Találatok a következő kifejezésre: Találtam egy kb (109 db)

Találtam egy kb 40ezer Tt-os mobilt. Fogalmam sincs kié, de mi van ha rendőrséggel beméretteti és rám találnak és rámkenik hogy elloptam? Pedig csak találtam.

Ugy tudom ha az ember bemegy a rend?rségre ingyen bemérik hol a teló! Kikapcsolva tartom, még az aksit is kivettem. Be se merem kapcsolni.

Legjobb válasz: Bizony, be tudják mérni.

Bizony, be tudják mérni.
Apukák monnyátok már meg a tutit, hogyan kapcsoljuk be mi, böcsületes megtalálók, mikor a telefonok általában PIN kód védettek? Gondolkodjatok piszikét, mert ez a nagy kérdés. Másik kérdés: szolgáltatók bótjai hajlandók feltörni valahogy a telót, vagy utánanézni kié, ha elviszed hozzájuk? Harmadik kérdés: elfelejtettem. Písz.
nem értem miért nem próbálod megkeresni a telefon tulajdonosának és szólni neki hogy megtaláltad!!! Tudod a legbosszantóbb ilyenkor a sim kártya, jó a teló is számít.szerintem légy jó arc és kapcsold be a telót nézd ki a telefonkönyvébõl telefonszámokat hogy anyu, apu hugi stb és azoknak szólni hogy megvan a telefon. És a kérdésedre a válasz nem csak be lehet mérni de le is tudják tiltani a készüléket, dehát ez attól függ hogy rendõrségen is bejelentették e. Add vissza a gazdának a telót hátha megdob egy 10essel. Üdv!
És mennyire örültél volna, ha a telefonod is visszakerül hozzád... De nem került egy hozzád hasonló emberke miatt valószínû. Így ne várd el, hogy valaki visszajuttatja hozzád, ha Te sem tennéd meg!
A kérdező hozzászólása: Nekem szilveszterkor loták el a táskám iratokkal és a vadi uj telommal. Minden viszakerült, a telóm nem. Rendõrségre is mentem de 20ezer ftért nyomoznának érte. ennyi. Telóm nincs
Én egyszer külföldön hagytam el a mobilom. Az ottani vezetékes számom is benne volt HOME névvel elmentve. Este csöngött a vezetékes, hogy ha én hagytam el és igazolni tudom hogy az enyém, akkor visszakapom. Marhára örültem mert rengeteg fontos dolog volt benne, ami nélkül szívtam volna rendesen hetekig míg helyreáll a rend. Úgy látom annak amit te találtál annak nem fognak így örülni.
Az Androidos Samukon is van mobilkövetõ?
pontosabban milyen? Mert a Samsungnak több "nagyon fasza érintõs GPS-es" telefonja van. Egyébként remélem, ha egyszer Te hagyod el a telefonodat, akkor egy hozzád hasonló illetõ találja meg és megtartja...
A kérdező hozzászólása: Samsung érintõs de nagyon fasza GPS-es
Amúgy milyen fajta teló? Márkájára gondolok itt.
Az elhagyott, gazdátlan, uratlan dolgok birtokba vétele nem jelent lopást. Idetartoznak a szemétbe dobott, és ténylegesen ide szánt dolgok, amiket bárki birtokba vehet. Jelen esetben azonban nem valószínûsíthetõ, hogy a tulajdonos szándékosan „mondott le” a pénzérõl. A talált idegen dolgokra pedig – amelyeket a tulajdonosuk elvesztett, de amelyek uratlan dolognak természetszerûleg nem tekinthetõk – a Btk.-nak a jogtalan elsajátítás végségérõl rendelkezõ 325. §-a vonatkozik. Eszerint „aki a talált idegen dolgot eltulajdonítja, avagy 8 nap alatt a hatóságnak, vagy annak, aki elvesztette nem adja át, úgyszintén, aki a véletlenül vagy tévedésbõl hozzákerült idegen dolgot eltulajdonítja, vagy 8 nap alatt vissza nem adja, vétséget követ el”.
A telefont elhagyta nem pedig ellopták, szóval a rendõrség semmit nem fog csinálni, amúgy meg egy 40.000 forintos telót amit olyan 10.000 Ft-ra értékelnek nem foglya keresni a rendõrség. Kikapcsolt állapotba nem tudják bemérni.
A kérdező hozzászólása: Ha kiszedem az aksit is nemtudnak rátalálni nem? vInkább eladom.
A kérdező hozzászólása: Kedves második. Mennyi idõ után találtak a telóra?
Kapcsold már be, hátha az eredeti tulajdonosa hívogatja, hogy hová tûnt, és vissza is tudnád adni neki.... =///
volt ugyanebbõl rendõrségi ügyem. lopásnak minõsül, ha megtalálod, és megtartod. :) én nem aggódtam, mert az üres utcán találtam lemerülve, fel se merült hogy ez lopás lenne, viszont jobb volt, mint az enyém, így vettem hozzá egy töltõt, és a saját kártyámat raktam bele. aztán jött a jard.
A kedves kérdezõ már megállapította, hogy GPS is van benne. Szerinted hogyan jött rá?

