Találatok a következő kifejezésre: TV-ben és mi (81 db)

Mikor lesz a TV-ben, és mi a címe?

Tegnap láttam egy el?zetest a DUNA TV-n, amiben egy siket, néma, fiatal ráadásúl gyönyör? lányt adtak egy id?sebb, talán uralkodóhoz.

Legjobb válasz: Marianna Ucria péntek 22.20

Marianna Ucria péntek 22.20
A kérdező hozzászólása: Igen ezaz. :) Nagyon szépen köszönöm!

A kisfiam (6 éves) hülye sorozatokat néz a tv-ben és az interneten is. (Ben 10 Omniverse, Transformers stb. ) Mit csináljak? Mi lesz ha engedem hogy nézze?

Legjobb válasz: Azt néz a hat éves a tv-ben, amit TE hagysz neki. Ennyire egyszerû. Ha szerinted hülye sorozat, fogod és kinyomod a tv-t, és mehettek ki focizni, labdázni, biciklizni, mert szép az idõ!

Azt néz a hat éves a tv-ben, amit TE hagysz neki. Ennyire egyszerû. Ha szerinted hülye sorozat, fogod és kinyomod a tv-t, és mehettek ki focizni, labdázni, biciklizni, mert szép az idõ!
Én az irtam hogy te love t!
A kérdező hozzászólása: *Én vagyok a kérdezõ és szeretem a tf-t igen na és?
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok a kérdezõ
Figyelem! A kérdezõ is szereti a filmet!
a ben és az Omniverse nem jó 10/-10 a Trans. naon jó!, hagyjad békén.
Én a helyedben kivenném a csatornák közül azokat, amin ilyen bugyuta mesék vannak. Az a legjobb, ha nincs is ott. Nem kell feltétlenül az összes mese adót beállítani. Mi is felnõttünk úgy, hogy nem volt egyetlen mese csatorna sem, sõt, hétfõn adás szünet volt. Szerintem jobb is volt a gyermekkorunk, hiszen egész nap a levegõn bújócskáztunk, bunkiztunk, fára másztunk... Kis odafigyeléssel elkerülheted, hogy ezek a hülye mesék beszippantsák a gyerekedet. Nézzen M2-t, ott vannak a legjobb mesék és persze agressziótól mentes mindegyik!
Akkor még nem késõ változtatni a rendszeren. Ha játszóra mentek helyette, biztos nem is fog tiltakozni ellene!!
A kérdező hozzászólása: Olyan 1-2 hete
Mióta nézi? Nekem a lányom (5 éves) a múltkor véletlenül Boomerangot kezdett nézni, megnézett 2-3 mesét, elmondatam, hogy többet ezt a csatornát nem nézzük, mert butaságok vannak rajta. Legnagyobb megdöbbenésemre szó nélkül el is fogadta (nem az a szófogadó mintagyerek, ami azt illeti). Fõleg dvd-t szokott nézni, max a magyar kettest, ami jó, mert nem kell aggódnom amiatt, hogy szorongani fog vagy agresszív lesz vagy mittudomén a tévé miatt. Nem is beszélve az idióta játékok idióta reklámjairól....
Ezek mióta hülye sorozatok? Ha élvezi, ugyan mi baja lehet abból, hogy nézi? Maximum annyi, hogy megkívánja a sorozatok által reklámozott, sokszor drága vagy beszerezhetetlen játékfigurákat.
Enyém is szereti a Mentõbotokat meg az Állati Küldetést. Az 6 éves kortól nézhetõ, egy-egy belefér egy napba, a hangsúly a mennyiségen van. És persze nem a szülõi mesemondás vagy kinti levegõzés helyett.
Mit csinálj? Kapcsold ki a tv-t! Gondolom nem a 6 éves diktál otthon. Te döntöd el, hogy milyen csatornát néz, mikor kapcsolja be a tv-t. Gondolom az internetet sem egyedül indítja el??? Nálunk csak M2 vagy Minimax megy, amikor mi engedjük. (5 éves) Számítógépet pedig csak este kapcsolunk be, amikor Õ már alszik. Néha elõfordult, hogy youtube-on nézett mesét, mert éppen kitalálta, hogy Dórát nézne, de a tv-ben nem ment. Én indítottam és együtt megnéztük, utána kikapcs.
Ez a te döntésed, és te döntöd el mit néz és mit nem. Ez már nem sokáig lesz így de még pont így van. Ha most a sarkadra állsz és beszabályozod mit nézhet mit nem akkor még megtaníthatod az okos TV és internet használatra. A témában rengeteg cikk van olvass utána mennyire káros vagy nem káros az ilyen rajzfilm nézése.
Annyira utálom az ilyen szülõket mi a fenének szülted meg a kölyköt ha nem hagyod élni? Gyerek neki ez kell semmi baja sem lesz ettõl. Majd ha felnõ és drogozni meg cigizni meg 15 évesen gyereket fog csinálni az jobb lesz? Mert ez ezt fogja eredményezni.

