Találatok a következő kifejezésre: Tartható egy egy hörcsög (4 db)

Tartható egy helyen egy hörcsög és egy tengerimalac?

Legjobb válasz: Minden rágcsáló éjjel állat Nekem tengeri malacom van, egész nap alszik, bezzeg éjjel...Akkor eszik , mozog, rágcsál, virgonckodik. Így nem tudok egyetérteni az elõttem szólóva. Szerintem tarthatod egy helyen, mert hasonló állatok, én a malacnak sokszor hörcsög kaját veszek, szereti

Minden rágcsáló éjjel állat Nekem tengeri malacom van, egész nap alszik, bezzeg éjjel...Akkor eszik , mozog, rágcsál, virgonckodik. Így nem tudok egyetérteni az elõttem szólóva. Szerintem tarthatod egy helyen, mert hasonló állatok, én a malacnak sokszor hörcsög kaját veszek, szereti
Szerintem is ajánlatosabb inkább külön tartani, mert az én hörcsögöm például megveri a nála sokkal nagyobb degukat is . :D ugyhogy szerintem jobban jársz ha külön tartod (:
A hörcsögök éjszakai álatok épp a tengerimalacalm forditva van ö nappali és még este vagy reggel verekednének:(
Nem!
Nem, mert teljesen más az életmódjuk: a hörcsögök éjszaka aktívak, a tengeri malacok meg nappal, csak zavarnák egymást.
Szia! Nekem malacom és hörim is van, de nem ajánlom együtt õket, hörik nem szeretik a társaságot, a malac igen, nekem külön vannak és így a legjobb mindkettõnek :)
Szerintem tartható - elviekben, de a hörcsög stresszes lesz, az tuti, mikor a t-malac rászalad egy nappali futkározása közben - amikor a hörcsög alszik. Inkább nyuszit tegyél mellé, vagy csincsillát.
sszia! én inkább nem tartanám egyhelyen a kettõt mert a höri nem társas lény és így össze is verekedhetnek
Szia én sokáig tenyésztetem hörcsögöt és amit megtanultam hogy egyáltalán nem szeretik a társaságot, egyszer elõfordult hogy az erõsebb hím megette a gyengébbet!!! Szerintem hószútávon egész biztosan jóban jársz hogy ha nem tartod ügyet ezt a két tejesen más karakterû állatot!

Hörcsögöt mennyiért lehet kapni kisállatkereskedésben? Tengerimalaccal tartható egy ketrecben?

Tengerimalacomhoz szeretnék egy játszótársat, mert ő egyedül van (a másik kettő lány meg együtt egy másik ketrecben, az egyedül lévő fiú) Mennyiért vehetnék szerintetek egyet?

Legjobb válasz: Eszedbe ne jusson! Csúnya vége lehet, már csak balesetbõl is. A hörcsög amúgy is magányosan szeret élni, iszonyú nagy stressz lenne neki egy tõle 10x akkora állattal egy helyen lakni, könnyen kárt is tehetnek egymásban! Az meg a másik fele, hogy különben is teljesen az életritmusuk, mást esznek, mástól érzik jól magukat. Inkább egy kölyök tengerimalac hímet vegyél társnak, vagy ivartalaníttasd, és akkor mehet a lányokhoz.

Eszedbe ne jusson! Csúnya vége lehet, már csak balesetbõl is. A hörcsög amúgy is magányosan szeret élni, iszonyú nagy stressz lenne neki egy tõle 10x akkora állattal egy helyen lakni, könnyen kárt is tehetnek egymásban! Az meg a másik fele, hogy különben is teljesen az életritmusuk, mást esznek, mástól érzik jól magukat. Inkább egy kölyök tengerimalac hímet vegyél társnak, vagy ivartalaníttasd, és akkor mehet a lányokhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Végül is reális, amit írtál, ezeken én is elgondolkodtam, ezért tettem fel ide a kérdést. :)
Egyetértek az elsõvel.
Az elsõnek nagyon is igaza van! Lehet, hogy nem bántják egymást, de nagyon zavarnák a másikat, mivel a höri éjszakai, a malac pedig nappali állat. Ha játszótársat szeretnél neki, akkor kb 700Ft-ért árulnak a http://www.jofogas.hu -n nézz szét itt ;) És ha bizalmatlan vagy a malacokkal szemben, akkor olvasgesd ezt az oldalt: http://www.gemon.ro

A fiú egeret tarthatom egy ketrecben két lány törpe hörcsöggel?

Legjobb válasz: Semmiképp se! Nem szabad különben verekedni fognak. Még a 2 lány törpehörcsög is verekedni fog egy idõ után. Nekem is volt 2 lány hörcsögöm, tesók voltak 2 hónap után verekedtek és szét kellett õket választanom! :/

Semmiképp se! Nem szabad különben verekedni fognak. Még a 2 lány törpehörcsög is verekedni fog egy idõ után. Nekem is volt 2 lány hörcsögöm, tesók voltak 2 hónap után verekedtek és szét kellett õket választanom! :/


25 literes akvariumban tarthatok egy darab kis horcsogot?

Legjobb válasz: Ez így elég foghíjas.... Pontos méretet tudnál küldeni? (cm*cm*cm)

Ez így elég foghíjas.... Pontos méretet tudnál küldeni? (cm*cm*cm)
Állatvédelmi törvény szerint 30 liter alatt nem tarthatsz gerinces állatot, ergó ebben max. csigát tarthatsz...
NEM!
A törvény miatt sem, és ketrecben kell tartani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!