Találatok a következő kifejezésre: Túl sokat el (142 db)

Túl sok embert nem fogadok el, nem tudom feladni az elveimet. Nem bírok megbocsátani és sosem felejtek. Aki tett valamit ellenem, azt megjegyzem és meg akarom büntetni. Úgy érzem, rámegy erre az életem. (? )

Nem tehetek róla, de az emberek többségét képtelen vagyok elfogadni. Vegyük például a kortársaimat, a késő kamaszkorban levő embereket. Utálom, hogy mindenki cigizik, piál, csőgatyát hord, vasalja a haját, gyúr, k*rvának öltözik. Amikor gyerek voltam, többé-kevésbé normális embereket láttam. Nem hiszem, hogy olyan marha nagyok az elvárásaim. Csak annyit várok el valakitől, hogy legyen már kulturált és ne játssza az eszét. Ismerek olyan lányt, aki ezelőtt négy évvel ártatlan, imádnivaló kiscsaj volt, mindenki odavolt érte. Vonzó volt, aranyos volt. Ebből a lányból ma egy irritáló, nyafogó, affektáló divatp*csa lett, aki mindig a legújabb cuccokat hordja, állandóan selypít meg gügyög, szándékosan úgy viselkedik, mint valami éretlen kis óvodás és k*rva büszke a szexuális életére meg arra, hogy ő bulizik. Õ is az a tipikus "most kell kiélnem magam" és ennek érdekében minden züllésbe belemászik. És engem meg hülyének néz, amiért ilyen "konzervatív", otthonülős gyerek vagyok, aki nem iszik. Süt róla az egoizmus, a saját fontosságtudata. Az osztálytársaim nagy része ma ott tart, hogy a tanár mindig hülye, versengve szidják a legtöbb tanárt, ha arra kerül sor. Nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek, amikor egy normális, értelmes ember látja, hogy a tanárnak van ordító igazsága, csak ki kéne nőni ezt a kiszkamaszos lázadósdit. Jéáratják a pofájukat, hogy szar jegyeket kaptak, miözbne órán végig dumálnak, a dolgozatot meg kipuskázzák. Nem bírják felfogni, hogy a tanár is csak ember, egész nap az iskolában robotol, dolgozatokat javít és készít, el kell viselnie a szemtelen kölyköket és mindezt egy olyan fizetésért, ami megalázó és nevetséges. Engem meg hülyének néznek, ha esetleg hnagot merek adni ilyen irányú véleményemnek. Kicsit elkanyarodtam a témtól. A lényeg az, hogy elég határozott elveim és elképzeléseim vannak. Amíg valakin nem látom, hogy utál/hülyének néz, addig általában nem utálom én sem, de sajnos elég gyakran tűzök össze másokkal. Mivel nem pattoghatok mindig, ezért legtöbbször befogom a számat, emiatt viszont úgy érzem, nincs tekintélyem, senki nem vesz komolyan, esetenként válaszra se méltatnak. Az én sérelmeimmel senki nem törődik, azt hiszik, velem mindent lehet. Ez mérhetetlen dühöt, keserűséget halmozott fel bennem és teljesen megváltozott a lelkiismeretm az utóbbi időben. Hozzászoktam ahhoz, hogy gátlástalanul hazudozzak azoknak, akiket nem bírok és tudom, hogy nem bírnak, néha elkap a düh és beszólogatok, és valahogy "megkérgesedett a szívem", eltűntek a pozitív érzéseim. De úgy érzem, mindezt jogosan teszem. Nem felejtek el semmit és képtelen vagyok megbocsátani az embereknek -leginkább a csak magukra gondoló, sértésekre túl érzékeny de bántásokban, érzelmi intelligenciában túl durva kamaszoknak. A megbocsátás alól egyébként én magam sem vagyok kivétel, magamnak sem bírok megbocsátani a hibáimért, a hülyeségeimért, amikből az utóbbi időben túl sokat követek el. Talán túl nagyok az elvárásaim. Szerintetek?

Legjobb válasz: "Amikor gyerek voltam, többé-kevésbé normális embereket láttam. Nem hiszem, hogy olyan marha nagyok az elvárásaim..." Nem is azok, csak eltanultad az öregektõl az "ezek a mai fiatalok!" dumát. Minden 15-20 éves kiváló, különleges vagy egyéniség szeretne lenni. Ennek elérésére van 3-4-féle kommersz stratégia. Az egyik az, hogy valaki "lázadó", tehát mondjuk cigizik az iskolaudvar egyik zugában, vagy érettségi után már inkább füvezik. A másik, nem kevésbé kommersz módszer, amikor már valaki olyan hûdenagy lázadó, hogy a lázadás ellen lázad, és azzal tüntet, hogy szembeszáll "a fiatalok"-kal. Az ilyen fiatalok rendszerint némi dicséretet is besöpörnek a felnõttektõl. "Õ is az a tipikus "most kell kiélnem magam" és ennek érdekében minden züllésbe belemászik. És engem meg hülyének néz, amiért ilyen "konzervatív", otthonülõs gyerek vagyok, aki nem iszik. Süt róla az egoizmus, a saját fontosságtudata." Rólad is süt, csak más módon éled ki. A te életkorod ilyen. Tévedsz, ha azt hiszed, hogy ki tudod vonni magad a biológiai törvények alól. De a te korodban mindenki azt hiszi, hogy ki tudja magát vonni. Én is azt hittem :))) "Hozzászoktam ahhoz, hogy gátlástalanul hazudozzak azoknak, akiket nem bírok és tudom, hogy nem bírnak, néha elkap a düh és beszólogatok, és valahogy "megkérgesedett a szívem", eltûntek a pozitív érzéseim. " Nem, ha megkeményedtél volna, akkor nem éreznél erõs indulatokat. Vagy képes lennél arra, hogy felülemelkedj az apróságokon és egy mosollyal elintézz olyan dolgokat, amik miatt korábban dzsihádot folytattál valakik ellen. "a csak magukra gondoló, sértésekre túl érzékeny de bántásokban, érzelmi intelligenciában túl durva kamaszoknak" Olyan vagy te is. Meg ilyen voltam én is, meg kb. mindenki. Vannak rossz oldalai a kamaszkornak. Meg jók is. A lényeg, hogy élvezd a jó dolgokat és ne sokat füstölögj a rosszakon. "Szerintetek?" Szerintem ha majd felnõsz, a helyükön fogod kezelni ezeket az apróságokat. Élj, tapasztalj, vegyél részt minél több dologban. Ne azt keresd, hogy min háboroghatsz, hanem a kalandokat, érdekességeket, élvezetet, örömöt stb.

