Találatok a következő kifejezésre: Túl lehet a gólyatáborokat (1 db)

Túl lehet élni a gólyatáborokat?

Most megyek középiskolába, és az anyukám bogarat rakott a fülembe, hogy milyen brutális dolgok fognak a gólyatáborban történni. Bevallom kicsit félek. Nem vagyok az a bevállalós csaj, és ha nem megyek el fél? hogy rögtön megbélyegeznek. Senkit sem ismerek majd az új sulimban. Mit tegyek? Lécci válaszoljanak olyanok akik már átélték.

Legjobb válasz: Szia! én most leszek 11.-es. és Bár én nemvoltam a sulimban, nemkell semmitõl félni. De ha nagyon félsz akor anyukádnak mondd meg. Nemlehet visszavonni? én sem voltam, mégse néznek hülyének. nekem anno csak 2 oszt társam ment el. Ha meg kötelezõ akor hazaszólsz ahogy van valami. És tanárok is lesznek, nemfonak megenni. nyugi. talán a neten utánna nézhetsz van e valami érdekes a suli eddigi gólyatáborairól.

Szia! én most leszek 11.-es. és Bár én nemvoltam a sulimban, nemkell semmitõl félni. De ha nagyon félsz akor anyukádnak mondd meg. Nemlehet visszavonni? én sem voltam, mégse néznek hülyének. nekem anno csak 2 oszt társam ment el. Ha meg kötelezõ akor hazaszólsz ahogy van valami. És tanárok is lesznek, nemfonak megenni. nyugi. talán a neten utánna nézhetsz van e valami érdekes a suli eddigi gólyatáborairól.
Érdekes módon, nálunk nem volt gólyatábor, csak gólyabál volt(3éve), de ahogy látom jobb is hogy nem rendezték meg.
A kérdező hozzászólása: aki utoljára irt(bocsi, de nem irtál nevet) szóval melyik suliba jártál????
Én 11ikes vagyok és a mi gólyatáborunk, csigabulink brutális volt. A megalázó cuccban végigjárni a várostól, a gusztustalan kaja evéséig, a hugyoskölnitõl a nyilvános céllövöldéig...Szóval nem mondom, hogy mindenhol kemény, de nálunk halálos volt.
Nem bölcsészeti karra járok, és nem is vallás a területem. És a mi gólytáborunkban (fõsulis) nem csak errõl szólt a dolog.Jól éreztük magunkat és ismerkedtünk... Akárhogy iszik, de egy 18-23 évesnek több esze van, mint egy 14-16 évesnek!
A kérdező hozzászólása: a károlyi mihályba megyek kül.kersekedelem meg köz.gáz-os, ma ismertem meg az oszt társaim és nem valami nagy durranás a nép... az idõsebbeket még nem ismerem... ma tudtam meg hogy csak 2 napos lesz szal valahogy tuti túl élem :P ha az idõsebbek is olyanok, mint a mostani oszt.társaim akkor max. sakk-versenyt rendeznek... :S nem sok piás bulit nézek ki belõlük... :( de jön velünk a drámatanár, meg atesi :S szal tényleg nem tudom hogy mosmár mit gondoljak... de azért kösszi ezerszer mindenkinek a megnyugtató válaszokat :D
Aki azt írta, hogy a bölcsészkaron rendes, illedelmes emberek vannak, az nagyon téved :) Itt Pécsen a BTK-n pl. pénteken már szinte senkinek nincs is órája (lehet, hogy tényleg senkinek), szerinted olyankor mi történik? A péntek a berugás napja :P
Nálunk ezt szecskatábornak hívták. Én nagyon élveztem. Igaz ugyan, hogy én az elsõ évemet katolikus gimiben jártam, és a tanárok elég szigorúak voltak, még ha a diákok akartak is volna vadulni, hát azt annyira nem lehetett. Persze azért a piázás meg volt oldva, de nem volt össznépi lerészegedés, csak úgy szépen suttyomban. Voltak kisebb szivatások, meg a szállás maga olyan volt, mint egy menekülttábor, a kaja pocsék volt, de a társaság nagyon jó. Mire elsõre mentünk suliba, már voltak közös élmények, tudtunk mirõl dumálni, az egész osztály jóban lett, és mindenki szerelmes volt a negyedikes fiúkba. Mivel nálunk csak elsõsök és negyedikesek voltak ott. Meg néhány tanár. Jó buli volt.
A középiskolás gólytábortól nem kell félni, nálunk nem volt semmi durva, csak a tipikus "hajnali kettõkor felébresztünk villanykapcsolással, ágyrázás, szódásszifon, sorakozó, futás a tábor körül" meg ilyesmik. De ez még tényleg a poén-kategória. Az egyetemi gólyatábor meg csak arról szól, hogy összegyûlünk, vedelünk, hányunk, aztán megint vedelünk, hányunk... Az órafelvételre meg talán sikerül kijózanodni. :P
