Találatok a következő kifejezésre: Találtam egy amin ez (74 db)

Mitől sípol egy béka? A cicáink találtak egyet, ami a támadásokra éles sípoló hanggal válaszolt, amilyet még sosem hallottam eddig. Nem tudom, hogy ez alapból ilyen béka volt-e, vagy a sokk váltotta csak ki belőle ezt az érdekes reakciót?

(Tudom, hogy a béka kétélt?, de olyan témakört nem találtam, az "Egyéb" kategóriát meg túl általánosnak éreztem. Egyébként a béka túlélte, megmentettük :) )

Legjobb válasz: hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

Terraria 1.2. Láttam egy fehér mágusruha szerüséget, ami tölti az életet. A kérdésem az hogy hol lehet ezt megszerezni? Sehol sem találtam. Meg van ez a delphin gun, és a coin gun. Hogyan tudom megtalálni? : )

Legjobb válasz: Csak nem a spectre armorra gondolsz? Bemész a dungeonba (harmode) és ölsz ilyen blue armored bones-eket, néha ha megölsz egyet spawnol egy dungeon spirit-et ami ectoplas-met dob. Tudsz belõle eszközöket is csinálni. Ha segítettem, jöhet egy zöld pacsi :)

Csak nem a spectre armorra gondolsz? Bemész a dungeonba (harmode) és ölsz ilyen blue armored bones-eket, néha ha megölsz egyet spawnol egy dungeon spirit-et ami ectoplas-met dob. Tudsz belõle eszközöket is csinálni. Ha segítettem, jöhet egy zöld pacsi :)
ectoplasm-et*
A kérdező hozzászólása: Ment mindkettõre a zöld pacsi : ) Annyiban nem jó ez a cucc, hogy nem hasznos annyira mint Turtle armor+vampire knife. Köszönöm a választ
hát, igen, a turtle set a legjobb melee set, a spectre a legjobb magic, a shroomite a legjobb ranged
A kérdező hozzászólása: Én meele vagyok : )
A kérdező hozzászólása: *melee

éppen új laptopot akarok venni és találtam egy olyan aminek a videókártyájához ez van írva: AMD Radeon™ HD 7520G + 7670M dupla GPU 1GB ez azt jelenti hogy kettő van benne? Az miért jó?

Legjobb válasz: az egyik integrált, a másik pedig saját memóriával rendelkezik és erõsebb is. lehet választani, hogy melyik menjen.Ez leginkább a fogyasztás szempontjából elõnyös:ha utazol pl és akkuról megy, akkor ki tudod választani az integráltat és tovább fogja bírni. remélem segítettem

az egyik integrált, a másik pedig saját memóriával rendelkezik és erõsebb is. lehet választani, hogy melyik menjen.Ez leginkább a fogyasztás szempontjából elõnyös:ha utazol pl és akkuról megy, akkor ki tudod választani az integráltat és tovább fogja bírni. remélem segítettem


Szeretnék egy Amerikai pit bullterrier kiskutyát. És találtam egy eladó kan kutyust ami állítólag törzskönyves, chippes, meg tetovált. Ez valós dolog lehet, vagyis ilyet lehet venni Magyarországon? És ha lehet, akkor kell valami engedély hozzá?

Ha elmegyek megnézni a kutyát, akkor mire kell figyelnem, miket kell megnéznem a kutyával kapcsolatosan.

Legjobb válasz: törzskönyvet itt Mo-n csak az ADBA adhat ki a piteknek, ami egy amerikai szervezet, elég bajos lekérni a papírt, ergo kevesen csináltatják meg. ha az illetõ valóban lekéri ezt a papírt, akkor szerintem már megbízhatsz benne. engedély nem kell, veszélyessé pedig nem a fajtája hanem a viselkedése alapján sorolhatják csak. a pit pedig kifejezetten emberbarát fajta. viszont keményfejû, domináns terrier, határozott, kemény kezû nevelést kíván. illetve rengeteg mozgást és foglalkozást, vérbeli munkakutyák, nem kanapékutyának való!

