Találatok a következő kifejezésre: Találkozok egy a (494 db)

Ha megismered és tetszik, akkor se legyen az elsõ randin csók, hisz ez még egyben az elsõ találkozó is lenne...
A kérdező hozzászólása: okés. : D
A kérdező hozzászólása: azon filózok h az nagyon rossz , ha csend van, és már nem tudok témát felhozni.. :S akkor mit tegyek?
Általában a csaj beszédesebb, szval bízd rá, ha tényleg beáll az a csönd...nem tom biztos akad vmi, amirõl beszélhettek :) )
A kérdező hozzászólása: okés köszi :D
Én ma találkozok egy csajjal, akivel tegnap beszéltem kb 6 órát. Annyi a közös, hogy egy suliba jártunk, de nem beszéltünk meg ilyesmi. Én 20F, Õ 23L.

Ha a fiú invitál egy találkozóra, de a találkozón nem kerül szóba egy újabb tali, akkor ennek így nem sok jövõje van, igaz?

Legjobb válasz: Igen, valószínû. De ez attól is függ, milyen volt maga a találkozó.

Igen, valószínû. De ez attól is függ, milyen volt maga a találkozó.
Hááát...Nagyon zavarban volt a fiú? Mert, akkor lehet, hogy egyszerûen "elfelejtette". Esetleg, nem voltál túl "lekezelõ"? Ne haragudj, nem ismerlek, közel nem biztos, hogy ilyen vagy, csak a válasz-alternatívákat keresem...Nos, ha túl lekezelõ voltál, akkor, lehet, hogy õ érezte úgy, hogy nem akarod vele folytatni...így inkább nem is szorgalmazta.
A kérdező hozzászólása: Nem voltak kínos csendek, végig beszélgettünk. Néha azt éreztem, hogy egy-egy témánál eltérõ véleményen vagyunk, de nem volt semmi baj amúgy, jó volt.
Az szerintem önmagában nem baj, ha más véleményen vagytok. Vannak, akik azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, meg kiegészítik egymást....Lehet, hogy tényleg fél õ felvetni a folytatást. Szerintem, próbálj vele egyenes lenni...Ha elutasít, akkor legalább tudod, s nem csak töprengsz, hogy ebbõl a kapcsolatból nem lett volna komoly dolog...Ne haragudj, tudom, hogy nagyon rossz érzés lehet, ha ilyen válaszokat kapsz. Próbálok objektív maradni...Lényeg: ha úgy gondolod, hogy normálisan meg tudjátok beszélni, akkor szerintem légy vele egyenes, s kérdezd meg a következõ randiról. Ha nem akarja, ne erõltesd. Ennyivel tudok szolgálni :)

Ha találkozok egy fiúval, de csak én csak barátilag értem ezt az egészet, akkor hogy viselkedjek a találkozón, hogy semmi ne utaljon arra, hogy bejönne nekem? 23/L

milyen témákról beszéljünk? egyáltalán hogy derítsem ki, hogy õ is csak barátilag akar e találkozni? és ezt tisztázzam vele már a találkozó elõtt?

Legjobb válasz: Öö... mondd meg neki, hogy baráti a találkozó...?

Öö... mondd meg neki, hogy baráti a találkozó...?
Ilyennel ne találkozz, mert félre érti
Nagyban befolyásolja a dolgok folyamatát, hogy õ milyen tudatban jön el a találkozóra. Jó elõre letisztázni a találkozó célját.
Embere válogatja, ez függ az említett fiútól is. Velem hasonló történt nemrégiben. Egyébként ajánlom a kettes válaszadó hozzászólását... van benne valami...
A kérdező hozzászólása: de akkor nem is lehet egyszerûen csak úgy találkozni egy fiúval, hogy ne értse félre? szóval ha nem tisztázom, hogy nekem ez csak baráti, akkor egybõl randira gondol? :S
Nem feltétlen gondol az ember randira, de attól függ milyen volt a két fél kommunikációja(hangvétel, téma) a találkozó megbeszélése elõtt és közben. Volt már ebbõl nekem is bonyodalom. #3 voltam.

Mit rontok el? Miért néznek hülyének? Valami oknál fogva találkozok egy csajszival, dumálunk majd megbeszéljük hogy találkozunk amikor mind kettőnk ráér és a gagyibbnál gagyibb dumákkal mondják le.23 éves srác vagyok

Elmúlt 1.5 hónap termése. Találkoztam egy fiatal gyakornok egyetemistával kb fél órát beszélgettünk majd megbeszéltük hogy következő héten találkozunk. Másnap SMS hogy neki mindennap dolgoznia kell így nem ér rá. Szórakozó helyen egy pultos csajszival dumálgattam, megbeszéltük hogy másnap találkozunk tökre örült puszit adott erre éjjel facebook üzenet hogy elfelejtette, hogy a barátnőjével kell találkozni. Apródon vettek valamit tőlem egy fiatal csajszi jött kb 2 órát beszélgettünk, a hétvégén kb 50 e-mailt váltottunk megbeszéltük hogy csütörtökön találkozunk, majd e-mail,hogy neki esküvőre kell mennie (január közepe csütörtök ...) Szórakozó hely 1 órát beszéltünk megadja a számát hívom, majd közli hogy neki tanulnia kell mindennap.

