Találatok a következő kifejezésre: Talált gyereknél alapján (1 db)

Talált gyereknél mi alapján jegyzik be a személyes adatokat?

Lásd: anyja neve? Születési ideje? Születési helye?

Legjobb válasz: Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.

Minden embernek kell rendelkezni egy anyakönyvi kivonattal. Talált gyermek esetében pl: inkubátroba tett csecsemõ anyakönyvét fiktív adatokkal töltik ki. pl: nevet a megtaláló szokott adni. Emlékszem volt egy kisfiú akit õsszel találtak, így az Õsz vezeték nevet kapta, a keresztnevét pedig a megtaláló adta és így lett belõle Õsz Marcell. A többi adatot különbözõ fiktív adatok alapján töltik ki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Apám nagybátyjának kije vagyok én?

3

Szerintetek gáz ha egy fiúban feltámad a gondolat hogy mi lesz vele a szülei nélkül, erre pedig könnybe fakad a szeme?

18

Mit csináltok ha anyukátok nem veszi fel a telefont?

Fél kettőkor ment el itthonról a biciklivel 7 percnyire lévő munkahelyére, azt mondta hogy egy óra múlva itthon lesz. Most fél négy van és már 6x hívtam nem veszi fel a telefont.
Ideges vagyok, mert bringával ment, ráadásul itt meg tűzoltók meg rendőrök vannak előttünk.
Nagyon úgy vagyok vele, hogy ha 4-ig nem ér haza, akkor utána megyek, de hülyét sem akarok csinálni magamból. Mi legyen???

9

Hol és mennyiért lehet genetikai tesztet csináltatni? Érdekelne, hogy valóban magyar vagyok e, ha nem, milyen más nemzetiség van bennem.

Leginkább Budapesten érdekelne , ha tudtok árat , azt is írjátok kérlek ! Ez a genetikai teszt meddig megy vissza ? Tehát mondjuk az 1500-as években vagy korábban élt őseim nemzetiségét is ki tudja mutatni ?

5

A Pigler név milyen eredetű?

6

Mit szólnátok ahhoz, ha a 36 éves fiatok egy 20 éves leányba lenne szerelmes?

Pár hónapja vannak együtt.

26

Amikor a család mérgezi az embert?

Ez nem is igazán kérdés, csak kijelentés. Én azt elhiszem, hogy kényelmetlen, rossz, önérzetsértő a szülőknek szembenézni, hogy ők is hibázhatnak. Ajánlom sok ember figyelmébe, susan howard Mérgező szülők című könyvét. Sok mindent leír, vannak szélsőséges példák is mint pl megerőszakolt gyerekek példái, de nagyon sok hétköznapi példa. Nem indok az, amikor ki vagy készítve anyu, apu álltal, hogy " azért vagyok veled kemény, mert az élet is az" ez sok esetben butaság. Saját frusztráltsága, vagy szintén nem megfelelő gyerekkor következményei ezek. Olvastátok már a könyvet? Az ilyen gyerekek ezt úgy élik meg, és később is ha nincs bennük feldolgozva saját magukat hibáztatják tudat alatt, illetve tudatosan, minden baj miatt, még azért is, ha indokolatlanul kaptak verést, vagy ha baj volt a családba, magukra vették. Nagyon érdekes az egész, és nem belebeszélső hüleség, ezek mind igazak.

17

Ha a férjemnek két keresztneve van, muszáj mindkettőt felvennem?

Pl. Kovács Imre István neje lehet hivatalosan is Kovács Imréné?

16

Milyen nemzetiségű lehet a KLEMBUCZ név? Honnan származhatunk?

7

Anyunak az unokatesójának a gyereke nekem kicsoda?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!