Találatok a következő kifejezésre: Túl vastag vádlim (7 db)

A vádlimat szeretném fogyasztani. Ez lehetséges? Oda is lerakódhat zsír? Túl vastagnak találom ott a lábamat. Adjatok tanácsot légyszi!

Legjobb válasz: Hülyeség. MINDENHOL van zsír, így a vádliban is. Fuss, és 1 hónap múlva máris vékony lesz a vádlid. Persze attól függ, hogy milyen vastagok.

Hülyeség. MINDENHOL van zsír, így a vádliban is. Fuss, és 1 hónap múlva máris vékony lesz a vádlid. Persze attól függ, hogy milyen vastagok.
A callanetics tornában van egy jó gyakorlat. Megpróbálom leírni: kiindulóhelyzet, egyenesen állsz, majd hátralépsz egyik lábaddal, hátul lévõ lábad lefeszíted, elöl lévõ lábat térdnél behajlítod és apró mozgásokat végzel, lassan óvatosan kb.20x majd csere másik lábbal. Ha érzed, hogy nyúlik a vádlid akkor jó. Nekem két hét alatt 3 cm-rel csökkent a vádlim kerülete.
Kedves 1. válaszoló! Nem tudom milyen a boiológia tanárod, de tajákoztatnálak, hogy a bõr 3 rétege közül a bõralja raktározza a zsírt. Mint tudjuk a vádlin is van bõr, így az ott lévõ bõraljában is raktározódik zsír. A 2. válaszoló válasza pedig nagyon is lehetséges, ugyanis nyújtással a vádli alakja hossza irányban nyúlik, így kerülete csökken. Persze ezzel a zsír nem tûnik el, csak átrendezõdik a szerkezete az ismoknak. Így ezzel persze nem lehet a szó szoros értelmében fogyasztani, csak optikailag csinosítani. A zsírmennyiség csökkentésére, a vádli csökkentésére a sok apró, szálkásító jellegû mozdulat alkalmas, hangsúlyozom semmiképp nem a lassú mozdulatok, mert azoknak izomtömegnövelõ hatásuk van. De az sok pici, 1-1 cm-es mozgással járó gyakorlatok tökéletesek szálkásításra. Pl: Áljj egyenesen, kapaszkodj meg valamiben, emeld fel a sorkadot 1-2 cm-re a földtõl és onnan emeled még egy kicsit feljebb, majd vissza. De ne tedd le a földre, viszonylag gyorsan nagy ismétlés számmal végezd. És a végén nyújtsd le a vádlidat. Sok sikert
Kedves 2. válaszoló! Ha tényleg ennyire tudatlan vagy, ajánlom a gimnáziumot. http://www.athletiksport.hu/cikk.php?id=37 1. válaszoló
A vádliban nincs zsír, ott csak izmok vannak. Ha edzed a lábadat, vastagodik a vádlid. Ha azokat az izmokat hanyagolod egy idõre, "elernyednek", és kisebb lesz a vádlid. Nekem is ilyen problémám van/volt, és a biosz-tanáromat kérdeztem meg. Nem tudom, a lábunkban lévõ izmot hogy lehet nem használni?! Mindenesetre nem tudod fogyasztani!
Pontosan!! Különben miért lenne vastag a vádlim? :)

Túl vastag a vádlim. Milyen gyakorlattal tudnám vékonyítani?

Legjobb válasz: Ez így elég kevés információ. Zsíros? Helyi fogyás nincs. Ha fogysz, akkor a vádlid is fogy. Túl izmosnak találod? Mekkora a testsúlyod? A nagy súly mozgatásától is megnõhet. Itt is a fogyás segíthet. A vádli nem az az izom, amelyik túl könnyen nõ, és elég hamar visszafejlõdik. Sok testépítõ bánatára.