Találtam egy kb.2-3 hónapos kiscicát. Kb.4 napja van nálunk. Hogyan kezeljem?

Olyan gyönge volt, amikor rátaláltam, hogy lábra se tudott állni. Az összes csontja kilátszott és a szőre is hullott. Tele van betegséggel: csipás, rühös a füle, nagy barna bogarak vannak benne és bolhás. A szemét langyos kamillaborogatással kezelem mindennap. A fülére kértem a kisállatboltban valami szert és kaptam ilyen Panzi fülcseppet. Azt mondták, hogy fültisztító pálcikával óvatosan pucolgassam, de nem vagyok biztos abban, hogy teljesen sikerülni fog kitisztítani, szóval muszáj leszek állatorvoshoz vinni. (Jól tűri, annak ellenére, hogy a fülét piszkálom belülről. Még dorombol is a lelkem. :) Egy idő után persze unja, de utána kiengesztelem.) Addig - amíg a dokihoz eljutunk - tudtok valamit javasolni? Bele szabad cseppenteni úgy, hogy még van benne rüh és zsír? Nem fogja úgy feloldani, hogy beljebb folyjon a hallójáratba? Sajnos tapasztaltuk, hogy rosszul hall a drága, de ma meglehetősen sok mocskot kiszedtem a füléből és már a csettintésre reagál valamit, de nem "antennázik" a fülével, mint a többi macska. Eddig nem mertem a cseppel tisztítani, csak kamillateával. Azt javasolták, hogy WU2-vel fürdessem meg és attól is rendbe jön. Van itthon 100%-ban gyógynövényes sampon. Az jobb lehet neki? Milyen gyakran fürdethetem? Nem fogja túlenni magát? Félek, hogy a hirtelen sok kaja megárt neki, mivel - mint mondtam - elég gebe volt, amikor hazahoztam. Egyébként már kezd jobban kinézni. Van egy jó nagy pocija, de a csontjai még mindig kilátszanak. A széklete rendben van, olyan macskás, tehát ilyen problémája aligha van. Azért nem tudom most állatorvoshoz vinni, mert az drága és csak hónap végén kapok fizetést, de nem fogom tétlenül nézni ezt a kis jószágot. Fogok előleget kérni, de az még legalább 1 hét... Még hagy jegyezzem meg, hogy egész nap csak eszik, alszik és néha mosdik, de nem túl tiszta ettől függetlenül. A válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Nagyon sok gondja van szegénynek. Jobb lenne minél hamarabb orvos, õ tudna válaszolna a kérdéseidre. Esetleg felhívhatod, hogy õ milyen készítményeket javasol. A rühekkel majd az orvos foglalkozik, azt otthon nem hiszem, hogy lehet kezelni. Féreghajtót vegyél neki patikában, nem drága, de nagyon fontos. Azért van felfúvódva és a férgek miatt nem tud hízni sem. Csipás lehet macskanátha miatt is, azt is a doki intézi. Vegyél neki bolha és élõsködõ elleni spray-t/port és sampont. A gyógynöényessel felesleges megfürdetni, a bolhák nem fognak elmenni tõle. Etesd elõször többször kevesebbel, majd térj rá a napi kétszeri etetésre. Sok sikert a cicához, remélem meggyógyul és jó társad lesz. :)

