Találatok a következő kifejezésre: Tüszőrepesztő szuri mennyi időre (5 db)

Tüszőrepesztő szurit mikor, hányadik napon szoktak adni? És mennyi idő után hat? És mennyibe kerül?

Szedem a clostyt és mellette a doki azt mondta, hogy menjünk vissza a 15. napon repeszteni. Ezt nagyon furcsállom, hisz azt hallottam, hogy 36 óra múlva hat. No akkor 16-17 napon ovulálok a szuri miatt. De szerintem nekem már el?tte is lesz peteérés, hisz az elvileg 14 nap körül van, s?t.. A ciklusom 26 napos. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kicsit furi az idõzítés de ha nézi a doki uh-n akkor õ tudja!Én 27 napos ciklus mellett elõször 13.napon kaptam choragon szurit amire 14-15.napon kellett rá dolgozni,köv.hónapban 11.napon kaptam.Nálunk sajna ez sem vezetett sikerhez de remélhetõleg neked segíteni fog!Sok sikert és mielõbbi babásodást!

Kicsit furi az idõzítés de ha nézi a doki uh-n akkor õ tudja!Én 27 napos ciklus mellett elõször 13.napon kaptam choragon szurit amire 14-15.napon kellett rá dolgozni, köv.hónapban 11.napon kaptam.Nálunk sajna ez sem vezetett sikerhez de remélhetõleg neked segíteni fog!Sok sikert és mielõbbi babásodást!
Szia! Én Fostimon szurit kaptam. Két ciklusban próbálkoztunk, mind a kétszer teherbe is estem, de sajnos az elsõ baba elment a 7. héten. Akkor 3 szurit kaptam 11-13-15. napokon. A második stimulálásnál 6 szurit kaptam 11-16. napokon). A 15. napon csak egy 10mm-es tüszõm volt, de mégis akkor sikerült. Ez 2008. márciusában volt. Akkor 1 szuri 4-5000Ft között volt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Elsõ vagyok!Még annyit el felejtettem az én dokim is azt mondta a ható idõ 36.h.A choragon 500.három ampullás/doboz és majdnem 10.000ft.Sok sikert!
Nekem 30 naposak a ciklusaim. A 14. napon este kellett beadni a szurit, és a 16. napon délelõtt volt az inszeminációm. Én az Ovitrile nevût kaptam, ami 7 ezer valahányszáz ft.

Tüszőrepesztő szuri után mennyi időre kell próbálkozni?

sziasztok.

Legjobb válasz: Szia!Igaz, én még nem kaptam ilyen szurit, de szerintem pont jókor voltatok együtt, nyugi. Ugyanis, ha pénteken kaptad meg a szurit és 2 nap múlva reped meg a tüszõ, azaz vasárnap és Ti szombaton is együtt voltatok, akkor a spermiumok életben lesznek még hétfõn is.Kb 72 óráig életképesek:)Csak annyi, hogy így nagyobb a valószínûsége,hogy kislányod születik, mert õk azok, akik lassabban mozognak, viszont tovább élnek.Ha pedig pont tüszõrepedéskor ill. utána akcióztatok volna, akkor nagy valószínûséggel kisfiú lett volna, mert õk igaz, hogy gyorsabbak, de csak rövid ideig élnek.Szóval tényleg nyugi!Nincs semmi baj!!!:)

Szia!Igaz, én még nem kaptam ilyen szurit, de szerintem pont jókor voltatok együtt, nyugi. Ugyanis, ha pénteken kaptad meg a szurit és 2 nap múlva reped meg a tüszõ, azaz vasárnap és Ti szombaton is együtt voltatok, akkor a spermiumok életben lesznek még hétfõn is.Kb 72 óráig életképesek:) Csak annyi, hogy így nagyobb a valószínûsége, hogy kislányod születik, mert õk azok, akik lassabban mozognak, viszont tovább élnek.Ha pedig pont tüszõrepedéskor ill. utána akcióztatok volna, akkor nagy valószínûséggel kisfiú lett volna, mert õk igaz, hogy gyorsabbak, de csak rövid ideig élnek.Szóval tényleg nyugi!Nincs semmi baj!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, nagyon aranyos vagy!!
Semmi gond, jókor voltatok együtt! A spermák kb 3 napig élnek! De van, hogy tovább! Szóval, nyugi, jól csináltátok :-)

Tüszőrepesztő szurival tüszőrepedés után mennyi ideig szurkálhat a petefészek?

Elvileg április 4-én vasárnap volt tüsz?repedésem, és azóta minden nap érzem, hogy szurkál a baloldali petefészkem, néha a jobboldali is.

Legjobb válasz: A tapasztalatom kb. 1-2 napot mondat velem. Viszont szúró érzés lehet a duzzadó tüszõktõl is, amik egyszerre nõhetnek így a petefészek ûrtartalma is nõ.

A tapasztalatom kb. 1-2 napot mondat velem. Viszont szúró érzés lehet a duzzadó tüszõktõl is, amik egyszerre nõhetnek így a petefészek ûrtartalma is nõ.


Kinek sikerült a baba tüszőrepesztő szurival? Előtte mennyi ideig próbálkoztatok?

16 hónapja próbálkozunk és jó lenne ha már összejönne.Középid?ben mindig szúr a petefészkem,van folyásom is,de valamiért eddig nem sikerült.

Legjobb válasz: Ovuláció indukciód lesz? Mi is sokat vártunk a babára, lombikoztunk és a 3. lombik eredményeként 2 fiúcska szuszog a szomszéd szobában! Melyik intézetbe jártok? Drukk, ismerek sok ov.ind.-óst akiknek sikerült!!!

Ovuláció indukciód lesz? Mi is sokat vártunk a babára, lombikoztunk és a 3. lombik eredményeként 2 fiúcska szuszog a szomszéd szobában! Melyik intézetbe jártok? Drukk, ismerek sok ov.ind.-óst akiknek sikerült!!!

A tüszőrepesztő szuri beadása után mennyi idővel reped meg a tüsző? Mikor lökődik ki a petesejt?

Legjobb válasz: Nekünk a doki azt mondta,h 36 órára.Éreztem is,olyan mintha le akarna a hasad szakadni.

Nekünk a doki azt mondta, h 36 órára.Éreztem is, olyan mintha le akarna a hasad szakadni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!