HE? Mindenki felelõsségteljes és felnõtt? Melyik szakra jártál, bölcsész-szakra, vagy vallás szakra vagy mire? Vagy csak az én szakom olyan hogy orrba szájba hányik iszik hányik iszik aztán sz*rik aztán kezdi elölrõl? Mert én ezt hittem eddig minden felsõfokú iskola gólyatábora ilyen (kivéve persze a vallás és bölcsészt)
Gólyatábor középiskola elõtt?????Csak tudnám ki találta ki ezt az eget rengetõ marhaságot?? :S A 15-16 éveseknek nincs annyi sütnivalójuk a szervezéshez, sem a durvaságok kikerüléséhez... Én 2007ben vettem részt a fõsuli elõtt gólyatáborban felejthetetlen élmény volt, életem egyik legjobbhete!!!Véleményem szerint e kor elõtt nem szabadna ilyesmit szervezni...e korban már mindenki felelõsségteljes és felnõtt... Amúgy meg szerintem ha valami nagyon kínos számodra egyszerûen eljössz...semmire sem kötelezhetnek!
Aha persze ne félj, én mikor középiskolás gólyatáborba mentem, csak befogkrémeztek, víz alá tették a fejem, a fújó szélbe vizes hajjal kitaszigáltak, teleköpködték az ágyamat, a telefonomat elvették és letelefonálták róla az összes pénzt, leöntöttek kólával, soroljam még? Vártam a pillanatot amikor megszökhettem, hazarohantam sírva. Az elsõ évet fegyelmi tárgyalással indítottuk. Egyébként másodikosok csinálták. 14 évesen nem nagyon tudtam megvédeni magam. Bezzeg most 22 éves fejjel tudnék mit csinálni... dehát az régen volt már. Melyik suliba mész?
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült egy kicsit megnyugtatnotok... végül is csak túlélem majd valahogy =) Csak anyum egy kicsit megijesztett. Addig én is benne vagyok a bulikban míg el nem durvul, csak attól tartok hogy a 10.-esek játszák majd a kiskirályokat és csicskáztatnak minket!
Most végeztem a elsõ osztályt a gimiben, de a gólyatáborból egy percet sem felejtettem el! Iszonyú jó volt! Ha mégegyszer átélhetném, biztosan akarnám!
Én 94-ben mentem gólyatáborba, nekünk volt éjszakai akadályverseny, váratlanul felriasztottak éjfélkor és gyalogoltunk jó pár kilómétert, néhol feladatokkal megszakítva. A "nagyok" persze visszaéltek státuszukkal és szigorúan bántak velünk, szivattak bennünket. Hajnal 5-re értünk vissza a táborba, nagyon ki voltam. Nem akarom elvenni a kedvedet tõle, mindent összevetve jó buli, de azért résen kell lenni, és számítani minden meglepetésre.
Szia! Iskolafüggõ a dolog. Mondjuk középiskolában nemtom mik vannak, de fõiskolás gólyatáborkról tényleg hallan olyanokat, amihez képest Szodoma és Gomorra is csak egy apácazárda volt. Ha netán ez is olyannak ígérkezik, akkor nem biztos, hogy jó ha elmész vagy ha el is mész azért nem kell mindent bevállalnod.
Jajj, egyáltalán nem dúrva a gólyatábor... Fõleg középiskolás :) Én még az egyetemi gólyatábort is túléltem :)
Szia! Én is most fogok gólyatáborba menni, nem tudom te milyen suliba mész, de tök jó buli lesz majd! Meglátod, csak annyi, hogy egy pár idióta feladatot kell véghez vinni, meg ilyenek. De ez csak egy része! Megismered az osztályfõnököd, az osztálytársaidat és jót szórakozol! Hidd el, az, hogy kicsit bolondot csinálnak belõletek, az csak egy buli. Mint egy akadályverseny, olyasmi lesz. Sokat fogsz nevetni, és szórakozni, és vissza fogsz majd vágyni a táborba. Hidd el, ha nagyon durva lenne a tábor, a tanárok nem szerveznék meg!! Remélem miután végigolvastad több kedved lesz elmenni:) )
Szia! Én szeptembertõl egy informatikai és gépészeti középsuliba fogok járni, képzelheted mi lesz ott a gólyatáborban:D (egész osztályomban 8 lány van a 30ból) Mégis minden (!) felsõbb osztálybeli szerint hihetetlenül fantasztikusan jó a gólyatábor. próbáld meg jól érezni magad, és ismerkedj!:) sok sikert!:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen ösztöndíjlehetőségek vannak Magyarországon tanuló, magyar nemzetiségű de nem magyar állampolgárok számára?