Nagyon sok gondja van szegénynek. Jobb lenne minél hamarabb orvos, õ tudna válaszolna a kérdéseidre. Esetleg felhívhatod, hogy õ milyen készítményeket javasol. A rühekkel majd az orvos foglalkozik, azt otthon nem hiszem, hogy lehet kezelni. Féreghajtót vegyél neki patikában, nem drága, de nagyon fontos. Azért van felfúvódva és a férgek miatt nem tud hízni sem. Csipás lehet macskanátha miatt is, azt is a doki intézi. Vegyél neki bolha és élõsködõ elleni spray-t/port és sampont. A gyógynöényessel felesleges megfürdetni, a bolhák nem fognak elmenni tõle. Etesd elõször többször kevesebbel, majd térj rá a napi kétszeri etetésre. Sok sikert a cicához, remélem meggyógyul és jó társad lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék. A bogarak nem benne, hanem a bundájában van.
A Frontline-nak a felét rácsepetettheted. Én is ezt tettem a két és fél hónapos cicáimmal, bár õk egészségesek.
A kérdező hozzászólása: Még szerintem nincs 1 kiló és a Frontline használati utasítása azt írja, hogy csak az ennél nehezebb állatoknál lehet használni. Veszek valami jó kis sampont neki és ma délután nekilátunk a tisztulási folyamatnak. :)
A bolhák 40 fokot is kibírnak csak a nagyon forró öli meg õket, házban pl gõztisztító, de azzal nem mosunk macskát és forróval sem.és ne adj neki semmit ilyen korban, nem is biztos hogy annyi idõs mint amit írtál, dokihoz vidd el, õ jobban tudja.
Szia! A megoldás az 1800 ft-os Frontline Spot On cat! Úgy kell használni, hogy levágod a pici tubus tetejét és a tarkójára csepegteted, de úgy, hogy oda, ahol nem tudja megnyalni magát és közvetlen a bõrre, széthúzod a szõrét. Elsõ nap az élõsködõk kb 90%-át öli meg, utána meg a környezetre is hat, illetve felszívódik és a szõrében marad. Kb 5 hétig bolhamentes lesz! Ugyanilyen cipõben jártam. A kiscicák is sokat esznek, tegyél ki nyugodtan, nem fogja túlenni magát, beosztja, vagy ha negyon mohó, akkor büfög, de késõbb visszamegy enni majd. Fürdetés is fontos ilyenkor, de a csepp elõtt, mert 27 fokos hõ felett alapból megdöglenek a bolhák meg ilyesmik. A kismacseszok ezt tûrik simán, csak határozott (nem erõszakos) legyél vele fürdetés közben. Na meg porszívózz ki minden nap.
fürdetheted, nem eszi túl magát, kiscicák még nem annyira alaposan mosakodóak :) a cseppentést nem tudom! Nagyon rendes vagy! :)
Gratulálok, még sok ilyen embert kívánok a világnak !! :)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem. :)
a sampon tuti jó, azt használhatja! Mikor viszed orvoshoz? Majd írj mi volt! :)

Találtam egy kb 1milliárd forint értékű, kb 1100-1200 éves római kori ládát tele arany pénzzel?

meg tarthatom vagy hol kell jelenteni?

Legjobb válasz: "a régészeti lelet tulajdonjoga. „A föld felszínén, a földben, a vizek medrében, vagy máshol rejlõ, illetõleg onnan elõkerülõ régészeti lelet állami tulajdon.” 45 A kulturális javak „megõrzõi”, kezelõi pedig a muzeális intézmények (múzeumok, közérdekû muzeális gyûjtemények, közérdekû muzeális kiállítóhelyek). Szóval jelentsd be. Ha eladod, jól megbüntethetnek érte. Ha bejelented, kaphatsz jutalmat.

