Találatok a következő kifejezésre: Talált gyereknél alapján jegyzik be (1 db)

Talált gyereknél mi alapján jegyzik be a személyes adatokat?

Lásd: anyja neve? Születési ideje? Születési helye?

Legjobb válasz: Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.

Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A páromat hogy hódítsam el a számítógéptől?

Szánalmas a kérdés, no, de a problémám is szánalmas.A párom nekem családtag azért írtam ebbe a kat-ba. Õ nagyon rendes srác, de elkezdett számítógépes játékokat játszani, amikkel egész nap játszik! Elmegy iskolába, utána hazamegy, és 10-11-ig játszik. Hétvégén reggel felkel és estig, csak kajálni megy el a géptől.Ezekkel akiket a játékba ismert meg, egész nap csetel, sosincs velem.Felőlem játszhat meg minden, de ez azért már több a soknál. 2 napja nem hallottam felőle. A játékai előtt tökéletes volt a kapcsolatunk, se egy felhő, semmi! mielőtt összejöttünk, azelőtt egy évig tetszettünk egymásnak, tiszteltük egymást, most meg emiatt a játékok miatt teljesen kifordult magából. Esteleg vannak ötleteitek mit kellene tennem? Letörölni a játékot a kérdezése nélkül nem fogom., ez biztos.

18

Normális az, hogy valaki részegen bepisil?

Édesapámnak pár hónapja komoly gondjai vannak az ivással. Az utóbbi időben mikor lefekszik aludni részegen, reggelre bepisil. Ez normális, mármint hogy ennyire nem tudja kontrollálni magát vagy nem érzi az ingert?

18

Az angol királyi család tagjainak van vezetéknevük? Ha van, akkor mi?

nem, nem trollkodásra vagyok kíváncsi.. ;)

4

Miért ilyen rosszindulatú itt majdnem mindenki?

CSak látom a kérdéseket és válaszokat, a pesszimizmu, és rosszindulatúság árad mindenkiből.

14

Mégis hogyan lépjek? Legyek ott, vagy női megérzésre hallgatva, maradjak otthon, s legyen utána oltári balhé?

Nem, nincs itt semmi csalás, meg szerelmi ötszögek, simán csak annyi, hogy jönnek a párom szülei a hétvégén. Mi külföldön élünk, a páromat itt ismertem meg.. két idegen egy harmadik országban. Szóval, a kapcsolatunk szép és jó, annak ellenére, hogy néha a hajam az égnek áll, mert hát mindenkinek van vmi stiklije...
Viszont a sok csalódás, amit a múltban szenvedtem el, és tényleg(!) megráztak, azok miatt valahogy most óvatosabban élem ezt a kapcsolatomat. Akármennyire szeretem, és ragaszkodom hozzá, egyszerűen én nem akarok a szüleivel találkozni. Több mint két hónapja vagyunk együtt, nem mondom, hogy sok idő, de azt sem, hogy túl kevés.
Egyszerűen NEM akarok. Mondtam már neki is, meg a félelmeimet, meg az okaimat, erre azt mondta csak, hogy nem kell aggódnom, meg hogy az élethez hozzátartoznak a csalódások, senki nem tudja őket elkerülni blablabla...

De, hogy ez még ne legyen elég, kiderült, hogy a vasárnap az meg a Nagynéninél lesz, akivel én már sikeresen majdnem úgy összekaptam, hogy ihajjcsúhaj. Szóval meghívott ebédre, de arra fullosan-totálisan nem akarok elmenni.

Hiába mondom az érveimet, a végén odajukadunk ki, hogy jó lesz, meg hogy nyugodjak meg, nem kell pánikolnom.
Tudom, hogy nem világ vége egy családi látogatás, főleg ha más országban vagyunk, meg szerintem ez fontos neki, és tényleg, nem vagyok egy gonosz nőszemély, de én már annyira tiltakozom a találkozás ellen, hogy hétfő óta egyre kínzóbb torokfájással szenvedek, most meg már a mandulámat is érzem, s ha ez így halad, szerintem lebetegszem szombat 10-ig...

Bármiféle tanácsot szívesen fogadok, a hideg zuhanyt kerüljük, mert attól csak betegebb leszek.... bár szerintem nem lenne utolsó.
Ja, a párom nyelvén még nem beszélek, a szülők beszélnek viszont németül :)

19

Mit tehetek ha egy családtagom utáll?

12

Milyen a "Vinczek" vezetéknév?

Egyáltalán milyen ez a "Vinczek" vezetéknév?

5

Egy olyan bajom van, hogy itthon nem mondtam el a jegyeket. Mit csináljak?

...Sem a jó, sem a rossz jegyeket nem mondtam el... De az van, hogy be akarnak menni most 2 nap múlva... Egyik szülőm sincs jól, ezért nem akartam terhelni még a jegyekkel is... Most mit csináljak?

6

Hogy lehet valaki felnőtt létére ennyire neveletlen bunkó?

Apósomról lesz szó. Történt már több dolog is, de most már komolyan elegem lett belőle. Elmesélek több történetet is, de csak röviden.
1. Néha nálunk eszik. Diós tésztát csináltam, külön volt a tészta és a dió, a dióba volt kanál, erre ő belemarkol a dióba és úgy tett a tésztára.
2. Szintén nálunk vagyunk, esznek, én kiraktam neki az asztalra az ásványvizet meg egy poharat, erre ő felbontja a vizet és beleiszik az üvegbe.
3. Ha levest is eszünk, egy kicsi benne marad a tányérjába és ő kiissza a tányérból.
4. Ekkor robbant a bomba. Rakok ki az ételhez savanyúságot, gondoltam nem szedek nekik, mivel mindenki annyit rak magának amennyit akar. Raktam kistányért villával direkt a savanyúságnak, ő megkérdezi a fiát, hogy kér e belőle, párom mondta, hogy nem, erre apósom elkezd a savanyúságos üvegből enni. Rászóltam, hogy abból azért más is szeretett volna enni és még ő sértődött meg, még majdnem azt is mondta, hogy finnyás vagyok ,azért nem tetszik nekem. Nekem ez a viselkedés elég gáz, engem nem így neveltek. Mi a véleményetek ezekről a dolgokról?

22

Mit tegyek, hogy sógornőmék ne költözzenek hozzánk?

Sógornőmék (párom testvére + férje + gyerekük) anno nagyon sok hitelt vettek fel a házukra, most már odáig jutottak, hogy nem bírják fizetni a hitelt sem. A hátam mögött megbeszélték, hogy lehet jobban járnak, ha ott hagyják a a lakást, aztán ideköltöznek hozzánk, van egy kis melléképületünk. Párommal a házunk közös. Nagyon kiakadtam ezen, ugyanis anyósom házába is mehetnének, pláne az övé most is üresen áll. Az a legszebb az egészbe, hogy sógornőm annyira összeveszett velem 2 éve, hogy nem is beszélünk. Hogyan akadályozhatnám én ezt meg? (Ha kell hivatalos úton is.)

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!