Találatok a következő kifejezésre: Találtam egy amin ez (82 db)

Mitől sípol egy béka? A cicáink találtak egyet, ami a támadásokra éles sípoló hanggal válaszolt, amilyet még sosem hallottam eddig. Nem tudom, hogy ez alapból ilyen béka volt-e, vagy a sokk váltotta csak ki belőle ezt az érdekes reakciót?

(Tudom, hogy a béka kétélt?, de olyan témakört nem találtam, az "Egyéb" kategóriát meg túl általánosnak éreztem. Egyébként a béka túlélte, megmentettük :) )

Legjobb válasz: hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

Üdv Mindenkinek 3órája keresek egy MSI K9N6SGM-V alaplaphoz hálózati kártya driver-t xphez, de nem találtam és amíg ez nincs feltelepítve nem is tudok az internetre csatlakozni :S (másik gépről vagyok) kaphatok esetleg egy kis segítséget?

Hogy beilleszt a komment részbe egy linket? Ahonnan letudom egyből tölteni a drivert

Legjobb válasz: Ne az alaplaphoz keress halozati kartya drivert, hanem a halozati modemhez amit bele tettel "elvileg". De megeshet, hogy jol tudod, es jo helyen keresed, csak lehet nem adtak ki drivert ahhoz az alaplaphoz

Ne az alaplaphoz keress halozati kartya drivert, hanem a halozati modemhez amit bele tettel "elvileg". De megeshet, hogy jol tudod, es jo helyen keresed, csak lehet nem adtak ki drivert ahhoz az alaplaphoz
Nincs rajta alaplapi LAN [link]
A kérdező hozzászólása: és a 3 közül melyiket? Nem tudom nem értek ehhez, de amit tudok hogy Win 7nél pl Nvidia Nforce vagy milyen driver volt rajta
[link] ezt a progit tedd fel és megtudod nézni milyen hálózati kártya van benne
A kérdező hozzászólása: [link] Ez az? ha esteleg ez alapján tudnál küldeni nekem ehhez egy Xp drivert? nagyon fontos lenne
számítógép-> összegzés-> hálózati kártyáról csinálj képet
A kérdező hozzászólása: ez integrált alaplapi , vagy a sajátgépen belül gondolod az összegzést???
A kérdező hozzászólása: ezt a drivert találtam, szerinted? [link]
nagyon képzavarba vagy, ez VGA driver (videókártya driver) neked meg LAN driver kell Amit leszedtél aida programot, ott van olyan, hogy számítógép-összegzés- és azon belül keresd meg a halózati kártya [link] Mint itt jobbra fent van, és bal oldalt meg megkeresed a Hálózati kártya


Terraria 1.2. Láttam egy fehér mágusruha szerüséget, ami tölti az életet. A kérdésem az hogy hol lehet ezt megszerezni? Sehol sem találtam. Meg van ez a delphin gun, és a coin gun. Hogyan tudom megtalálni? : )

Legjobb válasz: Csak nem a spectre armorra gondolsz? Bemész a dungeonba (harmode) és ölsz ilyen blue armored bones-eket, néha ha megölsz egyet spawnol egy dungeon spirit-et ami ectoplas-met dob. Tudsz belõle eszközöket is csinálni. Ha segítettem, jöhet egy zöld pacsi :)

Csak nem a spectre armorra gondolsz? Bemész a dungeonba (harmode) és ölsz ilyen blue armored bones-eket, néha ha megölsz egyet spawnol egy dungeon spirit-et ami ectoplas-met dob. Tudsz belõle eszközöket is csinálni. Ha segítettem, jöhet egy zöld pacsi :)
ectoplasm-et*
A kérdező hozzászólása: Ment mindkettõre a zöld pacsi : ) Annyiban nem jó ez a cucc, hogy nem hasznos annyira mint Turtle armor+vampire knife. Köszönöm a választ
hát, igen, a turtle set a legjobb melee set, a spectre a legjobb magic, a shroomite a legjobb ranged
A kérdező hozzászólása: Én meele vagyok : )
A kérdező hozzászólása: *melee

éppen új laptopot akarok venni és találtam egy olyan aminek a videókártyájához ez van írva: AMD Radeon™ HD 7520G + 7670M dupla GPU 1GB ez azt jelenti hogy kettő van benne? Az miért jó?

