Találatok a következő kifejezésre: Találkozok egy a netről, (3 db)

A héten találkozok egy sráccal a netről. Tanácsok?

A fiúval már majdnem 2 hete msn-ezek és a héten találkozok vele el?ször személyesen. Adjatok tanácsokat! Pl. Mit csináljak ha nem témánk? Nagyon izgulok!

Legjobb válasz: szerintem egy ilyen jellegû találkozó közben elkerülhetetlen az a bizonyos "kínos csend". ne hagyd, hogy ez a pillanat sokáig tartson. légy önmagad, ne játszd az agyad. mondd ki amit gondolsz, és igyekezz mindig kitalálni valami új témát.

szerintem egy ilyen jellegû találkozó közben elkerülhetetlen az a bizonyos "kínos csend". ne hagyd, hogy ez a pillanat sokáig tartson. légy önmagad, ne játszd az agyad. mondd ki amit gondolsz, és igyekezz mindig kitalálni valami új témát.
Az elsõ randi olyan helyen legyen, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni pl. bowling vagy séta. Beszélgessetek magatokrol, ismerjétek meg egymást.
A legfontosabb: olyan helyen találkozzatok, ahol nem vagytok egyedül, lehetõleg sok ember legyen, mondjuk egy pláza, vagy egy városi nagy tér. Így akkor sincs probléma, ha nem az akinek kiadta magát, vagy ha rossz szándékai vannak, hiszen tömegben nem tud/mer mit csinálni veled. Oké, ez volt a figyelmeztetõs része (de fontos!), most tegyük fel hogy tényleg egy ártatlan srácról van szó. :) Viselkedj természetesen - ne akard többnek, jobbnak mutatni magad, mint amilyen vagy (lehet hogy a srácnak sokkal jobban tetszik az igazi éned, mint amit te jobbnak tartasz). Ha nem tetszik neki az igazi személyiséged, akkor jobb, ha az elején vége. Ha meg összejöttök, akkor elõbb-utóbb úgyis megtudja, milyen vagy. A beszélgetésnél is az a legjobb, ha természetesen jönnek a gondolatok, kérdések, de tudom, hogy izgul az ember ilyenkor, és elakadhat a szó, fõleg ha nem vagytok túl beszédesek. Szerintem gondolkozz elõre pár témán, amit majd megemlítesz neki, és amibõl kialakulhat egy beszélgetés (suli, hobbi, sport, net, testvérek, zene, akármi amirõl tudsz beszélni), így ha beáll a kínos csend, rákérdezhetsz a következõ témára. Ha végleg "elfogy a szó", de amúgy szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor el lehet menni pl. fagyizni, akkor lehet úgy sétálgatni egymás mellett, hogy nem muszáj beszélni közben. Sok sikert! :)
És persze legyél elõvigyázatos, mert nem biztos h az akinek kiadta magát, és lehet h megfog erõszakolni!!!!!!
Elõre szólok hogy lehet hogy csalódni fogsz mert interneten mindenkit fel lehet szedni jó dumával, de lehet hogy a srác élõben egy beszari kis majom :D Ja amúgy meg nem a srácnak kéne megfelelni neked? õ az aki küzd nem te... vagy?
Nem mindenki dagadt pedofil állat aki neten ismerkedik :D Tiszta hülyék vagyok. Te meg menny csak el, érezd jól magad, add magad. Nincs recept a randira, csak úgy sodródjatok az árral ;)
Ne menny el!!!!!
Amit mondott, hogy milyen magas, abból vonj le 5 centit és az a valóság. Cipõsarok méretet és hasonlót így válassz. ;-))
legyen nálad kisebb fajta dezodor vagy gázspré :)
A kérdező hozzászólása: 22:37 Mégis miért ne menjek el? Egy olyan helyen ahol sok ember van nem tud mit csinálni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, hasznosak voltak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Am. nem olyan helyen fogok vele találkozni ahol ez megtörténhetne
Én azt tanácsolom, hogyha elsõ pillantásra esetleg nem is olyan, vagy nem is az a személy, akit elképzeltél, vagy képen láttál (ezt nem arra értem, hogy másik képet küldött, csak hogy mondjuk ott jobban néz ki), nehogy elmenj!! Ismerd meg, beszélgess vele! Nagyon sok olyat olvasni, hogy elsõ pillantásra inkább elfutott volna a másik fél, de szépen lassan kialakult a dolog. Nem szabad megijedni, nem mindenki baltás gyilkos. :DD

Találkozok egy sráccal a netről, mire figyeljek oda? Nem társkereső, hanem chat!

Értem ezalatt, hogy hol találkozzak vele, stb. Eddig mondjuk nem sokszor beszélgettünk, de mindig több órákat, láttam képen, iwiwen, tudom hol lakik, hova jár suliba, mesélt a gyerekkoráról, családjáról, vizsgákról, minden félér?l.