jajj már próbáljuk meg már elfelejteni azt a törvényt, amit tavaly szeptemberben már eltöröltek... nincs feketelistás fajta, egy sem!
törzskönyvet itt Mo-n csak az ADBA adhat ki a piteknek, ami egy amerikai szervezet, elég bajos lekérni a papírt, ergo kevesen csináltatják meg. ha az illetõ valóban lekéri ezt a papírt, akkor szerintem már megbízhatsz benne. engedély nem kell, veszélyessé pedig nem a fajtája hanem a viselkedése alapján sorolhatják csak. a pit pedig kifejezetten emberbarát fajta. viszont keményfejû, domináns terrier, határozott, kemény kezû nevelést kíván. illetve rengeteg mozgást és foglalkozást, vérbeli munkakutyák, nem kanapékutyának való!
Abba azért gondolj bele, hogy a pit elég fázós fajta, (gondolom, tanyán lesz, és kint), és kifejezetten emberbarát (kíméletlenül kiszelektálták azokat a példányokat, amelyek emberre fordultak, ha szét akarták választani õket). A legtöbb példány boldogan csóválva fogad minden látogatót... Nekem is nagyon tetszenek amúgy, de az alapján, amit írtál, szerintem válassz másik fajtát. A kuvasz kifejezetten a mi éghajlatunkra való, hideget-meleget egyaránt jól bírja, szeret a gazdájával lenni, és bizalmatlan az idegenekkel.
Teljesen legális , nekünk is van , ne foglalkoz a sok rémhir keltõvel , semmi gond nincs ezzel a fajtával, nálunk lakásba van , kijön más kutyákkal is , minden csak nevelés kérdése! Az a baj olyan emberek irnak véleményt róluk akinek sosem volt ilyen kutyája , ezt azért vedd figyelembe :)
Teljesen legális dolog. Nem tiltólistás, úgy tudom nincs is olyan fajta ma az országban, ami tiltott lenne. Jó pár éve az volt, de ez azóta változott.
Én nagyon meggondolnám ezt a fajtát. felénk is van vagy 4. Amig kicsit, aranyosak, szépek. A futtatón, õk a középpontok. Aztán ahogy nõnek, úgy maradnak el a kutyák, mert a gazdák, félni kezdenek tõlük. Magányos lesz a kutya is , a gazdi is.Van ellenpélda, egy ember, aki keményen megkûzdött a kutyájával, ki a fõnök fronton. Érdeklõdj az állatorvosnál, mi a törvény az efféle kutyákra.
ABDA tkv-s kutya igen drága, valószínûleg ez sem az. A kommentelõknek meg üzenem, aki nem ért valamihez, ne szóljon bele. Nem a kutyák a hülyék, hanem a gazdák. Pitbull törvény meg már 2010 óta nincs http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=6847
szerintem ez pont egy pitnek való meló. sokan használják õket a mai napig amerikai farmerek. nevelés kérdése is, mennyire területvédõ. nekünk "csak" amstaffunk van, de tõle sem nagyon jönnél be, pedig imádja az embereket. de az idegen ha nem vagy ott, mindig más.
A kérdező hozzászólása: # 7 Nem tanyán lakok, hanem kertes házban, és a téli hónapokban lehetne a lakásban.
Honnan veszed? , ha szaporítótól akkor felejtõs hogy megvedd! mert idegbajos lesz, amúgy a viselkedésére igen lehet Pitt..-et tartani de jövõre ebadónál évi 20E forintot fogsz fizetni úgy készülj ;)
Nem pit bull tartásához kell engedély Magyarországon. Pit bull terrier, valamint annak valamennyi egyede és keveréke, melyet veszélyes ebnek minõsítettek De itt van a törvény: http://www.terrarisztikabudapest.hu/media/files/veszelyesall.. A kutyaféléknél megtalálod.
A kérdező hozzászólása: 24 éves férfi vagyok kertes házban lakok és mezõgazdasággal foglalkozok, tehát a kutya egész nap velem lehetne a szabadban.Volt két kutyám de az egyik tavaly a másik ebben az évben elpusztult öregségben, és most szeretnék egy kutyát, hogy legyen ami ugat ha jön valaki és õrzi az otthonunkat.
Az elsõ kommentelõnek: Ebadót nagyon kevés helyen vezettek be. A 20.000 Ft veszélyes eb esetén nem a fix összeg, hanem maximum ennyi lehet. Veszélyes FAJTA kutya nincs (végre a törvény szerint sem), így csak a veszélyessé nyilvánított egyedekre kell max. ennyit fizetni.

World of Warcrafthoz honnan lehet letölteni azt a "programot" ami lefordítja a küldetések szövegét. Találtam egy oldalt ahol fenn volt, de ez már megszűnt?

