Találatok a következő kifejezésre: Túl korai a tesztelés vagy (2 db)

Túl korai volt a tesztelés vagy tényleg nem vagyok terhes?

Ha a naptárak.com szerint ma 4 hetes és 5 napos terhes lennék (utolsó mensi 03.24-én volt 31 napra jött meg) akkor a teszt kimutatná már a terhességet? Szerdán és ma is teszteltem bár nem reggeli vizeletb?l és mindkett? negatív lett sajnos. Szerintetek van még remény arra hogy terhes vagyok? Lehet hogy korai volt még tesztelni?

Legjobb válasz: várj még pár napot.ne izgulj

várj még pár napot.ne izgulj
Nem tudom, hogy mi lehet. Én is hasonló cipõben járok. Nekem 03.23-24-25én volt meg, bár nekem ápr. 20-án 1 napos vérzésem volt. 22-én du-i teszt nekem is negatív. Én voltam dokinál, de még õ sem látott semmit 6-án megyek uh-ra. Szorítok Neked. Remélem mindkettõnknek összejön.
Tesztelj reggel!!szoritok!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos most nem jött össze, de nem baj majd most hátha sikerül!

Menzesz helyett 3 napja barnázom. Kíváncsiságból teszteltem reggel negatívat. Túl korai lett volna a tesztelés, vagy csak egyszerûen késik?

Én egy "erõsen vérzõ" típus vagyok, ezért is csodálkozom, hogy menzesz helyett csak halvány barnás váladékom van. Kisebb feszülést érzek alul a méhemnél és a petefészkeknél de semmilyen más tünetet nem érzékelek. Hozzá teszem hogy a párommal "megszakítással védekezünk".... tehát nem védekezünk. Lehetséges teherbe esés?

Legjobb válasz: Lehetséges a terhesség is, meg az is, hogy gyulladásod van. Nekem akkor volt ilyen pár hónapig a mensesem, nem véreztem, csak barnás folyásom volt, nem fájt semmim. Gyógyszeres kezelés kellett.

Lehetséges a terhesség is, meg az is, hogy gyulladásod van. Nekem akkor volt ilyen pár hónapig a mensesem, nem véreztem, csak barnás folyásom volt, nem fájt semmim. Gyógyszeres kezelés kellett.
Lehet akár terhesség is, de nem feltétlenül. Mi rendesen védekezünk a párommal, nem tervezünk gyereket, van már egy, nekem a legutóbbi vérzésem nézett ki úgy, hogy 2 napig barnáztam, majd 1 napig semmi, következõ nap megint barnázás, aztán estére megjött rendesen és rendes vérzés volt annyi napig, ameddig szokott. Ja és nem vagyok terhes. Szóval ez bármitõl lehet. De amúgy rossz a szóhasználatod, ugyanis olyan fogalom nincs, hogy megszakításos védekezés, azt megszakításos közösülésnek hívják, mivel a megszakítás nem védekezés. És ha egyszer pont peteérés környékén lesztek együtt és pont tartalmazni fog a párod elõváladéka életképes spermát, akkor hiába veszi ki, mielõtt elmegy, pont terhes fogsz lenni! Szóval ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek rendesen! Amennyiben nem jön meg rendesen a következõ napokban sem a vérzésed, akkor érdemes pár nap múlva megismételni a tesztet. Amúgy ha többször lesz ilyen, akkor pedig orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Remélem akkor inkább az elsõ.. :) De azért köszönöm szépen a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban igaz azért írtam utána hogy "tehát nem védekeztünk" Nem tervezzük a babát, de ha összejönne örömmel fogadnánk:) Akkor még várok pár napot, aztán ha nem jön meg tesztelek ismét, és felkeresem az orvosom, mert lehet hogy akkor hormon probléma vagy gyulladás. Köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!