Legjobb válasz: az egyik integrált, a másik pedig saját memóriával rendelkezik és erõsebb is. lehet választani, hogy melyik menjen.Ez leginkább a fogyasztás szempontjából elõnyös:ha utazol pl és akkuról megy, akkor ki tudod választani az integráltat és tovább fogja bírni. remélem segítettem

az egyik integrált, a másik pedig saját memóriával rendelkezik és erõsebb is. lehet választani, hogy melyik menjen.Ez leginkább a fogyasztás szempontjából elõnyös:ha utazol pl és akkuról megy, akkor ki tudod választani az integráltat és tovább fogja bírni. remélem segítettem

Szeretnék egy Amerikai pit bullterrier kiskutyát. És találtam egy eladó kan kutyust ami állítólag törzskönyves, chippes, meg tetovált. Ez valós dolog lehet, vagyis ilyet lehet venni Magyarországon? És ha lehet, akkor kell valami engedély hozzá?

Ha elmegyek megnézni a kutyát, akkor mire kell figyelnem, miket kell megnéznem a kutyával kapcsolatosan.

Legjobb válasz: törzskönyvet itt Mo-n csak az ADBA adhat ki a piteknek, ami egy amerikai szervezet, elég bajos lekérni a papírt, ergo kevesen csináltatják meg. ha az illetõ valóban lekéri ezt a papírt, akkor szerintem már megbízhatsz benne. engedély nem kell, veszélyessé pedig nem a fajtája hanem a viselkedése alapján sorolhatják csak. a pit pedig kifejezetten emberbarát fajta. viszont keményfejû, domináns terrier, határozott, kemény kezû nevelést kíván. illetve rengeteg mozgást és foglalkozást, vérbeli munkakutyák, nem kanapékutyának való!

