Találatok a következő kifejezésre: T-mobile előfizetést Lehet (22 db)

Inkább válts magyar mobilnet szolgáltatóra. btel.hu

T-mobile előfizetést szeretnék Lehet úgy szerződést kötni, hogy nem kell a telefon csak a kártya?

Hirdetnek telcsit már 900 Ft-ért el?fizetéssel. Ez valós? Vagy a telefont is meg kell tartani ha el?fizetek, és ennyi pénzért megveszem?

Legjobb válasz: Lehet , csak nem egyszerû. A T- mobile mindenképpen arra akar rávenni hogy vegyél készüléket, köss hûségnyilatkozatot. Ha csak elõfizetést akarsz kötni az is pár ezer forint, vagy ha ingyen van akkor aláiratnak veled 1-2 év hûségnyilatkozatot. De ha veszel egy domino kártyát (2500 ft.) azt a számot díjmentesen átírják elõfizetésesbe, és az 1500 ft lebeszélhetõséget jóváírják. Így 1000 ft-ból megvan az elõfizetés hûségnyilatkozat nélkül.

Lehet , csak nem egyszerû. A T- mobile mindenképpen arra akar rávenni hogy vegyél készüléket, köss hûségnyilatkozatot. Ha csak elõfizetést akarsz kötni az is pár ezer forint, vagy ha ingyen van akkor aláiratnak veled 1-2 év hûségnyilatkozatot. De ha veszel egy domino kártyát (2500 ft.) azt a számot díjmentesen átírják elõfizetésesbe, és az 1500 ft lebeszélhetõséget jóváírják. Így 1000 ft-ból megvan az elõfizetés hûségnyilatkozat nélkül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

T-Mobile-nál lehet előfizetés nélkül részletre venni telefont?

Még fél évig nem mondhatom le az előfizetésem, viszont már nagyon le kéne cserélni a telefonom, fél évig nem szívesen várnék. Szóval lehet csak telefont részletre venni?

Legjobb válasz: Nem nem lehet de van sokkal jobb megoldás! Ha már van elõfizetésed akkor minek vállalnál újat és minek cserélnéd le meglévõ megszokott hívószámod? Meglévõ elõfizetésedet a hûség lejárta elõtt néhány hónappal meghosszabíthatod kedvezményes készülékcserével. Tehát a simed marad a régi és választhatsz új készüléket akár részletre is és az a lényeg hogy sokkal olcsóbban mintha új elõfizetést vennél. Én is mindig így újítom meg a készülékem de elõfizetésem már több mint 5 éves-legutóbb egy LG L3-at választottam ami csak 10 000 ft ba került így.

Nem nem lehet de van sokkal jobb megoldás! Ha már van elõfizetésed akkor minek vállalnál újat és minek cserélnéd le meglévõ megszokott hívószámod? Meglévõ elõfizetésedet a hûség lejárta elõtt néhány hónappal meghosszabíthatod kedvezményes készülékcserével. Tehát a simed marad a régi és választhatsz új készüléket akár részletre is és az a lényeg hogy sokkal olcsóbban mintha új elõfizetést vennél. Én is mindig így újítom meg a készülékem de elõfizetésem már több mint 5 éves-legutóbb egy LG L3-at választottam ami csak 10 000 ft ba került így.
"Még fél évig nem mondhatom le az elõfizetésem, " Attól vehetsz telefont, ha nem az elõzõ készüléked miatt van még a hátralévõ fél éved hanem az elõfizetés kedvezménye miatt. Ha pedig nincs tartozásod akkor elõrehozható a készülékváltás. Érdeklõdj a Telekom ügyfélszolgálaton, nem harapnak: 1430
A kérdező hozzászólása: Az a gáz, hogy nem tudom pontosan hogy vannak a dolgok, mert én még csak 18 vagyok, nem nagyon foglalkoztam ezzel, mindig is szülõk intézték. Ha jól tudom én apámmal vagyok egy társcsomagba vagy hogy, és neki is csak 1 éve lehet a mobilja, nekem meg kb 1, 5 éves. Amúgy úgy tudom 1, 5 év után lehet lecserélni a mobilt, de mivel apámnak is lett telefonja, így úgy tudom várni kell még sokáig. Telefonon már meg lett érdeklõdve, de ott azt mondták, még nem lehet, de majd valószínû vagy én vagy valamelyik jobban hozzáértõ szülõ bemegy személyesen, hátha ott okosabbak dolgoznak. Az biztos, hogy új elõfizetõként már tudnék venni telefont, viszont úgy, hogy amellett még fél éven keresztül kell a tarifát fizetni nem érné meg.


T-mobile előfizetést, hogy lehet lemondani?

