Találatok a következő kifejezésre: Talált gyereknél alapján jegyzik be (1 db)

Talált gyereknél mi alapján jegyzik be a személyes adatokat?

Lásd: anyja neve? Születési ideje? Születési helye?

Legjobb válasz: Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.

Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen eredetű az Ilku illetve a Kupcsik vezetéknév?

4

Családfakutatásba kezdtem. Pestről és környékéről Pucheli-eket keresek! Ismerős valakinek a Pucheli vagy a Puchele családnév?

6

Az egyszerűbb, vagy a mindennek nagy feneket kerítő embereket szereted?

3

Mit tehetnék, hogy ne mindig másokkal méregessem össze magam és ne legyek féltékeny mások életére?

4

Sogornőm beleártotta magát olyanba amithallot h én más pasival levelezgetek csak a hugom irkált a nevembe majdnem ráment a házasságom . Nyomozosdit játszot dolog nem volt igaz tultenni magam nem tudom jogosan haragszok rá? ő szerinte hülyeség volt

5

Az én nagymamám testvérének a gyereke nekem az unokatestvérem, de ha nem akkor kim?

4

Honnan ered a Tolner név? És mi a jelentése?

0

Hajdú Péter ( műsorvezető ) rokona Hajdú Steve-nek?

3

Nagyon nehéz helyzet! Döntésképtelen vagyok! Olasz ösztöndíj v. szerelem és család?

Rohadt egy helyzetbe kerültem.Választanom kell:olasz ösztöndíj,vagy több,mint 2 éve tartó szerelem itthon,és család+barátok.A barátom feldobott értem mindent,összeveszett a szüleivel(Svájcban élnek),hogy nem megy vissza oda hozzájuk,se oda egyetemre,mert velem szeretne lenni,itthon Magyarországon.Felrúgott maga körül mindent miattam,a szüleivel nem is illetve alig beszélnek,a nagyszüleivel van itt.Én meg olasz ösztöndíjat kaptam.Hogy mondhatnám el neki?Õ miattam feladja a szüleivel a kapcsolatot,elhajítja a jó lehetőséget,én meg közlöm,hogy megyek Olaszországba tanulni?Amióta tudom,hogy ki ő (ált.suli 8.) vágyam rá,őt szeretem,és amióta tudom mi az az Olaszo. odavágyom.Emellett nem tudom elképzelni,hogy itthagyom a szöleim tesóm.Mi a francot csináljak?
18/L

18

Miután az apám megtudta, hogy nem tőle vagyok, nem viselkedik velem ellenségesen, hanem úgy szeret, mint ahogy eddig is. Miért?

Csupán anyámon köszörüli a nyelvét, hogy "a hűség mintaképe", és hasonló burkolt ironikus megnyilvánulásokkal. Engem apám nem utál, ugyanúgy beszélget velem, ahogy eddig is. 13 éves vagyok, rendszerint ilyen pubertás korban szoktak megromlani a gyerek-szülő kapcsolatok, de ez az esetemben nem következett be. A szüleim még nem váltak el, de anyám fontolóra vette, szerinte ilyen napi sértegetésekben nem tud tovább élni. Valaki meg tudná magyarázni, mit gondolnak ilyenkor a felnőttek ebben a szituációban?

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!