Találatok a következő kifejezésre: Találkozok az Hogy viselkedjek (15 db)

Találkozok az exbarátommal. Hogy viselkedjek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: hogy kellene viselkedned? úgyse úgy lesz ahogy itt vki leirja... te tudod hogy kell vele viselkedned!te ismered!gondold végig hogy mit is akarsz tõle és aszerint cselekedj! mondanám, hogy ne viselkedj vele túl barátságosan ha csúnyán váltatok el de ha a telefonban oldott volt a dolog akkor nincs értelme az ellenségeskedének!talán ki akar békülni!nem neked kell most azon gondolkozni h han viselkedj hanem neki!õ hivott!neki kell tudnia hogy merre akarja vinni a beszélgetést!

hogy kellene viselkedned? úgyse úgy lesz ahogy itt vki leirja... te tudod hogy kell vele viselkedned!te ismered!gondold végig hogy mit is akarsz tõle és aszerint cselekedj! mondanám, hogy ne viselkedj vele túl barátságosan ha csúnyán váltatok el de ha a telefonban oldott volt a dolog akkor nincs értelme az ellenségeskedének!talán ki akar békülni!nem neked kell most azon gondolkozni h han viselkedj hanem neki!õ hivott!neki kell tudnia hogy merre akarja vinni a beszélgetést!
hát ez a fiu...... hány éves? olyan kis primitívnek tünik.megcsal?meg ijen kis diszkopatkány? hallod elég komolytalannak tünik. csodálkozom h sokáig jártatok. én a hejedbe nem is találkoztam volna vele. na jo mondjuk lehet nem bírtam volna ki. na szoval az a lényeg hogy közönségesen viselkedjél. szarj a fejére mintha régebben mi se történt volna. szerintem!legyél laza!!!!!!tedd az agyad!!!!!! ez a pasi lehet azt akarja h oda legyél érte. majd írj. szia
Igen, csak legy magad es ennyi. De mindig a helyzet hozza a dolgokat. Engem is megcsalt az exem, amiert en is kiraktam a szuret aztan 2 evig nyomult de mar massal voltam - akivel vagyok azota is. Nincs recept. Anno en is elmentem az exxel ebedelni, elfogadtam az ajandekait, mert ugy ereztem ez a fajdalom dij, csak pedalozzon...hagytam csak fussa a koreit es amikor azt hitte megnyert, otthagyom azt akivel vagyok, elhajtottam a francba egy oltari nagy hazugsaggal. Megszokta, hogy megbizhato vagyok es mindig igazat mondok...nem vettem komolyan. Aki egyszer csal, maskor is fog. Koromnal fogva, en mar nem hiszek a mesekben. Plane nem egy olyaneban, aki megcsalt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megtörtént a találka: Este találkoztunk 3man barátnõm, én és az ex.Meghívott minket iszogatni.Kedves volt figyelmes, mindenkin látszódott a zavarodotság föleg rajtam és a volt barátomon, de végül oldódott a feszültség, .....beszélgettünk sokat..minden félérõl.Átadta a katalógust, megmutatta melyik képet fessem le, de van egy olyan érzésem h neki kell a kép, mintha ürügy lenne h találkoztunk, , ... .ugyanis a következõ történt, elbúcsúztunk és mire haza értem már hívott h épségben haza értem-e?Örült h látott, igazán csinos voltam, lélegzetellálító .....ezeket mondta.", 2, 5év után úgy érezte h jó lenne beszélgetni, hisz csak jártunk, mindent tudtunk a másikról.Azután rátért a kapcsolatokra, puhatolózott nekem miért lett vége én persze hárítottam mondván ez két emberre tartozik. Mesélte h neki is volt márciusban egy barátnõje de csak két hét(én karácsonykor szakítottam vele)...szal mondta h nem volt komoly, szép volt megminden, de közölte vele az exem h mást szeret...... Rájött emnnyit veszített és iszonyatosan bánja.És jó lenne talizni párszor legalább egyszer 1 héten, kérdezte felhívta-e néha.Mire én majd talán hetente egyszer , de a találkozásokra nem mondtam semmit...mai nap is hívott , h mit csinálok ma, szóljunk neki õ is ráér ha gondoljuk.Mennyek el hozzájuk bográcsozni. Most nagyon össze zavart: De tudjáto, 3 hónapja még azt hittem simán kibékülnék vele, de elgondolkoztam.....Nem rtem amikor szakítottam vele a megcsalás miatt miért enm könyörgött, akkor rá 3 hónapra kellett neki valaki, bár mondta h tölem "félt"discóban is oda jött volna hozzánk de nem mert félt a visszautasítástól. Szeretem még az a baj. Megcsalt, nem én voltam az egyetlen, nem hiszem h ha kibékülnénk minden rendben lenne, hisz sokan mások és ti is tanáncsként írjátok h ollyannal össze jönni aki csalt az megteszi mégegysszer.Ez az ami elgondolkodtat....nem tudom mennyire fog teperni, de van büszkeségem, nehéz dolga lesz ha lesz.