Ez így elég kevés információ. Zsíros? Helyi fogyás nincs. Ha fogysz, akkor a vádlid is fogy. Túl izmosnak találod? Mekkora a testsúlyod? A nagy súly mozgatásától is megnõhet. Itt is a fogyás segíthet. A vádli nem az az izom, amelyik túl könnyen nõ, és elég hamar visszafejlõdik. Sok testépítõ bánatára.
A kérdező hozzászólása: Túl izmos.Valami olyan gyakorlat kéne, amitõl "leapad" az izom.
173 centihez 49 kiló kevés, nehogy fogyózz. tornázz csak, de nem fogyózz
A kérdező hozzászólása: csak a combjaimról és a vádlimról szeretnék leadni de azt nagyon!
szerintem csak vastagnak tûnik, a pl a vékony derekadhoz képest. 49 kgval és 173 cmesen biztos, hogy nagyon vékony vagy. mégis hány cm az a nagyon vastag comb?
Az a jó, ha a combjaid vastagabbak! A csípõd kialakulásával vastagodott meg a combod, még annó (bár nem tudom hány éves vagy). És ez azért történt, mert jó, szép és nõies. Amúgy is, 49 kg-mal és ezzel a magassággal nem hiszem, hogy túl vastagak lennének.... Egyet értek az elõttem szólókkal... De végül is te látod magad és te neked kell jól érezned magad, úgyhogy Bíró Ica far és comb videóját ajánlom neked, nekem bevált... :)
A kérdező hozzászólása: És avval csak izmosabbak lesznek vagy tényleg le is adok belõlük?!
Természetesen edzéssel. Izmosodik, de nem mindegy, hogy löttyedt vagy izmos!


Szerintetek tul vastag a vadlim es a bokam? Es ha igen lehet ezen valahogy segiteni? (kep)

Legjobb válasz: hát szerintem futhatnál egy kicsit de nem vészes

hát szerintem futhatnál egy kicsit de nem vészes
A bokád kicsit, de a vádlid egyáltalán nem.
egyáltalán nem vastag, inkább lehetne kicsit izmosabb, de jó! ne parázz.
A kérdező hozzászólása: Huh akkor jo :) mindig is azt gondoltam h tul vastag, mert elegge alacsony vagyok es nekem ugy tunt. De azert asszem valami sportot beiktatok :P
Dehogy vastag! Szerintem pontosan jó! :)
Szerintem nem rossz. Kicsit erõsíthetnéd, de nem muszáj.
Szerintem nem!!!
aha egy kis futás nem árt senkinek :D
A kérdező hozzászólása: Itt a link : http://kepfeltoltes.hu/view/110509/l__b_www.kepfeltoltes.hu_.. (szarakodik a netem)
De ha fut, és izmosítja, akkor még vastagabb lesz.

Túl vastag a vádlim. Mit csináljak hogy véknyabb legyen?

Az alakom egész jó meg minden de a vádlim meg vastag.Anya azt mondja hogy hiába fogynék, nem segítene, mert az izom ami a lábamba van. Szerintetek segítene ha fogyókúráznék? Vagy mit csináljak? Segítsetek!

Túl vastag (izmos) a vádlim, mit tegyek "ellene"?

Régen sokat sportoltam de egészségügyi okokbol pár éve abba kellett hagynom és most ugy látam h a sok sport miatt tul izmos a vádlim, nem igazán n?ies,mármár férfiasnak látom és nagyon szomorú vagyok miatta. lehet ez elen tenni vmit? mondjátok h lehet léygszi:(

Legjobb válasz: mikor sportoltál, utána nyújtottál is? mert az segít. nyújtja az izmokat.

