Találatok a következő kifejezésre: Találtam a telefonjában (66 db)

Hogyan mondjam meg a feleségemnek, hogy gyanús sms-eket találtam a telefonjában?

Legjobb válasz: Mondjuk így: "szívem gyanús smseket találtam a mobilodban."

Mondjuk így: "szívem gyanús smseket találtam a mobilodban."
Egy ismerõsömnél volt ilyen. A férje rákérdezett. Hát majdnem válás lett a vége. Szerencsére kiderült, hogy hogyan került a "gyanús sms" a telefonjában. A lánya barátja küldte, mivel a lánya az õ telefonjáról írt a barátjának. Nem tudom, nektek van e már kamasz korú gyereketek. Ha igen elõfordulhat ez a szitú is. Inkább szépen, nyugodt hangon kérdezd meg. 29/N.
ha nyomozgattál utána az gáz. Mondjuk én megpróbálnám úgy feltûntetni, mintha okom lette volna a telefonjában nézelõdni, és véletlenül találtam meg a gynús dolgokat. Pl: csörgött drágám a mobilod, össze-vissza nyomogattam és ezt találtam... amúgy meg hagyjál fel az ilyen nyomozásokkal, nem vezetnek jóra soha. Kérdezz rá egyenesen én pont
Csak ha elmondod vigyázz nehogy bakot lõjj. Ha az egészet csak félreértetted akkor nagy balhé lesz abból, hogy kutakodsz a telefonjába. Elõször bizonyosodj meg a fönt emlitett módszerek valamelyikével, hogy van-e alapja ennek az egésznek. Ha igen kérdezz rá "tegyél elé tényeket". Ha meg csak valamit félreértettél hagyd az egészet mert rengeteg konfliktus oka lehet.
Megnézném a küldõ számát és felhívnám.Kérdõre vonnám.Rákérdeznék. Mondanám hogy találkozzunk valahól és beszéljük meg.Ha fizet viheti.
Kicsim, a telefonodban találtam.....- nálam nem tudnád tovább mondani. Mi a fenét keresel másnak a telefonjában ???,
Az utolsó voltam. Egyébként ismerek jó magánnyomozókat nagyker áron.
sehogy. csak leégeted magad, hogy kutakodsz, másodiknak igaza van! inkább figyelj rá jobban, tölts vele több idõt együtt.
Inkább küldj te is gyanús sms-eket. Persze ne a saját számodról, hanem valamilyen kamu számról. (Ma már az is megoldható, hogy a telefon a küldõnek egy általad kiválasztott számot írjon ki, így akár az új barátja számát.) Hívd el az illetõ nevében randizni, kéresd meg, hogy szóljon a férjének róla, vagy zsaroltasd meg a nevében, stb. Lényeg, hogy csinálj belõlük bolondot, vagy szervezd úgy hogy maga árulja el. Én ezt tenném.
Mit érsz el vele? Ha félrekefélne is (már bocs), annak oka van, méghozzá mindkettõtökben. Ezen okot kell megszüntetni, ha egyáltalán van értelme. A megmondásra a válasz lehet: igen, már olvastam õket én is, sõt, válaszoltam is / tagadás. Jobb lesz a helyzet bármelyiktõl is?
Nem szép dolog a feleséged telefonjában turkálni az õ engedélye nélkül..
Légy öszinte , ha ezért letol menjen melegebb helyre, mert ugye vannak akiket évekig hülyítenek! És annyit mindenki megérdemel , hogy tudja mizu!!!!!!

A férjem megcsal valószínű. Félreérthetetlen sms-eket találtam a telefonjában teljesen véletlen. Mit csináljak?

Van egy közös 8 hós kislányunk.Idáig semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban.Talán a gyerek miatt kicsit hanyagoltam.Õ persze tagadja az egészet és hazudozik.Már a válás is megfordult a fejemben,mert többé nem tudok bízni benne.