Ha találkozok egy fiúval, de csak én csak barátilag értem ezt az egészet, akkor hogy viselkedjek a találkozón, hogy semmi ne utaljon arra, hogy bejönne nekem? 23/L

milyen témákról beszéljünk? egyáltalán hogy derítsem ki, hogy õ is csak barátilag akar e találkozni? és ezt tisztázzam vele már a találkozó elõtt?

Legjobb válasz: Öö... mondd meg neki, hogy baráti a találkozó...?

Öö... mondd meg neki, hogy baráti a találkozó...?
Ilyennel ne találkozz, mert félre érti
Nagyban befolyásolja a dolgok folyamatát, hogy õ milyen tudatban jön el a találkozóra. Jó elõre letisztázni a találkozó célját.
Embere válogatja, ez függ az említett fiútól is. Velem hasonló történt nemrégiben. Egyébként ajánlom a kettes válaszadó hozzászólását... van benne valami...
A kérdező hozzászólása: de akkor nem is lehet egyszerûen csak úgy találkozni egy fiúval, hogy ne értse félre? szóval ha nem tisztázom, hogy nekem ez csak baráti, akkor egybõl randira gondol? :S
Nem feltétlen gondol az ember randira, de attól függ milyen volt a két fél kommunikációja(hangvétel, téma) a találkozó megbeszélése elõtt és közben. Volt már ebbõl nekem is bonyodalom. #3 voltam.
Kezeld úgy, mintha sugárfertõzött lenne.
Viselkedj természetesen, feltételezem már jó pár dolgot tudsz róla, tehát nem kell tartanod semmitõl. Legyél ugyanolyan laza mintha csak írogatnál neki... mosolyogj stb. Jah és kicsit nyugodtan kezd elõröl is az ismerkedést akár, elvégre mégis csak most találkozol vele elõször. Aztán hagyd, hogy õ döntse el, hogy megcsókol vagy nem. Ha szeretnéd a dologot, akkor esetleg biztathatod kicsit, azzal hogy viszonzod a közelesését, megdicsérsz rajta valamit é le is tapizod egy kicsit :D vagy akár célzol rá.... De azért lehet élõbe nagyon más ám, arra számíts!
Csak természetesen viselkedj:) Én két éve találkoztam barátommal így netes ismerkedés után.. Sajnos nagyon izgultam, ami miatt néha össze-vissza beszéltem... Rémes lehettem:D Próbálj meg ne izgulni, stresszelni, hogy mi hogy lesz. Ha mégis zavarban vagytok, akkor kezdjetek olyanról beszélgetni, amirõl neten szoktatok. Sok sikert:) 17/L


Az egyik volt pasimmal találkozom, hogyan viselkedjek Vele? Össze akarok jönni Vele megint, hétfőn találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld a tudomására adni hogy téged még mindig érdekel és vissza akarod kapni

Próbáld a tudomására adni hogy téged még mindig érdekel és vissza akarod kapni

Hogyan viselkedjek azzal a lánnyal, akivel szinte mindennap találkozom, és tudja, hogy szerelmes vagyok belé, viszont más sráccal jött össze?

