Találatok a következő kifejezésre: Találtam a telefonjában egy (32 db)

Tartsd meg. Szerintem a tulajnak nem kellett, helyette vett egy újat. Szóval nem csoda hogy az ülés alatt találtad.
Rakjál bele SIM-kártyát, reseteld és használd egészséggel.SIM nélkül az ülés alatt valószínûleg már nem kellett a tulajának.
A kérdező hozzászólása: Nem olcsó telefon, szerintem kiesett valahonnan.. Nem lesz ebbõl bajom? Semmi sem bizonyítja, hogy nem loptam.
Milyen teló?
A kérdező hozzászólása: LG X3-mas
Használd egészséggel, ajándék.

Találtam a párom telefonjában egy sms-t egy nőtől, hogy nagyon kívánja. Tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Hajnalban irt egy no neki, hogy nagyon kivánja, hiányzik neki. majd egy kovetkezo sms-ben az állt, hogy ha o nem akarja, akkor nem. (a párom ezek szerint nem válaszolt neki)Én rákérdeztem, o azt állitja, hogy nem tudja ki az aki irt neki. név nem volt, nem láttam, csak számot. Fogadjam el válaszát, vagy nézzek utánna-de akkor hogyan?

Legjobb válasz: Soha eszembe sem jutott,hogy belenézzek a párom telcsiébe.Ha csöng a telefonja meg se nézem ki hívta,ha éppen nincs nála,és én viszem neki a telcsit.Egyrészt azért nem,mert nem hiszem,hogy megcsalna,másrészt mert amirõl nem tudok az nem fáj!Ugyhogy szerintem nem kéne kutakodni a párod holmijai között.Inkább csak az apró jelekre figyelj!

Soha eszembe sem jutott, hogy belenézzek a párom telcsiébe.Ha csöng a telefonja meg se nézem ki hívta, ha éppen nincs nála, és én viszem neki a telcsit.Egyrészt azért nem, mert nem hiszem, hogy megcsalna, másrészt mert amirõl nem tudok az nem fáj!Ugyhogy szerintem nem kéne kutakodni a párod holmijai között.Inkább csak az apró jelekre figyelj!
Én a neten találtam práom levelei között csajokkal való levelezgetést.Visszaírtam a sajnak, õ meg rögtön a pasimnak.Nagyon rossz ötlet volt, próbálj meg bízni benne, tudom hogy nehéz, mert ezek után nekem sem sikerül már.
szerintem ne hívd fel a not, hanem bízz a párodban. Bár ne vakon, rozsaszín kod meg ilyesmi azért en legyen...itt-ott persze még belekukkanthatsz a telefonjába, de ha felhívnád a not, abbol csak veszekedés lenne, hiszen akkor egyértelmu, hogy nem bízol a párodban...
Amíg a csaj ír a párodnak hogy kívánja, az a kisebb gond. A baj akkor kezdõdne, ha találtál volna válasz SMS-t, amiben a párod írja a csajnak: én is kívánlak. Az már tényleg nehezen magyarázható. Ezt meg úgy is felfoghatod, milyen klaasz pasid van, mások is hogy ácsingózak utána!
Hivd fel a nõt, a száma biztosan megvan ha smst küldött. az is lehet hogy tényleg nem a férjednek szól


Találtam egy telefont (nokia 500) de a gazdaja letiltatta a telefont is. Lehet vele kezdeni valamit?

nem nem juttatom vissza a gazdajanak..nekem se adtak vissza amikor elhagytam a telefonom vagy mikor elloptak..torltem a telefonrol mindent még azt a 300 telefonszámot is :)

Legjobb válasz: alkatresznek se lehet eladni?

