Találatok a következő kifejezésre: Takarító vállalkozást indítani (4 db)

Minimum 8 általános. Másra nincs szükség.


Van egy speciális takarító gépem, ezzel szeretnék vállaklozást indítani. Azt hallottam, hogy van olyan oldal ahol fel lehet mérni (ingyenes kérdőív formájában), hogy mennyire lesz kelendő a vállalkozás. Melyik ez az internetes oldal?

Jelenleg gyes.-en vagyok itthon a gyermekeimmel, és kb. 1 év múlva kell visszamennem dolgozni(tutira visszavárnak) de addigra szeretném vagy beindítani és azt csinálni, vagy ha nem megy akkor tudom, hogy egy, tuti helyre visszamegyek dolgozni. Ez lenne a lényeg.

Legjobb válasz: " vagy ha nem megy akkor tudom, hogy egy, tuti helyre visszamegyek dolgozni. " A kérdésednek ezt a részét nem is értem. A takarítógépes vállalkozás sikeresságe nagyon kérdõjeles. Azt be kell jól reklámozni,és indokolni kell,hogy miért hozzád menjen Zséder Dezsõ,ha ott van Olcsvay Ottokár ,Zsábár Dzsesszika és Krenácsovics Zsáklin is.(most írtam három kamunevet)

" vagy ha nem megy akkor tudom, hogy egy, tuti helyre visszamegyek dolgozni. " A kérdésednek ezt a részét nem is értem. A takarítógépes vállalkozás sikeresságe nagyon kérdõjeles. Azt be kell jól reklámozni, és indokolni kell, hogy miért hozzád menjen Zséder Dezsõ, ha ott van Olcsvay Ottokár , Zsábár Dzsesszika és Krenácsovics Zsáklin is.(most írtam három kamunevet)
A kérdező hozzászólása: Ezzel a mondatommal arra gondoltam, hogy vállalkozással én osztom be az idõmet( egy 19 hónapos és egy 3 éves gyermek mellett ez nem utolsó dolog), és talán anyagilag is lehetne jobb. Jelenleg egy állami hivatalba megyek vissza , de legalább van egy biztos munkahelyem! E z a kettõ között gondolkodok, erre keresem a bevált vállakozók hozzászólását.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!