Egy suliba járunk, elég a közös haverunk.

Legjobb válasz: Durcásan b+! (Hogy kerülsz be akármilyen suliba?)

Durcásan b+! (Hogy kerülsz be akármilyen suliba?)
termeszetesen, mint mas lanyokkal, haverokkal. Azert mert egy masik fiu jott be neki, mas tettszik neki, azt ö tudja.Meg ha majd szakitanak, akkor te ott leszel akire szamithat, es ki tudja...

MA találkozok egy pasival? Hogyan viselkedjek vagy mit tegyek hogy elcsábuljon? Vagy azt mondja hogy igen ő ez a lány? Komoly válaszokat várok.

Legjobb válasz: magadat add ne játssz semmilyen szerepet. mosolyogj sokat de ne vihogj úgy mint a tinik a suliban a folyosón:S és legyél kedves,lehessen veled jót beszélgetni. öltözz csinin,de ne túl kihívóan:) sok sikert:) 18L

magadat add ne játssz semmilyen szerepet. mosolyogj sokat de ne vihogj úgy mint a tinik a suliban a folyosón:S és legyél kedves, lehessen veled jót beszélgetni. öltözz csinin, de ne túl kihívóan:) sok sikert:) 18L

Hogyan viselkedjek, ha az utcán kobor kutyával találkozom?

Kisgyerekkoromban nagyon féltem a kutyáktól, aztán amikor tizenéves lettem nekünk is lett kutyánk. Elmúlt a félelmem a kutyáktól. Férjhez mentem, elköltöztem otthonról. Egymás után három eset is történt, hogy nagytest? kutyákkal találkoztam, visszatért a félelmem.

Legjobb válasz: Szia! egy könyvben azt olvastam, egy kutya csak azután támad, ha egymás szemébe néztetek. Ha van lehetõséged, kerüld ki a kutyát, ha nincs, ne gondolj a legrosszabbra, lehet, hogy csak egy kis simogatásra vágyik a kutyus. Ha félsz tõlük, a tested egy bizonyos hormont termel, aminek õk megérezhetik a szagát (a félelem szaga..), és ha kihasználják ezt a helyzetet, könnyen megtámadhatnak. Nyugodj meg, ha nem teszel hirtelen mozdulatokat, nem fognak bántani. :)

