Találatok a következő kifejezésre: Találhatók a kész (8 db)

Találhatók a neten kész szakdolgozatok?

csak kiváncsiságból megnéznék 1-2-t..(f?leg humán tipusúak érdekelnek)

Legjobb válasz: szerintem ezeket nem teszik fel a netre.

szerintem ezeket nem teszik fel a netre.
Persze, google-ban simán rá tudsz keresni. Van pl. ilyen is, hogy szakdolgozat.hu de rengeteg más helyen is találsz kész dolgozatokat.
a http://www.puska.hu oldalon nagyon sok dolgozat van, témák szerint csoportosítva.
Kész szakdolgozatok találhatóak pl. a következõ linkeken: http://szakdolgozatiras.hu (Ezekért fizetni kell, de mind friss munka.) http://szakdolgozatiras.lap.hu (Itt az "Online szakdolgozatok" dobozban található pár link ahonnan régi szakdolgozatok tölthetõek le ingyen.) http://szakdolgozat.lap.hu (Itt témák szerint vannak a dobozokban szakdolgozatokra mutató linkek. Nem túk frissek...)

Amiket MSN-enen készítek webcam képeket, azokat hol találhatom meg a gépen?

MSN-en ugye lehet váltogatni a profilképet. Vagy tallózol, vagy "Webkameráról" csinálsz képet, és akkor azt teheted ki...Na,most ezek a képek nekem kellenének, de sehogy sem tudom "kiszedni" onnan...Berakja profilképnek,meg minden,de máshol nem tudom falhasználni...pl.nem tudom kimásolni az Asztalra,és mondjuk felrakni Face-re :P

Egy idézet mellett való érvelést szeretnék ha küldenétek nekem! A mai nap van rá adva hogy kész legyen nekünk! Az idézet lent található. Egyet értek az vele. Adnátok pár tippet? Nagyon szépen megköszönném.

"Az ember eredend?en boldogságra született. Mégsem érhetjük el mindaddig, amíg a mulandó tér-id? világ képrázatában próbáljuk meglelni. A nagyobb céljaink elérése, vágyaink beteljesülése estén, talán örömöt élünk át, azonban ez id?vel mindig elhalványul, szertefoszlik. Lehetetlen ilyen módon mindörökre elégedettnek maradni. "

Legjobb válasz: ...sikerült ez az Elme által indukált világ illúzióján túljutni, attól megszabadulni, amibe korábban belelovaltuk magunkat(mivel ekkor "láthatjuk" az egészet, az igazságot, ekkor tapasztalhatjuk meg az Elmét), és megérteni, hogy... bocsi csak kiegészítettem, bízom benne megfelel. :) üdv 26/F LastOne.Left

...sikerült ez az Elme által indukált világ illúzióján túljutni, attól megszabadulni, amibe korábban belelovaltuk magunkat(mivel ekkor "láthatjuk" az egészet, az igazságot, ekkor tapasztalhatjuk meg az Elmét), és megérteni, hogy... bocsi csak kiegészítettem, bízom benne megfelel. :) üdv 26/F LastOne.Left
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Sokat segítettél. :)


Milyen módszerrel készül a linken található kép?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_l97qypwifY1qc8vjso1_500.jpg

Legjobb válasz: Photoshop?

Photoshop?
Hát elõször is egy pozícióból nagyon gyors egymás utáni exponálásos sorozatfelvétel, képszerkesztõvel egymásra úsztatva. Ez lehet Photoshop is, de nem feltétlenül.
Ez a kérdés akkor válna izgalmassá, ha a képen a háttérben lévõ vonatról azt állította volna a kérdezõ, hogy mozgott mikor fotózták a srácot :D
Szerintem nem olyan bonyolult. Álványról csináltak egy sorozatfelvételt és az elsõ képre rámontírozták a többirõl a srácot, akár a vonat is mozoghatott.

Most készünk átfesteni az egsz lakast? Milyen szinek most a menok? Van olyan weboldal ahol talalhatok szinpalettat?

Legjobb válasz: Nem azt kell nézni, milyen színek a menõk, hanem melyik tetszik nektek. Színpaletta meg általában van minden festékboltban. Ha van ismerõsötök, akinek van festékboltja vagy ott dolgozik, tõle kérhetsz kölcsön színpalettát. amikor mi festettünk, mi is úgy választottuk ki a többszáz színbõl azt,, amelyik tetszett. Manapság már bármilyen színt ki tudnak keverni.

