Találatok a következő kifejezésre: Talált már pénzt (8 db)

Talált már valaki pénzt a kitekatos csomagokban?

Legjobb válasz: tényleg elhiszed hogy van benne?

tényleg elhiszed hogy van benne?
Van benne pénz? Ez nekem új, még nem találkoztam ezzel az akcióval :D!
Igen, én találtam benne egy 500-ast de kiderült hogy csak játékpénz -.-
én általában cicakaját találok benne...xD egyébként nem...

Talált már valaki pénzt chipses zacskóban?

Legjobb válasz: én még régebben. a pom-bar-es zacskóban találtam legót

én még régebben. a pom-bar-es zacskóban találtam legót
Nekem az egyik osztálytársam a Chio kraker's MIX-ben talált egy 5000-est.Persze lehet csak mondta, nem láttuk.
Én ugy 2 éve találtam a Lay's-be egy 500Ft-ot.
Nálam is 200Ft landolt, de már nagyon régen. De nem is költöttem el...kabala:) sokat már úgysem ér:S
A kérdező hozzászólása: sajnos még én sem találtam... :( csak kíváncsi voltam, hogy tényleg raknak e bele pénzt, vagy csak kamu az egész...
Egyszer én is találtam benne egy 200-t. Persze nagyon sok zacskót kellett felbontani érte!
Én még nem sajna.
kb 1 éve, 200 forintot
Igen, a Lay's-ben volt, talán kétszer is. Legalább 20 csomagból.
Én is kb. 10 éve, egy 200ft-ost a hagymás Lay's-ben:)
Igen, én még kb 10 éve gyerekként 500 Ft-ot, az akkor nagyon soknak számított, 100 Ft volt a heti kajapénzem. :)
Egyszer én is találtam 200 forintot, de azóta semmit. :)

Miért van az, hogyha nincs pénzem rengeteg jó ruhát találok a plázákban, ha meg van, akkor szinte semmit? Veletek előfordult már hasonló?

Tényleg nem értem miért, mikor alig van pénzem minden boltban találok felsőket, nadrágokat, amik nagyon tetszenek, de hogyha több pénzt viszek magammal, akkor meg semmit se, vagy csak 1-2 dolgot találok. Veletek előfordult hasonló, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 16/L

Legjobb válasz: Ááááá, velem is, mindig. A másik meg, ami elõ szokott fordulni, az az, hogy mindig akkor van pénzem, amikor semmi jó leértékelés nincs :).

Ááááá, velem is, mindig. A másik meg, ami elõ szokott fordulni, az az, hogy mindig akkor van pénzem, amikor semmi jó leértékelés nincs :) .
Murphy.
velem is hasonló a helyzet. Meg akkor, amikor van pénzem, sosincs leárazás, vagy kedvezmény (bár múltkor volt, Árkádban... csoda...), amikor már nincs, akkor mindig van valami. Mint pl. most.
spórolj:) )
A kérdező hozzászólása: Utolsó: pont hogy mire összespórolok annyi pénzt, hogy megéri plázába menni, sosem találok olyan ruhát, amik tetszenének.
velem pont fordítva van, ha szükségem van valami, vagy csak simán vásárolni megyek, mindig leárazás van :D


Hol találok munkát? Mibe érdemes belekezdeni? Már 2 éve nemdolgozom! Csak egy szakmunkás bizonyítványom van az is eladói! Hogy tudnék valami pénzt keresni?

Legjobb válasz: hát ez nehéz dolog. szerintem minden fiatal hasonló problémával áll szemben. menj el eladónak elöször is, egy nagy üzletbe mint tesco. ott legalább egy kis pénzt keresel és akkor talán több ambiciód is lesz. jobben informált leszel a munkaterületek terén. közben nem ártana egy éretségit letenni, vagy estin valami szakmát tanulni ami hasznos is.