"Amikor gyerek voltam, többé-kevésbé normális embereket láttam. Nem hiszem, hogy olyan marha nagyok az elvárásaim..." Nem is azok, csak eltanultad az öregektõl az "ezek a mai fiatalok!" dumát. Minden 15-20 éves kiváló, különleges vagy egyéniség szeretne lenni. Ennek elérésére van 3-4-féle kommersz stratégia. Az egyik az, hogy valaki "lázadó", tehát mondjuk cigizik az iskolaudvar egyik zugában, vagy érettségi után már inkább füvezik. A másik, nem kevésbé kommersz módszer, amikor már valaki olyan hûdenagy lázadó, hogy a lázadás ellen lázad, és azzal tüntet, hogy szembeszáll "a fiatalok"-kal. Az ilyen fiatalok rendszerint némi dicséretet is besöpörnek a felnõttektõl. "Õ is az a tipikus "most kell kiélnem magam" és ennek érdekében minden züllésbe belemászik. És engem meg hülyének néz, amiért ilyen "konzervatív", otthonülõs gyerek vagyok, aki nem iszik. Süt róla az egoizmus, a saját fontosságtudata." Rólad is süt, csak más módon éled ki. A te életkorod ilyen. Tévedsz, ha azt hiszed, hogy ki tudod vonni magad a biológiai törvények alól. De a te korodban mindenki azt hiszi, hogy ki tudja magát vonni. Én is azt hittem :) )) "Hozzászoktam ahhoz, hogy gátlástalanul hazudozzak azoknak, akiket nem bírok és tudom, hogy nem bírnak, néha elkap a düh és beszólogatok, és valahogy "megkérgesedett a szívem", eltûntek a pozitív érzéseim. " Nem, ha megkeményedtél volna, akkor nem éreznél erõs indulatokat. Vagy képes lennél arra, hogy felülemelkedj az apróságokon és egy mosollyal elintézz olyan dolgokat, amik miatt korábban dzsihádot folytattál valakik ellen. "a csak magukra gondoló, sértésekre túl érzékeny de bántásokban, érzelmi intelligenciában túl durva kamaszoknak" Olyan vagy te is. Meg ilyen voltam én is, meg kb. mindenki. Vannak rossz oldalai a kamaszkornak. Meg jók is. A lényeg, hogy élvezd a jó dolgokat és ne sokat füstölögj a rosszakon. "Szerintetek?" Szerintem ha majd felnõsz, a helyükön fogod kezelni ezeket az apróságokat. Élj, tapasztalj, vegyél részt minél több dologban. Ne azt keresd, hogy min háboroghatsz, hanem a kalandokat, érdekességeket, élvezetet, örömöt stb.
nekem ebböl nem jön le hogy nagy elvárásaid lennének. én 25 vagyok de már az én kamaszkoromban is kivülállo voltam pedig akkor nem voltak ennyire gázosak a kamaszok...mindig csesztettek, nem tudom hogy miért mintha rám lett volna irva hogy cseszegess. de szerencsére kijártam a sulit de én se tudtam szinte senkit elfogadni de szerintem elég egyértelmü hogy miért. amiért te sem.nem tudsz mit tenni a legtöbb kamasz mintáz valakit aki szerinte menö, nem önmaga. azon kevesek mint te meg én már akkor önállo gondolatokkal birtam amivel felülkerekedtünk rajtuk...elméletben... mert közbe én voltam a célpont. meg te.mert mások vagyunk. ha felnönek ök is rájönnek, addig nem. légy büszke magadra, bird ki a sulit amig még van, utána minden jobb lesz. legalábbis nálam ez volt.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a helyesírási hibákért -erre is háklis vagyok-, kicsit kapkodva írtam.
szerintem csak keresi a válaszokat a maga számára is. én is ilyen vagyok ha valami nagy dilemmám van. én is nekiállok vitázni de csak mert keresem a választ. mert ha kibeszélem, sokszor megtalálom a megoldást és rájövök dolgokra. de ehez kellenek vélemények. és tudja hogy baj van vele de nem tudja hogy most akkor mi az ami baj és mi az ami nem.
Nem arról van szó, hogy durva, csak mi értelme kérdést kiírni, ha utána vagy nem reagál, vagy azon van a kérdezõ, hogy megcáfoljon minden választ, annak ellenére, hogy a kérdésben leírta, hogy nem jó így neki?
lehet én vagyok idiota de nekem egyik reagálás se tünt durvának :) csak szimpla kijelentés volt...de mindegy...
A kérdező hozzászólása: Nem akartalak megsérteni.
Nem is értem miért tetted fel akkor a kérdést. Most is csak durván reagálsz és az igazad akarod bebizonyítani minden áron. Akkor élj így, ha neked így jó... Vicces nézni az ilyen görcsös és ideges embereket.
A kérdező hozzászólása: "Én is már az oviban is inkább a felnõttekkel voltam, nem játszottam sokat az udvaron sem másokkal. " Én ilyet nem mondtam... az oviban még kifejezetten társas lény voltam. Sõt, az voltam egészen általános iskola kb. 5. osztályáig, én voltam az osztály közepe. A proléma ott kezdõdött, mert elkezdtünk mindannyian kamaszodni, kialakultak a klikkek, eljött mindenkinek a családi gondja, stb. "És tudod mi a legrosszabb? Nem tudom hány éves vagy, de én 20 és mostanában kellett rájönnöm, hogy a felnõttek fikarcnyival sem jobbak. Régen azt reméltem, hogy amikor felnõ az ember akkor megérik, de ugyanolyan buták akik buták és atöbbség az." Erre már én is rég rájöttem. De szerintem manapság ezt mindenki elég hamar felfogja, ha a politikusokat érõ botrányokra gondol. De akinek a szüleivel nincs rendben valami, az már gyerekkorban is rájöhet. Akkor jön az, hogy õ már fiatalon párkapcsolatot keres, mert valahonnan támogatás kell neki, amit a szüleitõl nem kap meg. 19 éves vagyok.
22:07 "Tény, hogy gyakorlatilag inkább felnõttek, mint gyerekek között nõttem fel, de nem hinném, hogy ezt tõlük tanultam volna." Egyrészt ott van a tested, agyad, hormonjaid stb., amelyek most épp ott tartanak a fejlõdésben, hogy egyéniség akarj lenni és ki akarj tûnni, ne legyél "olyan, mint a többiek". Másrészt ott van a minta, amihez közeledni akarsz, hogy ezt elérd. Ez a minta a felnõttek.
Minnél többet írsz annál jobban egyetértek veled. Én is már az oviban is inkább a felnõttekkel voltam, nem játszottam sokat az udvaron sem másokkal. De ennek ellenére mégsincs bennem ilyen görcs (bocsi) és nyugodtan tudok élni. És tudod mi a legrosszabb? Nem tudom hány éves vagy, de én 20 és mostanában kellett rájönnöm, hogy a felnõttek fikarcnyival sem jobbak. Régen azt reméltem, hogy amikor felnõ az ember akkor megérik, de ugyanolyan buták akik buták és atöbbség az. De ennek ellenére nem érzem azt, hogy úgy kéne viselkednek mint neked. Az a vicces, hogy ebben ez az oldal is segített. Néha idegesített amikor egy másik válaszoló teljesen mást gondolt és néha hosszú vitákba bonyolódtam, de már ez sem izgat.
A kérdező hozzászólása: Engem az idegesít a legjobban, hogy a hülyékbõl van a legtöbb. Lehet most azzal jönni, hogy a füvezés meg minden szarság a kamaszkor velejárója, de végsõ soron az jár jól, aki nem füvezi szét az agyát és nem válik alkoholistává. Ha olyanból lenne több, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, nem hõbörögnék, mert lenne kivel együtt röhögni isten nagy állatkertjének a lakóin. De bármerre nézek, agyatlan hülyéket látok.
A kérdező hozzászólása: Jajj, reméltem, hogy te nem fogsz írni... de mindegy. Amúgy nem írtál rosszakat, kellemetlen igazságok, de igazságok. :D Egy valamivel azért vitába szállnék: "Amikor gyerek voltam, többé-kevésbé normális embereket láttam. Nem hiszem, hogy olyan marha nagyok az elvárásaim..." "Nem is azok, csak eltanultad az öregektõl az "ezek a mai fiatalok!" dumát. " Tény, hogy gyakorlatilag inkább felnõttek, mint gyerekek között nõttem fel, de nem hinném, hogy ezt tõlük tanultam volna. Talán viccnek hangzik, de emlékszem, hogy már az oviban is hülyén néztem arra, aki káromkodott. Így lettem nevelve, ez igaz, de a "mai fiatalok"-ozás nem innen jön. Simán más az értékrendem.
*nekeD
Nekem nem az elveiddel van baj, hanem azzal, hogy másokra akarod erõltetni és, hogy azt hiszed tiéd a világmegváltó igazság. Az egész világ nem lehet olyan mint te. Miért fáj ez neked? Mi bajod lesz attól ha valaki gyúr vagy vasalja a haját? Ha én például pont olyan vagyok mint te és a legjobb barátod lehetnék, akkor meg fogsz utálni csak mert a hajam vasalom (teszem hozzá nem mindenki divatból és egészségtelenül vasalja...) és csõnadrágom van? Nem látod milyen piti dologgal ölöd magad? Egyszerûen nem kell a más elveivel foglalkozni. Neked vannak elveid. Kifejted õket, másik meghallgatja, õ is kifejti, te is meghallgatod, oké. El van intézve. Ha rá akar erõltetni a saját elveire (amit én még nem tapasztaltam pedig sokban hasonlítok hozzád) akkor egyszerûen figyelmen kívül hagyod. Semmit nem kell itt feladni. Nem is értem mi ezen a nehéz. Megjegyezni ha valaki bántott, az szerintem is oké. De megbosszulni... Mit érsz vele? Bántani pedig csak az tud akinek hagyod. Ennek a legtöbbje általában olyan, hogy beképzelsz magadnak valamit és azt gyûjtögeted magadban a végtelenségig. Miközben ha õszintén megmondanád annak akivel van, akkor lehet kiderülne, hogy õ nem úgy gondolta, vagy félreértetted stb. Ha meg valaki komolyan meg akar bántani, akkor minek foglalkozol vele? Az írásod alapján pedig ez pontosan te vagy: "a csak magukra gondoló, sértésekre túl érzékeny de bántásokban, érzelmi intelligenciában túl durva" Engem is sokszor furának tartanak a véleményem miatt, de olyankor nem foglalkozunk egymással és kész. Másabbnak tartom magam a többségtõl de én ettõl jól érzem magam és nem keserít meg. Úgyhogy lehet így is normálisan élni.
de barátaid amugy csak vannak.... bár nem tudom a mai sulis közeg milyen... ha olyan mint nálunk az általános, ahova rajztanárhoz járok... hát örülök hogy kibirom azt a 10 percet amig várok a tanárra...kis szaros 10 évesek és esküszöm félek tölük.a tanárom meg heti egy órát tölt velük de mindig kész idegroncs. és csak rajztanár.... mi lenne ha matekot tanitana, arra oda is kell figyelni. nagyon sajnálom öt és teljesen el vagyok hülve hogy mi megy ma....
A kérdező hozzászólása: Utolsó jól leírta. Ami a nem reagálást illeti: elnézést, de most elég sok dolgom van (érettségi idõszak). Ahogy tudok, reagálgatok. De várom a válaszokat!

