Találatok a következő kifejezésre: Találtam otthon szép (2 db)

Találtam otthon egy szép régi bőrtáskát. Sajnos kicsit koszos és zsíros, főleg a fülénél. Hogyan tudom kitisztítani?

Legjobb válasz: Tisztítóban. Ha valóban bõr, akkor nem tanácsos otthon nekiállni.

Tisztítóban. Ha valóban bõr, akkor nem tanácsos otthon nekiállni.
A kérdező hozzászólása: Hol keressek bõrtisztítót? Kb mennyibe kerül? Köszi a gyors választ!

Féltek a szüléstől? Találtam pár nagyon szép szülést aki nagyon fél Õ is végignézheti őket. Az egyik nő otthon szül a méhlepényt is lehet látni.

Legjobb válasz: Én egyetlen egy szülésvideót néztem meg a terhességem vége felé,és utána pánikoltam. Az én privát véleményem az,hogy mivel minden szülés más,nem kéne másét nézegetni,mert vagy "elbízza" magát az ember,vagy túl parázza.De mindenkinek szíve joga dönteni

Én egyetlen egy szülésvideót néztem meg a terhességem vége felé, és utána pánikoltam. Az én privát véleményem az, hogy mivel minden szülés más, nem kéne másét nézegetni, mert vagy "elbízza" magát az ember, vagy túl parázza.De mindenkinek szíve joga dönteni
Sztem ne nézz ilyen videókat, vagy ha nagyon kiváncsi vagy rá persze de a párodnak ne mutasd meg.Én is néztem ez volt a mániám aztán jól ráparáztam és egyáltalán nem is olyan volt mint a videókon.Sztem magadban képzelj el minden szépet és jót(persze azért fájni fog) és úgy állj hozzá a szüléshez. Minden jót!
Szia! Kb. 30 hetes koromban úgy gondoltam itt az idõ, hogy "felkészüljek" szülésbõl. Elolvastam néhány jótanácsot, körülnéztem tanfolyam ügyben, maj gondoltam megnézek pár videót. Hát ez nagy hiba volt. Úgy beparáztam, hogy hallani sem akartam pár hétig a szülésrõl. Nekem ilyesztõ volt látni más nõk szenvedését. Ezekután nem jártam felkészítõre sem, struccpolitikát folytattam. Ez nem lett káromra, mivel a szülés alatt a szülésznõ és a doki mindíg mondták, hogy mit kell csinálnom (nem volt túl bonyi), és átélni egész más volt mint látni!
Én úgy gondolom, h fölösleges megnézni más szülését, hiszen mi, (akik szülünk) úgyis egy egész más szögbõl "nézzük" végig az egészet. Én speciel nem voltam kiváncsi arra h mekkorára ki tud tágulni a hüvelyem amikor megszületett a lányom. Most a kisfiammal sem fogok ilyesmit nézni. De persze mindenkinek szíve joga...én nem néztem/nézem meg. Persze van aki le is kamerázza....hát...ilyen is van.
Húú, köszi!!! Õszintén, én eddig nem nagyon kerestem ilyen videókat. Nagyon közel van az elsõ szülésem. És vízbe bele szeretnék szülni. Így gyorsan megnéztem azt a videót. Az elején megijedtem (tényleg!), de még jó, hogy azért végig néztem. Amikor megszületett a bébi..én ah, onnantól döntöttem el végleg, hogy ez egy tök jó dolog. Nem tudom, hogy támogatják e ezt a szülésformát a SOTE II n, de megmondom, hogy addig nem szülöm meg, míg nem szülhetem a vízbe (fogadott dokit bizti rá lehet beszélni majd valahogy). Punktum! Az Istvánban lehet, azt tudom.
A kérdező hozzászólása: Le maradt a lényeg : http://szulesvideok.info/category/szules-vizben/ bal oldalt vannak a kategóriák...
megnéztem a videót és folytak a könnyeim, hogy csak császárral tudtam szülni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!