Ha esetleg megvan: [email protected] <-ez az email címem

Legjobb válasz: Addonok vannak de ez nem lefordítja de az addon-t belehet állítani magyarra és akkor mutat egy nyilat és írja hogy pl: "Ölj 10 Elder Boar-t <és itt írja akinek lekell adni a küldit>" Qhuesthelper a neve WoW/Interface mappába ajánlatos bemásolni amúgy mutat nyilat is ha beállítod h mutatja merre kell menni ajánlott mellé a Mapster nevû addon is ami mutatja a fel nem fedezett területeket Questhelpert ajánlatos kikapcsolni ha nem küldizel mert állítólag nagyon használja a processzorod bár nekem nem mivel két magos processzor jól bírja ezt az M betû "Qhuesthelper"-re kattolva tudod megoldani már mint a be-ki kapcsolást www.curse.com itt sok addon van

Addonok vannak de ez nem lefordítja de az addon-t belehet állítani magyarra és akkor mutat egy nyilat és írja hogy pl: "Ölj 10 Elder Boar-t <és itt írja akinek lekell adni a küldit>" Qhuesthelper a neve WoW/Interface mappába ajánlatos bemásolni amúgy mutat nyilat is ha beállítod h mutatja merre kell menni ajánlott mellé a Mapster nevû addon is ami mutatja a fel nem fedezett területeket Questhelpert ajánlatos kikapcsolni ha nem küldizel mert állítólag nagyon használja a processzorod bár nekem nem mivel két magos processzor jól bírja ezt az M betû "Qhuesthelper"-re kattolva tudod megoldani már mint a be-ki kapcsolást http://www.curse.com itt sok addon van

Találtam egy táblázatot, amiben fel van tüntetve a laptopok üzemi hőmérséklete. Ezek az értékek szerintetek reális értékek?

Tipikus üzemi hőmérséklet-szintek laptopok esetén Intel processzorok 45-60 °C AMD processzorok 50-65 °C ATI videokártyák 50-70 °C nVidia videokártyák 65-80 °C Merevlemezek 4200/5400rpm 20-30 °C Terhelés alatt a laptopom cpu-ja kb. 50fok(+-5)--intel--, a vga meg 70(+-5)--nvidia--. Ezek szerint nem kell aggódnom, ha a laptopot kicsit megnyúzom?

Legjobb válasz: Nem tudom honnan vetted ezt, de pl Intel cpu-k 70-80-ig még jók, AMD és Nvida GPU-k maeg akár 90-°-ig is. 50 fok az hûvös egy notebook esetében.

Nem tudom honnan vetted ezt, de pl Intel cpu-k 70-80-ig még jók, AMD és Nvida GPU-k maeg akár 90-°-ig is. 50 fok az hûvös egy notebook esetében.
Nem kell aggodnod. Nekem is hasonloak az ertekek a vasamban. Teljes terheles alatt BF3 alatt pl .
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor megnyugodtam. Nézelõdtem a neten, és rábukkantam ezekre a számokra.

Xperiax10 mini pro-nál emailben kaptam használti útmutatót. Ebben találtam egy creatouch nevű programot, amivel képeket szerkeszthetek, na ezt a progit nem is találom. Létezik ez a program, vagy le kell tölteni?

A kamera gomb megnyomásával néha kikapcsol a készülék?Ha letiltom az adatforgalmat, akkor nem csinál, plussz költséget? Wifinél igen? Vagy ha nem akarok plussz költséget jobb ha nem is wifizek?

Legjobb válasz: Ha nincs rajta a telódon akkor le kell töltened. Ha le van tiltva az adatforgalom akkor elég érdekesen csinálna neked plusz költséget. A wifinek meg köze sincs ahhoz a nethez amit a szolgáltató biztosít szóval az se csinál plusz költséget. De ezeket már sokszor megkérdezték.

Ha nincs rajta a telódon akkor le kell töltened. Ha le van tiltva az adatforgalom akkor elég érdekesen csinálna neked plusz költséget. A wifinek meg köze sincs ahhoz a nethez amit a szolgáltató biztosít szóval az se csinál plusz költséget. De ezeket már sokszor megkérdezték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, esetleg megtudnád adni hogy hol tudom rá letölteni?