Válasz adáskor el szoktátok olvasni az elõzõleg leírt válaszoka vagy csak válaszoltok a kérdésre? És ha túl sok válasz van rajta, akkor el szoktátok olvasni?

Legjobb válasz: Ha nem túl sok a válasz, akkor elolvasom. Ha nagyon sok a válasz, akkor néhányat elolvasok.

Ha nem túl sok a válasz, akkor elolvasom. Ha nagyon sok a válasz, akkor néhányat elolvasok.
Általában igen, hogy ne írjam ugyanazt. Nem érzek kényszer arra, hogy mindenáron enyém legyen az utolsó szó. Ha érdemi választ nem tudok, akkor ritkán írok mégis.
Ha 1 oldalnyinál több válasz van már, akkor csak az utolsó oldalt nézem.
el. kivéve ha regény
Regény hosszúságú kérdést eleve nem válaszolok meg, de a terjedelmes válaszokat sem olvasom el, ha a kérdés nem eléggé izgalmas.

Ha attól lett hüvelygombám, h túl sokat mosakodtam ott lent, , el fog múlni?

Félek az orvostól ... Lehet ennek vmi szöv?dménye?

Legjobb válasz: Attól nem igazán lehet gombád,mert túl sokat mosakszol..Attól inkább a hüvelyflórád változott meg. De teljesen mindegy hogy gomba vagy hüvelyflóra gondod van,akkor is el kell menned a dokihoz,mert õ a tanult ember,és õ tudja megmondani,hogy pontosan mi is a bajod..Az orvostól nem kell félni,mert a vizsgálat nem fájdalmas,csak fura..Ha gombás vagy és nem kezeled késõbb sokkal több gondod is lehet belõle mint gondolnád..