Legjobb válasz: linkelj képet :3

linkelj képet :3
valószínû hogy olyan lányoknál próbálkoztál eddig akik nem gondolták komolyan a dolgot, semmikép nem terveztek volna veled hosszú távra! inkább csak egy egy-éjszakás kalandra lettek volna többnyire kaphatóak, egy második találkozásra egy randira már nem! próbáld kerülni az ilyen nõket, vagy válthatsz stílust, és neked is csak egy egy-éjszakára kelljen az ilyen :D de ha neked ez így nem fekszik....vagy komolyabbat keresel, akkor inkább csak annyit tanácsolok, hogy ne próbálkozz egybõl, lassíts kicsit! inkább csak ismerkedj velük, beszélgess, ne kérj tõlük egybõl randit, várj kicsit ne keresd õket rögtön! csak akkor ajánlj fel egy talit, mondjuk ha komoly a hölgy, ha már biztos, és õ is így nézz ki hogy vevõ lenne rá! nem kell annyit csalódnod:)
na, pontosan ezért nem tekintik a nõket egyes népek, társadalmak egyenrangú partnerként, meg úgy egyébként. Nem úgy történik valahol valami úgy, ahogy én gondoltam? Akkor gátlástalanul elvetik a barátságot, meg az ismerettséget. Pont ezekért nem tudom sajnálni a családon belül erõszak áldozattá vált, iszákos férj melletti nõket... MIND MEGÉRDEMLITEK!
ide jöhet
A kérdező hozzászólása: Képet hova küldjem? ;)
küldj egy képet és megmondom mi a gond:D (L)
hülye ribancok :D hagyjad, legyél kicsit lekezelõbb velük :)
Lehet csak szórakoztak veled. Csak hülyítettek.
Lehet már kezdetben se jösz be nekik, csak kevésbé sértõen akarnak lerázni. :(
Szerintem az esküvõs a legjobb! :) :DDD
Szia! Szerintem egyáltalán nem biztos, amit itt páran írtak. Ettõl még nem biztos, hogy azok a lányok [email protected], ráadásul ha lekezelõ lennél, akkor még kevesebb rá az esély, hogy találkozni akarjanak. Szerintem vagy az van, hogy tényleg nem akarnak megbántani és így próbálnak kicsit kedvesebben visszautasítani, vagy esetleg meggondolták magukat, már nincs kedvük találkozni (ki tudja, miért), vagy pedig tényleg igaz, amit írnak. Persze nem az esküvõs példa, az azért hihetetlen, de ha vmi olyasmit ír valaki, ami tényleg hihetõ, akkor azért nem kell mindjárt arra gondolni, hogy "áh, csak ez is le akar rázni". Amúgy képet küldhetsz nekem is, szívesen elmondom a véleményem. :)

Gáz lenne ha elvinném a barátnőmet egy találkozóra egy pasival?

még nem taliztunk a pasival,de eddig nagyon aranyosnak t?nik megminden. szeretném elvinni magammal a barátn?met ,hogy azért mégse egyedül menjek,f?leg ilyen helyzetben. csak mi lesz ha a pasinak nem én fogok megtetszeni hanem a barátn?m?

Legjobb válasz: Ne vidd el semmiképp! A pasi is mit fog gondolni, hogy két csajjal találkozik? Gyáva nyuszinak fog tartani. Szedd össze magad, tudom nem könnyû. Sok sikert! :)

Ne vidd el semmiképp! A pasi is mit fog gondolni, hogy két csajjal találkozik? Gyáva nyuszinak fog tartani. Szedd össze magad, tudom nem könnyû. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: hátigen ezen én is elgondolkoztam.. köszi a választ..=) szerintem is ez lesz..
Gyáva nyuszi vagy.
Nekem lehet az jutna eszembe, hogy "ezek hármasban akarják". Csak ne lepõdj meg, ha neki is bejön ez a felállás! ;-)
Ne vidd el! Egyrészt valóban lehet, h a bnõd tetszene meg neki, de amúgy is milyen már egy olyan randi, ahol 3-an vannak jelen?
talán nem is beszélne így a srác olyan természetesen, ha félénk típus
ha akarod vidd el. de a randi alatt azt fogod kívánni bárcsak a barátnõd nélkül mentél volna.
õõ figyi, ha neten ismerted meg, és még sose találkoztatok, akkor jogos hogy elviszed. megbeszélheted a pasival is, hogy barátnõddel mész addig, és utána szétváltok. az egész randin természetesen ne legyen ott a barátnõd, de azzal semmi gond nincs ha az elején ottvan, vagy elkísér odáig. netes talikban sok rizikó van