Találtunk egy olyan gyíkot, ami fekete színű a farkán egy halvány, fehér csík van, a hasa pedig narancssárga és fekete foltos. Szerintetek ez milyen gyík lehet? OO

Legjobb válasz: Biztos, hogy gyík volt? Mert a leírás alapján elképzelhetõ, hogy egy tûzhasú gõte volt, ami pedig nem él Magyarországon, viszont lehet, hogy valaki elengedte, vagy elszökött. Ha tudnál egy képet linkelni, könnyebb lenne eldönteni, milyen állat lehetett. ;)

Biztos, hogy gyík volt? Mert a leírás alapján elképzelhetõ, hogy egy tûzhasú gõte volt, ami pedig nem él Magyarországon, viszont lehet, hogy valaki elengedte, vagy elszökött. Ha tudnál egy képet linkelni, könnyebb lenne eldönteni, milyen állat lehetett. ;)
A kérdező hozzászólása: Megnéztük az interneten a tûzhasú gõtét, de ez törékenyebb testalkat és nincs olyan széles feje. Amennyiben tudnál segíteni, hogy hogyan kell linkelni képet, azt megköszönném. A tûzhasú gõtének ugye víz kell?
Az is lehet, hogy egy nõstény tarajos gõte, ami viszont él Magyarországon is. (többi már ment e-mailben.)

Találtam egy oldalt, amin van egy csomó kanji (kb 1000). Ha ezeket mind tudom, az melyik nyelvvizsga szintnek felel meg?

https://www.msu.edu/~lakejess/kanjigame.html

Legjobb válasz: tul képp fogalmam sincs. merthogy; Japánban 5 szintû a nyelvvizsga. az elsõ, legalapabb ( N5) hoz kell 120 jel. ha pont az a 120 jelet megtanulod akkor ok, de ha az pont nincs benne abba az 1000 be? ha be linkeled, akkor megsasolom, aztán írok. am a nyelvvizsgához nem elég a kanji tudás, az csak egy lépcsõfok. jonnek a ragozasok, partikulák, szókincs ugyebár, és ezután a kanjik. ha megtanulsz 1000 kanjit, plusz beszélsz japánul, akkor már újságot, viszonylag könnyen tudsz olvasni. de nem árt megemlíteni, hogy a kanjik össz száma kb 40-50.000 db. persze a jpnok se tudjak mindet, de a legmagasabbhoz ( N1) kb 2300 db kell

tul képp fogalmam sincs. merthogy; Japánban 5 szintû a nyelvvizsga. az elsõ, legalapabb ( N5) hoz kell 120 jel. ha pont az a 120 jelet megtanulod akkor ok, de ha az pont nincs benne abba az 1000 be? ha be linkeled, akkor megsasolom, aztán írok. am a nyelvvizsgához nem elég a kanji tudás, az csak egy lépcsõfok. jonnek a ragozasok, partikulák, szókincs ugyebár, és ezután a kanjik. ha megtanulsz 1000 kanjit, plusz beszélsz japánul, akkor már újságot, viszonylag könnyen tudsz olvasni. de nem árt megemlíteni, hogy a kanjik össz száma kb 40-50.000 db. persze a jpnok se tudjak mindet, de a legmagasabbhoz ( N1) kb 2300 db kell
A kérdező hozzászólása: Igen, de az a 40-50ezer az az összes, a régi, ma már nem is használtakkal együtt annyi... Egy mûveltebb japán is csak max 5-6ezret ismer, a nyelvtant meg tudom. Az oldal meg ott van a leírásban, rá kell nyomni a Kanji Gamera, new game, beírni hogy all (ha azt akarod, hogy az összeset kérdezze), de ha valamiért nem mûködik, akkor elvileg azok a kanjik vannak benne, amiket elsõtõl hatodik osztályig tanulnak...
Amennyire belenéztem pontosak a forditások, de csak ez az oldal nem elég a kanji tanuláshoz. Ez akkor jó ha már tudod a kanjikat és át akarod ismételni õket. Az 1000 kanji N2höz (kb. felsõfok) elég, de épphogy, kb 1 százasal több a követelménye.
S a vizsga elõtt néhány hónapban célszerû végigcsinálni az elõzõ évek feladatsorait is + minél több tesztkönyvet. Szerintem ez sokat segít, mert abban általában már azokat a kandzsikat találod, amik "elõ szoktak fordulni".

Nemreg volt a parom szulinapja, talaltam egy olyan sms-t amiben egy csaj sms-t ir. Butasag ezen fenn akadni?

Nezegettem a parom telefonjat, csak marhasagbol olvastam az 1000 eves neki kuldott sms-eimet. Abszolut nem gyanakvasbol vagy valami. Nemreg volt a parom szulinapja, talaltam egy olyan sms-t amiben egy csaj (aki regebb, s szerintem most is szerelmes a paromba) sms-t ir, hogy Boldog szulinapot, meg valami csopogos idezet a baratsagrol...