Attól nem igazán lehet gombád, mert túl sokat mosakszol..Attól inkább a hüvelyflórád változott meg. De teljesen mindegy hogy gomba vagy hüvelyflóra gondod van, akkor is el kell menned a dokihoz, mert õ a tanult ember, és õ tudja megmondani, hogy pontosan mi is a bajod..Az orvostól nem kell félni, mert a vizsgálat nem fájdalmas, csak fura..Ha gombás vagy és nem kezeled késõbb sokkal több gondod is lehet belõle mint gondolnád..
Canesten Combi?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, de könnyû ezt mondani ... :S
Irány a doki, és ne szégyeld, mert exemnek én voltam ez elsõ, és a gimiben dolgozva elkapta a wc-n, vagy valahol, elég gyakori, nem néz hülyének, meg is kérdezheted tõle ha már ott vagy, hogy hogy lehet még, és mire vigyázz legközelebb.
Ne az orvostól félj, hanem attól, hogy ha nem mész el hozzá, sokkal nagyobb baj lehet.
Kedves elsõ, igenis lehet gombája, ha túl sokat mosakszik odalenn, és vegyszerekkel... Ott tiszta vízzel kell tisztálkodni, még a Lactacyd és társai is feleslegesek. Valószínûleg igen, abból lett, hogy felborul a hüvelyflórája. Nekem még a bugyimon maradt mosószertõl is vannak ilyen gondjaim. A dokim azt mondta, ne rohangáljak hozzá, használjam a Canesten Kombit, mert õ jónak tartja. :) Ezt a háromkúpost nem ismerem, de felírom (sajna biztosan lesz alkalmam kipróbálni :S ).
Ne az orvostól félj, hanem attól, hogy saját magad kezelgesd... Mert pl. lehet, hogy elsõssorban a hólyagod van begyulladva, és az okozza a bajt ott is, hiszen a két kimenet közel van egymáshoz, s átterjedhet a fertõzés... Nekem pl. volt már többször is hólyaggyulladásom, s viszeketett ott lenn rendesen, nem is gondoltam volna, hogy nem ott van a fõbaj. S nem lett volna valami sikeres a gyógyulás, ha csak az egyikre szedek valamit. Kaptam injekciókat, kúpot és krémet is, így jöttem rendbe.
A Pevaril G is van recept nélkül, 3 db kúp van benne. Úgyhogy ha nagyon nem akarsz orvoshoz menni, próbáld ki a canestent, és kérdezz rá a másikra is ha már ott vagy a gyógyszertárban.
igen, lehet! ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy hüvelygomba, akkor menj le a patikába és vegyél cantesten combit. vény nélkül kapható. magától nem fog elmúlni
Itt hányan vannak nõgyógyászok? Második, harmadik válaszadó esetleg az??? Mert hogy nagy nyugodtan ajánlanak kúpokat, gyógyszereket.. Nem ajánlani kéne, hanem el kell mennie orvoshoz..Mi van ha a szervezete allergiás a kúpra vagy kenõcsre?? Azért mert mondjuk ti nem vagytok allergiásak, rá, mert nektek bevált, még nem biztos, hogy a kérdezõnek is beválik. "Ha 100%-ban biztos vagy benne hogy gomba..." hogy lenne benne biztos? Talán a kérdezõ is orvos?? és mi van ha hólyaghurutja van, vagy petefészek gyulladása??Akkor kezelje félre magát?? Kedves kérdezõ..Nem tudom hány éves vagy(megírhatnád) azt se tudom, hogy élsz-e nemi életet..De egy a lényeg, El kell menni nõgyógyászhoz..Nem olyan vészes..Hidd el nekem inkább 10-szer mennék a nõdokihoz, mint egyszer fogászatra.. Ha még szûz vagy akkor a vizsgálat elõtt mond el az orvosnak, és nagyon kedves, és óvatos lesz..Nem fáj a vizsgálat. Ha szégyenlõs vagy(én az vagyok, pedig már közel 40 éves vagyok) akkor vegyél fel hosszú pólót, így nem érzed magad olyan meztelennek.. Mindenképpen el kell menned az orvoshoz, mert a diagnózist mégiscsak az tud biztosat mondani aki erre szakosodott, aki ezt tanulta..Az egész vizsgálat nem fog 5 percnél tovább tartani..a többi idõ amit bent töltesz beszélgetésbõl, adatok rögzítésébõl áll.5 percet csak kibírsz nem??

Önző a barátom vagy csak én várok el túl sokat? Bővebben lent

Még sz?z vagyok, ? is az. NAgyon jól megvagyunk, kivéve, ha a szexre kerülne a sor. Most próbálkoznánk másodszor, mivel az els? próbálkozásnál úgy t?nik még nem voltam kell?képpen kitágulva, meg is van az oka, hogy miért: Petting közben is folyton ez ment. Csókolózunk egy kicsit, ráhangoljuk egymást a témára, ez mind nagyon jó is, de ami ezután van... Alighogy leöltözünk, ? máris nyomja a számba a farkát. Elvárja, hogy vagy 20 percen át kényeztessem orálisan, de ? ezt nem viszonozza, hanem ha kész vagyok az orálissal, akkor rögtön tenné be. Csak itt a bökken?: MIt?l lennék én felizgulva, benedvesedve, kitágulva? Oké, oké, látom hogy élvezi, de ez önmagában nem elég.Attól nem leszek felizgulva, hogy 20 percen át orálisan kényeztetem ?t. Már nem is tudom, hogy valóban vele szeretném-e elveszteni. Én várok el túl sokat?

Legjobb válasz: Önzõ a fiú, önzõ hát, dehogy vársz túl sokat. A srácnak egy fontos: önmaga és a saját élvezete. Egy fikarcnyit se törõdik a te kényeztetéseddel. Biztos, hogy minden más téren tényleg jól megvagytok? Nehéz elhinni. Nem lehet, hogy túl engedékeny vagy, azért érzed, hogy neked is minden jó?