A kérdező hozzászólása: szo.pd le a kamra fa.szá.t
A kérdező hozzászólása: alkatresznek se lehet eladni?
Én visszajuttatnám, csak azért hogy lássák van még értékes ember a világon. Én nagyon boldog lennék, ha visszajuttatnák a telefonom, így is járok el mással is.
Tudod, lehet hogy a tiédet se adták vissza, de a legtöbb emberben van annyi hogy nem teszi azt amit vele tettek, de benned sajnos ennek a szikrája sincs. Remélem ezt még visszakapod a karmától, és ha elveszíted megint nem adják vissza!
A kérdező hozzászólása: persze ejszkaka ram rugja jack bauer a 24 bol az ajtot..jo lesz gyereknek jaccani homokozoban..
Tényleg juttasd vissza, mert egyrészt bûn, másrészt nem a gazdàja a hibás amiért nem kaptad vissza a telefonodat... Egyébként hard reset.
Mert neked feltétlenül követni kell a többit... Ha kútba ugrik valaki, mész utána, mert Õk is ezt tették? Szóval hagyjuk ezt a más is ilyen dolgot, úgyis kamu.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok erkolcstelen, csak ameg ilyen ez az orszag addig ne varjanak csodat..
Én nem fogok neked kiselõadást tartani, ha ennyire erkölcstelen vagy, akkor azt csinálsz amit akarsz.
Remélem tisztában vagy vele, hogy bûncselekményt követtél el, és erre tagadhatatlan bizonyíték ez a kérdés. Csak kell egy ember, aki feldob. Ha a rendõrök rákapnak erre (hírekkel ellentétben, ha van nyom, amin elindulhatnak, meg is teszik), a GYK kiadja az adataidat kérésükre, melyek alapján beazonosítanak/elkapnak. Persze nem garantálom, de éjszaka gondolkozz ezen egy kicsit. Még így is a sértõdésed az elõbbre való, hogy neked se adták vissza? :)
Pl kitámaszthatod vele az ajtót.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy nokia 6303i classic telefonom van.
sztem nincs konverter de azért nem viszi mert a thm fálj sony s

Talaltam egy galaxy s3-at, le fogjak tiltani a telefont?

Legjobb válasz: add le inkább rendõrségen...

add le inkább rendõrségen...
valószínûleg igen de akár be is kopogtathatnak hozzád ha megnézik hogy hol van a készülék.
Hülye lennél leadni. Használd mig le nem tiltják ami lehet sose lesz.
Ha majd kopogtatnak az ajtódon, akkor ne lepõdj meg, hogy bevisznek a rendõrök. De utána ne számíts sok jóra. A lopás nem szép dolog, fõleg 100ft felett.
100e ft felett.
igen, lehet, hogy nem fogják se letiltani se semmi, de mi van ha mégis, és mi van, ha egyszer meg is találják. nem fogod tudni bebizonyítani, hogy "találtad". 30-40ezer Ft az alja annak, hogyha azt vallod, hogy vetted piacon olcsón vagy ilyesmi, de lehet abból lopás is a vád, és akkor súlyosabb a büntetés is...csak hogy mondjak egy rendõrségre igazán nem jellemzõ példát, az én telóm 3 hónap után meglett, és már el lett adva, és csak azzal úszta meg a személy, hogy aki megtalálta/ellopta olyan amatõr volt, hogy simán kötött adás-vételit vele...
Nem kéne ennyit aggódni...
A kérdező hozzászólása: Nos en angliaban elek, itt talaltam ezt a telefont, arra gondoltam, hogy hazakuldom, es ott adom el. egy ismerosomnek par hete loptak el az s2-eset, es mivel nem kotott ra biztositast, ezert nem is foglalkoznak a rendorok a nyomkovetovel! :S

SOS Párom mobiljában találtam az alábbi üzenetet, egy a telefonjában nem nevesített számra küldte ő el. Szerintetek mit jelent?

"Kicsim nincs pipám! valahogy írj fel! Hívj! köszi"

Legjobb válasz: Van testvére?(ha van lehet hogy neki írta)