Legjobb válasz: Butaság ezen fenn akadni igen. Fõleg ha már régen volt. Ne tartsd "fogságban", attól csak jobban eltávolodik, csak kérd meg, hogyha legközelebb valaki így felköszönti, akkor szóljon, vagy valami. És te is azt mondod, hogy semmiség, akkor nem mindegy? Most lehet, hogy ennyi idõ után rosszul esik, de szerintem felesleges aggódnod miatta. Inkább beszélgessetek errõl többet. És neki is hadd legyen egy kis magánszférája, az mindenkinek kell, mint ahogy neked is. Gondolkodj, van olyan másodperc, perc, ora, amirõl nem tud a párod? Biztos, hogy van. Szóval ne akadj ezen fent, lépj rajta tól, és felejtsd el:)

Butaság ezen fenn akadni igen. Fõleg ha már régen volt. Ne tartsd "fogságban", attól csak jobban eltávolodik, csak kérd meg, hogyha legközelebb valaki így felköszönti, akkor szóljon, vagy valami. És te is azt mondod, hogy semmiség, akkor nem mindegy? Most lehet, hogy ennyi idõ után rosszul esik, de szerintem felesleges aggódnod miatta. Inkább beszélgessetek errõl többet. És neki is hadd legyen egy kis magánszférája, az mindenkinek kell, mint ahogy neked is. Gondolkodj, van olyan másodperc, perc, ora, amirõl nem tud a párod? Biztos, hogy van. Szóval ne akadj ezen fent, lépj rajta tól, és felejtsd el:)
Lehet, nem akarja megbántani a csajt azzal, hogy erõteljesen jelzi neki, hogy ne írjon neki. Téged meg nem akar vele idegelni, hogy már megint írt. Az elõzõ elhallgatott esetben is ez a lány szerepel?
Kérdezted tõle? Mert ha nem akkor azt se várd el, hogy minden nap beszámoljon neked mindenrõl ami vele történt.
Jaj hát ez tényleg csacsiság volt, szerencsétlen sztem nem tartja fejben egész nap, hogy be kell jelentenie, szülinapi smst kapott valakitõl:-) Azért hallgathatott el, mikor szemrehányást tettél neki, mert nem akart iylen hülyeségen veszekedni, ne telepedj rá ennyire mert megunja egy idõ után és otthagy.
én megértelek. én is igy éreznék, akár jogos, akár nem, én képes voltam olyan e-mail miatt kiakadni, amit a barátom elõttem több évvel irt... nem leht megmagyarázni az ilyesmit, szerintem a fiúk ezeket sohasem fogják megérteni. én is elvárom, (sajnos vagy nem) , hogy beszámoljon ilyen dolgokról... az az smst nem akárki irta... ha csak egy lány lenne a sok közül, akkor is gyanus lenne, ha nem mondta volna el... bár én mindig kérdezgetem és én is elmesélek mindent, de tudod, hogy neki sokminden nem fontos és sokszor neki vna igaza, majd máskor megbezsélitek, szerintem is mondd el neki, hogy kicsit félsz a régi lánytól. ha szerencséd van, majd mosolyog egyet és ad egy puszit. L19
Elhallgatott dolog? Egy szülinapi sms?? Bocs, dse szerintem ez tényleg butaság! Az meg még nagyobb, hogy azzal mentél neki, "hány ilyen van még a kapcsolatotokban". Nem sok titkolnivalója lehet, ha még a telóját is nézegetheted. Szerintem mondd el neki, hogy szerinted a csaj hajt rá, és ezért reagáltad túl a dolgot és kérj bocsánatot.
Szerintem is butaság, fõleg, hogy semmi "olyan" nem volt az sms-ben! ennyi szabadság mindenkinek jár!Ne féltékenykedj, mert a féltékenység egy idõ után szakításhoz vezet!
Butaság szerintem fennakadni ezen. Szerintem azért nem mondta el, mert nem akart felkavarni téged. 25/f
Az jó :) De máskor azért számolj el 10ig, mielõtt mondasz valamit, amit esetleg késõbb bánnál! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Hat ha hiszitek ha nem csak hulyesegbol neztem, ezelott egy evveli sms-ek vannak, jo volt vigyorogni azon, hogy miket irtam akkor neki, o is ott volt, szoval nem titokban nezelodtem...letezik ilyen kepzeljetek el. erre meg veletlenul akadtam ra, es nem az a bajom, hogy irt a csaj hanem az h tudja h utalom, es mindig megbeszeltuk es most nem. De mar lenyegtelen tisztaztuk a dolgokat. Na Udv
