Találatok a következő kifejezésre: TGYÁS-t a igényelte a GYED-et is (2 db)

TGYÁS-t a munkahelyem igényelte a GYED-et is neki kell?

Bp-i munkahelyem van ami nem kifizet?hely és a pesti Egbizt. pénztártol igényelték én viszont vidéki vagyok.

Legjobb válasz: Ha tgyás-t õk igényelték, a gyedet is nekik kell, de menj be a munkaügyeshez és beszéljétek meg mikor kell igényelni, hogy idõben legyen. Nekem ugyanúgy a munkahely utalja, mint egykor a fizumat.

Ha tgyás-t õk igényelték, a gyedet is nekik kell, de menj be a munkaügyeshez és beszéljétek meg mikor kell igényelni, hogy idõben legyen. Nekem ugyanúgy a munkahely utalja, mint egykor a fizumat.
Szia, a TGYÁS-t a GyED-et és a GyES-t is a munkahely utalja, amennyiben TB kifizetõ hely, függetlenül attól, hogy hol laksz! Az Államkincstár utalja a családi pótlékot az egyszeri anyasági támogatást és az egyéb segélyeket!

Ha TGYÁS-t igényeltem és utánna a GYED-et kapom ezek mellé jár a gyes is vagy csak ha a gyed lejárt?

Legjobb válasz: Szia! Csak ha lejárt a gyed, mert egyszerre két ellátás nem járhat.

Szia! Csak ha lejárt a gyed, mert egyszerre két ellátás nem járhat.
Pontosan, csak a Gyed lejárta után veheted igénybe.
HA letelik a Tgyes ami 168 nap, elõtte jelezni kell a szándékodat, hogy igényeled a gyedet. Én nem kaptam autómatikusan a gyedet, igényelnem kellet. 6 hónapig visszamenõleg kifizetik! A gyes-t pedig a gyed lejártával kell igényelni, de mellette lehet akár 8 órában is dolgozni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!