Találatok a következő kifejezésre: TV-ben és mi (79 db)

Mikor lesz a TV-ben, és mi a címe?

Tegnap láttam egy el?zetest a DUNA TV-n, amiben egy siket, néma, fiatal ráadásúl gyönyör? lányt adtak egy id?sebb, talán uralkodóhoz.

Legjobb válasz: Marianna Ucria péntek 22.20

Marianna Ucria péntek 22.20
A kérdező hozzászólása: Igen ezaz. :) Nagyon szépen köszönöm!

A Detective Conan-t mikor fordítják tovább és adják le TV-ben? És azt, hogy Conan mikor mondja el Rannak (elmondja egyáltalán)?

Legjobb válasz: Szerintem nem biztos hogy fogják szinkronizálni és a TV-ben rég láttam.

Szerintem nem biztos hogy fogják szinkronizálni és a TV-ben rég láttam.


Mikor adják a tv-ben a HSM 3. részét? Mert a mozikban már régen ment, de akkor mikor adják már a tv-ben? És melyik csatornán?

Legjobb válasz: Majd talán jövõre vagy 2 év múlva! Hamarabb ne nagyon számíts rá!

Majd talán jövõre vagy 2 év múlva! Hamarabb ne nagyon számíts rá!
A Jetixen biztos, mert a Disney tulajdona. (Egyébként a Jetix hamarosan felveszi a Disney Channel nevet.) Ezenkívül az RTL Klubnak (rajzfilmek), a TV2-nek (Született feleségek) és a Viasat 3-nak (Brothers&Sisters) egyaránt van szerzõdése a Disney-vel.

Egy év körüli babátoknak mi a kedvenc meséje? Könyvben, és Tv-ben? És milyen idősek vagytok?

Legjobb válasz: 14 hónapos a lányom. Szerintem a tv még kicsit korai neki, bár sok mesét megvettem neki dvd-n, de csak késõbb szeretném, ha nézné õket. Könyvbõl "rendes" mesét nem mesélek neki - szerintem az sem kötné még le - inkább képeskönyvet nézegetünk, elmeséljük, mi van a képen, megmutatja hol a cica, a kutya, a paci, stb. Utánozzuk az állathangokat, elmeséljük, ki hol lakik (paci az istállóban, kutyus a kutyaházban, halacska a tóban stb.). Ezen kívül inkább a mondókákat, versikéket szereti a lányom, azokat fejbõl mondom neki, amelyiket lehet, el is mutogatjuk, eljátsszuk. Szerintem ebben a korban még inkább káros, mint hasznos a mesenézés és a meseolvasást sem értékelik igazán. De ez az én véleményem, lehet, hogy mások másként tapasztalták.

14 hónapos a lányom. Szerintem a tv még kicsit korai neki, bár sok mesét megvettem neki dvd-n, de csak késõbb szeretném, ha nézné õket. Könyvbõl "rendes" mesét nem mesélek neki - szerintem az sem kötné még le - inkább képeskönyvet nézegetünk, elmeséljük, mi van a képen, megmutatja hol a cica, a kutya, a paci, stb. Utánozzuk az állathangokat, elmeséljük, ki hol lakik (paci az istállóban, kutyus a kutyaházban, halacska a tóban stb.). Ezen kívül inkább a mondókákat, versikéket szereti a lányom, azokat fejbõl mondom neki, amelyiket lehet, el is mutogatjuk, eljátsszuk. Szerintem ebben a korban még inkább káros, mint hasznos a mesenézés és a meseolvasást sem értékelik igazán. De ez az én véleményem, lehet, hogy mások másként tapasztalták.
Én kislányom 13 hónapos, abszolút nem köti le se a mese, se a TV. Ha leülök vele játszani, fogja magát és odébb megy, keres magának valamit ami érdekli. Nem igazán lehet õt lekötni semmivel.
Este szoktam neki olvasni, mikor már letettem õt aludni, de még nagyon pörög. Az én régi mesekönyveimbõl. Most épp Mirr-Murr a kandúr és Oriza-Triznyák kalandjai mennek, meg a Kis Vakond zsebes nadrágja, Kipp-kopp is néha, abból több könyvecske van. Tv-ben sajnos minden leköti, úgyhogy igyekszem távol tartani tõle. 12 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Nekük a Teletubbies a kedvenc mást nem néz a tv-ben meg. Könyvben meg minden jöhet ami állatos de azt jobban szereti ha én mesélek, nem a könyvbõl olvasom. csak már a Tabik a könyökömön jönnek ki és jó lenne váltani de más nem érdekli.

Mikor van a hagyományos TV maci a TV-ben és melyik adón?

Van még egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: http://www.origo.hu/teve/20120921-nezoi-felhaborodas-utan-at.. Elvileg december 22-tõl az m2 lesz a gyerekcsatorna, azon várható.

http://www.origo.hu/teve/20120921-nezoi-felhaborodas-utan-at.. Elvileg december 22-tõl az m2 lesz a gyerekcsatorna, azon várható.
A kérdező hozzászólása: Köszi, érdekes a cikk! De jelenleg most tudom valahol nézni a kisfiammal? Vagy csak dec.22 után?
http://www.youtube.hu beírod hogy tv maci
3. vagyok. megkerestem neked: http://www.youtube.com/watch?v=kq4VLAOQyv0
A kérdező hozzászólása: Nagyon drága vagy, hogy megkerested az interneten, de én kimondottan a TV-ben szeretném nézni, az esti mese elõtt ill. után. Mivel most külföldön vagyunk, nem tudom lecsekkolni hogy megy-e valamelyik adón, de amikor hazamegyünk akkor szeretném ezt nézni a kisfiammal.
Van az m2-n jelenleg is csak azt te külföldön nem tudod nézni (gondolom) de ha nagyon kell vegyél valami dvd-t aminek az elején ott van a tv maci.

