Találatok a következő kifejezésre: Talált gyereknél alapján jegyzik be a (1 db)

Talált gyereknél mi alapján jegyzik be a személyes adatokat?

Lásd: anyja neve? Születési ideje? Születési helye?

Legjobb válasz: Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.

Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak engem nem szeretett senki igazán?

A legtöbb kapcsolatomban én szerettem jobban, sokan kihasználtak, barátnővel léptek le, stb...családom se számított soha, utánuk is én "koslattam"...most férjnél vagyok, de félek, vele is úgy járok, mint anno: talál valaki mást és lelécel...ma elég alaposan megbámult mellettem egy nőt, utána fordult, stb...régebben is voltak érdekes dolgai, amiket megbeszéltünk...

10

Hogyan deríthetnék fényt a családfámra?

3

Apám agyilag kezd megzápulni?

Csak annyit mondhatok amennyit én megtapasztaltam régen (már elkoltoztem) es amit a hugom elmond.

Páromat mai napig nem fogadta el (6év).Egy telefonbeszelgetest leszamitva nem is beszeltek (tehat nem járt hozzánk vasárnapi ebédre). Fél ev utan a paromhoz kotoztem mert nem bortam.tovabb a lelki terrort. Napi szintu volt a kiabálás. Anyukam sokaig bologatott,mert csak apamnak van szava... aztan tavaly elotz karacsonykor haza mentem (elotte valo karacsonyokkor is hazamentem) de elkezdte anyam a regi notat fujni igy ivet kaptam es elviharzottam. Egy evig nem beszeltem veluk. Jobban mondva az eset utan kaptak egy levelet hogy tudjak hol lakom ha akarnak vmit akkor jojjenek ők. Iden dec 21-en anyukam eljott hozzám. Elmeselte hogy kellett ezaz egy év hogy rajojjon sokkal fontosabb neki a lánya mintsem a férje szavara bologasson.Tehat anyut havonta felhivom es levelet irunk egymasnak.

Hugom a fent leirt esemenyek alatt azzal fenyegetozott hogy ongyilkos lesz mert o sem birha elviselni az apankat. Orditanak egymással,kurv.anyázás is van meg minden Oo (az én időmben azert ilyen nem volt...legalabbis en nem kiabaltam senkivel se). Voltak pszcihologusnal. Hugom tobbszor,apamat is behivatta a doktornő. Hugomat mikor megkerdeztem hogy az orvos mit mondott apurol: Zsuzsi az apád hülye. Nyugtatot irtak ki a hugomnak amire egy ido utan raszokott igy kesobb lekellett szoktatni rola (ha nem vette be szedult,lehangolt volt,hányt...stb). Most legujabban apam azt mondta neki hogy majd a barátjának mond olyanokat róla ami elűzi tőle...stb. Minden nap minősithetetlen stilusban beszelnek rgymassal. A batyank az szent es serthetetlen mondhatni apu2.
Hugom mondta hogy multkor annyira felidegesitette hogy azt hitte kiugruk a szive. Erre csak azt tudtam modani hogy ne adja meg joedes apanknak az Isten hogy amiatt kelljen lemennem mert a hugomnak szivinfarktust okoz.
Mi a bánat ez ami az ido elorehaladtával teljesen felorli az idegeit? Ez nem normális,de észre sem veszi hogy hulye! Az orvosnak nem látta be akkor nekunk se fogja. Valaki volt mar igy?

2

Megbántottam a párom, tisztában vagyok vele, de miért nem ért meg?

Régóta együtt vagyunk (8 éve). Töretlen (volt) eddig a kapcsolatunk, együtt élünk már 5 éve.
Sűrűn járunk a szüleihez (vidékiek), akiket nagyon csípek és ez kölcsönös.
Ha ott vagyunk náluk, akkor egy napot mindig feláldozunk a rokonaira.
Az én problémám itt kezdődik:
Eleinte szívesen mentem, nem volt semmi visszatartó dolog. 3 évet jártam úgy a rokonokhoz, hogy minden véleményemet lenyeltem.
Utána "beteg" lettem és fél évig szigorúan ágyhoz voltam kötve. Emiatt nem mentem ki, sőt a szülei jöttek inkább hozzánk, mint mi hozzájuk, hogy pihenni tudjak (elvetéltem).
Telt azidő, már jobban éreztem magam, az orvos is áment mondott a mindennapokra.
Viszont hiába mentünk le a szüleihez, én nem mentem velük tovább a többi rokonhoz. Egyszerűen nem volt se energiám, se türelmem, se kedvem hozzájuk.
Egész nap ott ülni és hallgatni a káromkodást, szagolni az ápolatlan büdös testüket, hallgatni a helytelen beszédüket (mint pl. pékséges és társai), stb.