A Detective Conan-t mikor fordítják tovább és adják le TV-ben? És azt, hogy Conan mikor mondja el Rannak (elmondja egyáltalán)?

Legjobb válasz: Szerintem nem biztos hogy fogják szinkronizálni és a TV-ben rég láttam.

Szerintem nem biztos hogy fogják szinkronizálni és a TV-ben rég láttam.

Mikor adják a tv-ben a HSM 3. részét? Mert a mozikban már régen ment, de akkor mikor adják már a tv-ben? És melyik csatornán?

Legjobb válasz: Majd talán jövõre vagy 2 év múlva! Hamarabb ne nagyon számíts rá!

Majd talán jövõre vagy 2 év múlva! Hamarabb ne nagyon számíts rá!
A Jetixen biztos, mert a Disney tulajdona. (Egyébként a Jetix hamarosan felveszi a Disney Channel nevet.) Ezenkívül az RTL Klubnak (rajzfilmek), a TV2-nek (Született feleségek) és a Viasat 3-nak (Brothers&Sisters) egyaránt van szerzõdése a Disney-vel.

Egy év körüli babátoknak mi a kedvenc meséje? Könyvben, és Tv-ben? És milyen idősek vagytok?

Legjobb válasz: 14 hónapos a lányom. Szerintem a tv még kicsit korai neki, bár sok mesét megvettem neki dvd-n, de csak késõbb szeretném, ha nézné õket. Könyvbõl "rendes" mesét nem mesélek neki - szerintem az sem kötné még le - inkább képeskönyvet nézegetünk, elmeséljük, mi van a képen, megmutatja hol a cica, a kutya, a paci, stb. Utánozzuk az állathangokat, elmeséljük, ki hol lakik (paci az istállóban, kutyus a kutyaházban, halacska a tóban stb.). Ezen kívül inkább a mondókákat, versikéket szereti a lányom, azokat fejbõl mondom neki, amelyiket lehet, el is mutogatjuk, eljátsszuk. Szerintem ebben a korban még inkább káros, mint hasznos a mesenézés és a meseolvasást sem értékelik igazán. De ez az én véleményem, lehet, hogy mások másként tapasztalták.

14 hónapos a lányom. Szerintem a tv még kicsit korai neki, bár sok mesét megvettem neki dvd-n, de csak késõbb szeretném, ha nézné õket. Könyvbõl "rendes" mesét nem mesélek neki - szerintem az sem kötné még le - inkább képeskönyvet nézegetünk, elmeséljük, mi van a képen, megmutatja hol a cica, a kutya, a paci, stb. Utánozzuk az állathangokat, elmeséljük, ki hol lakik (paci az istállóban, kutyus a kutyaházban, halacska a tóban stb.). Ezen kívül inkább a mondókákat, versikéket szereti a lányom, azokat fejbõl mondom neki, amelyiket lehet, el is mutogatjuk, eljátsszuk. Szerintem ebben a korban még inkább káros, mint hasznos a mesenézés és a meseolvasást sem értékelik igazán. De ez az én véleményem, lehet, hogy mások másként tapasztalták.
Én kislányom 13 hónapos, abszolút nem köti le se a mese, se a TV. Ha leülök vele játszani, fogja magát és odébb megy, keres magának valamit ami érdekli. Nem igazán lehet õt lekötni semmivel.
Este szoktam neki olvasni, mikor már letettem õt aludni, de még nagyon pörög. Az én régi mesekönyveimbõl. Most épp Mirr-Murr a kandúr és Oriza-Triznyák kalandjai mennek, meg a Kis Vakond zsebes nadrágja, Kipp-kopp is néha, abból több könyvecske van. Tv-ben sajnos minden leköti, úgyhogy igyekszem távol tartani tõle. 12 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Nekük a Teletubbies a kedvenc mást nem néz a tv-ben meg. Könyvben meg minden jöhet ami állatos de azt jobban szereti ha én mesélek, nem a könyvbõl olvasom. csak már a Tabik a könyökömön jönnek ki és jó lenne váltani de más nem érdekli.

Mikor van a hagyományos TV maci a TV-ben és melyik adón?