hát ez nehéz dolog. szerintem minden fiatal hasonló problémával áll szemben. menj el eladónak elöször is, egy nagy üzletbe mint tesco. ott legalább egy kis pénzt keresel és akkor talán több ambiciód is lesz. jobben informált leszel a munkaterületek terén. közben nem ártana egy éretségit letenni, vagy estin valami szakmát tanulni ami hasznos is.
Nem tudom, el vagy-e kötelezve itthon, család, gyerek, de ha nem, akkor én bepróbálkoznék külföldön. Ott tuti esélyes, itt tuti nem. Akárhogy is legyen, a lényeg: MLM-be soha ne lépj be.
Így minden nélkül én is a tescot mondanám. Nem álomhely, de jobb a semminél. Ha akarod, akkor egy idõ után elküldenek targoncavizsgára (igaz, hûségszerzõdést kérnek), de legalább ennyivel is elõrébb leszel. Közben pedig tudod magad képezni (akár esti érettségi, akár valami OKJ, akár egymás után).
Menj el egy gyárba betanított munkásnak, sokkal jobban fogsz keresni mint eledóként, és elõre is juthatsz, ill. megtanulhatsz új dolgokat, ami késõbb hasznodra válhat.

Milyen megbízható munkákat tudtok otthonra? Nem találok sehol munkát már, bárhol érdeklődtem és nagyon kellene a pénz. A pocakom is nagyon látszik már, semmi esélyem nincs.

Nem kérek kioktatásokat, hogy minek vállaltam a gyereket. Az legyen az én dolgom! A kevésre meg van a pénz de az nem nagyon elég... 17 hkm

Legjobb válasz: gratulálok elsõ válaszoló! pont írta, hogy az ilyen válaszokra nincs szüksége..... Én is kerestem otthon végezhetõ munkát, elfoglaltságnak és pénzszerzésnek egyaránt jó, viszont nem találtam olyat ami megbízható lenne. Neked hátha sikerül. Sok sikert a keresgéléshez! :) Boldog babavárást :D

gratulálok elsõ válaszoló! pont írta, hogy az ilyen válaszokra nincs szüksége..... Én is kerestem otthon végezhetõ munkát, elfoglaltságnak és pénzszerzésnek egyaránt jó, viszont nem találtam olyat ami megbízható lenne. Neked hátha sikerül. Sok sikert a keresgéléshez! :) Boldog babavárást :D
az attól függ, mihez értesz.
Ugye tudod, hogy Svájc nem EU-tag, munkavállalási és letelepedési engedély nélkül nem fogsz munkát kapni..?
nem találsz csak -ugy- munkát. aupaires oldalakat nézegess (pl. greataupair.com), de ha Svájcba mész és hosszabb idöre szeretnél maradni, kérd a családtol, hogy váltsák ki a permit..ha meg csak mondjuk egy évre, akkor ellébecolhatsz permi nélkül is.
Egy éve nem találsz munkát? Mit csinálsz ha szabad kérdeznem? :) Otthon ülsz egy éve? Mibõl élsz? Szülõk?
Hello. hány éves vagy? én is még új vagyok Budapesten.

A világhírű énekesek még találnak örömöt a fellépésben és a zenélésben vagy csak azért csinálják, mert már úgymond nem tudnak kiszállni? Vagy a pénz miatt?

Legjobb válasz: Valószínûleg mindkettõ. Igazából ezt egy illetékestõl kéne megkérdezni. Vannak itt világhírû zenészek?

Valószínûleg mindkettõ. Igazából ezt egy illetékestõl kéne megkérdezni. Vannak itt világhírû zenészek?
Yes Marilyn Manson
Hát figyelj a világsztárok nézd meg hány házat vesznek maguknak és milyen nagyot. Ha nem csak a pénz miatt csinálnák akkor mondjuk kb. a vagyonuk felét oda ajándékoznák a szegényeknek, és nem 5 ezer négyzetméteres házat vennének belõle. De a többség inkább ezekre költi a pénzét, vagyis a pénz illetve szeretik amit csinálnak ezért gondolom örömöt is találnak benne. A zenélés az nem egy "szakma" hogy minndennap bemész dolgozni azt csinálod amit a fönõk mond. A zenélésben a magad ura vagy, jó hobbi is illetve szórakozás is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!