jajj már próbáljuk meg már elfelejteni azt a törvényt, amit tavaly szeptemberben már eltöröltek... nincs feketelistás fajta, egy sem!
törzskönyvet itt Mo-n csak az ADBA adhat ki a piteknek, ami egy amerikai szervezet, elég bajos lekérni a papírt, ergo kevesen csináltatják meg. ha az illetõ valóban lekéri ezt a papírt, akkor szerintem már megbízhatsz benne. engedély nem kell, veszélyessé pedig nem a fajtája hanem a viselkedése alapján sorolhatják csak. a pit pedig kifejezetten emberbarát fajta. viszont keményfejû, domináns terrier, határozott, kemény kezû nevelést kíván. illetve rengeteg mozgást és foglalkozást, vérbeli munkakutyák, nem kanapékutyának való!
Abba azért gondolj bele, hogy a pit elég fázós fajta, (gondolom, tanyán lesz, és kint), és kifejezetten emberbarát (kíméletlenül kiszelektálták azokat a példányokat, amelyek emberre fordultak, ha szét akarták választani õket). A legtöbb példány boldogan csóválva fogad minden látogatót... Nekem is nagyon tetszenek amúgy, de az alapján, amit írtál, szerintem válassz másik fajtát. A kuvasz kifejezetten a mi éghajlatunkra való, hideget-meleget egyaránt jól bírja, szeret a gazdájával lenni, és bizalmatlan az idegenekkel.
Teljesen legális , nekünk is van , ne foglalkoz a sok rémhir keltõvel , semmi gond nincs ezzel a fajtával, nálunk lakásba van , kijön más kutyákkal is , minden csak nevelés kérdése! Az a baj olyan emberek irnak véleményt róluk akinek sosem volt ilyen kutyája , ezt azért vedd figyelembe :)
Teljesen legális dolog. Nem tiltólistás, úgy tudom nincs is olyan fajta ma az országban, ami tiltott lenne. Jó pár éve az volt, de ez azóta változott.
Én nagyon meggondolnám ezt a fajtát. felénk is van vagy 4. Amig kicsit, aranyosak, szépek. A futtatón, õk a középpontok. Aztán ahogy nõnek, úgy maradnak el a kutyák, mert a gazdák, félni kezdenek tõlük. Magányos lesz a kutya is , a gazdi is.Van ellenpélda, egy ember, aki keményen megkûzdött a kutyájával, ki a fõnök fronton. Érdeklõdj az állatorvosnál, mi a törvény az efféle kutyákra.
ABDA tkv-s kutya igen drága, valószínûleg ez sem az. A kommentelõknek meg üzenem, aki nem ért valamihez, ne szóljon bele. Nem a kutyák a hülyék, hanem a gazdák. Pitbull törvény meg már 2010 óta nincs http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=6847
szerintem ez pont egy pitnek való meló. sokan használják õket a mai napig amerikai farmerek. nevelés kérdése is, mennyire területvédõ. nekünk "csak" amstaffunk van, de tõle sem nagyon jönnél be, pedig imádja az embereket. de az idegen ha nem vagy ott, mindig más.
A kérdező hozzászólása: # 7 Nem tanyán lakok, hanem kertes házban, és a téli hónapokban lehetne a lakásban.
Honnan veszed? , ha szaporítótól akkor felejtõs hogy megvedd! mert idegbajos lesz, amúgy a viselkedésére igen lehet Pitt..-et tartani de jövõre ebadónál évi 20E forintot fogsz fizetni úgy készülj ;)
Nem pit bull tartásához kell engedély Magyarországon. Pit bull terrier, valamint annak valamennyi egyede és keveréke, melyet veszélyes ebnek minõsítettek De itt van a törvény: http://www.terrarisztikabudapest.hu/media/files/veszelyesall.. A kutyaféléknél megtalálod.
A kérdező hozzászólása: 24 éves férfi vagyok kertes házban lakok és mezõgazdasággal foglalkozok, tehát a kutya egész nap velem lehetne a szabadban.Volt két kutyám de az egyik tavaly a másik ebben az évben elpusztult öregségben, és most szeretnék egy kutyát, hogy legyen ami ugat ha jön valaki és õrzi az otthonunkat.
Az elsõ kommentelõnek: Ebadót nagyon kevés helyen vezettek be. A 20.000 Ft veszélyes eb esetén nem a fix összeg, hanem maximum ennyi lehet. Veszélyes FAJTA kutya nincs (végre a törvény szerint sem), így csak a veszélyessé nyilvánított egyedekre kell max. ennyit fizetni.

World of Warcrafthoz honnan lehet letölteni azt a "programot" ami lefordítja a küldetések szövegét. Találtam egy oldalt ahol fenn volt, de ez már megszűnt?

Ha esetleg megvan: [email protected] <-ez az email címem

Legjobb válasz: Addonok vannak de ez nem lefordítja de az addon-t belehet állítani magyarra és akkor mutat egy nyilat és írja hogy pl: "Ölj 10 Elder Boar-t <és itt írja akinek lekell adni a küldit>" Qhuesthelper a neve WoW/Interface mappába ajánlatos bemásolni amúgy mutat nyilat is ha beállítod h mutatja merre kell menni ajánlott mellé a Mapster nevû addon is ami mutatja a fel nem fedezett területeket Questhelpert ajánlatos kikapcsolni ha nem küldizel mert állítólag nagyon használja a processzorod bár nekem nem mivel két magos processzor jól bírja ezt az M betû "Qhuesthelper"-re kattolva tudod megoldani már mint a be-ki kapcsolást www.curse.com itt sok addon van

Addonok vannak de ez nem lefordítja de az addon-t belehet állítani magyarra és akkor mutat egy nyilat és írja hogy pl: "Ölj 10 Elder Boar-t <és itt írja akinek lekell adni a küldit>" Qhuesthelper a neve WoW/Interface mappába ajánlatos bemásolni amúgy mutat nyilat is ha beállítod h mutatja merre kell menni ajánlott mellé a Mapster nevû addon is ami mutatja a fel nem fedezett területeket Questhelpert ajánlatos kikapcsolni ha nem küldizel mert állítólag nagyon használja a processzorod bár nekem nem mivel két magos processzor jól bírja ezt az M betû "Qhuesthelper"-re kattolva tudod megoldani már mint a be-ki kapcsolást http://www.curse.com itt sok addon van

Találtam egy táblázatot, amiben fel van tüntetve a laptopok üzemi hőmérséklete. Ezek az értékek szerintetek reális értékek?

