Találatok a következő kifejezésre: Találtak a egy kis (81 db)

Találtam ma egy kis csomót a bal fülem mögött, ha hozzáérek picit fáj. Mi (től) lehet ez?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy a nyirokcsomó duzzadt meg. Nem vagy megfázva, náthás, köhögsz, stb...? Lehet, hogy ez már valami ilyesminek az elõjele.

Valószínû, hogy a nyirokcsomó duzzadt meg. Nem vagy megfázva, náthás, köhögsz, stb...? Lehet, hogy ez már valami ilyesminek az elõjele.
nekem háromszor is volt ilyen, és fel kellett vágni. állítólag a fülbevalóm helye gyulladt be, de szerintem ez inkább genetika.
Pattanás? Néha nekem is elõjön, aztán elmúlik. :)
A kérdező hozzászólása: hát..ez nem pattanás, annál azért kicsit nagyobb, és ilyen még nem volt...a fülcimpámban volt már csomó, de az pár nap alatt el is múlt
A kérdező hozzászólása: mára hõemelkedésem lett, a csomó meg kicsit kisebb lett...


Én elvinném állatorvoshoz mielõbb!
Vidd el dokihoz és kis több darabra tört magvakat agy neki meg tálkába vizet.
Etesd addig, amíg nem tud repülni, utána mindenképpen engedd szabadon, mert fogságban el fog pusztulni.
Adj neki kölest, búzát, zabot, stb. A veréb magevõ madár!(bár ha megeszi a csontit, akkor sincs semmi baj, fehérje :) jha és kenyeret ne nagyon adj neki, felpuffasztja és kellene neki melegítés, egy fészek szerûség a helyén, de nem ágakra rakva, hogy ne kelljen erölködnie, ha be akar menni. Ha már elkezdtek nõni az evezõi( a legnagyobb szárnytollai) akkor lehet kivenni, pl egy nagy ágyon elengedni és próbálni óvatosan, kis magasságról röptetni, de tényleg csak akkor, ha egészséges, magától eszik és már próbálkozik a helyén is röpködni. remélem sikeresen felnõ a kis veréb :) sok sikert hozzá :)
Ezen az oldalon kéne elolvasni a verebes, és a fecskés történetet. Minden le van írva! http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=mmebm&id=1181940969
èn rengeteg verebet felneveltem màr, nem nehèz dolog, sok orom van benne! Aztàn, ha majd elengeded, sokàig vissa fog jàrni hozzàd!

Találtam egy kis cicát, apám meg azt mondta ha nem tüntetem el bedobja a mikroba?

Apám utálja az állatokat. Azt mondta ,hogy a kiscicát be rakja a mikrosütőbe élve ha azonnal nem tüntetem el a háztól.Már próbáltam oda vissza vinni ahol találtam,de 2 órán belül vissza jött. Most itt dugdosom a szobámba. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Vidd el oda, ahol találtad, és hagyd ott. Ha nyávog az ajtódnál, akkor ne nyisd, majd rá fog jönni, hogy nem engedik be és akkor tovább megy. Sajnálom. Majd ha nagyobb leszel, hátha kaphatsz egyet. Mindig lesz rászoruló kiscica.