Legjobb válasz: Én is ezt gondoltam pár napja! olyan sms-ek voltak a férjem telójában, hogy akarod e ezt a kapcsolatot, meg hoy érzed magad a tegnapi nap után. Én sem láttam a dühtõl, nagyon pipa voltam. A férjem persze tagadott, de nem hittem neki. FElhívtam a csajt, teljesen normális volt. Elmondta, hogy neki is családja van, és a wiwen van az a csajok és pasik alkalmazás, ott "találkoztak". Azt mondta a nõ csak wiwen leveleztek, meg néhány sms, de soha nem találkoztak, pláne nem feküdtek le. És én hiszek neki. Belegondoltam, hogy nem is lenne a férjemnek ideje megcsalni, mert vagy itthon van, vagy dolgozik, de onnan mindig pontosan jár haza, és nem dolgozik csajokkal. Az smsek eléggé félreérthetõek voltak, de azt mondta a nõ, hogy csak flörtöltek egymással, mert neki is jól esett, hogy vki mond neki pár jó szót, meg a férjemnek is (mostanában nagyon sokat balhéztunk és bántottuk egymást)

Én is ezt gondoltam pár napja! olyan sms-ek voltak a férjem telójában, hogy akarod e ezt a kapcsolatot, meg hoy érzed magad a tegnapi nap után. Én sem láttam a dühtõl, nagyon pipa voltam. A férjem persze tagadott, de nem hittem neki. FElhívtam a csajt, teljesen normális volt. Elmondta, hogy neki is családja van, és a wiwen van az a csajok és pasik alkalmazás, ott "találkoztak". Azt mondta a nõ csak wiwen leveleztek, meg néhány sms, de soha nem találkoztak, pláne nem feküdtek le. És én hiszek neki. Belegondoltam, hogy nem is lenne a férjemnek ideje megcsalni, mert vagy itthon van, vagy dolgozik, de onnan mindig pontosan jár haza, és nem dolgozik csajokkal. Az smsek eléggé félreérthetõek voltak, de azt mondta a nõ, hogy csak flörtöltek egymással, mert neki is jól esett, hogy vki mond neki pár jó szót, meg a férjemnek is (mostanában nagyon sokat balhéztunk és bántottuk egymást)
En nem vagyok a hirtelen dontesek embere...nyilvan most eleg nyugtalan vagy a dolog miatt, de ez valoszinuleg igaz lehet a ferjedre is, elvegre tudja hogy te tudod. Nyilvan nagyon keves az informacio az egesz szituacioval kapcsolatban, de en valoszinuleg nem dontenek meregbol, mert egy hazassag komolyabb dolog ennel es igazan meger nehany komolyabb beszelgetest. En a magam reszerol nem hiszek a sirig tarto husegben meg ha szep is lenne egy tundermeseben elni, ugyhogy mindenki megerdemel egy masodik eselyt. A bizalom torekeny dolog, de visszaalithato, ha a ferjed kemenyen dolgozik az ugyon. Elkepzelheto, hogy az egesz csak egy artatlan 'kis' felrelepes aminek nehany honapon belul igy is-ugy is vege lett volna ugyhogy a tortenet melyebb ismerete nelkul nehez itelkezni. En minden esetre adnek idot a dolgoknak es a ferjurad viselkedese alapjan dontenek...egy kicsit kesobb, mert az ido nagy gyogyito mester.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Valószinûleg nem is fogja bevallani, fõleg ha mondtad neki, hogy bizonyitékod is van rá, és akkor is tagad. Neked kell eldöntened milyen életet szeretnél élni, de nem számithatsz túl sok jóra. Nekem hasonló esetben mindig az lebegne a fejem felett, hogy biztos megint meg fog csalni... Az elvesztett bizalmat pedig nem hiszem, hogy vissza lehet szerezni. Nem értem, hogy képesek erre a férfiak, fõleg igy hogy kisbabátok van. Ez az egyik legmegalázóbb dolog amit tehetnek egy nõvel. Eldöntöttétek, hogy szeretnétek babát, KÖZÖSEN felnevelni, nyugodt, szép családi életet élni, erre õ kockára tette az egészet egy (vagy több) numeráért! Nagyon sok erõt, és kitartást kivánok neked, és bárhogyan is döntessz csak magadat és a babátokat nézd!!!!
Ha elhanyagoltad, akkor hozzad helyre a hibádat. Ha nem fontos neked, akkor hagyd el.
Szerintem meg a férjeddel kéne leülnöd, nem itt idegenek véleményére adni.
Csábítsd vissza!!! Lepd meg egy hangulatos estével. Gyertyafény, szexis fehérnemû stb. Én ezt csináltam 2 hete és mondhatom nagyon jól esett neki. Pedig nem csal meg. Nekünk is van egy 10 hónapos babánk és mi is fáradtabbak vagyunk, de soha-soha nem szabad csak a gyerekre koncentrálni. Ha elhanyagoltnak érzi magát, persze hogy megfordul más után is, hátha máshonnan kap egy kis figyelmet! Ne Add Fel!!! :) :)
16:21 te akkor miért vagy itt? Neked meg nem kellene írni. A pároddal leülsz s megbeszéled sms-t. Lehet helyre hozni ezt, csak türelem, megértés kell. Kérdezd meg hogy miért vannak ott, s milyen céllal íródtak. Te ezt hogy látod?
Véletlenül nem talál senki félreérthetetlen sms-eket! Ha megcsal, válj el. Csak a gyerek miatt ne maradjatok együtt.
"hogy bizonyitékod is van rá, " Néhány sms semmire nem bizonyíték.Egyébként eszembe sem jutna a párom telójába turkálni..
Nem hiszem, hogy létezik olyan házasság, ahol egyik fél sem csalja meg soha a másikat. Egy megcsalás miatt elválni hülyeség, szerintem. A rendszeres megcsalás, az elhanyagolás, elhidegülés már más tészta, de szerintem ne cselekedj elhamarkodottan.