Számos ösztöndíjat nem pályázhatnak meg nem magyar állampolgár tanulók. Tud valaki olyan lehetőségeket, amelyeket határon túli, de Magyarországon tanuló BSc-s hallgatók is megpályázhatnak?

0

Pontszámításnál ez hogy van?

Mondjuk ha van angol közép nyelvvizsgám, de van angol emelt érettségim is, akkor ugye az emeltet számítják, de mi van ha van német nyelvvizsgám is, akkor beszámítják a német nyelvvizsgáért járó pontokat is?

3

Hogy tudnek 7 tanitasi napot hianyozni az iskolabol?

Eskuvo lesz a csaladban masik orszagban, menni szeretnek.. Mit mondhatna anyukam a z iskolaban? Orvosi igazolast igy nem tudok szerezni.. Kikerni nem tud.

5

Szerintetek mennyi lesz 2014-ben a ponthatár gyógyszerész szakon a Semmelweisen, és Szegeden?

Tudom, h nem lehet csak így megállapítani, de mégis, valami kis "útmutatóra" szükségem lenne

10

BGF gazdaságinformatikus vélemény?

4

Felsőoktatásban nappali munkarendből levelezőre való átjelentkezés csak új félévtől lehetséges?

Ha most szeptemberben elkezdtem a 3. félévet nappalin, akkor átjelentkezni csak 4 félévtől lehet?

0

Mi a baj az e-titánnal?

Nem tolt be az oldal és nem tudom befejezni ìgy a tanfolyamot.. Kiprobalnatok, hogy megy-e ? www.e-titan.hu

2

Van aki, a szakmai gyakorlatát bankban végezte, és milyen feladatokat hajtott ott végre?

0

Friss egyetemisták! Ti is így vagytok ezzel?

Még csak 3. hete van tanítás, gólya vagyok, de már most folyton zh-t írunk (ELTE TTK), a házi rengeteg, és úgy érzem, elönt a szar. :( Csak akkor tudom tartani a lépést, ha hétvégén sem állok le, és tanulok. Ez normális? vagy én vagyok gyengeelméjű? ráadásul vannak napok, amikor este 8ig órám van, reggel 8tól. Fog ez változni? ebbe bele lehet jönni?

12

Villamosmérnök vagy gyógyszerész?

Légyszi konkrét választ írjatok, ez egy eldöntendő kérdés, nem kell hozzá litánia:) köszi

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!