Mostanában találkozok vele, szerintetek Jóötlet? Sziasztok egy 15 éves fiú vagyok, a kedden találkozok egy régi 8. -os osztálytársammal (15/L). Sokat beszélünk msn-en stb. nagyon kedves és szép lány. Õszintén szólva tetszik. És mivel próbálkozzak?

Mivel próbálkoztak? Mire figyeljek? Milyen jelekre.

Legjobb válasz: Ne a jelekre figyelj, csak érezd magad jól.....msn-en beszélgetni könnyebb mint személyesen kapcsolatot teremteni......és ha nagyon a jelekkel akarsz folalkozni, akkor legyen vele állandó szemkontaktus, az sokat segít

Ne a jelekre figyelj, csak érezd magad jól.....msn-en beszélgetni könnyebb mint személyesen kapcsolatot teremteni......és ha nagyon a jelekkel akarsz folalkozni, akkor legyen vele állandó szemkontaktus, az sokat segít
A kérdező hozzászólása: Sétálgatni fogunk persze Msnen könnyen tudom.. Ugy értem h csináljak vagy mondjak valamit h essen le neki hogy érdekel?
Igen én elhinném!
Legalább 1 nappal elõtte lemondta, nem pedig aznap.
Kérdés persze milyen messze lakik, bár tény hogy menõbb elsõ randin autóval beállítani mint leszállni a villamosról. De ha ajánl helyette másik idõpontot akkor nem gáz.
1. bármi közbe jöhet, akár a kocsija is elromolhat 2. még nem találkoztatok élõben, akkor meg mit számít? 3. találkozni szeretne veled, különben nem lett volna errõl szó... hát majd találkoztok
Attól függ milyen messze lakik tõled, mert ha mondjuk csak egy 20 km akkor azt mondom, hogy azt azért megteheti bkv-val is.
Ha találkozni akart volna, jött volna busszal/vonattal, esetleg mondta volna, hogy te utazz hozzá :)
Szia Denis Kenzo.
Miért nem hívtátok fel egymást a megbeszélt idõpontban?
Kétszer is ez történt, ez már több, mint furcsa. Szerintem hanyagold a srácot
Szerintem csak tavolrol meglesett esnm mer odamenni vgy nem tetszettel neki..
Ez milyen ocsmány dolog már.:) Elhívja a srác, kifigyeli és ha nem tetszik neki nem megy oda hozzá. Ó hánynom is kell egybõl...:S
Csak szorakozik veled, de ne keseredj el. Csináld csak igy tovább beszélj vele meg randit, és mond mindig hogy elmentél. Ugyis elhiszi mert ott sincs :) Amugy személyesen nem ismered?
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem személyesen. Miután eljöttem onnan fél óra várakozás után, láttam, hogy kaptam egy üzenetet tõle, hogy ott van és metró újság van a kezében.
És nem mondtad neki, hogy jöjjön oda hozzád?
És nem lett volna egyszerûbb, hogy elárulja milyen színû ruhát visel. Ha közben 100-an ott olvassák a Metró újságot a padokon, akkor szúrd ki melyik lehet az.:D

A héten találkozok egy sráccal a netről. Tanácsok?

A fiúval már majdnem 2 hete msn-ezek és a héten találkozok vele el?ször személyesen. Adjatok tanácsokat! Pl. Mit csináljak ha nem témánk? Nagyon izgulok!

Legjobb válasz: szerintem egy ilyen jellegû találkozó közben elkerülhetetlen az a bizonyos "kínos csend". ne hagyd, hogy ez a pillanat sokáig tartson. légy önmagad, ne játszd az agyad. mondd ki amit gondolsz, és igyekezz mindig kitalálni valami új témát.