02:06, És ha a férje "furcsán" viselkedik? Mittudomén, kimaradozik amikor nem szokott? És amikor rákérdez a neje, még tagad is? Akkor ott már hiába akar kommunikálni... Kérdezõ, sajnos ha a férjed nem akarja bevallni, hogy megcsalt, nem tudjátok megbeszélni/helyrehozni a kapcsolatotokat :S
"szerinted az a nem normális, aki nem nyomoz?" Igen, mit olyan nehéz ebben megérteni? "ÁVHs besúgó" Vmi fogalom zavarban lehetsz, a kettõ két különbözõ dolog volt, pláne, hogy még akkor nem is éltél.. "ha nyomozol és nem találsz semmit" _de miért nyomozol?Mert a b.nõd vagy szomszéd asszonny büffentett vmit? "ha ennek ellenére megcsal a pasid" -Amíg nincs inflagranti addig csak üres feltételezés. "ha megingott a bizalmad, akkor semmi értelme a kapcsolatnak." Ebben maximálisan 1etértünk.
Jesszusom mi van itt??? Tegnap tanácsoltam neked, hogy próbáld visszacsábítani és kényeztetni, foglalkozni vele egy kicsit. Na szóval, mondtam tegnap este a férjemnek, hogy mit írtam és azt mondta hogy jól tettem hogy ezt tanácsoltam mert tényleg kell a férfiaknak is a törõdés. Vagy csak egy kis beszélgetés vacsi közben, vagy lefekvés elõtt. Csak hogy egy férfi ember véleményét is hallgassuk meg..... Sok sikert :) :)
Nehéz helyzetben vagy, beszéljétek meg biztos, hogy valamilyen érzések megváltoztak a férjedben és ezért is ment bele a dologba.Ha nem kapta meg tõled azt ami az a bizonyos 3-ik személyben megtalált vagy elindult bközöttük egy szimpátia akkor is beszéljétek át ha kell szászor és ha, neki ez volt az elsõ ilyen akkor meg pláne bocsájtsd meg neki.Egy esély mindenkinek jár.Nehéz de én esetembe fordítva volt.De sok átnem aludt éjszakán megbeszéltük, és bár halványulni, látszik a szálka de eggyütt maradtunk ha valamikor is elválnánk at egy biztos nem egy 3-ik miatt.Sok sikert és kitartást.
feminista k*va az aki a férje telefonjában kutat. Mi közöd van hozzá? Persze az sms-eket sírsz leírni pedig abból objektív véleményeket lehetne leírni nem azt amit te akarsz hallani
és az a pasi aki a csaja telefonjában kutat? na állj már le kedves elõzõ... én pl megengedem a barátomnak h nézegesse a dolgaim, és õ is h én nézegessem.. ennyi.. ha nekünk ez így jó, ez még normális marad, és kicsit sem aberrált, max nektek. ja és csak szólok, h nagyon ritkán nyúlunk a másik cuccaihoz... általában ami nem tiltott, nem is érdekel annyira / nem gyanús / és ez az élet minden pontján igaz.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok!Nem gondoltam, hogy a kérdésem ennyire torokra menõs lesz!Lehet, hogy baj, hogy egyszerûen írtam csak le a dolgokat, hisz nem a telefon "turkálásra"tettem fel a kérdésem : Szóval nem a férjem telefonja volt, hanem az enyém, csak 2-3 napra kicseréltük a készülékeinket technikai okok miatt.Így amikor visszacseréltük, eltárolta a telefonom az sms-eket.Bocsi!!!Csak ne Fenyegessétek egymást légyszi!!!Köszi
LoL-.-"
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 20:38 szerinted az a nem normális, aki nem nyomoz???? mi van??? te nem vmi ÁVHs besúgó vagy? számomra az a normális, ha kommunikálunk - különösen akkor, ha gondok vannak. ha nyomozás helyett a kommunikációba és a törõdésbe fektetnéd az energiádat, akkor talán jobb lenne a kapcsolatod. persze mindenki másképp szocializálódott. ha nyomozol és nem találsz semmit, akkor megnyugszol? és akkor megnyugszol, ha ennek ellenére megcsal a pasid? vagy amit nem tudsz, az nem zavar? akkor meg minek nyomozni? ha megingott a bizalmad, akkor semmi értelme a kapcsolatnak.
Elõször azt tisztázd le magadban, hogy a válás után lesz-e hol laknod a kislánnyal és el tudod-e tartani magatokat. Ha igen, akkor gondolkozhatsz a válásban. Egyéb esetben patt helyzetben vagy és el kell viselned bármit is csinál a férjed. Én elválnék az biztos mert a bizalom nélkül megette a fene az egészet.
nem is értem. itt mindenki turkál másik telefonjában, postaládájába?
Ráadásul -"teljesen véletlen." :-D
oké, h nem illik mások dolgában turkálni... de eleve, ha megnézem, akkor már a minimum h ne találjak semmit, nem?:D mki ezt szeretné...szóval ha találok/talál valaki valamit, akkor nehogy már arról beszéljünk h illetlenség... jobb, ha kiderül, sajna fájdalmas, de ez van
én is szoktam használni a párom telefonját. ha épp nem találom az enyémet, akkor simán telefonálok az övérõl, sms-t is írok. vagy kikeresek egy számot, ilyesmi. így is megtalálhatta.
A kérdező hozzászólása: 16:42!!!Köszi, ez nagyon jó volt!!!
"szóval ha találok/talál valaki valamit, akkor nehogy már arról beszéljünk h illetlenség" -Igen én ffiként a szeretõm sms-eit természetesen benne hagyom a mobilomban, annak tudatában, hogy a nejem alkalomadtán használja..ugye? :-)
"Es szinte minden ferfi ugyanolyan." -Akkor minek válogattok annyit? :-D
"Hiszen nyomoz az ember. Ez a normalis." -Nem, ez eléggé aberrált dolog.
Akkor most tulakdonképpen Te kaptad azokat a bizonyos sms -eket, nem értem.... Lehet, hogy még korán van...:)


