Találatok a következő kifejezésre: Találkoztam az nagy szerelmemmel (3 db)

5 év után találkoztam az első szerelmemmel, nagyon furcsán viselkedett, miért?

1,5 évig jártunk, aztán nagyon csúnyán összevesztünk, utána büszkeségb?l senki nem kereste a másikat. (távkapcsolatban éltünk, emiatt volt az egész) és most azóta el?ször találkoztunk egy programon. Megláttam, teljesen odáig voltam, elmentünk sétáltunk egyet, kiderült, hogy azóta neki se volt senkije, és nekem se (legalábbis nem komoly). Úgy t?nt, hogy ? is szeretné újrakezdeni, de nem kérte el a számomat, és azóta se keresett sehol:(:( Ez mivel magyarázható?

Legjobb válasz: azzal, hogy 5 éve nem találkoztatok. Zavarban van, nem tudja akarja-e, arra az éretlen lányra emlékszik, akit otthagyott, és nem biztos, hogy kell neki az a lány...

azzal, hogy 5 éve nem találkoztatok. Zavarban van, nem tudja akarja-e, arra az éretlen lányra emlékszik, akit otthagyott, és nem biztos, hogy kell neki az a lány...
lényeges kérdés az is, hogy... most már nem távkapcsolat lenne a kapcsolatotok?
A kérdező hozzászólása: Nem az lenne...

Megismerkedtem egy lánnyal eddig 1x találkoztunk, volt csók (sok) séta, simogatás és azóta nem taliztunk (1hete) de ugy érzem hogy nagyon megkedvelt és irta azt hogy "szerelmem" .!?

Nekem ez új, és fura mivel még nem hallatom ezt korábban. Nincs mitől félnem vagy nemkell furának tartanom? Talán ő elöbb mutatja ki az érzéseit mint én? :/

Legjobb válasz: Lánynál nem fura.

Lánynál nem fura.

Találkoztam az elsö nagy szerelmemmel akivel 5 évig voltam együtt, amikor meglátam ujjból azt éreztem mint rég. Mit tegyek nekem már férjem van?

Most emilen tartsuk a kapcsolatott alig várjam hogy lássam.Ö is várja hogy találkozunk oldalas leveleket ir egyfolytában bokol.De a férjemet is szeretem.Amugy lehetne ujjra kezdeni egy kapcsolatott szerintetek ha azért lett vége mert megismertem a férjemet?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg sürgõsen elfelejteni, és kitörölni magadból, mert te már házas vagy és ez nem játék. Gondold végig, hogy miért is hagytad ott a férjed miatt. Mióta vagytok házasok? Gondold meg jól hogy mit akarsz, mert súlyos következmények lehetnek!

Szerintem próbáld meg sürgõsen elfelejteni, és kitörölni magadból, mert te már házas vagy és ez nem játék. Gondold végig, hogy miért is hagytad ott a férjed miatt. Mióta vagytok házasok? Gondold meg jól hogy mit akarsz, mert súlyos következmények lehetnek!
felejsd el az a másik férfit!!
Nem is értem az illyen nöket!Akkor minek mentél férjhez?Egyáltalán!
És annyit elárulhatok, hogy a válasz IGEN... A film pontosan ez a történet, ami veled is van, csak kicsit bõvebben. :) Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják felejtsd el, mert ezt nem lehet csak úgy elfelejteni... Viszont el tudod dönteni, hogy kivel lennél boldogabb. Ha már most nem ok valami a házasságodba, akkor már baj lehet. Nos, nézd meg a filmet!!!
Oh, szerezd meg ezt a filmet: Szerelmünk lapjai. Nem bánod meg. :)
A kérdező hozzászólása: Azokat a kérdéseket nem én irtam!
szerintem is gyorsan felejtsd el! ne rontsd el a hazassagod (amennyiben, ha az valoban jol mukodik) off: csak nekem tunt fel az irasmod s annak szarvashibai? kisertetiesen hasonlit azokra a kerdesekre, hogy: "lefekudtem a ferjem fonokevel" vagy "a fonok nevet sugtam a ferjemnek szex kozben" "mit tegyek?" cimu kerdesekre. egy szolid kis kamu-gyanu munkalkodik bennem :)
A kérdező hozzászólása: 3éve .
A kérdező hozzászólása: Nagyon fura mert ilyet még nem éreztem:Két pasiba vagyok szerelmes mindegyikbe van valami.
Hallgass a szívedre, dönteni csak Te tudsz, én nem is adok tanácsot, mert ebben a helyzetben okosat nem tudok mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet.Hol lehet ezt beszerezni a filmet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!