Tipikus üzemi hőmérséklet-szintek laptopok esetén Intel processzorok 45-60 °C AMD processzorok 50-65 °C ATI videokártyák 50-70 °C nVidia videokártyák 65-80 °C Merevlemezek 4200/5400rpm 20-30 °C Terhelés alatt a laptopom cpu-ja kb. 50fok(+-5)--intel--, a vga meg 70(+-5)--nvidia--. Ezek szerint nem kell aggódnom, ha a laptopot kicsit megnyúzom?

Legjobb válasz: Nem tudom honnan vetted ezt, de pl Intel cpu-k 70-80-ig még jók, AMD és Nvida GPU-k maeg akár 90-°-ig is. 50 fok az hûvös egy notebook esetében.

Nem tudom honnan vetted ezt, de pl Intel cpu-k 70-80-ig még jók, AMD és Nvida GPU-k maeg akár 90-°-ig is. 50 fok az hûvös egy notebook esetében.
Nem kell aggodnod. Nekem is hasonloak az ertekek a vasamban. Teljes terheles alatt BF3 alatt pl .
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor megnyugodtam. Nézelõdtem a neten, és rábukkantam ezekre a számokra.

Xperiax10 mini pro-nál emailben kaptam használti útmutatót. Ebben találtam egy creatouch nevű programot, amivel képeket szerkeszthetek, na ezt a progit nem is találom. Létezik ez a program, vagy le kell tölteni?

A kamera gomb megnyomásával néha kikapcsol a készülék?Ha letiltom az adatforgalmat, akkor nem csinál, plussz költséget? Wifinél igen? Vagy ha nem akarok plussz költséget jobb ha nem is wifizek?

Legjobb válasz: Ha nincs rajta a telódon akkor le kell töltened. Ha le van tiltva az adatforgalom akkor elég érdekesen csinálna neked plusz költséget. A wifinek meg köze sincs ahhoz a nethez amit a szolgáltató biztosít szóval az se csinál plusz költséget. De ezeket már sokszor megkérdezték.

Ha nincs rajta a telódon akkor le kell töltened. Ha le van tiltva az adatforgalom akkor elég érdekesen csinálna neked plusz költséget. A wifinek meg köze sincs ahhoz a nethez amit a szolgáltató biztosít szóval az se csinál plusz költséget. De ezeket már sokszor megkérdezték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, esetleg megtudnád adni hogy hol tudom rá letölteni?

Találtunk egy olyan gyíkot, ami fekete színű a farkán egy halvány, fehér csík van, a hasa pedig narancssárga és fekete foltos. Szerintetek ez milyen gyík lehet? OO

Legjobb válasz: Biztos, hogy gyík volt? Mert a leírás alapján elképzelhetõ, hogy egy tûzhasú gõte volt, ami pedig nem él Magyarországon, viszont lehet, hogy valaki elengedte, vagy elszökött. Ha tudnál egy képet linkelni, könnyebb lenne eldönteni, milyen állat lehetett. ;)

Biztos, hogy gyík volt? Mert a leírás alapján elképzelhetõ, hogy egy tûzhasú gõte volt, ami pedig nem él Magyarországon, viszont lehet, hogy valaki elengedte, vagy elszökött. Ha tudnál egy képet linkelni, könnyebb lenne eldönteni, milyen állat lehetett. ;)
A kérdező hozzászólása: Megnéztük az interneten a tûzhasú gõtét, de ez törékenyebb testalkat és nincs olyan széles feje. Amennyiben tudnál segíteni, hogy hogyan kell linkelni képet, azt megköszönném. A tûzhasú gõtének ugye víz kell?
Az is lehet, hogy egy nõstény tarajos gõte, ami viszont él Magyarországon is. (többi már ment e-mailben.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!