Legjobb válasz: hamár bele mész egy ilyenbe ami nem olyan ajánlatos akkor mindenféleképp fényesnappal és sötétedésre érj haza.Bmi kedvenc zugba szeretne elvinni ne egyezz bele.Menjetek vmi forgalmas kávézóba és legyetek mindig forgalmas helyen.

hamár bele mész egy ilyenbe ami nem olyan ajánlatos akkor mindenféleképp fényesnappal és sötétedésre érj haza.Bmi kedvenc zugba szeretne elvinni ne egyezz bele.Menjetek vmi forgalmas kávézóba és legyetek mindig forgalmas helyen.
Nagyot lehet csalódni az ilyen ismerkedésekben szerintem az ilyen "társkeresékor" 98%pórul jár és a tobbi 2% talál egymásra..mindenesetre ha mégis az az elvetemült ötleted támadna:D, hogy találkozz vele akkor tényleg nappal a leges legforgalmasabb helyen találkozz vele..filmekben bevált módszer valamelyik barátnõd követ titeket és látótávolságban ha mégsem tetszene a srác, vagy a szitu leadsz valemilyen elõre megbeszélt jelzést õ felhív és neked valamilyen nagyon fontos ürügy miatt távoznod kell...azért nem vagyok pozitív mert ennek lehetnek veszélyei mivel az ember egy teljesen más embert képzel el a chates beszélgettésekkor..kívánom, hogy ne így legyen a barátnõd meg legyen ott biztos ami biztos
húzzad az agyát!!:D
A kérdező hozzászólása: Nem találkoztunk, azóta van más barátom
Basztad írni hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Hát kiderült h elég közel lakunk, és mégközelebb dolgozunk egymáshoz... Találkozó köv vagy utáni héten lesz, de írok hogy mi volt ;)
Én eddig 5 pasival találkoztam netrõl, abból 1 volt csalódás, mert más volt külsõleg eléggé... egyébként ha nem laktok messze és minden ok, akkor akár életre szóló is lehet...nappal, forgalmas helyen talizzatok, a barátnõs terv sem rossz, kb ennyi... és ne izgulj:)
mi is chaten jöttünk össze és már két éve együtt vagyunk..elõször térjetek át webkamerára, aztán sms, aztán beszéljetek telefonon..és ha minden oké, akkor érezni fogod, hogy meg akarod ismerni személyesen is.
nos szerintem ugy 2 honap elég arra hogy felületesen megimerj valakit, és a találkozás után jobban meg is ismered. Az olyan dumáknak pedig ne dölj be hogy a chates kapcsolatokból nem lesz semmi mivel erre itt vagyok én élõ példa. A chaten ismertem meg mostani páromat és már 6 honapja együtt vagyunk sõt fél honapja együtt is élünk, de a barátnõm jobb példa, õ 4 éve van együtt a pasilyával és ök is az interneten ismerkedtek meg a chaten ugyhogy hajrá:) de azért hülyeséget ne csiniz
figy ezazé gyakorikérdések.hu h megkérdezze ha ugy érzi megteszi.ha neked nem teztszk ne válaszoljrá
Most õszintén, 21 évesen iylet meg kell kérdezni????
A kérdező hozzászólása: azt mondta nincs barátnõje, iwiwen sincs semmi arra utaló jel/kép. 21 vagyok, õ 24.
gyõzõdj meg, h szabad-e! hány éves vagy? meg csakis akkor találkozz, ha nagyon tetszik, mert ha bejön a srác, akkor nem lehet rossz, ami kisül belõle, de ha csak kicsit tetszik, akkor inkább hagyd! én is így tettem:D...a másikkal találkoztam, cool pasi, ... csak van b.nõje, ígyis-úgyis reménytelen...sorstárs...
A kérdező hozzászólása: de mégis meddig?
A kérdező hozzászólása: Ha most egybõl nem megyek bele, akkor mikor lenne ajánlatos találkozni vele? mennyi idõ után?
A kérdező hozzászólása: Õ volt az, akinek csak a lakhelye volt jó találkozási helynek, akkor is csak 1-2 óra, és mindig variált

Megismertem netről valakit. Első talira a lakásába invitált. Ti belemennétek elsőre egy ilyen találkozóba, ha nagyon szimpatikus az illető, vagy kizárt lenne számotokra? 24L

Legjobb válasz: Biztos velem van a baj, de alapvetõen gyanakvó típus vagyok. Nekem sajnos nem elég annyi, hogy nagyon szimpatikus az illetõ, de te tudod, hogy meddig mész el illetve mit is vársz ettõl a felületes kapcsolattól.

