Találatok a következő kifejezésre: Tünetek: hasmenés, étvágytalanság, (2 db)

Egy nimfapapagaj tunetei:hasmenes, remeges, etvagytalansag, rangatozo fej es szarny, es szarny fajas, es a szarny alatt csomo talalhato. Gyengeseg, egesznap alszik es gyenge, mar jarni sem tud. Mi lehet a baj?

A baratnom kis kedvence 3 napja beteg.Megy a hasa,gyenge es minden amit leirtam fent.Korabban a kis Bubi nekirepult valaminek,es leeset,amitol a baratnom szerint eltorhetet a szanya ami vissza is fort,de azotta faj neki,es a szarny alatt csomo (göb) talalhato. Alattorvos nincs a kozelbe.igy a ti segitsegeteket kerem.Mi lehet a baj?Azelott csipszet,magokat evet.

Legjobb válasz: márpedig, ha annyira szereti a barátnõd a kis Bubit, nem lenne neki akadály, hogy vonatra, vagy buszra szálljon, és SÜRGÕSEN elmenjen vele egy állatorvoshoz. Nem hiszem, hogy 100km-t kellene utaznia a legközelebbi orvosig, de még ha annyit is kellene.... 22L

márpedig, ha annyira szereti a barátnõd a kis Bubit, nem lenne neki akadály, hogy vonatra, vagy buszra szálljon, és SÜRGÕSEN elmenjen vele egy állatorvoshoz. Nem hiszem, hogy 100km-t kellene utaznia a legközelebbi orvosig, de még ha annyit is kellene.... 22L
de hát ilyen tünetek mellett akkor is orvoshoz kell vinnie. eleve a papagájoknak gyakori állatorvosi ellenõrzésre van szükségük, éppen azért, mert a gazdi kiengedi repkedni, ha esetleg van más állat is a lakásban pláne. lakáson belül ha hiszed, ha nem sok veszély leselkedik rájuk. Ha a barátnõd nem tudja megoldani az állatorvoshoz menetelt, akkor (a tüneteket tekintve) nem sokat jósolok szegény állatkának. ezerféle baja lehet.:( Mielõtt magához vette a papagájt, arra nem gondolt, hogy nem fogja tudni neki biztosítani az esetleges orvosi ellátásokat? nem bántásból írom, csak számomra érthetetlen!
Csoda hogy él még az a madár ha csipszel meg hasonló dolgokkal eteti. Az is közrejátszhat a betegségében hogy nem gyümölcsöket, zöldségeket eszik hanem emberi ételt pedig egy nimfának naponta kéne gyümölcsöt, tojást ennie. Utálom az olyan embereket akik csak azért vesznek állatot mert megtetszik nekik és nem azt nézik hogy tudják-e biztosítani a szükségleteit. Próbálja elvinni valahogy egy állatorvoshoz szegényt.
A kérdező hozzászólása: Nem errol van szo, Sajnos a baratnom nem dolgozik, es a varosba az alatorvos nem foglalkozik madarakkal, nekik csak egy madar.En a netrol keresgelem a valaszt, peddig a baratnomtol 1200 km-re vagyok.Barcsak segithetnek rajta.
jah, a csomó pedig lehet daganat is akár, vagy csak egy kis gyulladás, vagy a szárnya nem forrt össze rendesen. Látod, kellene neki nagyon a kivizsgálás, mert így csak találgatunk:S
Nekem is van nimfám, és én is kiengedem, naponta többször. Nem hinném, hogy közrejátszik az, hogy mit evett a madár. Sajnos már velem is elõfordult, hogy rárepült a konyhaszekrényre, vagy a karnisra és nem nagyon akaródzott lejönni onnan. Ilyenkorn fölmásztam érte, és megpróbáltam a kezembe venni, de egyszer elrepült és nekiment az erkélyajtónak. Koppant egyet, aztán a földön landolt. Pár tolla kihullott, és a szárnya vége vérezni kezdett. Állatorvos jó ismerõsünk azonnal eljött, mondta, hogy semmi baja nincs, két nap múlva eltûnik a seb a szárnyány. Igazából csak a szárnya végén megtört az a porcszerû valami, de be is gyógyult. Ezután tehát nem jellemzõ a fejrángás, hasmenés, hacsaknem akkorát esett, vagy úgy ütötte meg magát. Mindenképpen vigye el egy állatorvoshoz, vagy keressetek egy telefontszámot és legalább telefonon keresztül értekezzetek vele, hogy mi a teendõ. Remélem, tudtam segíteni és hogy meggyógyul a kis Bubi. :)
Csipsz? **** Él még az a szerencsétlen madár? Hasmenés+étvágytalanság= madár esetében 1-2 nap.

Tünetek: hasmenés, hányás, étvágytalanság, derékfájás. Ha megjött a mensi (2 napos), annak ellenére lehetek terhes?

Legjobb válasz: szerintem igen, miért nem vetté már egy tesztet? holnap vegyél szorítok

szerintem igen, miért nem vetté már egy tesztet? holnap vegyél szorítok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!