Találatok a következő kifejezésre: TV-ben miért ki (9 db)

TV-ben miért sípolnak ki bizonyos szavakat? (vagy fórumokon moderálnak ki? )

speciel a bammegre és társaira gondolok. a kurvát miért cenzúrázzák ki, a prosti miért maradhat? ugyanazt jelenti nem? mégis mit?l lesz az egyik csúnya, illetlen, a másik pedig elfogadott? vagy a baszás szó... mi benne a rossz? esetleg a szopás vagy a köcsög... ha nem szexuális értelemben használjuk ?ket, akkor elfogadott szavak, de ha szexuális értelemben, akkor pl. az orális szexet senki nem sípolja ki... miért nem inkább a gyilkosság vagy a gonoszság szót cenzúrázzák?:D de komolyan... a gyerekek meg így is úgy is csúnyán beszélnek, ez nem a tévé hibája, hanem a családé és a közösségé. meg mégis, mi tesz egy szót csúnyává? miért más a megítélése pl. a fenék és a segg szónak?

Legjobb válasz: Ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy miért lesz egyik szó rosszabb a másiknál, meg hogy miért van az, hogy a való életben meg sem halljuk szinte az ún. "csúnya szavakat", de ha mindezt tévében lehet hallani, akkor sokan annyira kiakadnak rajta, még akkor is, ha õk maguk is szoktak így beszélni. Sajnos az embereknek nem az életszerûségre van igényük, hanem az álomvilágra, amiben nem beszélnek csúnyán, de azért a gonosz az gyilkolászhat, és azt ki kell nyírni.

Ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy miért lesz egyik szó rosszabb a másiknál, meg hogy miért van az, hogy a való életben meg sem halljuk szinte az ún. "csúnya szavakat", de ha mindezt tévében lehet hallani, akkor sokan annyira kiakadnak rajta, még akkor is, ha õk maguk is szoktak így beszélni. Sajnos az embereknek nem az életszerûségre van igényük, hanem az álomvilágra, amiben nem beszélnek csúnyán, de azért a gonosz az gyilkolászhat, és azt ki kell nyírni.

A tv-ben miert irjak ki hogy a musor termekmegjelenitest tartalmaz miert kell kiirni?

Legjobb válasz: Mert már nem kell kitakarni a márkát, hanem ezt kell kiírni az új médiatörvény alapján.

Mert már nem kell kitakarni a márkát, hanem ezt kell kiírni az új médiatörvény alapján.
bizony az uj médiatörvény a ludas, de legalább igy láthatjuk h pl mit isznak a mûsorvezetõk, milyen márkákat hordanak stb.

Miért van az, hogy Oroszországban a klipekben, TV-ben, újságokban a ё betű helyett e-t írnak? A két hangot hasonlóan ejtik ki? A kettő sztem teljesen más hang.

Legjobb válasz: TÉNYLEG téged ez izgat a legjobban, hogy Oroszországban a TV-ben, klipekben hogyan írják a ...-betût???... 8-o Nagyon ki vagy pihenve...

TÉNYLEG téged ez izgat a legjobban, hogy Oroszországban a TV-ben, klipekben hogyan írják a ...-betût???... 8-o Nagyon ki vagy pihenve...
A "jo" betûre az oroszok nyomtatásban nem teszik ki a két pöttyöt, "je"-nek írják, de attól még a kiejtés természetesen nem ugyanaz. Ez egy hagyomány, õk tudják, hogy az adott szót hogy kell kiejteni. A nyelvkönyvekben azért jelölik a "jo"-t.
07-29 19:44!!!!!! Tudod, egy nyelvtanulónak ez igenis fontos....de ha azt sem tudod, hogy mi az a betû, akkor miért irogatsz ide??? Válaszolva: Sajnos nem jelölik, ez néha megnehezíti a dolgunkat :(


Miért mennek mindig ugyan azok a filmek a tv-ben? (Taxi, Amerikai pite, Sötét zsaruk. Stb) Én akár kivel beszélek, mindenki szidja az ismétléseket.