Nem azt kell nézni, milyen színek a menõk, hanem melyik tetszik nektek. Színpaletta meg általában van minden festékboltban. Ha van ismerõsötök, akinek van festékboltja vagy ott dolgozik, tõle kérhetsz kölcsön színpalettát. amikor mi festettünk, mi is úgy választottuk ki a többszáz színbõl azt, , amelyik tetszett. Manapság már bármilyen színt ki tudnak keverni.
Meg a neten is biztos van, valahol.
most dizájnos idén a barna, a zöld, a bordó és a narancs bár én bézsre, barackra, barnára, narancsra festenék mindent:)
világos almazöld és a lila, barna, krém, fehér a divat...de szerintem az a legjobb, ha pl 1-1 fal más színû a szobában, plusz ha van mondjuk vmi jó kis dizájnos mintás tapéta, de csak pár csík.
A kérdező hozzászólása: lila kivi zölddel szerintetek összeillik?
Érdekes színösszeállítás. Szerintem igen, de csak ha nagy a szoba. Meg attól függ, hogy sötét/világos vagy egyáltalán milyen lila?
padlizsán az nagyon szép, fõleg valami szép zölddel(sötétebbel);)

Egyedi, névre szóló plüss " Manócskákat" készítek. Van is rá kereslet. Befektetõket, viszonteladókat keresek, akik elõrébb lendítenék a dolgot. Hol találhatok?

Pár hónapja kezdtem bele egyedi, kézzel készített termékeim árusításába.A közösségi oldalon árulom õket, többen vettek is már. Szeretném komolyabbra fordítani a dolgot, ehhez keresek embereket, akik nagyobb mennyiségben rendelnének viszonteladóként. Hol találhatok erre megfelelõ embert?

Legjobb válasz: Elõsször is szerezned kell engedélyeket az árusitására... A befektetõk, meg a viszonteladók majd jönnek maguktól, ha már tényleg magas lesz a kereslet és felkelti a figyelmüket. Sok sikert hozzá. :)

Elõsször is szerezned kell engedélyeket az árusitására... A befektetõk, meg a viszonteladók majd jönnek maguktól, ha már tényleg magas lesz a kereslet és felkelti a figyelmüket. Sok sikert hozzá. :)

Egy jövőre tekintő érvelést szeretnék ha küldenétek nekem! Vasárnap estére kell hogy kész legyen nekünk! A téma lent található. Egyet értek az vele. Adnátok pár tippet? Nagyon szépen megköszönném.

A jövő kutatása a jövő megismerésének vágya vélhetően gy idős az emberiséggel, a különféle jövő képek bemutatása műalkotások gyakori tárgyak.Mutassa be két mű(regény,film,dráma)jövőről alkotott elképzeléseit.Szeretné ha ezek beteljesülnének.Igen szeretnem ha beteljesülésnek.

Legjobb válasz: sztem eltévesztetted a házszámot. az oldal felhasználói nem csicskák akik megcsinálják neked a leckét... és tanulj meg fogalmazni. "egyet értek az vele" (???) két mû a jövõrõl? Star wars, Vissza a jövõbe 2.

sztem eltévesztetted a házszámot. az oldal felhasználói nem csicskák akik megcsinálják neked a leckét... és tanulj meg fogalmazni. "egyet értek az vele" (???) két mû a jövõrõl? Star wars, Vissza a jövõbe 2.
Ha nem tudsz érvelni, honnan tudod, hogy szeretnéd, ha beteljesülnének? Ilyenkor annyi a feladat, hogy elképzeled, milyen lesz a jövõ, leírod a fõbb jellemzõit (nanotechnológia, 100x fejlettebb orvostudomány, vízzel közlekedõ kocsik, értéktelenné vált fizetõeszközök, bolygócserék stb, ki hogy képzeli el), és eldöntöd, tényleg egyetértesz-e vele. Az elõttem szóló már mondott két filmet, bár én nem emlékszem a másodikra, szóval nem nagyon tudnám boncolgatni. A Terminátort biztos láttad, na meg az Avatárt, de a Star Wars örök sláger marad szerintem, ezekrõl írj pár sort, aztán írd le, a rájuk jellemzõ dolgok megteremtése miért lenne elõnyös vagy klassz dolog. Egyébként tényleg gáz, ha ilyen egyszerûen akarod letudni a házit, késõbb, amikor felnõtt leszel, és egy vitában hozzád vágják, hogy , , jól van, akkor érvelj a baromságaid mellett", le fog fagyni az agyad, mert hirtelen azt se fogod tudni, mit jelent érvelni. Nem egyszer találkoztam már ilyen emberrel, elvetélt az egész beszélgetés, mert érvelés helyett tovább mondta a hülyeségeit.
A kérdező hozzászólása: Miért nem volt úgy jó a kérdés ahogy én eredetileg feltettem? Teljesen érthetõ volt, mi a fenének kellett belenyúlni?
A sütemény neve.KAPUCINER SZELET. Receptje a következö:6 tojásbol piskotát sütünk annyi külömbségel hogy a tésztába teszünk egy kanál olajat. KRÉM:25DKG MARGARIN, 25DKG PORCUKOR, 1 CSOMAG TEJSZINIZÜ PUDINGPORT MEGFÖZÜNK ha kihült összekeverjük a margarinos krémmel amit már elötte jol kikevertünk elfelezük egyik felébe teszünk kettö kanál kakaót. A piskotára kenjük a krémeket az elsö krém fehér és utána a barna krém majd a tetejére csokimázt teszünk. JO ÉTVÁGYAT és JO MUNKÁT hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!