Most ismerkedem az ebay-el! és találtam 1 telefont, ami érdekesen olcsó, valamit tutti nem jól értelmeztem! Lenti hozzászólásban ott a link!?

ebay

Legjobb válasz: Igen, ezért kell alap szinten angolul tudni. Õ nem a telefont árulja, hanem egy listát weboldalakról ahol olcsón lehet nagytételben vásárolni...

Igen, ezért kell alap szinten angolul tudni. Õ nem a telefont árulja, hanem egy listát weboldalakról ahol olcsón lehet nagytételben vásárolni...
A kérdező hozzászólása: http://www.ebay.com/itm/230824656875?_trksid=p5197.c0.m619#h..
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a segítséget! :)
Tartsd meg. Szerintem a tulajnak nem kellett, helyette vett egy újat. Szóval nem csoda hogy az ülés alatt találtad.
Rakjál bele SIM-kártyát, reseteld és használd egészséggel.SIM nélkül az ülés alatt valószínûleg már nem kellett a tulajának.
A kérdező hozzászólása: Nem olcsó telefon, szerintem kiesett valahonnan.. Nem lesz ebbõl bajom? Semmi sem bizonyítja, hogy nem loptam.
Milyen teló?
A kérdező hozzászólása: LG X3-mas
Használd egészséggel, ajándék.
Szerintem nekem van olyanom. A régi Asus "zsebPécémen". Ha érdekelj, pötyögtess privátba!
*érdekel
Kamugép vagy kispajtás. A Tcpmp kb. egymillió helyen fenn van a neten, ezerfelé moddolt verzióival egyetemben. http://www.google.com/search?q=TCPMP&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=636423

Találtam egy telefont hogyan juttathatom vissza a gazdájához?