Mix havidíjas előfizető vagyok, lejárt a 2 év hűségnyilatkozat. Le lehet mondani, hogy a következő hónaptól már megszűnjön? egyébként sajnos nincsenek meg a papirjaim de a rendszerbe gondolom ott vagyok stb

Legjobb válasz: le lehet, felhívod a 1430-at (ingyen van) és megkérdezed, hogy mit kell csinálnod, valószínûleg személyesen kell elintézned

le lehet, felhívod a 1430-at (ingyen van) és megkérdezed, hogy mit kell csinálnod, valószínûleg személyesen kell elintézned
Én telefonon is bejelenteném, hiszen rögzítik, nem foghatják arra, hogy nem szóltál idõben, így egy hónapot még lehet, hogy ki kell fizetni.. Legjobb egyébként ha bemész és lemondod. (Fõleg ha a kódot sem tudod a telefonos ügyintézéshez)
Biztos, hogy fizetned kell 10e körüli szerzõdésmódosítási díjat.
LOL. nem kell fizetni semmit mivel már lejárt a két év. az utolsó kommentelõ gyökér.

Mennyi mobil előfizetés lehet egy ember nevén a T-Mobilenál?

Már van egy mobil el?fizetés a nevemen, és arra lennék kíváncsi köthetek e még egyet?

Legjobb válasz: 1430 ingyenesen hívható elõbb megtudod, és biztos választ kapsz, mintha itt kérdeznéd...

1430 ingyenesen hívható elõbb megtudod, és biztos választ kapsz, mintha itt kérdeznéd...

T-Mobile-nál szeretnék domino csomagról havidíjas előfizetésre váltani, de a my-t-mobile-ban mikor váltanék, érvénytelen konstrukciót ír. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Az, hogy ezt a folyamatot csakis személyesen, üzletben lehet megcsinálni. Fizikailag új kártyát fogsz kapni, de a számodat megtarthatod. Neten csak új számmal tudsz elõfizetést venni.

Az, hogy ezt a folyamatot csakis személyesen, üzletben lehet megcsinálni. Fizikailag új kártyát fogsz kapni, de a számodat megtarthatod. Neten csak új számmal tudsz elõfizetést venni.
azt nem értem, hogy a my-tmobilban meg csinálom a váltást és ott akkor adnak egy másik kártyát , de a régivel mi lesz? ha fel mondom az elõfizetést a régi még jó lesz? köszi

Lehet-e kapni Debrecenben vagy Nyíregyházán a T-mobile-nál Nokia E72-es telefont? Milyen színekben van? Mennyibe kerül 2 éves előfizetéssel?

Köszönöm szépen. Sürg?s lenne a válasz.

Legjobb válasz: Kérdésedre a választ a t-mobile.hu oldalon részletesen megtalálod!

Kérdésedre a választ a t-mobile.hu oldalon részletesen megtalálod!
Ha nyíregyházán nem is kapsz csak rendeld meg a t-mobile webshop-ban és házhozszállítják ingyen.Ráadásul webshopban olcsóbb is mint boltban!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, a tmobile honlapját tövirõl hegyire végig olvastam.

Külföldön vásárolt Nokia E6-ra lehet telepíteni magyar menüt, illetve tudom használni T-Mobile-s SIM kártyával? És az E6-hoz nem kellenek ilyen regisztrációk meg előfizetések mint a Blackberrynél?

Legjobb válasz: A navifirm innen: http://www.softpedia.com/progDownload/NaviFirm-Plus-Download.. Keresd meg oldalt az E6-ot utána melletti ablakban a legfrissebb szoftverszámot melletti ablakban pedig az euro3-asból a telefon szinének megfelelõt kiválasztod és lesz egy download gomb arra rányomsz és már tölti is.Ki lehet választani azt is,hogy hova mentse.Utána telepitheted is ahogy le van irva.

A navifirm innen: http://www.softpedia.com/progDownload/NaviFirm-Plus-Download.. Keresd meg oldalt az E6-ot utána melletti ablakban a legfrissebb szoftverszámot melletti ablakban pedig az euro3-asból a telefon szinének megfelelõt kiválasztod és lesz egy download gomb arra rányomsz és már tölti is.Ki lehet választani azt is, hogy hova mentse.Utána telepitheted is ahogy le van irva.
Magyar menüt lehet rá tenni.Phoenix nevû programmal.Navifirm programmal kell hozzá leszedni szoftvert hozzá. Itt van az utmutató, hogy kell telepiteni: http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v7/ Csak a telepités végett linkeltem!A többit ne nézd!
Ennél egyszerûbb a helyzet: ne vegyél J-t, mert szar. Nagyon szar.
J-m van. Nem egy nagy szám, de arra jó amire kell.
Az XperiaJ már régi kifutó széria a T le is vette a kínálatról mert már kapható utóda az XperiaM-lényegében ugyanazt tudja csak modernebb frissített verzióban(például ebben már kétmagos a processzor!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!