Találatok a következő kifejezésre: Tartózkodási engedéllyel óvodába íratni (1 db)

Tartózkodási engedéllyel lehet óvodába íratni gyereket?

Legjobb válasz: Szerintem igen! de az ovodaba megmondjak!kulomben ahol kiadtak a tartozkodasi engedelyt ott nem soroltak fel a jogaitokat? orvosi ellatas ..stb? sok sikert !

Szerintem igen! de az ovodaba megmondjak!kulomben ahol kiadtak a tartozkodasi engedelyt ott nem soroltak fel a jogaitokat? orvosi ellatas ..stb? sok sikert !
ha tartozkodasid van es hosszu tavon kivansz ott tartozkodni miert nem kertel letelepedesit?ha van bejelentett lakhelyed automatikusan mehet oviba a gyerek.olaszban igy van, nem tudom te hol vagy, az enyem ovis, gond nelkul felvettek.kettos allampolgar, de a lakohelye itt van.
Természetesen járhat oviba.AZén ovodámban is van erre példa


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kötelesek-e válaszolni a munkáltatóknak az álláshirdetésekre jelentkezőknek? Ha nem kell akkor is?

7

Hogy mukodik az ideiglenes lakcimkartya csinaltatas?

Mennyibe kerul ? Ez a lakas valojaban egy alberlet, ahol edesapam lakik, erre a cimre szeretnenk bejelenkezni ideiglenesen az ocsemmel. Az alberlet tulajdonosanak ala kell majd irnia valamit, hogy legyen egy ideiglenes lakcimunk ezen a cimen ?

2

A perújítási kérelem benyújtásától számítva kb mennyi időre érkezik meg a válasz?

4

Segítség az Egyesület szervezet nyilvántartásba vétele iránti kérelem űrlap kitöltéséhez, hogyan lehet jól kitöltetni?

Egy olyan problémám van, hogy az társadalmi szervezet nyilvántartásba vétele iránti kérelem űrlapján mi a teendő abban az esetben, ha a rublikába nem férnek ki az adatok ? Módosítani nem lehet sajnos. A vicc az, hogy pótlap alkalmazása esetén se férni ki amire szükségem van. Pl a 45-ös pontnál az egyesület neve , illetve az egyesület céljai a 20-as pontnál.

1

Fht szociális segély mellett lehet-e autó a nevemen?

Kb. 3 hónapja kapok segélyt viszont most úgy alakul, hogy a nevemre kerül egy autó de az üzemben tartó nem én lennék. Így kaphatom továbbra is a szociálist?

7

Az 50 köbcentis motorkerékpárra most a pillanatnyi álláspontba hány év a minimum korhatár?

Elsőnek 14 éves korosztály volt a minimális, de hallodtam valakitől hogy át rakták 16 évre.Én most 13 éves vagyok,nyár elején leszek 14 és jó lenne már jövöre motorral járni iskolába :)

6

"A hozzátartozóval való érintkezés kizárólag a büntetőeljárás eredményessége érdekében korlátozható" Meddig korlátozható és, hogy meg kell indokolni a korlátozás okát?

1

Ezért feljelenthetnek?

Szóval lehet vicces lesz, de én nekem a fejembe felmerült, és nem hagy nyugodni.
A helyzet az hogy egy külsős cégtől kaptam állást (interjún jelenjek meg), elsőnek nem mentem, azt indokoltam nekik mért, kértem új időpontot. Összejött egy állás máshol, de én azon a napon másodjára se jelentem meg, nem is szóltam telefonon (elfelejtettem). Lesz ennek valami következménye? :S

4

Ki mit szól ahhoz, hogy az új Polgári törvénykönyv szerint a házastárs halála esetén az elhunyt szülei is jelentős összegeket örökölhetnek, nemcsak az életben maradt házastárs? Hallottatok már érdekes esetekről?

"Az új Ptk. öröklésre jogosult leszármazó
hiányában bevezeti a szülők és túlélő házastárs együttes öröklését akként, hogy kizárólag az özvegy örökli
az örökhagyóval közösen lakott lakást és a hozzá tartozó berendezési és felszerelési tárgyakat, míg az
ezen felüli vagyont a házastárs és a szülő(k) örököklik fele-fele részben."

19

Mi az a "mentelmi jog"?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!