Találatok a következő kifejezésre: Talán két érzem alul (2 db)

Talán két napja érzem alul a petefészkemnél, ilyen meghatározhatatlan tompa fájdalmat. Mi ez a fájdalom amit érzek? Normális ez?

Jósló fájás? vagy ez nem az? Ha nem az akkor mi? A baba még fent van, de sokszor érzem már hogy lent matat.. :)

Legjobb válasz: Igen ez az is lehet,de lehet hogy a baba súlyától fáj a méhed.

Igen ez az is lehet, de lehet hogy a baba súlyától fáj a méhed.
Nekem mensi szerû fájásaim vannak, és feszül alul a hasam, mert a súly huzza a pocit. Ezenkívül izomláz szerû fájás van a combom közeéptõl a hasam közepéig..A fene gondolta volna, hogy a szeméremdombom egy merõ izom:-)) Szerintem amíg nem rendszeres a fájás, nem vérzel, nem görcsölsz, és nem folyik a víz, nincs gond.-) Próbálj pihenni, feküdni, akkor nem nyom lefele a baba.
Nekem is 2 napja van ilyen, meg is ijedtem. Pont a hidegfronttal jött, szerintem amiatt van. Ma voltam a dokinál, azt mondta nem kell emiatt parázni, a méh kezdi a táguást, hogy majd ha itt lesz az ideje, tudjon jönni a baba. De semmi gond nincs :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

40. hetet betöltöttem tegnap. Holnapra írtak ki. Fáj a derekam, keményedik a hasam, azt érzem mintha meg akarna jönni, alul tompa fájdalom. Sok hüvelynyilalás már két hete. Mire figyeljek? Mikor szülök, talán még ma?

Legjobb válasz: Nem mindenki tapasztalja ugyanazt a szülés várható jeleként.Én például nem éreztem semmit,az orvosom a kiírás reggelén megvizsgált és két ujjnyira nyitott volt a méhszáj.Még az nap este meglett a baba.Szülés várható jelei:magzatvíz elfolyik,fájások.Én egyiket sem éreztem.

Nem mindenki tapasztalja ugyanazt a szülés várható jeleként.Én például nem éreztem semmit, az orvosom a kiírás reggelén megvizsgált és két ujjnyira nyitott volt a méhszáj.Még az nap este meglett a baba.Szülés várható jelei:magzatvíz elfolyik, fájások.Én egyiket sem éreztem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!