, és pár év alatt tényleg szép lett (nem világszépség, de rendes, átlagos).
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, de ez a szingli pasiknak szól, nem a barátnõsöknek, te kis kíváncsi. :) Minden jót nektek!
Én már csak a korodra lennék kíváncsi. :P (15:37-es válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, nem gondoltam ennyi pozitív válaszra! Nem tartom magam nagy képûnek, csak van egy erõs énképem, ami az én korosztályomban nem megszokott. És gondom se volt még ebbõl soha, csak érdekelt mások vélemény is. :) (ha van még aki szívesen válaszol, vagy esetleg másképp gondolja, érdeklõdve várom)
Szerintem nem probléma. Pont jó, ha elégedett valaki magával, akkor pozitivabb a kisugárzása, jobb a hozzáálása a dolgokhoz, könnyebben teremt kapcsolatokat, csak elõnye van. Fõleg ha tesz is érte, meg nem elfogult, hanem reális a hozzáálása magához, akkor nem nagyképüség, hanem önbecsülés. A zergecsontú gebe nõket meg el kell felejteni a vékony betikkadt fokhagymagirizd valagukkal együtt, mert förtelmesek. Normális egészséges kinézetelõ nõk a szépek, nem amit a homoszexuális divattervezõ férfiak kitalálnak nõi ideálban. hályas nõk meg azok, akiknek viziló seggûk, marhanagy pocakjuk meg rengõ cellulitisz csülkeik vannak. olyan nyilván nem jók. Szélsõségek kerülendõk szerintem, mert egészségtelen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!