Találatok a következő kifejezésre: Talán két érzem (3 db)

Talán két napja érzem alul a petefészkemnél, ilyen meghatározhatatlan tompa fájdalmat. Mi ez a fájdalom amit érzek? Normális ez?

Jósló fájás? vagy ez nem az? Ha nem az akkor mi? A baba még fent van, de sokszor érzem már hogy lent matat.. :)

Legjobb válasz: Igen ez az is lehet,de lehet hogy a baba súlyától fáj a méhed.

Igen ez az is lehet, de lehet hogy a baba súlyától fáj a méhed.
Nekem mensi szerû fájásaim vannak, és feszül alul a hasam, mert a súly huzza a pocit. Ezenkívül izomláz szerû fájás van a combom közeéptõl a hasam közepéig..A fene gondolta volna, hogy a szeméremdombom egy merõ izom:-)) Szerintem amíg nem rendszeres a fájás, nem vérzel, nem görcsölsz, és nem folyik a víz, nincs gond.-) Próbálj pihenni, feküdni, akkor nem nyom lefele a baba.
Nekem is 2 napja van ilyen, meg is ijedtem. Pont a hidegfronttal jött, szerintem amiatt van. Ma voltam a dokinál, azt mondta nem kell emiatt parázni, a méh kezdi a táguást, hogy majd ha itt lesz az ideje, tudjon jönni a baba. De semmi gond nincs :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

40. hetet betöltöttem tegnap. Holnapra írtak ki. Fáj a derekam, keményedik a hasam, azt érzem mintha meg akarna jönni, alul tompa fájdalom. Sok hüvelynyilalás már két hete. Mire figyeljek? Mikor szülök, talán még ma?

Legjobb válasz: Nem mindenki tapasztalja ugyanazt a szülés várható jeleként.Én például nem éreztem semmit,az orvosom a kiírás reggelén megvizsgált és két ujjnyira nyitott volt a méhszáj.Még az nap este meglett a baba.Szülés várható jelei:magzatvíz elfolyik,fájások.Én egyiket sem éreztem.

Nem mindenki tapasztalja ugyanazt a szülés várható jeleként.Én például nem éreztem semmit, az orvosom a kiírás reggelén megvizsgált és két ujjnyira nyitott volt a méhszáj.Még az nap este meglett a baba.Szülés várható jelei:magzatvíz elfolyik, fájások.Én egyiket sem éreztem.

36 hetes terhes vagyok. Két napja elkezdett fájni a derekam, de csak rendszertelenül és ritkán. Viszont ha fáj, akkor nagyon erőssen érzem. A hasam még nem fáj, és más erre utaló jelet sem tapasztaltam. Talán ez már a szülés beindulásának a jele?

Legjobb válasz: Szerintem még nem, csak már készülõdik a szervezeted. Egyre több ilyen fájdalom lesz, ne izgulj:-) Még van azért idõd:-)) Ha fáj a derekad, pihenj, párnázd ki magad, sõt gyulladáscsökkentõvel be is kenheted, kicsit enyhíti..

Szerintem még nem, csak már készülõdik a szervezeted. Egyre több ilyen fájdalom lesz, ne izgulj:-) Még van azért idõd:-)) Ha fáj a derekad, pihenj, párnázd ki magad, sõt gyulladáscsökkentõvel be is kenheted, kicsit enyhíti..
Szia! Ha hátul inkább a gerincednél fáj, akkor lehetnek jóslófájások is, valaki már másnap megszül, ( én így jártam) de eltarthat egy hétig is. Pihenj sokat és, ha rendszerezõdik a fájás, mérd az idõt, hogy mikor jelentkeznek.
Szia! Ezek a fájások már lehetnek jóslófájások is, ez a 36.héten már nem lenne meglepõ.Az orvosom a 36.héten kérdezte meg , hogy vannak-e ilyen fájásaim.Mert már lassan kellene, hogy érezzem õket. Ezek a fájások még nem azt jelentik, hogy rögtön szülni fogsz. A méhed készülõdik csak. Arra kell figyelni, hogy két fájás között mennyi idõ telik el.Amikor elérkezik a szülés ez rendszeres lesz majd. Ne izgulj, lazíts, pihenj most már sokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!