Találatok a következő kifejezésre: Tüzelő szuka kutyánkat (3 db)

Tüzelő szuka labrador kutyánkat az éjjel meglátogatta egy német juhász kan. A vemhesség kialakulását hogyan lehet elkerülni?

Legjobb válasz: Igen, náluk is van esemény utáni, csak náluk injekció. Ha jól emlékszem az elsõt 3 nappal esemény után kell beadni, a másodikat meg az ötödik napon, de ez nem tuti. mindenesetre ha nem akartok kiskutyákat a késõbbiekben sem, ajánlatos lenne ivartalanítani- így is lehet, ha megtörtént a megtermékenyülés. Ugyanis ez nem jó megoldás, éppúgy, mint az embereknél a 72 órás tabi, hatalmas hormonadag, teljesen összezavarja a hormonháztatását. Számíthattok utána arra, hogy össze- vissza tüzel majd, amikor ismét megtörténhet a baj.

Igen, náluk is van esemény utáni, csak náluk injekció. Ha jól emlékszem az elsõt 3 nappal esemény után kell beadni, a másodikat meg az ötödik napon, de ez nem tuti. mindenesetre ha nem akartok kiskutyákat a késõbbiekben sem, ajánlatos lenne ivartalanítani- így is lehet, ha megtörtént a megtermékenyülés. Ugyanis ez nem jó megoldás, éppúgy, mint az embereknél a 72 órás tabi, hatalmas hormonadag, teljesen összezavarja a hormonháztatását. Számíthattok utána arra, hogy össze- vissza tüzel majd, amikor ismét megtörténhet a baj.
lehet evnni kifejezetten szukaknak valo spray-t amit a fenekere fujsz es a kanok nem fogjak erezni a szagot, es nem mennek oda hozza
Kérdezzd meg az állatorvost, hátha van valami injekció vagy hasonló, bár én még nem hallottam róla...
Kutyáknál is van fogamzásgátló inyekció. Vidd el orvoshoz, és kérdezz rá. Megszakítani is lehet a vemhességet, ha nem akarjátok.

Életem első szuka kutyája, először tüzel, ez normális?

Eddig csak fiú kutyáim voltak, viszont a 8 hónapos beagle kislányom, ma lett "nagylány" (: Hányt reggel egy kis gyomorsavat, tegnap nem találta a helyét, mászkált össze-vissza. Enni eszik,iszik is, csak kevesebbet a szokásosnál. Ez oké, vagy vigyem orvoshoz?

Legjobb válasz: Ha megint hányna, akkor egy telefont megeresztenék a dokinak. Enyémeknél nem szokott elõfordulni. A többi jellemzõ abszolút belefér. Óvd õt!

Ha megint hányna, akkor egy telefont megeresztenék a dokinak. Enyémeknél nem szokott elõfordulni. A többi jellemzõ abszolút belefér. Óvd õt!
A kérdező hozzászólása: Kiderült a hányás attól volt, mert a kötélcsomós játékának pár szál fonala a torkán akadt az jött ki belõle. Most eszik, pulykamájat adtam neki. Nagyon vigyázok rá, amíg vége nincs a tüzelésnek nem megyünk kutyák közé. Am kb mennyi ideig tart? Mire számíthatok?
Mikor akarod ivartalanítani?
A kérdező hozzászólása: semmikor... egy másik kérdésben tisztáztunk már mindent. pontosabban egy esetben ivartalaníttatom, de az még arrébb van.
Általában 18-20 nap. Kutyája válogatja. Az is elõfordulhat, hogy az elsõ tüzelés csak 5-6 napig tart, majd rövid idõn belül újra tüzel, és akkor már rendes ideig. Aztán átlagban 6 havonta. De vannak olyan szukák is, akik egy évben csak egyszer tüzelnek. A tüzelés teljes ideje alatt, csak pórázon sétáltasd, és lehetõleg kerüld el a kutyákkal gyakran látogatott helyeket (pl.futtató)
Szia, belinkelnéd az elõzõ kérdésed az ivartalanításról?
Kb 3 hét a tüzelés. Utána érdems jó alaposan megfürdetni.

Két kutyánk van egy idősebb szuka és fiatalabb kan. Ha most ivartalanítjuk a kant nem fog jelölgetni akkor sem a lakásban ha tüzel a másik?

Legjobb válasz: Ivarosan sem jelölgetnek a kanok normális esetben. Ez tiszteletlenség, neveletlenség. De ivartalanítsátok mindenképp, lehet tõle javulás, bár azért persze nincs rá garancia.

Ivarosan sem jelölgetnek a kanok normális esetben. Ez tiszteletlenség, neveletlenség. De ivartalanítsátok mindenképp, lehet tõle javulás, bár azért persze nincs rá garancia.
Most jelölget? Ha igen, akkor ivatalanítás után is fog.
A kérdező hozzászólása: Nem jelöl csak én félek hogy fog ha megérzi a tüzelés szagát. Nem tud vele amúgy mit kezdeni a nagy méretkülönbség miatt de nem szeretném ha megbolondulna akkor. Már megvan az idõpontunk is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!