Önzõ a fiú, önzõ hát, dehogy vársz túl sokat. A srácnak egy fontos: önmaga és a saját élvezete. Egy fikarcnyit se törõdik a te kényeztetéseddel. Biztos, hogy minden más téren tényleg jól megvagytok? Nehéz elhinni. Nem lehet, hogy túl engedékeny vagy, azért érzed, hogy neked is minden jó?
Szabj feltételeket: a következõ orális akció elõtt õ is csinálja meg neked ugyanezt.
[email protected] A helyedben dobnám ezt a tudatlan, önzõ majmot. u_u"
"leöltözni" ...XD nah am hagyd ott azt a f*szkalapot, és keress olyan srácot aki szeret, és kényeztet téged.
undorító mocskos dög:@ a rohadt k*** anyját...hát b*ssza meg magát ha ekkora nyomorék öcsém ilyet még nem is hallottam-.- Legalább ne ilyen nyíltan csinálná hogy csak a saját maga élvezete kell neki... nyomorék csávó
úristen de felhúztam magam.hogy szakadna le a f.asza a helyérõl. te képes lennél magad odaadni neki, mert szereted õ meg még kényeztetni sem bir. alig kapok levegõt.
Ennek a srácnak egyáltalán nem vagy fontos. Csak saját maga érdekli, és a kielégülése, ahogy ezt fölöttem is írták. Ha megtörténne köztetek az aktus, akkor sem hinném, hogy többet foglalkozna veled.
ugyanez volt nálam is:( de igaza van elsõnek, túl engedékeny vagy! beszélj vele õszintén, hogy ez neked így egyáltalán nem jó, és ha megsértõdik, az legyen az õ baja, neki kellene ezen változtatni, a te dolgod annyi, hogy felhozd a témát, és õszintén kitálalj!
köcsög az embered. figyelembe kéne venni-e, hogy szûz vagy még. én egy nem szûz lánnyal sem bánok így, nemhogy ha még az.. keress mást sztem, nem érdemel meg. 17/F
g.eci tet.ûládának a seggébe b.assz bele egy k.urvanagy seprût és nyomjad tövig, aztán hirtelen húzd ki dugd a szájába és röhögd ki hogy "na ne nevettes hülyegyerek"
Nem fog, nem akar megváltozni. Küldd el, csak rosszabb lesz késõbb. 23/f
AHOGY LEIRTAD, NEM VAGY MÁS A SZÁMÁRA MINT EGY MELEG LYUK és SZOPÓS SZÁJ. IGY SZOKTAK A BUNKÓK "HASZNÁLNI" EGY NÕT. Kérdezd meg magadtól, miért is szereted?
De nem is értem különben hogy mit sajnálgatunk itt. Hát nem vagy hozzákötve. Ne haragudj, de meg is érdemled ha képes vagy ilyet elviselni. Nem hogy hozzá nem érnék a helyedben, de hozzá sem szólnék többet, leköpném, jól kiosztanám elõször és utoljára és elmondanám minden ismerõsének hogy mekkora egy tetûláda! Nem is értem ezt az egészet, komolyan. Minek teszed meg neki mégis? e vállalod... Nincs ezen mit beszélni... Leszopatja magát, belekúr a p*nádba, ennyi vagy neki mindössze...Te meg megteszed neki újra és újra és szóba állsz vele...hát...Mirõl is beszélünk?
Ez mi? Hagyjad a hülyeségeiddel, mert te is szeretnél egy kis kényeztetést visszakapni??? Én egybõl elhajtottam volna, és ilyen embernek tuti nem adnám magam oda.Nem érdemel meg téged!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap szakítottunk, kidobtam. Õszintén szólva nem is bánom, örülök, hogy végre megszabadultam tõle.kösz a válaszokat :) ))
Nna! Okos döntés volt. :)
dobd már ki ezt a fas*zkalapot, mert kihasznál. nekem nem dugná a fas*zát a számba mert leharapnám a ro*hadéknak.
Az ilyet tényleg ott kéne hagyni, mert ez így nagyon egyoldalú kapcsolat, te adsz neki, õ meg semmit sem ad neked, de ha szerelmes vagy belé, akkor nehéz lesz, mert sajna a szerelem vak, de azért mindent bele, vess véget ennek a kapcsolatnak, mondd meg neki, hogy vége, és akkor majd elgondolkozik a dolgokon! Ennél Te jobbat érdemelsz, hidd el! 24/N
Szerintem a csávód egy fasz. Szerintem kötözd ki az ágyhoz, utána öltözz föl és menj haza.
Addig rugdosnám még szuszog.köcsög.
Vagy a te hülyeségeid, vagy az õ jobb keze:>
Utolsó! Én is ámulok és bámulok...de ne haragudj Kedves Kérdezõ, rajtad is! Miért tûröd? Nem szabad...többet ér ennél még az utolsó nem tudom ki is...
Ezt én nem hiszem el. Van ilyen ember? :O
Hát figyi ne hagyd magad megalázni...hagyjad a hülyeségeiddel??? Ezt be kéne zárni-.-
Én speciel ott hagynám ezt a srácot :) Ez így nem jó :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Megmondtam neki, hogy ha õ is csinálja nekem, én is csinálom neki, erre azt mondta hogy hagyjam békén a hülyeségeimmel.
nagyon jól tetted :)

Kezdek aggódni! A kisfiam este 9-kor aludt el, fél 5-ig aludt, kb 10 percet szopizott és már aludt is, majd 8-kor újra felébredt de megint csak 10 perce és még mindig alszik! Nem alszik túl sokat?

Legjobb válasz: Nem, nem alszik túl sokat:-) Akkor nõnek és fejlõdnek szépen ha sokat alszanak. Az én kislányom 5 hónapos és nagyon sokat alszik még, és gyönyörûen fejlõdik. Hány hónapos a babád? mert volt olyan is, hogy a védõnõ azt mondta, hogy azért alszik olyan sokat, mert kevés neki az anyatej, és nincs ereje fent lenni.

Nem, nem alszik túl sokat:-) Akkor nõnek és fejlõdnek szépen ha sokat alszanak. Az én kislányom 5 hónapos és nagyon sokat alszik még, és gyönyörûen fejlõdik. Hány hónapos a babád? mert volt olyan is, hogy a védõnõ azt mondta, hogy azért alszik olyan sokat, mert kevés neki az anyatej, és nincs ereje fent lenni.
Szia! Nem írtad, hogy mennyi idõs a kisfiad, de ha szépen rendszeresen felébred enni és nem nyûgös, akkor azt gondolom nincs ok az aggodalomra. Különben is, valljuk be ebben az idõben mi is legszivesebben csak aludnánk. Minden jót!
Szia! Tényleg nem írtad, hogy mennyi idõs, az én kislányom most múlt el hét hónapos és most kezdi ugyanezt mint nálatok. Tegnap este 21:30kor aludt el és reggel hatig aludt, szopizott egy kicsit majd visszaludt és most kelt fel nemrég 9:30kor. Nem baj ha ennyit alszanak mert jobban fejlõdnek ez miatt nem kell aggódnod és ha éhes lenne éjszaka akkor úgyis felkelne. Nekem jóformán ez a harmadik alkalom amióta megszületett, hogy átaludta az éjszakát, eddig mindig felkelt 2x éjszaka. Tegnap belehúzott egy kicsit az alvásba. tymy
Nincs gond ne aggódj, azt úgyis észrevennéd. Kislányom 7 hónapos lesz és ugyanigy alszik mint a te fiad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 12 hetes
Kislányom 5 hetes korától 10-11 órát alszik éjszaka egyhuzamban. Ne aggódj, annyit esznek, amennyi szükségük van rá! Nekem volt olyan is, hogy egész nap evett 380 gr-ot pedig már 3és fél hós volt. Késõbb megjött az étvágya.

Jár e a gyed ha a két munkahely között voltam 3 hónapot munkanélküli és 2 hónapig semmi nem volt de az elõzõ és a mostani munkahelyen megvan összesen az egy év? Vagy tul sok a közte kiesõ idõ?

