Találatok a következő kifejezésre: Tapolcán van vagy (8 db)

Tapolcán van antropozófiai klub vagy valami hasonló egylet?

:P

Legjobb válasz: teozófia nem jó? asszem ebbõl vált ki RS és alapította meg azt az ágat. http://teozofia.hu/index.php?tartalom=17 nem Tapolcán van a központ, de legalább van fórumuk.

teozófia nem jó? asszem ebbõl vált ki RS és alapította meg azt az ágat. http://teozofia.hu/index.php?tartalom=17 nem Tapolcán van a központ, de legalább van fórumuk.
Nem én kérdeztem, de örültem, hogy rátaláltam, köszi!!

Tapolcán van kismamatorna vagy szülésfelkészítő tanfolyam?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg van szülésfelkészítõ torna-védõnõtõl érdeklõdj a pontos idõpontokat illetõen!8 alkalmas ha jól tudom! Gyógytornász vagyok és tudok egy könyvet is ajánlani kismamatornára!

Szia! Elvileg van szülésfelkészítõ torna-védõnõtõl érdeklõdj a pontos idõpontokat illetõen!8 alkalmas ha jól tudom! Gyógytornász vagyok és tudok egy könyvet is ajánlani kismamatornára!


Miskolcon vagy a közelében a tapolcai barlangfürdőn kívül van valamilyen strand?

Legjobb válasz: bogács 40percre van,mi mindig oda járunk tiszaujváros 30perc,én nem szeretem,de sokan szeretik miskolcon csak uszoda van,selyemréti strand nemtudom hogy áll átépitésileg

bogács 40percre van, mi mindig oda járunk tiszaujváros 30perc, én nem szeretem, de sokan szeretik miskolcon csak uszoda van, selyemréti strand nemtudom hogy áll átépitésileg
Uszoda több van az biztos. De én úgy tudom üzemel a diósgyõri is. Én szeretem a tiszaújvárosit is. Bogácson nem voltam.
Mezökövesd, en csak a vonatot tudom, kb. 30-40 perc.Szerintem nagyon jo.
A Diósgyõri elvileg üzemel, szerintem egész jó kis hely =)
A kérdező hozzászólása: A Diósgyõri várfürdõ egy rakás .... két medence van az egyik egy gyerekmedence ami 70 centis és 26 fokos a másik meg egy úszómedence 180 centis 25 fokos. Szóval senkinek sem ajánlom.
[link]
A kérdező hozzászólása: wow errõl fogalmam se volt, pedig nincs messze! :) köszi!

Milyen állapotban van a Tapolca-Diszelt és Káptalantótit összekötő út? Autóval járható? Vagy inkább kerüljön az ember?

Legjobb válasz: Szörnyû állapotban gyakorlatilag földút tele kátyúkkal, turistaként gyalog járható, meg traktorral, én sajnálnám az autómat odavinni, inkább a kerülõt javasolnám idõben is kb ugyanakkor ér az ember mivel azon a vacak úton lépésben lehet csak haladni.

Szörnyû állapotban gyakorlatilag földút tele kátyúkkal, turistaként gyalog járható, meg traktorral, én sajnálnám az autómat odavinni, inkább a kerülõt javasolnám idõben is kb ugyanakkor ér az ember mivel azon a vacak úton lépésben lehet csak haladni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!
A kérdező hozzászólása: És még annyit, hogy hol van a Berzsenyi utca?
Tapolcán több is van, én sokat jártam a Berzsenyi Dániel utcában. Ez egy olyan bolt, ahol van új és használt kismamaruha , babaruha, minden babakellék. Itt vettem nadrágot magamnak, a picinek sokmindent, ruhát, kádat, plédet.... Aztán ajánlom melegen a Humad bababoltot Zalahalápon. (megtalálod iwiw-en is, neten is: http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=humad&oldal=7w9rWq37h) ott is van új is, használt is, és bármit meghoznak, amit kérsz egyeztetés alapján, nagyon kedvesek és segítõkészek. Veszprémben nem vagyok ismerõs, de akkor már Keszthely közelebb van, és ott sok bababolt van (bár én nem mentem át..)
Ami a Berzsenyiben van Tapolcán az nagyon jó!!!!!! Eddig bármit akartam és nem árulták pár napon belül beszerezték! Nagyon kedves a tulaj. Ott szokott lenni a boltban. Zsebibaba azt hiszem az üzlet neve. Az Y hazak fele kell menni bár attól függ honnan mész. De itt egy link a térképrõl. http://maps.google.co.uk/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&..
A kérdező hozzászólása: Hello Köszi mindenkinek, voltam ott szombaton, de sajnos még az s-es nadrág is bõ volt rám, mármint combban, úgyhogy ráérek még a kismamanadrággal, veszek egy rendes farmert.De tényleg tök jó hely, köszi mégegyszer mindenkinek! Hello


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!