Találatok a következő kifejezésre: Tarthatok több is (3 db)

Tarthatok több víznapot is havonta?

Legjobb válasz: Tarthatsz. De érdemes elõtte mindig gyümölcsnapot tartani, és utána óvatosan elkezdeni enni.

Tarthatsz. De érdemes elõtte mindig gyümölcsnapot tartani, és utána óvatosan elkezdeni enni.
Szerintem felesleges...

XV. Kerületi rendelet szerint tarthatok 2 kutyát panelban? Írjon aki a XV. Kerületben lakik, és esetleg több kutyát is tarthat panelban, hogy ezt hogyan tudta elintézni, kellett -e kérvényezni?

Most költözöm a Xv. kerületbe, Újpalotára, egy panellakásba. 2 kutyám van, viszem mindkett?t, remélem, hogy lehet kett?t tartani panellakásban. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: A házatokban ki kell lennie függesztve a házirendnek. Abban benne van, hány kutyát, és milyen feltételekkel tarthatsz. A mi házunkban van, ahol 3 is van. Mivel nincs velük gond, senki nem törõdik a létszámmal.Végül is a szomszédoktól függ,mennyire kutyaszeretõk.

A házatokban ki kell lennie függesztve a házirendnek. Abban benne van, hány kutyát, és milyen feltételekkel tarthatsz. A mi házunkban van, ahol 3 is van. Mivel nincs velük gond, senki nem törõdik a létszámmal.Végül is a szomszédoktól függ, mennyire kutyaszeretõk.
http://www.kutyahirek.hu/index.php?aid=a8d3fea5a1067a22d4fbf.. Elvileg nem lehet. Gyakorlatilag... nekünk is 2 van, és még egy csomó szomszédnak is. Sõt, van, akinek 3 is. Leginkább a szomszédok jóindulatától függ, hogy rögtön rohannak-e bejelenteni vagy nem érdekli õket. Ha nincs gond a kutyáiddal, nem hangoskodnak, ugatnak egész nap, akkor azért esélyes, hogy nem törõdnek majd vele, hogy 2 van. Persze mindenhol vannak rosszindulatú emberek, de én pl. még nem hallottam, hogy valakinek gondja lett volna a kutyák miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... :)

Ha veszek magamnak egy vadászgépet, hol tarthatom? Hogy használhatom? Hogy tankolok meg ilyen. Az h ha lenne véletlen (akármiért is) egy vadászgépem 5 millióért akkokr mennyi több péz kéne h meg is tarthassam

Legjobb válasz: 5 millióból neked nem lesz mûködõképes vadászgéped. Még leselejtezett, mûködésképtelen, régi légcsavaros se nagyon. 500millió már inkább reális egy ilyen gépért, de ha valami korszerûbbet akarsz, akkor inkább az 5milliárd forint a reális. Viszont ha ennyi pénzed lenne egy vadászgépre, akkor nem itt tennéd fel a kérdésedet. Egyébként nem hiszem, hogy lakossági kézbe engednének jutni egy vadászgépet. Itthon, nálunk biztosan nem, és Európában talán sehol sem. Esetleg valamelyik arab, távolkeleti vagy afrikai országban hozzájuthatsz, ha az illetékes helyi drogbáróval, diktátorral, vagy valami hasonló kaliberû emberkével pacsihaverok vagytok.

5 millióból neked nem lesz mûködõképes vadászgéped. Még leselejtezett, mûködésképtelen, régi légcsavaros se nagyon. 500millió már inkább reális egy ilyen gépért, de ha valami korszerûbbet akarsz, akkor inkább az 5milliárd forint a reális. Viszont ha ennyi pénzed lenne egy vadászgépre, akkor nem itt tennéd fel a kérdésedet. Egyébként nem hiszem, hogy lakossági kézbe engednének jutni egy vadászgépet. Itthon, nálunk biztosan nem, és Európában talán sehol sem. Esetleg valamelyik arab, távolkeleti vagy afrikai országban hozzájuthatsz, ha az illetékes helyi drogbáróval, diktátorral, vagy valami hasonló kaliberû emberkével pacsihaverok vagytok.
5 millióért repképes példányt nem fogsz kapni. Ezen kívül az erõszakmonopólium az államé, így aligha kapsz engedélyt a megvásárlásra, ha nem igazolod annak célját, ami jó eséllyel közérdekû kell, hogy legyen, a "csak úgy" még egy harckèptelen darab esetén sem lesz elég magyarázat.
Hát.... szorozd be még öttel-tízzel, dollárban, és esetleg vehetsz egy fegyverzet nélküli Gripent, az oktató változatot. Ha megelégszel valami használttal, akkor a néhai szovjet légiflottából már ötmillió dolcsi körül vehetsz üzemképes példányt: [link] A szánalmas kis ötmillió forintodból egy ilyen levetett szovjet gépnek körülbelül egy (!!!) üzemóráját ki tudnád fizetni, mást nem.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem szükséges itt Gripenben gondolkozni, egy használt cessna, érvényes papírokkal is 3x ennyirõl indul... Vadászgép címén szerintem beszerezhetõ kisebb régi gép, amibõl kiszerelik a hajtómûvet, fegyverzetet, ilyesmit mindenképp. Bár itt most találtam régebbi vadászgépeket 10-20-on pár millióért is [link] Persze itthon max tárolhatnád, meg egy vagon pénzbe lenne behozatni az országba, és a legtöbb pénzt az engedélyeztetés vinné el, ha egyáltalán valami csoda folytán összejön. Aztán nem ártana mellé egy szerelõ személyzet, akik értik a dolgukat, õket is fizetni, bár lehet hobbiból is csinálnák sokan. Meg szponzorok akik fizetik a bõdületes mennyiségû üzemanyagot. Ja és pilóta akinek van pár ezer óra tapasztalata és engedélye a repülésre az se árt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!