Legjobb válasz: Túl sok a kiesett idõd A munkanélküli lejárta után még 28 napig vagy biztosított Tehát te utánna 1 hónapig még biztosított voltál,de azután 1 hónapig "semmin"- ahogy írtad Ez sok biztosítási idõ kiesés Jah..és munkahely által biztosítottnak kell lenned szülés alatt.akkor jár

Túl sok a kiesett idõd A munkanélküli lejárta után még 28 napig vagy biztosított Tehát te utánna 1 hónapig még biztosított voltál, de azután 1 hónapig "semmin"- ahogy írtad Ez sok biztosítási idõ kiesés Jah..és munkahely által biztosítottnak kell lenned szülés alatt.akkor jár
Nem értem az elsõ válaszát. A 365 napnak nem kell folyamatosnak lenni, tehát lehet benne megszakítás, a lényeg, hogy a szülést megelõzõ 2 évben kell lennie. Tehát, ha 2014 júniusában szülsz, akkor 2012. június és 2014. június között kell meglennie a 365 napnak. Az mindegy, mennyi megszakítás van, de csak az új munkahelyeden elért jövedelmet veszik figyelembe. Illetve az igaz, hogy a tgyás igénylésekor vagy szüléskor is kell munkahellyel rendelkezni vagy álláskeresési támogatáson kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat jelenleg is van munkaviszonyom de még próbaidõ alatt vagyok.Ha lejár a próbaidõm és utána megyek el terhességi táppénzre akkor elküldhetnek betegállomány alatt?
Ha próbaidõ után nem hosszabbítják meg a szerzõdésed, nem tudsz táppénzre menni, mert a táppénzhez munkaviszony kell. Tehát, ha próbaidõ alatt elmész táppénzre és nem hosszabbítanak, akkor a táppénz is megszûnik. Akkor vagy védett, ha a munkaszerzõdésed határozatlan.
A kérdező hozzászólása: A munkaszerzõdés határozatlan idejû és próbaidõ után mennék csak táppénzre akkor már nem küldhetnek el?
Írásban jelentsd be a próbaidõ lejárta után, hogy terhes vagy, akkor védettséget élvezel határozatlan munkaszerzõdés esetén és nem küldhetnek el!
A kérdező hozzászólása: köszi

Ez tul sok kovetelmeny a nagyszuloktol? 3 es 1 eves fiaink vannak. Anyosomek segitenek, de mi hianyoljuk, hogy hetvegere nem vallalnak el csak a nagyobbat.

Jonnek ha a parommal elmegyunk szorakozni,es ejfel utan erunk haza.Volt mar,hogy kivettek szabadsagot mert mi nem tudtunk otthon maradni veluk.Viszont ott alvos hetvegere nem vallaljak a kicsit.Azzal haritjak el,hogy anyosom 255 orat dolgozik havonta es 60 even tul mar nehezere esik felkelni ejszaka.

Legjobb válasz: igen, túl sok. Rengeteget segítenek, szabadságot vesznek ki a gyerekek miatt, stb. Sok szülõnek feleennyit sem segítenek. Talán ne akarjátok az egész karjukat. Havi 255 óra rengeteg, én is elfáradnék benne. Ha annyira fontos, hogy egy-egy éjszakára más vigyázzon a gyerekre, kérd meg a te szüleid, esetleg idõnként egy babysittert.