Van testvére?(ha van lehet hogy neki írta)
Legegyszerûbb ha megkérdezed. Én párom is talált már így sms-t a telefonomba, nem volt nevesítve a szám mert elõtte arról hívott fel barátnõm, hogy az az új száma. Én pl. a jó barátnõimnek is írom, hogy kicsim, drágám, baby... szóval nem kell elhamarkodottan ítélni. Úgyis észreveszed ha kamu választ ad. Csak kérdezd meg mi volt az mert furcsának találtad.
ajjjj a helyett, hogy megkérdezted volna, most itt rágod a kefét?? KÉRDEZZ RÁ!
Lehet, hogy szándékosan akarta felhívni a figyelmed az sms-re. Én rákérdeznék.
Hát, nekem az ugrik be, hogy alkalmilag dealerkedett. Aztán vmi rüfke füvet akart tõle, és közölte, h azok az idõk már elmúltak, v legalábbis neki most épp nincs. xD Vagy hát ugye még lepippantani lehet valakit... :$
A kérdező hozzászólása: Dealer biztos nem volt, ismerem 14 éve, de nem vagyunk azóta együtt azért. Reménykedem benne, hogy talán kölcsönadta a telefonját valakinek. Rákérdezni még nem akarok, azt lehet késõbb is, ez az sms még nem bizonyít semmit, ha tagad, azért ez az sms nem teljesen egyértelmû, inkább figyelem egy kicsit jobban, csak észreveszem ha van valami. Nem szoktam a telefonját nézegetni, de most muszáj lesz. Aztán lehet elborul a fejem, és este rákérdezek mi ez az sms, de egyenlõre nem ezt tervezem.
biztos füvezik
A kérdező hozzászólása: Biztos nem füvezik.
Az anyukáját pl nem szokta igy hivni?XD vagy a nagyanyját?D:
A kérdező hozzászólása: Anyukáját sem hívja így, nagyija meg már nem él. Vagy õ írta valami nõnek, vagy kölcsönadta a telefonját. Remélem az utóbbi, de elõbb utóbb úgyis kiderül. Az a baj, hogy ennyi alapján még mondhat bármit, nincs elég bizonyitékom rá ha nem mond igazat. Ha pedig ennyivel elõállok és tagad, akkor gondolom még óvatosabb lesz, pedig ha van valakije, akkor azt tudni akarom, hogy tisztán lássak.
1. Miért kell ennyit variálnod, ahelyett hogy tiszta vizet öntesz a pohárba, és beszélnél vele? 2. Mit tagadna rajta, ha ott van az üzenet a telefonjában?
de tényleg, lehet hogy csak elkérte egy haverja a telefonját.. velem is elõfordul, odaadom valakinek 1-1 sms-re a telefonom, nincs ebben semmi fura.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy más írta volna ezt az üzenetet helyette, bár az lenne a legjobb, de ha ezt mondaná, nem tudom elhinném e. Eddig 100 % ig megbíztam benne.
A kérdező hozzászólása: Hát ilyen eszembe se jutott volna, amit a 10.22 es írt, de senki nem használ ilyen inhalálótaz ismerõsök közül. 33 évesek vagyunk mindketten. Ha rákérdezek úgyis tagadna, bár a megcsalós oldalát nem ismerem, mert eddig nem volt ilyen. A párom írt sms t a saját telefonjáról egy ismeretlen telefonszámra.
hány éves vagy na és õ?
mármint a barátnõjének írt a munkatárs/akárki, nem a párod. :)
Nekem a pipáról az jutott az eszmbe amit fel kell írni, hogy az asztmások a inhaláló gyógyszert gyakran pipának hívják, és ugye az csak receptre kapható. Nos ha van egy haverja, vagy munkatársa vagy bárki, aki asztmás, és szüksége volt rá sûrgõsen, de a telefonján nem volt pénz, akkor nem elképzelhetõ h neki írt esetleg, hogy valahogy oldja meg neki a gyógyszer feliratást??? Én elsõre erre gondoltam volna, de csak azért mert az én telefonomról is küldtek már hasonló smst. :) De amúgy meg kérdezz rá! :)
A kérdező hozzászólása: És persze nem is "pipázik". Csak tudnám mit jelent ez. most dolgozni van estig, én meg itthon a gyerekkel, de tiszta ideg vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nincs testvére, és senkit nem szokott kicsimnek hívni, csak néha engem. A szám sajnos titkos, így nem tudom kié. Próbáltam hívni, de nem veszi fel. Szerintem nem a figyelmemet akarta felhívni, inkább benne felejtette ezt a számot. A szám nincs névvel elmentve a telefonjába, így gondolom titkolja valamiért. Ha rákérdeznék biztos tagadná, ha van is valami. Próbálok még várni, és figyelek, hátha kiderül valami biztosabb.
Szerintem meg füvezik!:D

Egy évi próbára bocsátást kaptam mert találtam a fûben egy telefont és nem adtam le. Egy év után elévül és kikerülök a nyilvántartásból? és tiszta az er. Bizonyitványom?