mikor sportoltál, utána nyújtottál is? mert az segít. nyújtja az izmokat.
könnyen el lehet dönteni hogy zsír vagy izom. rakj be egy képet a vádlidról, lehetõleg két oldalról, és mindkettõn legyen teljesen befeszítve!
Hát az tuti nem zsír ekkora súllyal. Látszanak az izomrostok ha megfeszíted? Élesen elválik a lábadtól ilyenkor? Mert ha igen, akkor az nem zsír. Egyébként szerintem pont, hogy pár kilót fel kéne szedned. Szépen eltakarná egy minimális zsírréteg az izmokat, és hidd el, egy feszes vádli nagyon szép tud lenni.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor vegyük h zsir (bár mégegyszer mondom, sztem biztos h nem az, látszik rajta, erõs, feszes... ha befeszitem vagy csak ha simán lábujjhegyre állok akkor is látszanak az izmaim... azért ennyi év munkája csak nem tûnik el... na mindegy, persze lehet h nektek van igazatok) szoval akkor mit tegyek ha ez tényleg zsir? hogy tûntessem el??
figyelj, akkor gondolkozz. 2 dolog lehet, ha a sportolás abahagyása után (="az elõtt") nem volt ilyen. 1. ) ez mégiscsak zsír, és nem izom. Mivel ha nem sportolsz, ugyan mégis mitõl nõne az izmod? Nem hogy nem nõ, de mégcsak stagnálni sem stagnál, mivel az x terhelés hatására felépült izom egy y<x terhelés hatására lebomlik. 2. ) ez mégiscsak genetika, és ebben a korban indult meg a fejlõdésed
A kérdező hozzászólása: de azelõtt nem volt ilyen...
genetikai adottság! Szokj, hozzá hogy izmos a vádlid! Nem a balettól lett izmos...
A kérdező hozzászólása: nem hinném h zsiros 175 cm vagyok és 50kilo, de van amikor 49. szoval, nem, nem zsir:D meg mondom sokat sportoltam. de leirnád kérlek hogy hogy tudnám akkor eltüntetni?:S megtennéd h mindkét verzio leirod (zsiros-izmos vádli). nagyon örülnék!
http://i41.tinypic.com/20szo88.jpg Amennyiben ilyen a vádlid, tehát látszik hogy a bokádnál lényegesen vékonyabb, akkor igaz, amit leírtál. Én viszont úgy gondolom, hogy te szimplán kevered, mert zsíros a vádlid, és korántsem az a gond, hogy olyan nagyon izmos lenne! Egyébként persze, mindkét eset ellen lehet tenni, csak jobb neked az, ha a zsírt kell lepucolni onnan, mintha az izmot..
Ezen nem igazán lehet segíteni . Vastagítani lehet , vékonyítani nem nagyon .
A kérdező hozzászólása: hát mivel jazz balettoztam is ezért igen, nyújtottam, bár lehet h nem eleget.... miért, szted ha most elkezdenék nyujatni az segitene?
A kérdező hozzászólása: nem tudom h kell ide képet berakni. leirnátok nekem mindkét verzionál h hogy lehet eltûntetni? lééégyszii

Vastagnak találom a vádlim. Szerintetek vékonyítanom kéné? Ha igen, hogyan? Kép mellékelve (Fenekem is nagynak tunik, de az még elmegy valamennyire, inkább a vádlimmal van baj, túl férfias :-| )

http://www.kepfeltoltes.hu/view/100207/kepfeltoltes_www.kepf..

Legjobb válasz: Tudodmit? Vágd le combtõbõl. Tényleg akkora a feneked, mint a bécsikapu, gondolom majd valami hülye meg is erõsít ebben. Nincsenek neked önértékelési zavaraid? Vagy 40 kilós modell akarsz lenni?

Tudodmit? Vágd le combtõbõl. Tényleg akkora a feneked, mint a bécsikapu, gondolom majd valami hülye meg is erõsít ebben. Nincsenek neked önértékelési zavaraid? Vagy 40 kilós modell akarsz lenni?
Elég nyeszlett vagy, de nem reménytelen. Edzened kellene mindenképpen.
ne hallgass rájuk..sztem gyönyörû alakod van..lábam nekem is ilyen..edzésektõl..és én szeretem..legalább nem löttyedt, és nem remeg mikor megyek ...és a pasik imádják..szal...ennyi asszem :D
nem nagy a vádlid, és a feneked sem nagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!