"a régészeti lelet tulajdonjoga. „A föld felszínén, a földben, a vizek medrében, vagy máshol rejlõ, illetõleg onnan elõkerülõ régészeti lelet állami tulajdon.” 45 A kulturális javak „megõrzõi”, kezelõi pedig a muzeális intézmények (múzeumok, közérdekû muzeális gyûjtemények, közérdekû muzeális kiállítóhelyek). Szóval jelentsd be. Ha eladod, jól megbüntethetnek érte. Ha bejelented, kaphatsz jutalmat.
Nálam privátban kell jelenteni lakcímmel, én majd biztonságba helyezem.
:d Zaci.Amúgy küldjél kb 2 ezer forintot belõle :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Persze, h nem találtam ilyen ládát, csak kíváncsiságból kérdeztem.
Jó vótt a zanyage?
u.i.: bocsi a pár helyesírási hibáért, késõ van...
KAMU...
Ez volt a dolog könnyebbik része Most találj hozzá egy pasit is, és akkor majd nem ilyen dolgokkal kell szombat este szórakoztatnod magad.
Az óvadék csak arra jó, h a tárgyalásig otthon lehessen... asszem spec. az is úgy megy, h ha megjelenik az illetõ, akkor talán vissza is kapja, de ha nem jelenik meg, abból fizetik a fejvadászt...
Ha büntetést kap akkor az bõven kijön a milliárdból ha esetleg börtön akkor az óvadék is kijön.
A kérdező hozzászólása: és azse feltünõ ha az utcán sétálgatok 1 arannyal teli ládával ...xD mért te odaadnád akárkinek O_o....
Hát te tudod. Csak aztán klassz lesz kapni a büntetést érte. Szerinted nem fog feltûnni sehol, hogy hoppá, nézd már, római kori pénzek vannak a piacon....
A kérdező hozzászólása: kapok jutalmat ha kedvesen beviszem .. de negyedét se kapnám érte .. gondolj bele 1 milliárd forint van nálamm :S nem adom ki a kezemböl xD helpp xD
A kérdező hozzászólása: oké lakcim és rá küldöm is postán ..köszönöm szépen :D
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem egy tudóst , 1milliárdot is ér... valahogy itt van a gondolat h ezt minek tartsam meg mit csináljak vele.. a pénznek jobban örülnék ..:S
Tartsd meg. Neked lehet 1milliárdot ér de aki majd elszedi tõled annak pár millió ft-ot. ÉS te pedig semmi nem fogsz látni belõle. A mai világban nagyon szemetek az emberek semmit se kell közszemlére tenni amit találtál v vhogy hozzádkerült. Legyél boldog vele azért mert te találtad. és ne a pénz legyen elõtted mert akk 3m-ért bármikor oda adhatod vkinek. 18/F
Hát hogy lehettek ilyen hülyék ?? Római kori láda 1100-1200 éves ?! :DDDD Mikor is volt a "római kor" ? :DDDD


Nem kapott oltást mostanság?
A kérdező hozzászólása: De igen, 2, 5 hete? Attól lehet???
na elvitted orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Igen, és azt mondták, hogy csak az oltás helye, mert túlságosan reagált rá a bõre. Már teljesen elmúlt.:)

Xperia U-hoz a tartozékok között találtam egy kb.2x1 cm-es üres lapocskát rajta egy nyíllal. Mi ez?

(T-mob) Nem a micro SIM/normál SIM átalakító, nem a tisztító kend?. Ötletek? Köszönöm.

Legjobb válasz: 2:25-tól nézd. Kártyával könnyebb mint azzal a kis lappal!

2:25-tól nézd. Kártyával könnyebb mint azzal a kis lappal!
Azzal lehet kisimítani a képernyõvédõ fólia alól a buborékokat. De egy akármilyen kártya is megteszi. (pl egy bankkártya)
1. vagyok Nézd így: https://www.youtube.com/watch?v=euIPR-yTZrE Remélem segítettem, további szép napot :)
A kérdező hozzászólása: Igen, erre lesz, köszönöm. Kár, hogy nem így tettem fel. Ment a 3 zk.
egy üres falkonba jó meleg víz, azt csavard be törölközõbe, nehogy megégesse, vagy túl forró legyen neki.
de édes!:Pszerintem belerakhatod 1 kisebb dobozba, legyen rajta 1 kis rés, így meleget is tart, de nem fullad meg, na meg rakj bele vlmi meleg, puha ruhadarabot
Nem feltétlenül kell. Az elõzõ válaszoló nem adott túl jó választ, nem dobozos tejjel kell etetni a kiscicát, hanem egy speciális tápszerrel, amit egy állatorvosnál vagy állateledelboltban be tudsz szerezni. Szerintem ha bent tartod a házban a kiscicát nem nagyon kell már neki melegítés, nincs már hideg és õ sem olyan pici már, elég ha rongyokkal kibélelsz egy dobozt, de ha nagyon akarsz, akkor tölts meg meleg vízzel egy palackot, azt rakd a takarója alá, hogy ne égesse meg.
Melegen tartani nem tudom, talán dobozba rakod, meleg takarót teszel be neki, betakarod estére bár ki fog mászni, vagy alá mászhat meg is fulladhat, az sem jó, nem tudom igazán. Etetni cicáknak való tejjel mini cumisüvegbõl vagy hasonló, popsiját néha langyos vizes vattával kell törölgetni (mintha az anyja nyalogatná). Szegény picurka, hol találtad, biztos nem csak véletlen kóborolt el? Kerested a gazdáját, anyacicát? Az enyém már amint megszületett szökött elfelé... fél naposan vakon.
Szia! Nem rég születtek kiscicáim, kint vannak a teraszon, ha esik ha meleg van, egy kutya házikóba vannak, azon belül egy kutyafekhelyen(mûanyag) és ez van kibélelve régi ágynemûhuzatokkal és ruhadarabokkal. Igaz õket az anyjuk is melegíti. Én azt javaslom hogy jól bélelj ki egy dobozt, persze hagyd nyitva felül vagy oldalt, esetleg ha van vmi régi plüssöd akkor azt rakd be neki, sztem ahhoz hozzá fog bújni és melegen is fogja tartani. 3hetesen annyira már nem pici, az enyéim holnap lesznek 4hetesek, és már nagyon elevenek. Remélem segítettünk.
Elõzõ vagyok: Az etetést meg úgy tudod megoldani hogy dobozos tej meleg vízzel felhigítva. Az én cicáim 3és fél hetesen kaptak elõször ilyet, semmi bajuk nem lett tõle, ja és ma kaptak elõször nagyon apróra vágott parizert, már azt is tudják enni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.még 1 kérdés.minden evés után kellene nagyvécéznie?
A speciális tápszertõl meg ne ijedj meg kábé 900 Ftból fel lehet nevelni egy macskát, nem olyan extra dolog az. :)

