Találatok a következő kifejezésre: Talált gyereknél alapján jegyzik be a (1 db)

Talált gyereknél mi alapján jegyzik be a személyes adatokat?

Lásd: anyja neve? Születési ideje? Születési helye?

Legjobb válasz: Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.

Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen eredetű a Kalinka vezetéknév?

9

Mí az Aranyí név eredete?

5

Hol kezdjem a kutatást az egyik felmenőmről szóló történet kapcsán (1920-as, 30-as évek)?

Az egyik dédnagyapám tűzoltó volt Budapesten, és a '20-as évek végén, '30-as évek elején kimentett egy öngyilkosságra készülő nőt a Feneketlen-tóból, emiatt kitüntetést és jutalmat kapott. Biztosan igaz történet, de szeretném, ha lenne róla valamilyen írásos emlék, hiteles dokumentum, de nem tudom, hol kezdhetnék el kutatni ezután.

1

Kisfiamnak adhatok Marcus nevet?

Párommal nézegettünk kisfiú neveket. Szeretnénk ha a gyerekünk neve Marcus lenne. Lehet anyakönyveztetni ezt a nevet?

9

Na akkor ez most hogy is van?

1. Anyukámnak az unokatesója nekem kim?
2.Az unokatesó és a kereszttesó között mi a különbség?
3. A nagynéném gyereke nekem kim?

6

Családotok, haverotok csak lelki szemetesládának használ titeket?

Van, volt ilyen nektek? Elpanaszkodja magát, sajnáltatja magát, tanácsot kér, sír, igazat ad neked. Utána meg észreveszed, hogy még ő kerül téged, már nem is olyan nagy a baj, inkább nem is kellett volna, hogy mondja neked, stb stb. Ez most azért van, mert tudja, nem mindent mondott el neked a történetből, vagy szégyenli, hogy ennyi mindent elmondott neked, vagy inkább mivel homokba dugja a fejét, szégyenli magát előtted, hogy hiába bólogatott, ő nem csinál semmit másképpen? Történetek is jöhetnek. Olyanra gondoljatok ha nő vagy férfi mesél a párjáról nektek....

10

Hogyan tudnék olyan rokonokat felkutatni, akikről semmit sem tudok? Csak tudom, hogy vannak.

Az interneten csak olyan keresőket találtam, ahol adatokat kell megadni a keresett személyről. De én tudom, hogy vannak külföldi rokonaim, viszont senki sem elérhető, hogy segítsen.

4

Ki nekem az unokatestverem gyereke? Van erre kifejezes? :D

7

Mennyire számítok németnek és kaukázusinak, ha apai ágról vannak ilyen nemzetiségű felmenőim? És van esélyem arra, hogy az ő utódaikat megtaláljam, ha csak a dédszüleim és az ő testvéreik nevét tudom?

1

Bedők milyen eredetű családnév lehet?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!