Pár napja a párom rákérdezett, hogy miért nem megyek velük mostanság már ki a rokonokhoz?
Hiszen ők eléggé hiányolnak és már örülnének, ha mennék.
Elmondtam neki őszintén, amit gondolok róluk, bár hozzátettem, hogy tudom, hogy őt ezzel most nagyon megbántom. Erre azt mondta, hogy ő nem bántódik meg, igaz rosszul esik neki, de tudja, hogy valóban gondok ezek.
Ráadásul még ő hozta fel azt, hogy mennyire idegesítő az, ha valaki buta. Mégpedig úgy buta, hogy tehetne/tehetett volna ellene.

Tegnap már azt hittem, hogy ezt a témát lezártuk egy életre és megértette a problémáimat. Viszont tévedtem, ugyanis megint felhozta ezt és teljes mértékben nekem támadt, hogy mit képzelek magamról.
Megkérdezte, hogy majd az esküvőre se fogom őket meghívni meg, ha végre valahára gyerekünk lesz, akkor nem fogom elvinni hozzájuk?!

Úgy felidegesített, hogy összeszedtem pár dolgomat és eljöttem a barátnőmhöz.
Ma egész nap hívogatott, de mondtam, hogy látni sem akarom. Gondolja át a tegnapi napot és utána beszélhetünk.

11

3. unoktatestvérnél lehet még vérfertőzés?

Barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, nemrég derült ki hogy rokonok vagyunk! Folytatjuk a kapcsolatot. szerintetek ilyenkor mi a teendő?

4

A párom családja (pedig nem vagyunk házasok még) családtagként kezelnek pedig csak a fiuk barátnője vagyok. A barátom anyukája mindig azt mondja hogy a kisebbik fiának én leszek a sógornője . Ha én leszek a sógornője akkor ő ki lesz nekem?

12

Mit csináljak, ha anyám nem enged nyári táborba?

Egy nagyon szuper tábor, nem is ott alvós, nincs is messze, felügyelet alatt vagyunk. Szuper dolgokat csinálnánk. Egy osztálytársam mesélt róla, illetve a szervezők rám is gondoltak,hogy ott lehetnék. Már tavaly is megtartották, de tavaly sem engedett. Van ott egy srác, aki nagyon tetszik, és csak itt tudnánk találkozni, ő nem tud erről. Még azt mondja, idézem: "Az a tábor egy fertő." Mit tegyek, hogy mégis mehessek anélkül, hogy vele összevesznék?

34

A testvérem elítél, mert boldog párkapcsolatom van. Mit lehet tenni?

Amikor kicsik voltunk, folyton versengtünk, és mindig ő volt az okosabb, a népszerűbb, a szebb, a szüleink is különbséget tettek közöttünk. Mindig megpróbáltam lekörözni, de mára megtaláltam a saját területemet az életben, és rájöttem, hogy mások az erősségeink, más a testalkatunk, az érdeklődési körünk, és felesleges a versengés. Azt hittem, teljesen jól kijövünk, és kinőttünk ebből a dologból, de amióta komolyra fordultak a dolgok a barátommal (másfél éve vagyunk együtt), a nővérem lenézően és ellenségesen viselkedik velem.
A hétvégén, amikor a barátom is ott volt, azt mondta, nagy az arcom, és pofon vágott nyilvánosan, pedig egész hétvégén csipkelődtünk, és amíg csak ketten voltunk, semmi baja nem volt. Megalázónak éreztem a barátom előtt ezt az egészet, és egész este sírtam, de nem tudom, mit tegyek.

7

Édesapámat keresem! Ukrajnában dolgozik egy élelmiszeriperi gépészmérnök vállalat vezetője. A nevét (? ) nem tudom pontosan. Õ maga is ukrán. Azt hiszem így hívják nem cirill betűkkel leírva: Vasili Nikolaevic Kropivnitzky.

a név nem pontos viszont kiejtve így hangzik
Vaszilij Nyikolájevics Kropivnyitcki. A családnév lehet hogy nem ez de biztos hogy hasonló.

7

Mennyire megbízható a FamilySearch személy keresője?

Mi a véleményetek érdemes vele családfát kutatni vagy csak jó támpontok megállapítására hasznos?

Kinek mi a tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!