igen betegesen féltékeny vagy hallod...hagyd már szerencsétlent levegõhöz jutni..:S
na persze. "marhaságból" és nem féltékenységbõl nyálaztad végig a párod telefonját. miközben van 1 csaj, aki be akar kavarni. hihetõ. nagyon úgy tûnik, hogy végigtúrtad a telefonját, és amikor valami kicsit gyanús dolgot találtál, már vontad is egybõl felelõsségre. lehet azért nem mondta el, mert sejtette, hogy mekkora jelenet lesz belõle. a másik, amiért nem mondhatta el, hogy tényleg simán leszarja a csajt.
Mégis mit mondott volna? Kaptamm egy sms-t attól a bizonyos csajtól? Azért mert egy szülinapi sms-t kapott még ne légy rá mérges.egyébként is régi
Ez tipikus nõi dolog :) ) nem érdemes ezen fennakadni. Azért nem szólt róla, mert nem is érdekli. Nem tartotta fontosnak, valószínûleg fél perc alatt elolvasta, nyugtázta. Lehet, hogy még választ sem írt rá, vagy ha mégis gyorsan beírt valamit és rányomott a küldés gombra. És ennyi, nem több. Megértem, hogy mindent megbeszéltek egymással, de értsd meg, hogy ennyire mindent nem lehet. Mindig lesz olyan, ami kimarad. Nem csodálom, hogy a barátod nem adott választ és elment. Erre nem lehet mit reagálni. Ne nyaggasd õt ilyenekkel. Veled van, téged szeret. A pasik sem hülyék, õ is látja hogy az a másik csaj csak egy értéktelen nyomulós kis ribi. De ha féltékenykedsz akkor a karjaiba fogod üldözni. Felejtsd ezt az egészet el. A barátodtól kérj elnézést, amiért így viselkedtél, de mondd el, hogy azért volt, mert nagyon szereted és nem akarod elveszíteni. Majd csókold meg. És kész :)
Teljesen megértelek! Megértem, ha szarul esik... Én a kapcsolat elején közöltem az akkori barátommal, hogy ne hazudjunk, ne tikolozzunk egymás elõtt, mindent mondjunk el, mert a kapcsolatban alap a bizalom és az õszinteség. De õ nem így tette, tehát 8hónap után szakítottunk... Bár nálunk kicsivel komolyabb volt, nem csalt meg, csak e-mailezgetett egy lánnyal a kapcsolatunk legelején és 7hónap mulva tudtam meg. Ez volt az utolsó csepp a pohárban! Szóval megértelek.
A kérdező hozzászólása: pont ez a bajom, hogy tudja mennyire ruhhellem a csajt, eppen ezert mindig megbeszeltuk a dolgot. Persze a parom is beismerte, hogy a csaj nyomul ra, tudja is, meg nyilvanvalo is, de olyan jeleneteket rendezett regebb a csaj, hogy szerintem akarki megtepte volna...en csendben turtem, aztan elegem lett... Azert akadtam ki, mert eddig megbeszeltuk a hasonlo dolgokat, most meg hallgatott...pedig tudni kellett volna, hogyha elmondja nem csapok hisztit... Nem, elozo elhallgatas mas volt...es azt en is tulreagaltam kicsit...(ment valahova es nem szolt)
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom, hogy kapta, hanem hogy nagyon jol tudja, hogy megszoktuk beszelni az ilyensmit, plane mert attol a csajtol kapta aki regebb sokszor bekavart nekunk... tenyleg semmi titkunk nincs, lehet azert esik rosszul:( azt hogy "hany ilyen van meg a kapcsolatunkban" azt arra irtam, hogy eddig megtudtuk beselni az ilyensmit, ebben a honapban pedig mar ez a masodik amit elhallgatott:( Nem az a bajom, hogy mit, hanem hogy miert hallgatott rola:( Mindegy... koszi a valaszokat
A kérdező hozzászólása: jogosnak ereztem azt, hogy beragtam mert szandekosan elhallgatta, es rosszul esett nekem, ezt o is tudja es belatta. koszi a valaszokat, igyekszem szamolni ha nem is 10 ig de legalabb 5 ig:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!