igen, túl sok. Rengeteget segítenek, szabadságot vesznek ki a gyerekek miatt, stb. Sok szülõnek feleennyit sem segítenek. Talán ne akarjátok az egész karjukat. Havi 255 óra rengeteg, én is elfáradnék benne. Ha annyira fontos, hogy egy-egy éjszakára más vigyázzon a gyerekre, kérd meg a te szüleid, esetleg idõnként egy babysittert.
Ha ez követelmény a nagyszülõkkel szemben, az nagy baj. Ha nem akarja, ne vállalja, semmi szemrehányást nem lehet tenni neki ezért, inkább örülni kell, hogy segítenek, ha tudnak. Még nem is nyugdíjas, és képes hiányozni a munkahelyérõl az unoka miatt, ez nagyon szép tõle.
Most nem leszek népszerû, de igazuk van. A nagyszülõknek nem kötelességük az unokákra vigyázni. Persze az jó, ha segítenek és elvállalják az unokák felügyeletét, de meg lehet érteni azt is, hogy fáradtak, illetve nekik is meg van a saját életük.
Hát én a két kezemet összetenném, ha ennyi segtséget kapnék.. A szüleimmel élünk együtt, 1 16 hónapos lányunk van. Én takarítok, fõzök, vasalok, gyereket nevelek, stb. most beteg vagyok, mégsem segít senki, jó dolgoznak, de mikor hazaérnek annyira sem figyelnek rá, míg elmegyek pisilni vagy valami. Kettesben egyszer voltunk moziban, e akkor is könyörögnöm kellett, h vigyázzanak rá, mert évfordulónk volt... Szóval örülj, hogy ennyi segítséget kapsz!
Örülj neki, hogy egyáltalán van lehetõséged szórakozni és addig elvállalják. Ez is eleve nagy segítség, én ugrálnék örömömben ha csak egy estére is elmehetnék valahova. Megértelek téged is, hogy jó lenne egy kis szabadság, de amint írtad anyósod még dolgozik, valószínûleg õ is pihenni akar, nem gyerekre vigyázni.
Egyet kell értenem az elõttem szólókkal, már így is túl sokat segítenek.
Hát szerintem is sok. Mi nem jártunk szórakozni, csak akkor vittük anyumhoz õket, ha már féltünk, hogy kirúgnak a munkahelyrõl, annyit betegeskedtek a gyerekek, pedig anyum nem is dolgozott, otthon volt. Anyósomtól annyit sem kérhettem, hogy etesse meg a 2 évest, mert nem merte. Türelem, hamar felnõnek és akkor újra mehettek kettesben szórakozni, már csak pár év.
Örülj neki, hogy ennyit segitenek. Te kissé átestél a ló túloldalára... Egy éves gyereket egész hétvégére lepasszolnál a nagyira, aki dolgozik mellesleg??? Nem semmi. Neki is szüksége lenne valamikor pihenésre, nem csak neked és ezek mégiscsak a te gyerekeid... tehát elsõsorban neked kell gondoskodni róluk. Szép dolog, hogy ennyit segitenek, nekem nem ilyen az anyám sajnos, pedig veled ellentétben egy 4 éves és két másfél évest nevelek. Jó, ha a nagy 3-szor ott aludt életében (szó szerint csak alvás: este oda, reggel vissza...)
Te gyereket szültél másnak a nyakára? Nem akarnád esetleg, hogy mindig náluk legyenek, te meg csak néha -ha kedved van- meglátogatod õket?
Két ilyen pici gyerekre nem könnyû vigyázni, fõleg ha még hisztisek is! Anyósod nagyon sokat dolgozik, örüljetek, ha ennyit is segít! Vidd el az egyik gyereket a te anyukádhoz, a másikat akkor talán elvállalja az anyósod! Vagy fogadj bébiszittert, vagy maradjatok otthon! Aki gyerekeket vállal, annak erre számítania kell!
A kérdező hozzászólása: Kedves Mindnyajan! Most orulnom kene, mert a valaszaitok engem igazoltak, hogy jo uton jarunk a nagypapaval egyutt.Azt viszont meg most sem tudom, hogy fogom rendezni a helyzetet.
Kedves Zsuzsa nagyi! Ne vedd a szívedre a válaszokat, mindenki csak arra reagált amit feljebb látott. Minden jót neked! R.
Ez nem követelmény kérdése... ha segít valaki segít ha nem nem. Mindenki magának szüli a gyerekeket. 2 éves és 4 hónapos gyerkõcök anyukája
Rokonom szülész egyszer nagyon leosztotta a saját lányát aki otthon hagyta a szopos gyerekét ránk mert õ neki menni e kellett bulizni...
Szerintem is igazuk van a nagyszülõknek, egy 1 éves kisgyerek nem 60 éveseknek való. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy az én szüleim is a nagyszüleimmel éltek amikor mi kicsik voltunk, de egyszer sem jutott eszükbe kimaradni éjszakára, fõleg ameddig ilyen kicsik a gyerekek.
Nem ír vissza a kérdezõ, persze, hogy kamu a kérdés.
Bocs de kemény lezsek kinek szültél a nagyszülöknek, tudod nem bulizni éjszakázni kéne hanem a gyerekeddel lenni néha egy egy buli belefér de állandóan lepasszolni, aztán itt nyígni, hogy nem akarják a lusta nagyszülök, fordítva ültök a paripán sajnos.Amúgy minek szültél ha még nem élted ki magad buli szórakozás stb.A gyerekeket sajnálom.
Hát, kedves kérdezõ, szerintem irreálisan sokat vársz el az anyósodéktól. Hanyagolhatnátok egy kicsit a hétvégi dorbézolásokat, végül is magatoknak szültétek az a két gyereket. Ha az öregek leesnek a lábukról, akkor rohanni fogsz hozzájuk istápolni õket? Akár hétvégére, ottalvósra is?!
9.43-asnak. Ti is minek szülöd a másodikat, ha nem bírsz az elsõvel sem. Persze, pont egy 20 éves fog vigyázni a gyerekedre, mert neki szerinted ez is belefér, mért ne? És te minek vagy? Gyereket szülni és rásózni másra? Ha nem megy akkor meg megsértõdni?
Kedves kérdezõ, gondolom nem ilyen válaszokra számítottál? Havi 255 óra tudod milyen sok. Amikor túlóráztam minden szombaton az csak 192 óra összesen, az is kimerített pedig 25 vagyok, nem 60.
Szerintem kamu kérdés és a tûréshatárunkra kiváncsi...
Szégyeld magad, hogy ennyi segítség után még mindig többet akarsz.Teljesen kizsigerelnéd az anyosodat.Ez nem szeretet, hanem a másik kihasználása. Nem kellett volna két gyereket szülni, hogy szórakozni tudjál menni éjszakákon keresztül.
Nekem nem segítenek semmit a nagyszülõk..ha megkérem se..õk is élik az életüket..te még jó helyzetben vagy!!!
Hu, en meg sosem tudtam a gyerek mellol elmenni, pedig mar nem picike, szoval amirol irsz, hogy mindig elvallaljak, nekem alom marad orokre. Nem akarlak leszolni, mert tok jo, hogy kisegitenek meg biztos, neked sem konnyu ket kicsivel, de gondolj bele abba, hogy egy 3 eves orokmozgoval sok szempontbol meg nehezebb is, mint egy pici babaval. Egy 60 eves mar nem birja azt a tempot. De egyebkent csak anyosodekrol irsz, tehat a gyereket csak ok vallaljak, a te szuleid nem vagy hogy van ez? Csak vele szemben van elvaras, mert o az anyos?
Az egyik rokonom csinálta ezt. Aztán csodálkozott mikor szegény nagymama infarktust kapott és meghalt. Persze, hiszen ha nem dolgozott, unokákra vigyázott szegény. Soha nem pihent, mert szerette a gyerekeket. Ha erre hajtasz, akkor nyugodtan költöztesd oda õket. nálunk már úgy mûködik a dolog, hogy mi segítjük idõs szüleinket.Eleget segítettek azzal, hogy felneveltek. Édesanyámra eddig maximum 5 órára hagytam a gyerekeket, anyósomra pedig eddig még csak úgy hogy mi is a házban voltunk. 1, 5 éves és 4éves gyerekek.
Most õszintén kinek a gyerekei???A tiéd vagy a nagyszülõké??Örülj neki hogy ennyit is segítenek.Meg amúgy is 2 gyerek mellett szerinted másnak mennyi ideje van szórakozásra ?? És igenis a nagymamának szüksége van a pihenésre ennyi munka után.Egy 60 éves szervezete már nem úgy reagál dolgokra mint egy fiatalé.Az ilyen minek szül gyereket?????
az az igazság, hogy anyósodék már így is erejükön felül segítenek.sokan összetennék a kezüket ha ilyen nagyszülei lennének.
A kérdező hozzászólása: Jo erzes, hogy a visszajelzesetek alapjan azt erezhetem, hogy nem csinaltam egbe kialto bunt azzal, hogy a kerdesem kiirasakor cselhez folyamodtam.

Túl sokat várnék el 16 hónaposomtól?

Tisztára le vagyok törve. Babám már jó ideje szépen megy, s?t szalad, ezért úgy döntöttem ebben a jóid?ben kiveszem a babakocsiból és tanulunk kézenfogva sétálni. Azt szeretném ha ezt szokná meg és nem azt h rohangál össze-vissza. Viszont a harmadik nap után a kislurkóm "vérszemet kapott", nagyon bejön neki az önálló gyaloglás, csak én hagyjam ?t békén. Nem akarja fogni a kezem, kitépi magát, visít, folyton a virágágyásokat célozza meg, nem hall meg engem. Ezért kb 10 perc után ált az a vége, h beteszem a babakocsiba és megyünk haza. Más hogy tanul meg szépen menni az utcán?