Szia! egy könyvben azt olvastam, egy kutya csak azután támad, ha egymás szemébe néztetek. Ha van lehetõséged, kerüld ki a kutyát, ha nincs, ne gondolj a legrosszabbra, lehet, hogy csak egy kis simogatásra vágyik a kutyus. Ha félsz tõlük, a tested egy bizonyos hormont termel, aminek õk megérezhetik a szagát (a félelem szaga..), és ha kihasználják ezt a helyzetet, könnyen megtámadhatnak. Nyugodj meg, ha nem teszel hirtelen mozdulatokat, nem fognak bántani. :)
Sokat futok szabadban egy nyaralóövezet párkilométeres körzetében. Sajnos nagyon sok kóbor kutya van a környéken. Mikor futok, van, hogy mellémszegõdnek, velem tartanak egy-két kilométert, aztán lemaradnak. Ha szembe találkozom velük, akkor feltûnõen nagy ívben kikerülöm, ebbõl ért a kutya, a nagyívû kikerülés kutyául annyit tesz: "nem akarok balhét". De való igaz, hogy a területét védõ kutya támad leginkább. Ha nagyon félsz és félelmetes a szitu akkor már messzirõl érdemes pl a kabátod "terjegetésével" minél nagyobbnak mutatni magadat. Ekkor a kutya fogja kezdeményezni a "kerüljük ki egymást" hangulatot.
A kóbor kutyák, fõleg, amelyiket kivertek otthonról (ezt persze nem tudhatod, bár ha többször látod gazdátlanul, akkor egyértelmûen csak az lehet), nem bántja a járókelõket, már csak azért sem, mert ösztönösen is az újabb "falkavezér" után kutat, illetõleg bárkit elfogad annak, aki valami érdeklõdést is mutat felé (megeteti, simogatja stb.), ezért van az, hogy követi a jótevõt, késõbb is a közelében tartozkódik, oda telepedik le, hátha "szerencséje" lesz..A félelemrõl meg annyit, hogy csak akkor támadnak, ha "akció" van, de ilyenkor mindig az ember a kezdeményezõ, és általában ki is váltja a kutya haragját (pl:üt felé, rúg), aki még ilyenkor is félelmében támad (illetve védekezik).
Nekem van a telefonomban egy kutyarisztó csengõ hang. Még nem prübáltam ki, de elvileg úgy mûködik mint a postások riasztója. Alap esetben a kóbor kutyák jobban félnek tõled, mint te tõlük. Akkor mernek támadni, ha falkába verõdnek. Amelyiknek egyedül van vagyis nincs falkavezére az elég "anyátlanul" érzi magát.
Nyugodtan menj el mellette nem fog bántani. A kutyák meg érzik a félelmet.Ugy hogy légy nyugodt. Ha teheted hivj fel egy kutya menhelyet. Ha ismét lenne kutyád valószinûleg ujra elmulna a félelmed mert meg tanulnád kezelni a helyzetet.
a korborkutyák nem szoktak bántani, azok csak élelmet keresnek, hajtják a csajokat. a baj akkor van ha a kutya egy udvarban van és téged betolakodónak tekint, vagy valamit öriz és nem szeretné hogy te oda nyulj. Kerüld ki, menj át az út másik felére, stb. ha követ, ne félj. szagoltasd meg lassan a kezedet és menj tovább.
Voltam ilyen szituációban, hogy utcán lévõ kutya inggerlés nélkül nagyon támadólag viselkedett-ugatott és nem is volt egyedül. Egyetlen megoldás, ha nem tudod kikerülni, ahogyan írták elõttem, -hogy vele szemben legyél és úgy távolodj tõlük lassan, semmi hirtelen mozdulat, míg biztonságos lesz a távolság, és semmiképpen ne fordíts hátat .
Én még annyit fûznék hozzá a tanácsokhoz, hogy ha rákiáltasz egy kutyára, mindenképpen próbálj minél mélyebb "férfi-hangon" beszélni, semmiképp sem magas, nõies -pláne sikító- hangon. A mély, dörmögõ hang lenyugtatja a kutyákat, vagyis erõsebbnek gondolnak tõle, mint amilyen valójában vagy, és igyekeznek elkerülni.