Mikor lesz leghamarabb a Santos-nak meccse a TV-ben? És melyik csatornán?

Legjobb válasz: Ha a fociról beszélsz akkor: A DigiSport közvetíti õket élõben viszont már vége van a brazil bajnokságnak!Ha jól tudom május 21-22-õ az elsõ meccs!De abban biztos vagyok hogy május vége fele! :)

Ha a fociról beszélsz akkor: A DigiSport közvetíti õket élõben viszont már vége van a brazil bajnokságnak!Ha jól tudom május 21-22-õ az elsõ meccs!De abban biztos vagyok hogy május vége fele! :)

Mi volt, vagy mit reklámozott az a reklám ami kb.7-10 éve ment a tv-ben és különböző stílusú esküvőket mutatott be, tipikusan magyar szokásokat stbstb?

Ha vki tud vmi részinformációt vagy egy linket küldeni nagyon megköszönném, hosszú ideje keresem azta reklámot:)

Mesterházi Attila 3 kulcsos SZJA-ról beszélt a TV-ben. És a többi adóval mi lenne, ha szoci kormányunk lenne 2014-től?

Mesterházi úr szerint 3 kulcsos SZJA kell.

Legjobb válasz: nem így lenne maradna a 16 3 milla körül megint 1 ugrás(ami normális is lenne) és 5-6 milla környékére viszont 60%ot akar... nem törölne el semmit...nekik is tartani kellene a hiánycélt sõt õk is megszorítottak ugyan úgy..nyugdíjreformról beszélt még..

nem így lenne maradna a 16 3 milla körül megint 1 ugrás(ami normális is lenne) és 5-6 milla környékére viszont 60%ot akar... nem törölne el semmit...nekik is tartani kellene a hiánycélt sõt õk is megszorítottak ugyan úgy..nyugdíjreformról beszélt még..
" Süt az írásodról hogy nagyon nem értesz a témához és így teljes mértékben bevetted a fidesz dumáját! Ugyanakkor nincs kétségem hogy a fenti tények egy fikarcnyi hatással sem lesznek rád... a legtöbb fideszes sajnos nem túl nyitott a TÉNYEKRE a lõzungokkal szemben... És te aztán érted. A tények azok hogy a szocik csöszték el a gazdaságunkat. Ahogy az is tény hogy a nagytõke vélt adakozó szándékai az elmúlt 22 évben nem jöttek valahogy be. Ahogy a bankok sem voltak hajlandóak versenyezni.
"Erre az összes multi és bank eszeveszett árcsökkentésbe kezdene, hogy az adócsökkentésekkel felszabadult forrásaikat megosszák a fogyasztókkal." Meg ahogy azt Móricka elképzelte... Nem szeretném megtudni, hogy miket törölne el Mesterházy kormányra kerülése esetén.
Orbán Viktor nem Magyarország Miniszterelnöke Õ csak a gazdagok Miniszterelnöke, nekik ad minden pénzt oda a mit a kisemberekbõl kisajtol az idióta adói tömegével. Orbán belehajszolta az Országot egy adóspirálba ebbõl nincs kiút az õ módszereivel. Egy teljesen más irányra és emberre van szükség ahhoz hogy ezt az idióta folyamatot meglehessen fordítani Ezt Bajnai tudja megtenni.
"Ezt Bajnai tudja megtenni. Libajnai? Ne viccelj már! Valami konkrétat írnál hogy mit csinálna? Orbán is egy lúzer, de Libajnai még annál is lúzerebb.
Nem láttam az adást. Mekkora lenne a 3 adókulcs?
A kérdező hozzászólása: Pont arról beszéltem a kérdésben amit a 3. válaszoló fejtegetett. 1.9 millió éves jövedelem az 158.333 Ft / hó. Tehát aki 158 ezer felett keresett az már rettenetesen gazdag volt a szocik szerint ezért magasabb kulccsal adóztatták. Ha a havi bruttó 500 ezer ( éves 6 millió ) feletti jövedelmeknek emelnék csak meg az adókulcsát, akkor lehetne azt mondani, hogy a gazdagoktól vesznek el többet.

Mi a címe annak a régi vígjátéknak, ami a 90-es, 2000-es években gyakran ment a TV-ben és van benne egy reklám amiben egy család atomerőművet használ és a kutyának két farka van?

Régebben gyakran adtak a TV-ben valami 80-as vagy 90-es évekbeli amerikai vígjátékot és volt benne egy olyan jelenet, hogy meg egy reklámfilm, amiben egy család kint ül a kertben és a családapa büszkén meséli, hogy saját atomer?m?vük van, aztán jön a kutya és két farka van egymás alatt, amit úgy csóvál, hogy amikor az egyik farok jobbra megy, a másik balra.

Legjobb válasz: A Csupasz pisztoly 2 1/2 RIP Leslie Nielsen!

A Csupasz pisztoly 2 1/2 RIP Leslie Nielsen!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!