Egy független galaxy s3. Sim nincs benne. Bekapcsoláskor nem tudom föloldani. kódot kér.

Legjobb válasz: Keresd meg a híváslistát, hívd fel az utolsó hármat és kérdezd meg kinek a telefonja.

Keresd meg a híváslistát, hívd fel az utolsó hármat és kérdezd meg kinek a telefonja.
Ja bocs, most olvastam végig.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi a bekapcsolási kód.
és ha teszel bele kártyát??? Gondolom a híváslistát nem a kártyán tárolja.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de a pin kódom után ugyanúgy kéri a telefon kódját. :(
akkor nem tom ezeknek van valami kódja ha ellopják utána lehet keresni az alapján talán valami tcomos szervízben tudnak segíteni.
Vidd el a rendõrségre. Ha nem jelentkezik a gazdája, akkor azt hiszem megkapod.
Add le a rendõrségen, nehogy bajod legyen belõle!
A kérdező hozzászólása: Akkor az lesz. Köszönöm.
Nekem ez bevált erre: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsverse... Ezzel mûködik.
jó kis böngészõnek néz ki kár hogy nem kompatibilis az Ace-el, szerintem próbáld ki a Puffin Browser-t !

Találtam egy telefont (nokia 500) de a gazdaja letiltatta a telefont is. Lehet vele kezdeni valamit?

nem nem juttatom vissza a gazdajanak..nekem se adtak vissza amikor elhagytam a telefonom vagy mikor elloptak..torltem a telefonrol mindent még azt a 300 telefonszámot is :)

Legjobb válasz: alkatresznek se lehet eladni?

A kérdező hozzászólása: szo.pd le a kamra fa.szá.t
A kérdező hozzászólása: alkatresznek se lehet eladni?
Én visszajuttatnám, csak azért hogy lássák van még értékes ember a világon. Én nagyon boldog lennék, ha visszajuttatnák a telefonom, így is járok el mással is.
Tudod, lehet hogy a tiédet se adták vissza, de a legtöbb emberben van annyi hogy nem teszi azt amit vele tettek, de benned sajnos ennek a szikrája sincs. Remélem ezt még visszakapod a karmától, és ha elveszíted megint nem adják vissza!
A kérdező hozzászólása: persze ejszkaka ram rugja jack bauer a 24 bol az ajtot..jo lesz gyereknek jaccani homokozoban..
Tényleg juttasd vissza, mert egyrészt bûn, másrészt nem a gazdàja a hibás amiért nem kaptad vissza a telefonodat... Egyébként hard reset.
Mert neked feltétlenül követni kell a többit... Ha kútba ugrik valaki, mész utána, mert Õk is ezt tették? Szóval hagyjuk ezt a más is ilyen dolgot, úgyis kamu.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok erkolcstelen, csak ameg ilyen ez az orszag addig ne varjanak csodat..
Én nem fogok neked kiselõadást tartani, ha ennyire erkölcstelen vagy, akkor azt csinálsz amit akarsz.
Remélem tisztában vagy vele, hogy bûncselekményt követtél el, és erre tagadhatatlan bizonyíték ez a kérdés. Csak kell egy ember, aki feldob. Ha a rendõrök rákapnak erre (hírekkel ellentétben, ha van nyom, amin elindulhatnak, meg is teszik), a GYK kiadja az adataidat kérésükre, melyek alapján beazonosítanak/elkapnak. Persze nem garantálom, de éjszaka gondolkozz ezen egy kicsit. Még így is a sértõdésed az elõbbre való, hogy neked se adták vissza? :)
Pl kitámaszthatod vele az ajtót.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy nokia 6303i classic telefonom van.
sztem nincs konverter de azért nem viszi mert a thm fálj sony s


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!