Nem szabad félni ez biztos, de azért óvatos lehetsz. Ha el tudsz menni másmerre is és még elég távol vagytok egymástól, akkor ki tudod kerülni, de ne érezze, hogy menekülsz ezért csak nyugodtam megfontoltan menjél. Ha nem tudod kikerülni menj el mellette , mint ha nem foglalkoznál vele. Általában azért látszik egy kutyán, ha feszült. Ha természetesen viselkedik, akkor semmi gond. Ha mereven áll és nagyon figyel, akkor érdemes vigyázni, de még ez sem probléma, ha kikerülöd. Ha netán agresszíven lép fel a kutya, akkor is próbálj nyugodt maradni. Nagy kutyát eleve érdemesebb elkerülni, mert úgysem lehetsz erõsebb, ha netán agresszív. Inkább fordulj vissza , ha meszebbrõl látsz ilyet. Kisebb testû kutyák után követ szoktam dobni a biztonság kedvéért, és általában meg is ijednek ettõl, eloldalognak. Nem szabad hogy félni lásson, mert idegessé teszi és azért is támadhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A guggolós módszert idegen kutya esetén semmiképpen nem ajánlom! Azt a kis fõlényt is elveszted ezzel, ami a méretkülönbségbõl adódik! Sõt rosszabb esetben az esélyt is arra hogy támadásnál a karoddal védd magad, és az arcodat. A kutya pillanatok alatt leránt a földre ahonnan esélyed sincs utána már fölállni! igenis mindig fenntartással kell közeledni az idegen kutya felé, fõleg annak aki nem foglalkozik rendszeresen kutyákkal, és fõként ha nincsen vele kísérõ!
Nem értem, Ti mirõl beszéltek, annyira ember-szemszögbõl közelítitek meg a dolgot, pedig korántsincs így! Akkor érzi meg a félemet, ha a territóriumát (felségterületét) akarod átlépni, akkor támad, de legalábbis vicsorog. A kóbor kutya a "falkából" kitaszítottnak érzi magát (elõzõ gazda közelsége), ezért védtelen és esze ágában sincs támadni. Õ nem fogja fel, hogy te ember vagy! Azért ugatnak, mert félnek, ez csak egy "verbális" jel náluk (védekezésként támad, ha úgy tetszik). És a másik nagy tévhit: a kutya csak azért hûséges, mert õ kutya, a hûség példaképe, hanem azért, mert Te vagy a domináns fél, neked engedelmeskedik, ösztönösen ragaszkodik hozzád! Ennek ellenére mindenki úgy kezeli, mintha emberi tulajdonságaik lennének!Lelke lehet, hogy van, de szelleme nincs, ez különbözteti meg Tõled!
Hátha erre is szükség lesz: Ha meg akarsz simogatni egy idegen kutyát sose felûlrõl próbáld megsimogatni (mert támadásnak veheti és odakap), hanem tedd a kezed elõször az orrához, hogy megszagolja. Talán az is jó módszer, ha leereszkedsz elõtte (guggolásba) így mutatva, hogy barát vagy (egy szinten vagytok).
TISZTÁZZUK! :) A kutya érzi a "szagodon", ha félsz. Ennek ellensúlyozására: NE nézz a szemébe- ezt támadásnak veszi. Ha meg akar szagolgatni, megy utánad, állj meg, lépjél nyugodt, lassú tempóban tovább. Ha nagyon félsz, tarts a zsebedben egy marék kutyakaját- minden kóbor nagyon éhes szegény, eltereled a figyelmüket magadról. SOHA ne fuss el elõlük! Ha támadna, állj meg! ..és, ha már nem félsz és megteheted, m ne hagyd a sorsukra õket, kérlek, aki menne utánad, azt legalább egy menhelyre add be... Ez is fontos.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Az elsõ esetben egy mellék utcából jött ki a kutya, képzelhetitek reggel hatkor, sötétben egyszer csak ott termett. Én mentem a járdán õ meg mellettem félig a hátam mögött a kocsiúton. A másik esetben is késõn vettem már észre, hogy közelit mert bokrok vannak a járda mellett. Még egyszer köszi a tanácsokat!
ha egy kutya rád támad és nemolyan nagy mint te vagy egy erõsebb izomzatú ember vagy akkor megfogod a fejét inkább nyakát ésha jó a technikád akkor nemszabadul bárhogyis próbálkozik szépen megfullad ezt olyan kutyával tedd meg amelyik rád ugrott semmiképpen ne a testés fogd meg és áljál olyan helyzetbe ahol a kutya nemtudja kilökni magát a lábával a szorításból a másik ha gyorsvagy akkor és ottvan a falkavezér akkor megfogod a farkád elkezded pörgetni vagy eldobod vagy szétcsapsz a kutyákk között

