Találatok a következő kifejezésre: Tampon átszakithatja hártyám (1 db)

Tampon átszakithatja a hártyám?

Legjobb válasz: elvileg igen, hiszen bemegy. gyakorlatilag a szûzhártya nem teljesen zárt (különben a vér sem jönne ki), ezért a mini méretekre azt szokták mondani, hogy nem szakítja át, mert átfér.

elvileg igen, hiszen bemegy. gyakorlatilag a szûzhártya nem teljesen zárt (különben a vér sem jönne ki), ezért a mini méretekre azt szokták mondani, hogy nem szakítja át, mert átfér.
Egyet értek az egyik elõttem szólóval, attól, hogy átszakadt a szûzhártyád mondjuk a tampontól Te még szûz vagy. Én még szûz vagyok, de valószínûleg már az elsõ tampon használatomkor nem volt meg szûzhártyám, ugyanis tornázok, és mivel gyakran kell spárgát és egyéb ilyen dolgot csinálni, kevés esélye van, hogy még nem szakadt el. Szerintem ez is "személyre szabott" dolog, van akinek átszakítja, van akinek nem.
008-03-27 07:12 TE HÜLYE VAGY. ÉS még helyesen sem tudsz írni. Igen kiszakíthatja, de te attól még szûz maradsz.
Azért ne feledkezzünk meg hogy a szüzesség fogalma mit is jelent. Az azt jelenti h a fiú behatol a lányba ...És amúgy se lenne nagy baj ha felszakítaná örülj neki, akkor legalább nem fáj az elsõ :D
Igen átszakíthatja!Nálam sajnos megtörtént :S De, azóta is azt használom.Jobb, mint a betét.
nem tudom milyen barbár módszrekkel tettétek fel, de nekem elsõre sem fájt... (12 voltam) te is nyugodtan használj
Csak akkor, ha könyékig felnyomod, de akkor nem a tampon, hanem a kezed szakítja át ill. a keletkezett vákuum. UU :OoOOO
én nekem az szakította át, mert ugye super tampont használtam...igaz nem fáj és h vérzett e azt nem tudom, mivel eleve véreztem...
miért ne lehetne használni? amúgy meg a szûzhártya bármitõl elszakadhat. sportolás közben vagy akár tampon használat közben is.
Elvileg szûz lányoknak még nem is lehetne tampont használni!!! Szóval szerintem nagy felelõtlenség!!!
a szûzhártya nem zárt, van rajta egy lyuk, amin menstruációkor ki tud jönni a vér. gondoljunk csak szépen bele. nézzük meg az ujjunk, vagy a tampon méretét egy férfi nemiszervéhez képest. a tampon JELENTÕSEN végknyabb, fõleg ha mini-t, vagy akár normált használsz. ergo, a tampon nem szakítja át a szûzhártyát, csak TÁGÍTJA. nagyobb esély van rá, hogy átszakad, ha pl megerõltetõen sportolsz, vagy hasonlók. és ha jobban belegondolunk, akkor ez, hogy a szûzhûrtyán amúgy is jelenlévõ lyukat tágítja, még jól is jöhet. az egyik hozzászóló írta, neki majdnem átszakadt, de még idejében észrevette a bajt. mi az, hogy idejében észrevetted? ilyen nincsen. attól, hogy elsõ alkalommal fájt föltenni, még nem azt jelenti, hogy átszakadt, nekem is fájt. szóval szerintem nyugodtan használd.
átszakithatja a tampon ahogy sok minden más ok miatt is elszakadhat. lehet h sokkal korábban elszakad minthogy lefeküdnél a barátoddal. de nyugodtan használd mert tényleg jobb
de bizony atszakithatja, en majdnem megjartam, szerencse h idoben eszrevettem a gondot....vegul nem lett semmi bajom
de h szkitja át!!!!!!akkor a nögyogyászok tiltakoznának a szüz lányok tampon haszálatáért.....ha veszélyt jelentene a szüzeségre...nyugottan használj kicsit vagy nagyot mert nem veszitesz el tölle semmit!!! maximum nem leszel büdös alul a havi vérzés alatt és sokkal kényelmesebb, diszkrétebb, és higénikusabb is.nyugottan kérdezd meg anyugádat is eröl ö ugyan ezt fogja mondani amit én
és mi van, ha átszakítja? én szûz vagyok, tampont használok, de ez a gondolat nem igazán izgat, elvégre nem attól vagyok szûz, h megvan a hártyám, hanem mert még nem feküdtem le senkivel. ez legfeljebb akkor jelent gondot, ha szaúdi vagy, vagy ilyesmi. 16/L

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Annyira utálom magam a melleim miatt. Mit tehetnék?