Egy kábító pirula észrevétlenül, és egy Valencia-i kupiban ébredsz fel.
Biztos velem van a baj, de alapvetõen gyanakvó típus vagyok. Nekem sajnos nem elég annyi, hogy nagyon szimpatikus az illetõ, de te tudod, hogy meddig mész el illetve mit is vársz ettõl a felületes kapcsolattól.
Majd ha vese nélkül ébredsz fel, gondold át hogy át akarsz-e még járkálni ismeretlenek lakásába.
Láthatatlanban könnyû szimpatikusnak lenni. Azt is elhitethetném, hogy japán császár vagyok.
Nem ez még túl korai szerintem. Találkozzatok valami nyilvános helyen aztán ismerd meg és késõbb még lehet több. De kapásból nem szabad megbízni az idegenekben. Láttad az elrabolva címû filmet? Ott is szimpatikus volt a srác a reptéren aztán mi lett belõle!
A helyedben semmi képpen sem mennék fel a helyedben. Mivel én pasiból vagyok, ezért lehet, hogy bevállalnám. A lényeg, semmiképp ne aludj nála!!!!!!
A mai világban én ezt megfontolnám De a jobbik esetben csak megakar erõszakolni
Nem.
Kizárt. Ismered a Piroska és a farkas mesét?
Nem tudom, miért van mindenki így kibukva. Tegyük fel, itt van ez a szimpatikus srác. A kérdezõ gyanakvó, elmegy vele mondjuk egy kávézóba beszélgetni. Továbbra is szimpatikus. Legközelebb meghívja egy étterembe. Továbbra is szimpi, csókkal búcsúznak. Még pár alkalom, és kiköt a lakásán, miközben SEMMIT nem tud róla; messzirõl jött ember azt mond, amit akar. Ezek után pontosan ugyanannyi az esélye, hogy baj történik, mintha elsõre menne föl. De aki félelemben akar élni, az randizgasson nyugodtan fél évig, mielõtt belépne a "szimpatikus srác" életterébe, és megismerné õt.
Igen megvannak a maga veszélyei de TELJESEN egyetértek az elõttem szólóval.Ha hátsó szándékkal akar felcsalni akkor elõbb - utóbb úgyis belefutnál a "vesztedbe" 2-3-4...... tali után úgysem ismered ki és ha másnak adja ki Magát/nem külsõleg/mint amilyen valójában akkor még sok tali után is el fogja hitetni Veled, hogy Õ az akinek Te gondolod, igazából sztem soha nem ismerjük ki a "másik" felet.
Igen, de sokkoló meg paprikaspray legyen a kezedben.
Igen, azok szerintem is hasznosak. Lehet, hogy rosszak a szándékai, akkor pedig szükség lesz rájuk. Az is lehet, hogy nem rosszak a szándékai, de szereti, ha egy csaj sokkolóval kezeli a farkát. Nem tudhatod. Hú, az milyen fölvillanyozó lehet :)
"Ha hátsó szándékkal akar felcsalni akkor elõbb - utóbb úgyis belefutnál a "vesztedbe" 2-3-4" Ez nem így van, pláne, ha kereskedelmi célú a "toborzás". Nem éri meg túlzottan sok erõforrást fektetni egy csajba, ha egy max két randi után sincs semmi, akkor nem hinném, hogy a bizonytalanra tovább vesztegetnék az idõt. Ha pszichopata a csávó akkor már más kérdés, de szerintem az szemtõl szembe majdnem biztos, hogy kiderül egy randin, páne, ha kis alkoholt is fogyasztnak. A pszihopaták inkább kukkolnak, hátulról becserkésznek, szerintem elkerülnék a személyes találkozót egy átlagos szórakozóhelyen bárban. Bár ki tudja.... én is csak TVben láttam ilyesmit. Ha én lány lennék, biztosan nem mennék 3 alkalomnál elõbb lakásra.
"Ez nem így van, pláne, ha kereskedelmi célú a "toborzás". Nem éri meg túlzottan sok erõforrást fektetni egy csajba, ha egy max két randi után sincs semmi, akkor nem hinném, hogy a bizonytalanra tovább vesztegetnék az idõt. " Hidd el, van ez így is, és megéri...... :-) Volt hasonló sztori a környezetemben......és ha tényleg csak egy befordult erõszakos ember akkor pedig "kibírja" azt a 2-3 nyilvános randit és lecsap a 4.-en amikor már egy kis bizalmat nyert...... de ez csak az Én véleményem......
Hasonló netes dolgaimat én kávézókban, cukrászdában teljesítettem. Eszembe se jött, h elsõ alkalomra egybõl a lakásomra hívnám. Ez azért kicsit több bizalmat követelõ lépés. F/30


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!