szerintem egy ilyen jellegû találkozó közben elkerülhetetlen az a bizonyos "kínos csend". ne hagyd, hogy ez a pillanat sokáig tartson. légy önmagad, ne játszd az agyad. mondd ki amit gondolsz, és igyekezz mindig kitalálni valami új témát.
Az elsõ randi olyan helyen legyen, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni pl. bowling vagy séta. Beszélgessetek magatokrol, ismerjétek meg egymást.
A legfontosabb: olyan helyen találkozzatok, ahol nem vagytok egyedül, lehetõleg sok ember legyen, mondjuk egy pláza, vagy egy városi nagy tér. Így akkor sincs probléma, ha nem az akinek kiadta magát, vagy ha rossz szándékai vannak, hiszen tömegben nem tud/mer mit csinálni veled. Oké, ez volt a figyelmeztetõs része (de fontos!), most tegyük fel hogy tényleg egy ártatlan srácról van szó. :) Viselkedj természetesen - ne akard többnek, jobbnak mutatni magad, mint amilyen vagy (lehet hogy a srácnak sokkal jobban tetszik az igazi éned, mint amit te jobbnak tartasz). Ha nem tetszik neki az igazi személyiséged, akkor jobb, ha az elején vége. Ha meg összejöttök, akkor elõbb-utóbb úgyis megtudja, milyen vagy. A beszélgetésnél is az a legjobb, ha természetesen jönnek a gondolatok, kérdések, de tudom, hogy izgul az ember ilyenkor, és elakadhat a szó, fõleg ha nem vagytok túl beszédesek. Szerintem gondolkozz elõre pár témán, amit majd megemlítesz neki, és amibõl kialakulhat egy beszélgetés (suli, hobbi, sport, net, testvérek, zene, akármi amirõl tudsz beszélni), így ha beáll a kínos csend, rákérdezhetsz a következõ témára. Ha végleg "elfogy a szó", de amúgy szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor el lehet menni pl. fagyizni, akkor lehet úgy sétálgatni egymás mellett, hogy nem muszáj beszélni közben. Sok sikert! :)
És persze legyél elõvigyázatos, mert nem biztos h az akinek kiadta magát, és lehet h megfog erõszakolni!!!!!!
Elõre szólok hogy lehet hogy csalódni fogsz mert interneten mindenkit fel lehet szedni jó dumával, de lehet hogy a srác élõben egy beszari kis majom :D Ja amúgy meg nem a srácnak kéne megfelelni neked? õ az aki küzd nem te... vagy?
Nem mindenki dagadt pedofil állat aki neten ismerkedik :D Tiszta hülyék vagyok. Te meg menny csak el, érezd jól magad, add magad. Nincs recept a randira, csak úgy sodródjatok az árral ;)
Ne menny el!!!!!
Amit mondott, hogy milyen magas, abból vonj le 5 centit és az a valóság. Cipõsarok méretet és hasonlót így válassz. ;-))
legyen nálad kisebb fajta dezodor vagy gázspré :)
A kérdező hozzászólása: 22:37 Mégis miért ne menjek el? Egy olyan helyen ahol sok ember van nem tud mit csinálni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, hasznosak voltak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Am. nem olyan helyen fogok vele találkozni ahol ez megtörténhetne
Én azt tanácsolom, hogyha elsõ pillantásra esetleg nem is olyan, vagy nem is az a személy, akit elképzeltél, vagy képen láttál (ezt nem arra értem, hogy másik képet küldött, csak hogy mondjuk ott jobban néz ki), nehogy elmenj!! Ismerd meg, beszélgess vele! Nagyon sok olyat olvasni, hogy elsõ pillantásra inkább elfutott volna a másik fél, de szépen lassan kialakult a dolog. Nem szabad megijedni, nem mindenki baltás gyilkos. :DD

Jövőhéten találkozom egy jó lány barátommal, most volt a születésnapja, veszek majd neki ajándékot. Megöleljem amikor találkozunk? Puszit is adjak? : )

Legjobb válasz: öleld meg, kapd el a tarkójánál fogva, és húzd a fejét a bréhez, és nagyon dúrván kúrd meg a száját...

öleld meg, kapd el a tarkójánál fogva, és húzd a fejét a bréhez, és nagyon dúrván kúrd meg a száját...
Azt írtad barátod. Vagy akarsz tõle többet is?
#7: kapnád a lángost ha az én barátnõm maszírozgatnád! Kérdezõ! Alap, hogy puszild, akár megöleld, de ne fojtsd meg!
Öleld meg nyugodtan. Az én legjobban lány ismerõsömet akkor is megöleltem, amikor pasasa volt. Még meg is massziroztam idõnként ha szépen kért (csak masszírozás, némi erotikus beütéssel) :P
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó:D
Mindenképp. Jól fog neki esni, minden nõnek jól esik szerintem, fõleg ha tényleg jó barátod. Meg amúgy is hülyén nézne ki, hogy átadod az ajit, aztán meg néztek csak egynmásra. Úgyhogy a puszi mindenképp, az ölelés akár elhagyható. 26/L
ha ezt komolyan kérdezted én sírva fakadok :(
Lúzer:(
A kérdező hozzászólása: ;)
Puszi, ölelés barátságba is belefér. Csak a topic miatt kérdeztem. (Elõzõ voltam. )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!