Az alkatommal és az arcommal megbarátkoztam, mivel sokan mondják hogy csinos és szép vagyok. (másfél év az anorexia és a bulimia határán táncolok, de azt hiszem lassan megjavul minden.) De akárhányszor meglátom a melleimet legszívesebben elsírnám magam. Nem olyan nagyok 75B-sek, de a formájuk valami tragikus és nagyon félek hogy senkinek nem fogok kelleni emiatt. Főleg mert még csak 16 vagyok...akkor mi lesz később?
Ui: Tudom, azzal fogtok jönni, hogy rakjak fel képet...találtam egy hozzám hasonlót, csak az enyémek kisebbek és talán nem lógnak ennyire.


Nem tudom mit csináljak, nagyon utálom magam miatta..A velem egy idős lányok melltartó nélkül járkálnak én meg még önmagammal szemben is szégyellem a testem. Ráadásul van egy fiú aki nagyon tetszik és ő is szeret engem, és még nagyon messze vagyunk attól hogy lefeküdjek vele, és ki tudja eljutunk e addig, de már most félek a gondolattól hogy mit szólna akármelyik fiú is ha így látna....Segítsetek :( 16/l

16

Egy lány dicsekedett nekem azzal, hogy 20ezerért fekszik le fiúkkal.14évesen. Elmondjam az igazgatónak az iskolában, vagy a szüleinek vagy valakinek?

15

Szüz lányokat fel lehet izgatni elöjátékkal vagy valamivel hogy ne fályon neki az elvesztése?

5

Amikor először történik, akkor fáj? De attól lehet élvezni?

1

Kezdem úgy érezni. Mit tegyek? 15/L

Tudom, egy újabb tini marha vagyok, akit mindennek nevezni fognak csak a kérdésemre nem fognak normálisan válaszolni. Nagyon egyszerű kérdésem van hozzátok és nagyjából én is tudom rá a választ. Egyre jobban érdekelnek a fiúk és vonzódom hozzájuk. Az agyammal irányítom magam egy ideig, hogy ne érdekeljenek, új suliba fogok menni(ahol több a lány, mint a fiú). Most már ott tartok, ez korábban is volt, hogy szexuálisan vonzódom hozzájuk. Akarom őket. Azt szeretném, hogy jobban velük legyen. De közben tudok ellenkezni és az összes fiút, aki eddig szívesen ismerkedett volna velem, elhajtottam, nem nagyon mutattam feléjük semmit. Közben, pedig ott lebeg a szemem előtt ez az érzés, hogy de jó lenne elveszteni a szüzességemet, meg de jó lenne egy olyan fiú barát, aki a lelkitársam. Apu és Anyu elváltak, azóta nézem Anyum szenvedését a pasikkal és semmi nem jön neki össze. Ebből nekem az jön le, hogy csak tényleg a nagyon összeillő pasival állnék össze. A kérdésem pedig az lenne, hogy mit tegyek, hogy ne kívánjam ennyire a fiúkat és, hogy azért tudjak normális fiúkkal ismerkedni.. Milyen tanácsotok van számomra? :)

15

Miért mindenki a misszionáriust ajánlja első szexnél?

Érdekel :D

5

Milyen pózban érdemes egy lánynak elvesztenie a szüzességét?

6

17 évesen ciki ha egy fiú szűz?

12

Megéri várnom az "igazira"? ! Többi Lent!

17 éves vagyok és még szűz a barátnőim és a társaságomban lévő lányok már nem szüzek,és viszont szégyenlem hogy az vagyok és vannak ciki helyzetek pl amikor felhozódik a szex téma én csak ülök ott és nézek magam elé mivel nem tudok róla semmit mondani!..
Gondolkodtam sokat azok hogy egyszerűen csak valakivel elveszíteni nem szerelemből,persze a legnagyobb álmom az volt hogy egyszer szerelemből fogom magam oda adni a pasimnak,de nem tudom mit csináljak!
Segítsetek!!

16

Miért ilyen beteg a világ még ma is?

Egy lány addig szűz, amíg ő az akar lenni. Egy fiú addig, amíg a környezetében élő lányok azt akarják, hogy az legyen.

Miért van ez ma is így? Ma már nincsen súlya a szexualitásnak a fogamzásgátlás és a túlnépesedés miatt. Ma már az egész kizárólag élvezet. Nagyon kevés olyan eset van, amikor tényleg gyereket akar egy aktusból mindkét fél, mégis prűdebbek vagyunk, mint a 69-es szexuális forradalom óta.

Gyereket pedig már lehet csinálni lombikban is, számos káros betegséget kiszűrve ezzel. Miért nem választjuk teljesen külön a gyerekcsinálást az élvezetektől?

Miért nem szexel mindenki mindenkivel akivel jól esik neki, felszabadultan, lesajnálva a társadalmi elvárásokat?
Miért nem alakul büszke AIDS-es, tripperes, HPV-s és lapostetűs közösség, akik a közösségen belül szexelnek egymással, így nem fertőzve meg más, egészséges embereket, kizárva ezzel a nemi betegségeket is, hogy még felszabadultabban szexelhessünk?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!