Kutyám bal oldalán találtam egy kb.7cm x 3cm dudort elég kemény mi lehet ez?

állatorvoshoz vigyem azonnal? kb 3hete kullancs volt benne és elvittem orvoshoz kapott egy ilyen oltást ami nagyon csípte és azt mondta hogy itt alakulhat ilyesfajta dudor lehet ez?(leonberger kutya 2 éves)

Legjobb válasz: Lehet az oltástól,szerintem nem kell megijedni,nincs komoly baja.

Lehet az oltástól, szerintem nem kell megijedni, nincs komoly baja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ további véleményeket kérnék
Ha ott van a dudor, ahova az injekciót kapta, szinte biztos attól van, nem kell megijedni. Van, amelyik kutyának minden egyes szuritól dudorja nõ, de majd elmúlik. Ne piszkáld, pár naponta tapintsd meg, és ha a kutyád fájdalmat jelez vagy a dudor látványosan nõni kezd (nem valószínû...) akkor mutasd meg dokinak. 2 éves kutya nem valószínû, hogy daganatos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen oda kapta akkor valószínû az lesz az köszönöm
Tehát az orvos megmondta, hogy nõhet oda az injekciótól dudor. Nõtt oda dudor. Mibõl gondolod, hogy nem az injekciótól van?
(Ha meg gondolod, hogy attól, akkor mi a kérdés lényege?)
Az imyzol jellegzetessége, hogy nagy és kemény, késõn elmúló púp alakul ki tõle. Nagyon kevés orvos tudja úgy beadni, hogy nem lesz meg a csomó.

Talaltam egy kb 2-3 hetes kiscicat, hogyan etessem, es mit tegyek h ne sirjon mindig?

Az utcan talaltam szegenyt, nem volt szivem ott hagyni, de olyan tehetetlennek erzem magam?!

Legjobb válasz: még mindig nem tudják megemészteni a tejet a macskák bármelyik állateledel boltban van viszont macskaanyatej pótló, ha jól rémlik a fressnapfban már 1300-ért láttam

