Találatok a következő kifejezésre: Talitunk az baratommal de semm (1 db)

hát már bocsi, de szerinted mi történhetett? nyanítom, hogy nem kártyáztatok egész este....
Ez komoly??? Csak tõle tudhatod meg biztosan, hogy mi történt. Nem kérdezted tõle, hogy mit csinált? De ha már nem volt rajtad ruha, akkor nem hiszem, hogy csak úgy levetkõztetett, hogy kényelmesen aludj. Ott már más is volt.
Csak egy üditõt????? Attól még az embernek nem maradnak ki dolgok....Ha meg ittatok akkor bármi elõfordulhatott, de különben meg mért nem a barátodat kérded?????? Amugy meg ha jó lett volna, akkor ugyis emlékeznél rá, még ha ittas is voltál...szerintem :)
Lehet hogy rakott valamit az üdítõbe. Akkor pedig nem emlékszel mi történt. Jó lenne megkérdezni, sõt, én feljelenteném. Veszélyeztetés, nemi erõszak, etc. ÉS nincs az az isten hogy úgy aposztrofáljam "barátom" az ilyet... HA tudtoddal került a szervezetedbe tudatmódosító hatású szer, mint alkohol, drogok, akkor pedig magadra vess, ha meg nem haragszol érte.
Nem semmi:) )))))
A kérdező hozzászólása: semmi*....megittunk*
A kérdező hozzászólása: es mi volt?mikor felebreedtem el is jottem tole
egyetértek az elõttem írókkal és csak annyit kérdeznék h 1 hány éves vagy? 2 lány vagy? 3 szûz voltál elõtte?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cink, ha a faterom barátnőjének a lányával járok?

3

Első randihoz tippek?

Egy fiú elhivott sétálni és ez azért fura mert meg alig beszéltünk és azt is csak neten .Fogalmam sincs hogyha találkozunk miről beszéljünk ! Segitsetek!!! Meg más tippeket is lêcci!! (15 vagyok)

4

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

12

Írjak a pasinak aki megadta a címét?

Vasárnap beszéltem vele,én is megadtam az elérhetőségeimet.
Szerintetek várjam meg amíg ő jelentkezik vagy kezdeményezzek és ha kezdeményezek akkor mit írjak neki?

1

A szépség szubjektív, legalábbis itt ezt mindenki hangoztatja. De ha az, akkor ezt a srácot a 10 pontos listán miért nem pontozták le jó sokan és miért kapott majdnem mindig 7, 8 vagy 9 pontot?

19

15 éves lány vagyok és még nem randiztam soha. összességében nem érzem magam csúnyának mégsem tudom miért nem lehet túl lépni a barátságokon. Mi lehet a baj?

9

Mit vennétek a párotoknak 1 éves fordulóra?

17 éves fiúról van szó, szereti a gyúrós cuccokat, a dragon ball-t,techno mániás de nincs lövésem hogy mit vegyek neki =/ Kérdeztem h mit szeretne de azt válaszolta h semmit..egy közös hétvégét..(ami sajnos nem lehetséges a szüleim miatt..de nem is gond ez mivel még csak 16 éves leszek.)
Ha adnátok valami értelmes ötletet vagy h ti mit szeretnétek az megköszönném..!

7

Hogy hívjam el randizni?

Nagyon tetszik nekem egy lány és régóta el akartam hívni randizni de sose volt hozzá merszem! 14 éves vagyok, lehet ez valakit zavar és is lehetek szerelmes!
egyszóval hogy hívjam el randira mikor mit mondjak neki???
sekitsetek köszi!

7

Tetszik egy helyes lány a suliból. Hogyan közeledjek?

Nem akarom rárúgni az ajtót...
Szóval én 17/F a lány 16/F. Egy iskolába járunk, egyel lentebb van mint én. Látásból és minimálisan ismerjük egymást.

Hogyan közelítsek meg egy nálam fiatalabb nagyon szép, de visszafogott és csöndes lányt? :)

14

Hogy hívjam elrandizni a kolléganőmet?

Idén kezdtem eltanítani abban a középiskolában,a hol végeztem pár éve. Most leszek 25 éves és volt egy tanárom aki, aki tanított engem még olyan 8 éve. Akkor Õ volt 27. Most 35. Még mindig nincs férje, de párkapcsolata, de nagyon tetszik. Már végzősként is bejött, de hát mit akartam kisdiákként. Most viszont arra gondoltam, hogy bepróbálkozhatnék nála, de félek, hogy visszautasít, mert még a régi diákját látja bennem.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!