Legjobb válasz: Épp úgy ahogy ti! ezen túl kell lenni. Boldog, fedezi fel a világot. Hagyd, hadd élvezze, persze megfogod ha ki akar szaladni az útra, vagy kihozod a virágágyásból. De hagy élje ki magát, ez természetes. Pár hónap mulva kezdheted "elvárni" tõle, hogy próbáljon szépen menni melletted, nem nagyon fog még akkor sem sikerülni. De ilyen alapvetõ dolgokat hogy nem szaladunk föl az útra, már most kezd el mondani, ne törödj vele h esetleg nem érti, így fog idõvel belerögzülni. De egyelõre vidd olyan helyekre ahol vígan rohangálhat kézfogás nélkül. Hosszú idõ amíg eljuttok odáig, hogy szépen melletted menjen. De még ne is várd el! Most ismerkedik a világgal közelebbrõl :)

Épp úgy ahogy ti! ezen túl kell lenni. Boldog, fedezi fel a világot. Hagyd, hadd élvezze, persze megfogod ha ki akar szaladni az útra, vagy kihozod a virágágyásból. De hagy élje ki magát, ez természetes. Pár hónap mulva kezdheted "elvárni" tõle, hogy próbáljon szépen menni melletted, nem nagyon fog még akkor sem sikerülni. De ilyen alapvetõ dolgokat hogy nem szaladunk föl az útra, már most kezd el mondani, ne törödj vele h esetleg nem érti, így fog idõvel belerögzülni. De egyelõre vidd olyan helyekre ahol vígan rohangálhat kézfogás nélkül. Hosszú idõ amíg eljuttok odáig, hogy szépen melletted menjen. De még ne is várd el! Most ismerkedik a világgal közelebbrõl :)
Mi is így kezdtük aztán pár hét múlva már szépen kézen fogva jött velem 2 éves kisfiú anyukája
Szerintem nem annyira brutál dolog ám ez a gyerekhám, csak azt nem értem, ha minden marhaságot átveszünk már a nagy külföldiektõl, ezt miért nem? Visszatérve a kérdéshez, szerintem is az lehet a háttérben, hogy most tapasztalja meg a babád a szabadságot, amikor már nincs rászorulva senkire az önálló közlekedéshez. Persze nem lehet és nem is kell neki mindent megengedni, ha most nem tanulja meg, hogy az úttesten igen is anya kezét fogjuk, akkor pár év múlva úgyse fogja. Nyugi, szerintem csak próbálgatja a határokat feszegetni, de azért a maga módján próbáld neki elmagyarázni is, hogy miért kell fognia a kezed.
Hát ezen én is agyaltam, amikor nálunk egyik pici másik kicsi volt, és a pici megtanult menni, a nagy meg már szabadult volna, mert ugye neki elég sok korlát volt az életben a pici tesó miatt. Így ha kimentünk, õ felszabadult és ajjajj....:) ketten 4fele. Csak féltem hogy megköveznek az utcában. Úgyhogy maradt a szigor. Nagyon jó találmány egyébként, külföldön tökre természetes. Bár szerintem nem sok olyan ország van ahol egyik anyuka annyira "törõdik" a másikkal, mint mi! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt hiszem, mégis maradok a szigornál, mert én is úgy gondolom, hogy ha most nem tanulja meg h vannak helyek (a legtöbb ilyen) ahol anya kezét fogva lehet csak közlekedni, akkor magától úgysem fogja. A játszótéren természetesen szabadjára engedtem, csak követem, arra az esetre ha szüksége van segítségre, de egy idõ után nekiindul a nagyvilágnak. Kitartóan próbálkozok, csak nagyon fájnak ezek a konfliktusok a fiammal, mert iszonyat akaratos tud lenni, és ilyenkor úgy visít hogy zeng az utca :S A hám pedig sztem nagyon jó ötlet második körre, a nagyszülõkkel beszéltünk errõl, mert õk pl nem tudnak már utána rohanni.
Hol a terv?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, a legfontosabb kimaradt: [link]
Lábnál én még végeznék kitörést vagy lábtoló-gépes nyomást. Vállnál én elhagynám az állig húzást. Egyébként pedig variálhatod a gyakorlatokat, pl tricepsznél is végezhetsz más gyakorlatokat. Nincs kõbe vésett edzésterv. Mikor olvastam, hogy szálkásító edzésterv, akkor kissé kiakadtam, de láttam, hogy azért leírja, hogy étrendfüggõ. Mert ilyen nincs, hogy szálkásító terv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Szóval akkor nyugodtan váltogathatom a gyakorlatokat egy-egy edzésen belül? Ha a 4 alapgyakorlatból az edzéstervben csak egyet hagyok meg, és a másik hármat váltogatom, és hetente újabb és újabb gyakorlatokat teszek bele, az mennyire segíti a fejlõdésemet? Pl: mellnél megcsinálom az elsõ héten ezt a gyakorlatsorozatot, következõ héten elkezdem a fekvenyomással, de a másik kettõ-három helyett mondjuk negatív nyomást, kábeles keresztezést, és áthúzást csinálok.
Na úgy azért nem jó, ha egy nyomás lenne és három izolációs bohóckodás. Nem így gondoltam a variálást. Marad a minimum két nyomás, de pl egyik héten kezdhetsz egykezesekkel nyomással döntött padon, majd sima fekvenyomás rúddal. Másik héten pedig a rudas után az egykezesekkel nyomás. Nem a csigás keresztezések raknak rád izmokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információkat, azt nem (sem) tudtam hogy a nyomások ennyivel hangsúlyosabban járulnak hozzá az izomépítéshez.
Abszolút. Az alapgyakorlatok hozzák jó étrenddel az erõt és tömeget. ÉS mellé mennek a kiegészítõ gyakorlatok.

Túl sokat várok el az internetes haverjaimtól?

Elvárom tőlük, hogy amikor beszélgetek velük írásban facebook chaten, vagy skypen, akkor figyeljenek ide rám, és írjanak ők is maguktól, ne csak én írjak javarészt, meg hozzak fel témákat. Ezzel túl sokat várok el?

Legjobb válasz: nem vársz túl sokat szerintem,ennek alapnak kéne lennie,ha nekik is számít a barátságotok

nem vársz túl sokat szerintem, ennek alapnak kéne lennie, ha nekik is számít a barátságotok
Nem. Nekem is sok internetes haverom van, akikkel félévente futunk ossze, és a társaságunkban én vagyok a fekete bárány, akirol hajlamosak megfeledkezni. Kicsit rosszul esett, de nem veszem magamra. Ezek csak arcok, akik számítógép mogul írnak neked. Lehet, hogy nagyon szereted oket, ahogy én is, de ha nem személyesben nyomatja valaki, nem tud annyira elmélyulni egy kapcsolat, pláne, ha mellette a bocsánat a kifejezésért, de "valódi" barátainkkal is foglalkozni kel.
Teljesen igazad van, nekem emiatt bukott meg sok kapcsolatom. Eleinte minden jo volt, aztan kiabrandultak belolem, pedig en ugyanaz maradtam - csak nekik mindig fontosabb volt az hogy index.hu-t nezzenek, chateljenek facebookon vagy eppen honfoglalot nezzenek. Hat konyorgom, akkor en miert beszelek, ha ilyen latvanyosan nem erdekli??? bocs az ekezetek hianyaert. En szivesen beszelgetek veled ha akarod s akkor csak egymasra figyelunk :D:D 21f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!