még mindig nem tudják megemészteni a tejet a macskák bármelyik állateledel boltban van viszont macskaanyatej pótló, ha jól rémlik a fressnapfban már 1300-ért láttam
Az anyukája után sír szegénykém, simizd, legyél vele, csinálj neki meleg, puha vackot. Mi is így voltunk - tejet adtunk neki, de mint kiderült, nem lett volna szabad, mert sok cica tejcukorérzékeny, és hasmenése lesz (a mienknek nem lett semmi baja) De ha biztosra akarsz menni, cicatejet vegyél. Adj neki parizert kockázva, vagy alutasakos ciocakaját (szárazat ilyenkor még max. áztatva eszi meg, de azt se mindegyik) Figyeld, hogy vécézik-e! Ha nem, akkor óvatosan simizni kell a hasát, ha az sem, akkor papírral vagy gumokesztyûben a popsiját, hogy beinduljon az emésztése! (A mienk egyedül vécézett, igaz csak 3 nap után, mert régóta éhezett szegénykém) Vidd állatorvoshoz, biztos, ami biztos (tõlünk pénzt se kért az állatorvos, mert talált cica, és nem is volt semmi baja) Nézz körül a neten, több állatvédõ egyesületnek vannak cikkei a témában. Nyugi, fel fogod tudni nevelni, a mienk azóta 10-szer akkora, tekintélyes, boldog kandúr :D
én azt javasolom h próbálj vmi orrcsepp szerû edényben langyos tejet adni neki. amibõl lényegében tudsz csepegtetni a szájába, ha még nem tud edénybõl inni.
A kérdező hozzászólása: Voltunk ma allatorvosnal, es semmi baja szerencsere, attol eltekintve h nagyon sovany. A doki azt mondta h a 1, 5%-os bolti tejet adhatom neki, mar 2 napja azt issza es szerencsere a hasa sem megy tole. Olyan kis pici, es kebzeljetek mar dorombol !!!
Mi is féltünk, hogy nem leszünk jó szülei, de hidd el, nagyon életrevalóak a cicák - legyen benne sok örömöd! Majd írj, hogy mi újság!
Mondom hogy nem kell túllihegni ezt a "macska nem ehet tejet" dolgot. Néhány macska valóban nem bírja a tejet, de nem az összes!!! Ha pont ez a kicsi se bírja, azt úgyis észreveszed, mert hasmenése lesz.De mondom, próbáld egy kis szilárdabbal etetni, felkockázott parizer, vagy alutasakos kölyök macskakaja. Ha nem tetszik neki, úgyse eszi meg. Meg ezt nézd meg, sõt, ha valami nem megy, fel is hívhatod õket, nagyon kedvesek! http://szegedicicamentok.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=104..
Ha éhes szoptasd meg utána meg ha sir tanitsd meg nyávogni...
rendes patika biztos van, ha más nem ügyelet
A kérdező hozzászólása: Kisvaros, az ABC nyitva van, az allatpatika nem, sajnos.
amúgy manapság már szinte semelyik üzlet nincs hétvégén zárva
de lesz, nem tudja megemészteni + hasmenése lesz és hamar kiszárad és meghal ha más nincs, vegyél az ügyeletes patikában laktózmentes csecsemõtápszert vagy kérj ismerõstõl, ahol nem szopik a csecsemõ, hanem tápszeres
elõzõ, a linkeddel csak az a baj, hogy a macskák kisebbek és hogy hülyeséget ír, tejjel nem etetünk macskát...
A kérdező hozzászólása: ... sajnos csak 7fon tudom allatorvoshoz vinni, es cicatapszert venni neki, mert 7vegen zarva az uzletek :( remelem addig nem lesz semmi baja a tehentejtol sem...
Biztos aranyos! Kép nincs? :)

Talált kutyus! Gazdi! Hol vagy? Pár napja találtunk egy kb.8 hónapos fajtisztának tűnő erdélyi kupó kutyust a XIX. Kerületben. Keressük a gazdit!

Legjobb válasz: Itt nem hiszem, hogy megtalálod a gazdáját... Plakátold ki, adj fel újságban hirdetést, hirdesd expresszen, start aprón, allatok.info és egyéb oldalakon. Vidd el orvoshoz, nincs-e chipje, tetoválása.

Itt nem hiszem, hogy megtalálod a gazdáját... Plakátold ki, adj fel újságban hirdetést, hirdesd expresszen, start aprón, allatok.info és egyéb oldalakon. Vidd el orvoshoz, nincs-e chipje, tetoválása.
Láttam a netboardon is fent az elveszett-találtban. Az erdélyi kopósokkal felvetted a kapcsolatot?
A gazdi nem jelentkezett, ennyire hiányzik neki... Az új gazdi :)
Messze nem biztos, hogy nem keresik. Nagy távolságra is el tudnak menni a kutyák. Viszont szerencsés ebzet, hogy ráakadt az "új" gazdira.
szerencsés bizony, van fent a neten hirdetés róla fényképpel.és amikor kinyitottuk a kaput, hogy kivigyük a kukát, eszébe nem jutott kimenni...jól érzi magát.szeretetet kap, ételt, van játszótársa...jó helye van nálunk...
ez egy ÁLLATPARADICSOM......nem állattanya, itt minden állat jól érzi magát.... !!! :D
A kérdező hozzászólása: Vicces, hogy az aki befogadta a kutyát és itt "állatparadicsomnak" nevezi a helyet, lelépett s a kutya meg jól itt maradt... Gazdi az ilyen mi?!
Zavarban van hiányzik még a mamája.
Pár napig, amíg meg nem szokja a helyet, stresszel. Az alatt sok hülyeséget csinálhat. Majd megnyugszik.
Hiányzik neki a törõdés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!