Régebben volt a a TV2-?n a délutáni matiné (vagy hasonló), teljesen ismeretlen filmek mentek, azóta sem láttam ?ket, de még is jók voltak azok, szerintem elkelne már egy kis változatosság..

Legjobb válasz: Nyáron a nagymenõ saját sorozatait is szüneteltetik a tv-k. Lásd: Barátok közt, Jóban rosszban. Azért van, mivel ugye most a nyaralások ideje van, így sokkal kevesebben ülnek esténként a tv elé, mivel nyaralás alatt más programokat szervezünk magunknak. pl grillparty stb. Így nagyon nem érné meg új filmeket vásárolni és most leadni a kereskedelmi csatornáknak, mivel lényegesen kevesebben ülnek tv elé az emberek ilyenkor. A maradék kevésnek meg ezt is le tudják tömni a torkukon...

Nyáron a nagymenõ saját sorozatait is szüneteltetik a tv-k. Lásd: Barátok közt, Jóban rosszban. Azért van, mivel ugye most a nyaralások ideje van, így sokkal kevesebben ülnek esténként a tv elé, mivel nyaralás alatt más programokat szervezünk magunknak. pl grillparty stb. Így nagyon nem érné meg új filmeket vásárolni és most leadni a kereskedelmi csatornáknak, mivel lényegesen kevesebben ülnek tv elé az emberek ilyenkor. A maradék kevésnek meg ezt is le tudják tömni a torkukon...
A kérdező hozzászólása: Ebben teljesen igazad van. De akkor legalább olyanokat adnának amiket én is mondtam, amik ilyen délutáni kis "laza" filmek voltak régebben.
Miért? Én meg a tévét kapcsolom ki rögtön... :)
Azért mert a szerencsétlen balek már fizetett ennek a maffiának. A nagyon hülyeség nem csak ciki, de sok pénzbe is kerül.
Azért hogy ha elmondja a butaságokat, ne tudjon reagálni, hogy nem is úgy van.
Több okból: 1. ha valakinek hasonló baja van, nehogy ingyen kapjon tanácsot, hanem telefonáljon csak be õ is sok pénzért; 2. ha esetleg a jó sok látók, médiumok hülyeséget mondanak, és erre a betelefonáló megjegyzést tesz, az ne menjen ki adásba és ne rontsa a kis csaló bizniszüket.
nem õk kapcsolnak ki a telefonból.láttam már olyan adásukat h a telefonáló végig a vonalban volt.de sokan a telefonálók maguk teszik le a telefont miután elmondták a kérdést, ugyanis felesleges a válaszadás alatt is vonalban maradni h menjen a pénz.én is így tettem mikor betelefonáltam.elmondtam a kérdést és letettem.a tv-n keresztül pedig halgattam h mit mond a jós.egyszer mamám is telefonált, de õ nem tette le, és nem kapcsolták ki a vonalból.
huzd ki a csatlakozot a konektorbol és probáld ujra
Mi is nemrég cseréltük ki, ugyanez volt a gond, a férjem felhívta a központot, ott segítettek telefonon keresztül. Nem emlékszem pontosan, de mintha nekik is aktiválni kellett volna még valamit.
Utolsó vagyok, a lényeg lemaradt: hívd fel te is a központot! :-)

A népszerű bank-jogászt, ki a TV-ben is szerepel, miért nem lehet elérni?

Biztos van irodája, ahol foglalkozik az ügyfelekkel, hiszen abból él! Tudja valaki az elérhetőségét?

A magyar tv-ben futó reklámokban miért nem írják ki a háttérzene előadóját és a dal címét?

Pl.: a németeknél mindig ki van írva és ?k sem tegnap kezdték ezt feltüntetni. Akkor a magyar, miért nem tudja kiírni?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!