Találatok a következő kifejezésre: Takarító vállalkozás mennyi (4 db)

Takarító vállalkozás elíndításához mennyi kezdő pénzre van szükség? és megérí?

Legjobb válasz: Egyéni vállalkozóként 10.000 Ft az igazolvány kiváltása. Ha társas vállalkozásként akarod, akkor kb. 100e Ft + az alaptõke, amibõl el tudod indítani a vállalkozásod. Az, hogy megéri-e azt így megmondani nem lehet. Az is, hogy takarító vállalkozást akarsz csinálni is igen tág fogalom... Konkértan mit szeretnél?

Egyéni vállalkozóként 10.000 Ft az igazolvány kiváltása. Ha társas vállalkozásként akarod, akkor kb. 100e Ft + az alaptõke, amibõl el tudod indítani a vállalkozásod. Az, hogy megéri-e azt így megmondani nem lehet. Az is, hogy takarító vállalkozást akarsz csinálni is igen tág fogalom... Konkértan mit szeretnél?
Kell egy flakon cillit bang, ami több mint 700 fújásra elég, meg egy flakon pur, ami egy tonna edényhez elég. Egyébként meg a felmosó meg a seprû. :D
Felejtsd el... Az egy másik világ amiben te nem vagy jártas.


Van egy speciális takarító gépem, ezzel szeretnék vállaklozást indítani. Azt hallottam, hogy van olyan oldal ahol fel lehet mérni (ingyenes kérdőív formájában), hogy mennyire lesz kelendő a vállalkozás. Melyik ez az internetes oldal?

Jelenleg gyes.-en vagyok itthon a gyermekeimmel, és kb. 1 év múlva kell visszamennem dolgozni(tutira visszavárnak) de addigra szeretném vagy beindítani és azt csinálni, vagy ha nem megy akkor tudom, hogy egy, tuti helyre visszamegyek dolgozni. Ez lenne a lényeg.

Legjobb válasz: " vagy ha nem megy akkor tudom, hogy egy, tuti helyre visszamegyek dolgozni. " A kérdésednek ezt a részét nem is értem. A takarítógépes vállalkozás sikeresságe nagyon kérdõjeles. Azt be kell jól reklámozni,és indokolni kell,hogy miért hozzád menjen Zséder Dezsõ,ha ott van Olcsvay Ottokár ,Zsábár Dzsesszika és Krenácsovics Zsáklin is.(most írtam három kamunevet)

" vagy ha nem megy akkor tudom, hogy egy, tuti helyre visszamegyek dolgozni. " A kérdésednek ezt a részét nem is értem. A takarítógépes vállalkozás sikeresságe nagyon kérdõjeles. Azt be kell jól reklámozni, és indokolni kell, hogy miért hozzád menjen Zséder Dezsõ, ha ott van Olcsvay Ottokár , Zsábár Dzsesszika és Krenácsovics Zsáklin is.(most írtam három kamunevet)
A kérdező hozzászólása: Ezzel a mondatommal arra gondoltam, hogy vállalkozással én osztom be az idõmet( egy 19 hónapos és egy 3 éves gyermek mellett ez nem utolsó dolog), és talán anyagilag is lehetne jobb. Jelenleg egy állami hivatalba megyek vissza , de legalább van egy biztos munkahelyem! E z a kettõ között gondolkodok, erre keresem a bevált vállakozók hozzászólását.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!