Találatok a következő kifejezésre: Találtam egy kb 7mm-es bogarat, narancs (1 db)

Találtam egy sötétkék, kb 7mm-es bogarat, narancs színű csíkkal az aljának a szélén. Mi lehet az? Nem találom semmilyen határozóban.

Legjobb válasz: ez nem túl pontos leírás, de mivel 7mm elképzelhetõ, h fiatal egyedrõl van szó és akkor hiába keresed.

ez nem túl pontos leírás, de mivel 7mm elképzelhetõ, h fiatal egyedrõl van szó és akkor hiába keresed.
Szerintem jó a leírás, én pl azt hiszem, tudom mire gondol, csak fogalmam nincs, mi a neve. Amire én gondolok az színre az, amit leírtál, és kemény a háta (kitinpáncélos). Kis fényes bogár. Vagy nem?
minden bogár kitinpáncélos!
A kérdező hozzászólása: Igen, kis, gömbölyû hátú bogár, majdnem feketébe hajlóan sötétkék. Lassan mászik, nem sokat mozog.
Nem minden bogár kitinpáncélos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért félek ennyire "betegesen" a pókoktól? 13/L

Borzalmasan félek a pókoktól. Kiskorom óta de nem hogy ahogy növök úgy "maradt" volna el a félelem inkább egyre jobban félek sőt rettegek tőlük.Még ha egy egész pici pókot látok akkor attól nem, azt megfogom és kiteszem az udvarra, de ha egy picivel nagyobbat látok mondjuk egy kaszáspókot vagy egy ujjbegynyi méretűt akkor már sikítok és rohanok meg minden bajom van. MEglátok egy pókot és utána hiába hogy anya vagy valaki a családból aki nem fél kiviszi/eltapossa és magyarázzák hogy nincs több meg stb én utána kb 1-2 napig folyamatosan azt érzem hogy valami mászik rajtam és hogy pókháló ragadt rám. Tudom, röhejes de nem tehetek róla. Nekem is szörnyen kellemetlen. Ráadásul nyáron szinte ki sem merek menni.:S De nem csak élőben félek tőlük, TV-ben ha látok valamit róluk, vagy egy képet a neten akkor már ugyanaz van mint ha élőben láttam volna. Nem tudom hogy számít e , hát úgy 7 éves voltam és a kutyámmal futkároztam a kertben ahol ilyen lilakác fák rengetege volt akkoriban és ott a levelek meg ágak között játszottam és amikor kijöttem láttam egy fehér valamit és anyum szedte le egy óriási rózsapók volt. És amikor megláttam anyumnál olyan sírógörcsöt kaptam hogy állítólag egész nap sírtam utána. Lehet hogy ez miatt van??? Vagy mi miatt? Lehet valamit tenni ezellen??? Kérlekszépen segitsetek!:S

7

Van egy törpenyulam és mostanában "megvadult". Miért van ez?

vagyis olyan eddig nemigazán érdekelte ha benyúltam hozzá mostmeg egyből odaugrik meg ha kaját akarok betenni neki mindig odaugrik és attól félek h megharap.

11

Hallott már valaki kétfejű panda létezéséről?

Ha igen,akkor linkeljetek légyszi,köszi.

4

Az állatok közül melyiket választod: macska, kutya, dragon (sárkány), griff, ormakueg na melyiket választod ha?

semmi

7

Ha kint szedek az udvaron mohát azt betehetem terráriumba?

Afrikai óriáscsiga terráriumba szeretném.

1

Szerintetek érdemes borjút venni nekem meg van hozzá a takarmányom és meg e éri ezzel foglalkozni?

1

Nektek mi a kedvenc állatotok? És miért az?

Nekem a kedvenc állatom a ló és a bagoly.
A ló azért mert: Szerintem gyönyörű a testtartása és a mozgása. Olyan ölelni való a hosszúkás feje, és amikor ügetek mindig olyan jó érzés tölt el. Olyan szép nagy boci szemei vannak és szeretet van benne ^^
A bagoly azért mert szerintem nagyon aranyosak és olyan "szép" ahogy zajtalanul repülnek. Én még a hangjukat is imádom. Maga a testük is szép.

A macska és a kutya a 2. helyezést érték el nálam. A macskákat igazán csak a mi macskánk miatt szeretem. Ami cicánk gazdimániás és bújós dorombolós, mint egy plüss cica. A kutya azért mert szerintem káprázatos mennyire bízik az emberben és menyire emberbarát(bár nem mindegyik de kölyök korukban igen).

10

Tigrist, medvét és oroszlánt tartanak állatkertben, de kuvaszt miért nem?

A kuvasz őshonos magyar kutyafajta, melyet a kihalás veszélye fenyeget és van olyan agresszív és veszélyes, mint a tigris, a medve vagy az oroszlán, de az utóbbiak szintén veszélyeztetettek, tenyészteni is akarják állatkertben, de a kuvaszt miért nem?

18

Melyik az az állat amelyik üregekben él és olyan picik mint a mókusok kb és amikor figyelnek a két hátsó lábukra állnak?

2

Van a kutyáknak csiklója?

És az argentin homokihörcsögnek?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!