Vidd el oda, ahol találtad, és hagyd ott. Ha nyávog az ajtódnál, akkor ne nyisd, majd rá fog jönni, hogy nem engedik be és akkor tovább megy. Sajnálom. Majd ha nagyobb leszel, hátha kaphatsz egyet. Mindig lesz rászoruló kiscica.
Egyetértek az elõttem lévõvel.
Apud nem lenne képes betenni! Elsõnek azért, mert amikor berakja, és a macseknak már nagyon melege lenne, és nagyon elkezdeni nyávogni, ezek után kivenné! Másodszor az egy használati gép, ami nem kis pénzbe került, és szerintem ha megdöglik benne egy macska, azt már nem hiszem hogy használni akarja!
A kérdező hozzászólása: El vittem a cicát a suliba.Sok jelentkezõ volt aki haza vitte volna.Most van helye szegénynek. Apám meg tényleg egy gyökér.Utálom ezért amit csinált :(
Apádat lõdd fejbe, a macskát meg tartsd meg.
Aha!!Jól mondja az elõzõ!!!
Keress neki gazdit, apád meg menjen a mikróba...
Ha megcsinálná akkor nyugottan fel lehetne jelenteni a rendõrségen!!
Majd irj hogy mi lett!Oké? Ja igen és apukád egy kegyetlen ****
Hát tényleg szégyelje magát!!! Hogy tud bárki is ilyet tenni egy kismacskával!!
Úristen milyen emberek vannak :( Találj a kiscicának olyan helyet ahol tuti szeretik és szívesen örökbe fogadnák. Tedd ki facebook-ra hátha jelentkezik valaki. Ha miskolciak vagytok vagy környékrõl akkor én szívesen örökbefogadnám :)
Keress neki gazdit! Az apukád meg szégyellje magát. Szerintem aki utálja az állatokat lelketlen ember.
Hát elég fura apukád van. Már megbocsáss de elvihetnéd egy szomszédhoz vagy rokonhoz aki szereti a cicákat. Vagy ha van a közelben menhely oda is elviheted.
A kérdező hozzászólása: Vissza vittem, de félek, hogy a kegyetlen apám találja meg , ha megint vissza jön :(
Örömmel olvasom, hogy sikerült megoldani a problémát. :) Amúgy én is találtam kb 1 hónapja egy kiscicát az M0 ás Csepel Budatétényi hídon fölvettem hogy ne üsse el az autó le akartam rakni kicsit odébb de nem volt szívem most itthon van befogadtuk.Nagy éhenkórász egyébként meg mindig megszökik csavargó.Ha így fogja folytatni akkor amitõl meg akartam óvni az lesz a végzete.
Erdekes. En beirtam ezt az URL-t es rogton a nyitooldal aljan megtalaltam az ugyfelszolgalat elerhetoseget.
Nem vagyok nagy matematikus, de vajon mekkora az esély arra, hogy "véletlenül" felmenjek egy "teljesen ismeretlen" 18+ oldalra és ott "véletlenül" megtaláljam a "barátnõm" fotóját? :) )) Na menj aludni...
Nem szokott gondot okozni, mert általában felszívódik.
jajj, engem is halalra remisztett a kedves 4ds szonografus no. aztan a nodokim megnyugtatott, mentem hozza, bekuldott a korhazba, hogy biztos, ami biztos, de el szokott mulni, benn a korhazban nezi a kicsim fejet vagy ot percig az orvos, hümmög, majd kijelenti, hogy o bizony a ciszta nyomát se látja. nagyon sok magzatnak van, csak ugye uh nincs olyan gyakran, és a két uh kozott siman kialakulnak-felszívódnak! ne parazz, felesleges!! (bar en is majdnem elsirtam magam, amikor a doki mondta, hogy semmit se lát) azt mondta az uh-s doki, akkor kell aggódni, ha 10 mm-nél nagyobb, és nem múlik el, vagy kiujul, de azt mondta, hogy az rettenetesen ritka, és még akkor sem mindig kell aggódni, sõt, néhány koraszulottnek is van még. akkor aggódj, ha az orvos azt mondja aggódj :) tényleg.
Az én gyerekemnél 20 hetesen vettek észre mindkét agyféltekében egy-egy cisztát. Egyik 6, másik 7 mm-es volt. Emiatt csináltak magzatvízvételt is. Mire annak meglett az eredménye, már el is múltak a ciszták. Miután megszületett egészségesen a pici, akkor láttam a TV-ben egy mûsort, ahol kérdezni lehetett Czeizel Endrétõl. Egy kismama pont ezt kérdezte, hogy lesz-e baja a kicsinek. Azt mondta a genetikus, hogy minden babánál lesz ciszta, ez ugyanis az agy kialakulásának egy folyamata. Mondta is, hogy mi alakul ki pontosan ez által, csak azt már nem jegyeztem meg. Van akinél pont abban a terhességi hétben jön létre, amikor épp uh-ozzák. Ha egy héttel korábban vagy késõbb történt volna az uh, akkor valószínû, hogy nem lenne ott. Ugyanis nincs olyan genetikai eredetû betegség, ami agyi cisztával jár. Kár, hogy nem a terhességem középidejében volt ez a mûsor, sok aggódástól megmenthettem volna magam. (ami miatt ki is nyílt a méhszáj és feküdnöm kellett 4 hónapon át)

Tisztelt Doktor Úr! Februárban melegvizes fürdőben voltam 4 napig, 2 héttel később gennyet találtak a vizeletemben, 5 napig antibiotikumot szedtem. Genny nem maradt a vizeletben, csak egy kis vért találtak. Urológushoz mentem, Doxicyclin antibiotikumot ka

Tisztelt Doktor Úr! Februárban melegvizes fürdőben voltam 4 napig, 2 héttel később gennyet találtak a vizeletemben, 5 napig antibiotikumot szedtem. Genny nem maradt a vizeletben, csak egy kis vért találtak. Urológushoz mentem, Doxicyclin antibiotikumot kaptam /a vizeletben 3-5 vér volt/. Az urológus azt mondta, akkor menjek vissza, ha vért látok a vizeletben. Vér nem látható a vizeletemben, de nagyon enyhe hólyag körüli nem fájdalmat, enyhe nyomást érzek. Nem erőltet, nem csíp a vizelet, nem ég a húgycső, mégis egy kicsi diszkomfort érzésem van. Kérem adjon tanácsot, mi lehet az ok./Tőzegáfonyát most kezdtem szedni./ Válaszát köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egyelőre javaslom, hogy várjon 4-5 napot, mert ezek a panaszok valószínűleg rendeződni fognak addigra. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egyelőre javaslom, hogy várjon 4-5 napot, mert ezek a panaszok valószínűleg rendeződni fognak addigra. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!