Van még egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: http://www.origo.hu/teve/20120921-nezoi-felhaborodas-utan-at.. Elvileg december 22-tõl az m2 lesz a gyerekcsatorna, azon várható.

http://www.origo.hu/teve/20120921-nezoi-felhaborodas-utan-at.. Elvileg december 22-tõl az m2 lesz a gyerekcsatorna, azon várható.
A kérdező hozzászólása: Köszi, érdekes a cikk! De jelenleg most tudom valahol nézni a kisfiammal? Vagy csak dec.22 után?
http://www.youtube.hu beírod hogy tv maci
3. vagyok. megkerestem neked: http://www.youtube.com/watch?v=kq4VLAOQyv0
A kérdező hozzászólása: Nagyon drága vagy, hogy megkerested az interneten, de én kimondottan a TV-ben szeretném nézni, az esti mese elõtt ill. után. Mivel most külföldön vagyunk, nem tudom lecsekkolni hogy megy-e valamelyik adón, de amikor hazamegyünk akkor szeretném ezt nézni a kisfiammal.
Van az m2-n jelenleg is csak azt te külföldön nem tudod nézni (gondolom) de ha nagyon kell vegyél valami dvd-t aminek az elején ott van a tv maci.

Mikor lesz leghamarabb a Santos-nak meccse a TV-ben? És melyik csatornán?

Legjobb válasz: Ha a fociról beszélsz akkor: A DigiSport közvetíti õket élõben viszont már vége van a brazil bajnokságnak!Ha jól tudom május 21-22-õ az elsõ meccs!De abban biztos vagyok hogy május vége fele! :)

Ha a fociról beszélsz akkor: A DigiSport közvetíti õket élõben viszont már vége van a brazil bajnokságnak!Ha jól tudom május 21-22-õ az elsõ meccs!De abban biztos vagyok hogy május vége fele! :)

Mi volt, vagy mit reklámozott az a reklám ami kb.7-10 éve ment a tv-ben és különböző stílusú esküvőket mutatott be, tipikusan magyar szokásokat stbstb?

Ha vki tud vmi részinformációt vagy egy linket küldeni nagyon megköszönném, hosszú ideje keresem azta reklámot:)

Mesterházi Attila 3 kulcsos SZJA-ról beszélt a TV-ben. És a többi adóval mi lenne, ha szoci kormányunk lenne 2014-től?

Mesterházi úr szerint 3 kulcsos SZJA kell.

Legjobb válasz: nem így lenne maradna a 16 3 milla körül megint 1 ugrás(ami normális is lenne) és 5-6 milla környékére viszont 60%ot akar... nem törölne el semmit...nekik is tartani kellene a hiánycélt sõt õk is megszorítottak ugyan úgy..nyugdíjreformról beszélt még..

nem így lenne maradna a 16 3 milla körül megint 1 ugrás(ami normális is lenne) és 5-6 milla környékére viszont 60%ot akar... nem törölne el semmit...nekik is tartani kellene a hiánycélt sõt õk is megszorítottak ugyan úgy..nyugdíjreformról beszélt még..
" Süt az írásodról hogy nagyon nem értesz a témához és így teljes mértékben bevetted a fidesz dumáját! Ugyanakkor nincs kétségem hogy a fenti tények egy fikarcnyi hatással sem lesznek rád... a legtöbb fideszes sajnos nem túl nyitott a TÉNYEKRE a lõzungokkal szemben... És te aztán érted. A tények azok hogy a szocik csöszték el a gazdaságunkat. Ahogy az is tény hogy a nagytõke vélt adakozó szándékai az elmúlt 22 évben nem jöttek valahogy be. Ahogy a bankok sem voltak hajlandóak versenyezni.
"Erre az összes multi és bank eszeveszett árcsökkentésbe kezdene, hogy az adócsökkentésekkel felszabadult forrásaikat megosszák a fogyasztókkal." Meg ahogy azt Móricka elképzelte... Nem szeretném megtudni, hogy miket törölne el Mesterházy kormányra kerülése esetén.
Orbán Viktor nem Magyarország Miniszterelnöke Õ csak a gazdagok Miniszterelnöke, nekik ad minden pénzt oda a mit a kisemberekbõl kisajtol az idióta adói tömegével. Orbán belehajszolta az Országot egy adóspirálba ebbõl nincs kiút az õ módszereivel. Egy teljesen más irányra és emberre van szükség ahhoz hogy ezt az idióta folyamatot meglehessen fordítani Ezt Bajnai tudja megtenni.
"Ezt Bajnai tudja megtenni. Libajnai? Ne viccelj már! Valami konkrétat írnál hogy mit csinálna? Orbán is egy lúzer, de Libajnai még annál is lúzerebb.
Nem láttam az adást. Mekkora lenne a 3 adókulcs?
A kérdező hozzászólása: Pont arról beszéltem a kérdésben amit a 3. válaszoló fejtegetett. 1.9 millió éves jövedelem az 158.333 Ft / hó. Tehát aki 158 ezer felett keresett az már rettenetesen gazdag volt a szocik szerint ezért magasabb kulccsal adóztatták. Ha a havi bruttó 500 ezer ( éves 6 millió ) feletti jövedelmeknek emelnék csak meg az adókulcsát, akkor lehetne azt mondani, hogy a gazdagoktól vesznek el többet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!