Milyen zenéket hallgassak, mit csináljak, hogy még jobban tudjam utálni az exem? Hogy viselkedjek előtte, ha minden nap találkozunk?

Egy suliba járunk és ha nem utálom meg még jobban, akkor nem leszek túl rajta, illetve azon a hibán, hogy összejöttem vele. És csak szenvedni fogok miatta, ha látom. Nagyon megalázott, megbántott, jó lenne, ha túl tudnám magam tenni rajta.:( Tippek?

Legjobb válasz: Micimackót!

Micimackót!
A kérdező hozzászólása: :) nem is rossz ötlet! légyszi még írjatok, mert eléggé kivagyok...
Lilly Allen: Smile ( ez inkább vicces) Kelly Clarkson: Never again
Ha meg utálod még rosszabb lesz mert akármikor meglátod gyûlölet lesz benned, a legjobb az lenne hogyha nem foglalkoznál vele, próbáld meg elfoglalni magad mással, vagy szeress bele valaki másba és akkor elfelejted, de semmikép se gyûlölködj iránta még ha meg is bántott mert azzal magadnak ártasz.
Jézusom.. Te írtad, hogy megalázott, akkor meg? Szard le a fejét... Ilyen emberre rá se nézz! Azért Facebookon megoszthatnád ezt a számot. :P : *leaving me, boy, was your epic FAIL ;)* http://www.youtube.com/watch?v=tawp9jt2DXY
A kérdező hozzászólása: Köszi, a számokat is! Igazatok van!! Csak sokan mondják, hogy nézzem levegõnek, csak épp azt nem tudom, hogyan? Mert ha nem nézek rá, úgy tûnik, mintha zavarban lennék. Ráadásul neki már van valakije, akit szintén ismerek és így még nehezebb.
Én ilyenkor általában azt csinálom hogy egy napig szinte csak rá gondolok és mondogatom magamnak a rossz tulajdonságait meg hogy én többet érdemlek s eközben gyúrok :D. Lehet hülyén hangzik de próbáld ki ;). A suliban meg [email protected] le!
A kérdező hozzászólása: :) ez nem rossz taktika. kipróbálom. ha gyúrni nem is, de sportolni fogok, közben meg szapulom.

Ma találkozok az exemmel. Hogy viselkedjek?

Pár hónapja szakítottunk és most a közös baráti társaság lévén (rengeteg közös élményünk van együtt) újra találkozni fogunk. Sokat gondolok rá, és arra is, hogy milyen volna visszacsinálni az egészet, másrészr?l meg nem kívánom még egyszer megélni a szakítást, mert már jórészt túltettem magam rajta. A legjobbat szeretném kihozni a találkozónkból és nem akarok visszaesni a szerelmi bánatba! Adnátok egy-két tippet, hogy viselkedjek vele, esetleg milyen jelek utalhatnak arra, hogy érdemes lenne megpróbálnom újra felhívni a figyelmét?

Legjobb válasz: Legyél vele kedves, barátságos, de úgy alapjáraton szarj magasról a fejére.

Legyél vele kedves, barátságos, de úgy alapjáraton szarj magasról a fejére.
Ki szakított kivel? Ha õ veled, akkor szerintem ne próbáld meg felhívni magadra a figyelmét, viselkedj természetesen, de mégis kicsit úgy, hogy légy titokzatos, õ érdeklõdjön inkább felõled, mint te felõle. Elérhetetlennek tûnj! Ha te szakítottál, és talán már megbántad, akkor mérlegelj magadban, hogy mi volt a szakítás legfõbb oka, és ha változott az a dolog azóta, most egy újabb ismerkedés lehet. Ha közös döntés volt a szakítás, akkor mindketten úgy érezhettétek, hogy valami nem mûködik.Ami nem megy nem kell erõltetni! Valószínû, hogy ma egy furcsa érzés lesz mindkettõtökben, talán még a csókra is gondoltok majd, vagy hogy milyen jó lenne újra közel lenni egymáshoz, mert valamikor csak egy pár voltatok, és hiányoznak ezek a dolgok.De ne essetek tévedésbe, talán ez a romantika csak mára szólna, késõbb pedig neked vagy neki, vagy mindkettõtöknek ez az este újabb álmatlan éjszakát okozna.
Én el sem mennék a helyedbe olyan helyre, ahol bármelyik exem is megjelenik. Elvbõl.
El kéne dönteni, hogy mit akarsz... Ha nem akarod visszacsinálni, akkor mi a "legjobb, amit kihozhatsz" ? Ha nem akarod visszacsinálni, miféle jeleket akarsz felismerni?
A kérdező hozzászólása: igen, ez a legnagyobb probléma :/ elõször azt kéne mérlegelnem, hogy mit akarok
Adj idõt magadnak, ne menj el!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!