Találatok a következő kifejezésre: TV-ben miért ki bizonyos szavakat vagy (1 db)

TV-ben miért sípolnak ki bizonyos szavakat? (vagy fórumokon moderálnak ki? )

speciel a bammegre és társaira gondolok. a kurvát miért cenzúrázzák ki, a prosti miért maradhat? ugyanazt jelenti nem? mégis mit?l lesz az egyik csúnya, illetlen, a másik pedig elfogadott? vagy a baszás szó... mi benne a rossz? esetleg a szopás vagy a köcsög... ha nem szexuális értelemben használjuk ?ket, akkor elfogadott szavak, de ha szexuális értelemben, akkor pl. az orális szexet senki nem sípolja ki... miért nem inkább a gyilkosság vagy a gonoszság szót cenzúrázzák?:D de komolyan... a gyerekek meg így is úgy is csúnyán beszélnek, ez nem a tévé hibája, hanem a családé és a közösségé. meg mégis, mi tesz egy szót csúnyává? miért más a megítélése pl. a fenék és a segg szónak?

Legjobb válasz: Ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy miért lesz egyik szó rosszabb a másiknál, meg hogy miért van az, hogy a való életben meg sem halljuk szinte az ún. "csúnya szavakat", de ha mindezt tévében lehet hallani, akkor sokan annyira kiakadnak rajta, még akkor is, ha õk maguk is szoktak így beszélni. Sajnos az embereknek nem az életszerûségre van igényük, hanem az álomvilágra, amiben nem beszélnek csúnyán, de azért a gonosz az gyilkolászhat, és azt ki kell nyírni.

Ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy miért lesz egyik szó rosszabb a másiknál, meg hogy miért van az, hogy a való életben meg sem halljuk szinte az ún. "csúnya szavakat", de ha mindezt tévében lehet hallani, akkor sokan annyira kiakadnak rajta, még akkor is, ha õk maguk is szoktak így beszélni. Sajnos az embereknek nem az életszerûségre van igényük, hanem az álomvilágra, amiben nem beszélnek csúnyán, de azért a gonosz az gyilkolászhat, és azt ki kell nyírni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A mai kvízműsorokban az irodalom témakörében tartozó kérdéseken buknak el a legtöbben, miért?

Főleg a fiatalabbak, akik a regényeket nem ismerik, és a filmeket meg vigyorgó arccal válaszolják meg hogy ezt láttam.Tisztelet a kivételnek.

Meg ha celebes kérdésekre is kell válaszolniuk ami egy picit mélyebb tudást igényel, ha már egy nehezebb szinten járnak, akkor a többség tudja rá a választ, de állítólag senkit nem érdekel az életük,és nem nézték a Győzikét meg a tóksókat.

3

Vodafone reklámban miért van egy idegesítő éles sípoló hang?

Mostanában - 2013 szeptember - adnak egy Voda reklámot és iszonyat idegesítő sípolás van alatta. Azonnal el kell kapcsolni. Ennek van valami reklámpszichológiai (magyarul sunyi) jelentősége?
(Mint régen a mozifilmekben, mikor képkockákba belerejtették a vegyél pop cornt, kólát.)

0

Mitöl lehet az lcd tv képernyő foltos?

1

A Hupikék Törpikékben hogy hívják azt a rózsaszín nadrágos, vörös copfos törp kislányt?

Előre is köszi a válaszokat :o)

7

Ez fenn van vhol?

Fokusz,amelyben istvan a kiraly volt.meg 2013. szeptember elejen.asszem tegnapelott.nekem az icsak az istvan a kiralyosvreszs jo sot inkabb ugy kene h bennecsak az istvan a kiralyos resz vanc

2

Üdv! A kábel tv nél pár csatorna pöttyözik én egy ijen erősítőt néztem ki : muholdvetel.hu/jelerositok/84-antenna-kabel-tv-erosito-4-es- elosztoval-catv-discern. Html szerintetek megoldja a problémát?

2

Miért oltja le mindenki szinte mindenhol Kasza Tibi új talkshowját?

A sok fikázó ennyire nem képes esélyt adni egy új tehetségnek? Nem csak az egyébként unalmas, állandóan ugyanazokkal a lejárt poénokkal fellépő ripacs Fábry Sándor létezik a szakmában!

3

Mi az oka annak hogy a tv csatornák csak egy bizonyos behatárolt területen érhetők el? Techinkai okai vannak annak hogy nem lehet RTl Klubot nézni mondjuk Angliában, vagy csak Magyarországra szánják az RTL-t?

6

Mennyire rontja a szemet a 3D-s szemüveg használata?

Az aktív,vagy a passzív ront jobban,vagy mindkettő egyformán. Esetleg egyiknek sincs káros hatása?

2

Szerintetek hány évados lesz a Vámpírnaplok?

én úgy halottam ,hogy 8 ,de ha továbbra is ilyen népszerű lesz ,akkor lesz egy pár évad nem?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!