Legjobb válasz: Kitõl kaptad? Milyen próba? Mi az a próbára bocsájtás? Milyen nyilvántartásba vettek? Minek kell elévülnie egyáltalán? Kezd újra, tényekkel együtt, talán tudunk válaszolni.

Kitõl kaptad? Milyen próba? Mi az a próbára bocsájtás? Milyen nyilvántartásba vettek? Minek kell elévülnie egyáltalán? Kezd újra, tényekkel együtt, talán tudunk válaszolni.
" hát b..meg..szerinted ha tudtam volna h lekell adni akkor nem adtam volna le?" Jó, lehet az én erkölcsi érzékem a beteg, én Btk. nélkül is tudom, hogy a talált tárgy az nem az enyém. Azt is tudom, hogy bármilyen telefon lenyomozható az IMEI szám alapján, tehát ha még az erkölcsi érzékem nem lenne a helyén legalább a józan eszem ott lenne.
ezek nem változtak a középkor óta. ezek a BÖSZMÉK, gyúrcsány ezekre is gondolt. rendeztek egy éves eljárást, kikészítettek egy embert értelmetlen tevékenységet folytattak le, ezért kaptak kiemelt fizetést, mindezek ellenére õk maguk hisznek benne, hogy óriási hasznosságot végeztek el. normálatlan gyöpös, kártékony banda egytõl egyig.
ezeket el kell kerülni nagy ívben és ahol lehet és ha nem kerül semmibe, ki kell velük cseszni
ezek úgy ítélkeznek és járnak el, mintha nem is a földön élnének én amúgy is alapból nem vállalok el munkát dr-nak, abból mindig baj szokott lenni. a konkurenseimet szoktam ilyenkor ajánlani magam helyett
A kérdező hozzászólása: 3.válaszoló.. ne ragadjon a kezemhez több telefon? hát b..meg..szerinted ha tudtam volna h lekell adni akkor nem adtam volna le? ne legyél már ... én se akartam magamnak bajt. egyébként nem rágalmazni kell..ha meg csak azt tudod akkor hess.
ki szólna? senki. még egy bíró se. """""" akarom mondani PLÁNE
nem azért mondom, de most szedtem szét a lépcsõm alatt a beépített szekrényt. a házat 9 éve vettem és találtam egy rúd aranyat. a tulaj meghalt a börtönben. nem szólok senkinek. ki szólna? senki. még egy bíró se. amúgy is, ha találnék egy telefont, arra használnám, hogy valótlan bejelentéseket forgalmaznék rajta, szidnám ezeket, szabadon, fesztelenül és örömködnék rajta. nyerítenék is.
"amúgy disznóság, ilyenért eljárást lefolytatni, ezek mind hülyék" Ha majd a te elveszett telefonod nyúlják le, akkor is a rendszert fogod szidni, gondolom. ON: Mivel próbára bocsátás nem büntetés, ezért büntetett elõélet sem jár érte. Vigyázz, hogy ne ragadjon a kezedhez több talált tárgy és, ennyi.
a próbára bocsátás nem ítélet és nem büntetés amúgy disznóság, ilyenért eljárást lefolytatni, ezek mind hülyék. diktatúra és pszichés terror alatt ékünk. diplomások diktatúrájában. jobb lenne egy államcsõd, akkor megszûnne ez a rendszer erkölcsid most is tiszta nem kerülsz ki a nyilvántartásból, örökre benne marad
Engem az érdekelne, hogy honnan jöttek rá pont a te esetedben

Vissza akarom állítani a telefonom firmwrejét 2.3.6-ról 2.34-re találtam egy weboldalt ahol megvannak de stock romként azt hogy kell rá rakni?

Samsung galaxy Gio van.

Legjobb válasz: http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_gio_kozepso_tama.. itt minden meg van részletesen.

Mit tegyek ha találtam egy micro sd kártyát berakom a telefonomba és azt irja ki hogy nem megengedett?

Legjobb válasz: Próbáld meg a számítógépen megnézni lehet, írásvédett vagy hasonló...

Próbáld meg a számítógépen megnézni lehet, írásvédett vagy hasonló...
A kérdező hozzászólása: nincsen adapterem és csak sd kártyaolvasó van a gépembe


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!