Találatok a következő kifejezésre: Túl korai a teszt (15 db)

Szerintetek ha 21-én volt a PÉ-m, akkor még túl korai a teszt, azért negatív vagy már bizonyos hogy valószínüleg nincs baba?

4 éve próbálkozunk és most úgy éreztem, hogy talán sikerült, mert pontosan 20-án fájt az alhasam és a petefészkeim, 21-én pozitív volt a tesztem és együtt is voltunk, majd rá 5 nappal nagyon erõs alhasi fájdalom volt és petefészek szúrka. Ma reggeli elsõ vizeletbõl néztem Clearblueval.

Legjobb válasz: Korai a teszt. Amúgy elhiszem, hogy régóta vártok rá, de akkor sem érdemes elõbb tesztelni annál, minthogy kimaradjon a vérzés. Ugyanis akkor lesz viszonylag biztos az eredmény. Korábban tesztelni annál, minthogy meg kellene jönnie, teljesen felesleges! Ha terhes vagy, akkor úgyis az vagy, az, meg ha korábban beleéled bele valamibe, ami közben elmegy, vagy elkezdesz keseregni, mert jaj, negatív a teszt, közben meg még korán teszteltél, annak megint nincs értelme! Az a pár nap már nem számít. Ha terhes vagy, akkor max. pár nappal késõbb tudod meg, ha meg nem vagy az, akkor meg úgyis mindegy, nem?

Korai a teszt. Amúgy elhiszem, hogy régóta vártok rá, de akkor sem érdemes elõbb tesztelni annál, minthogy kimaradjon a vérzés. Ugyanis akkor lesz viszonylag biztos az eredmény. Korábban tesztelni annál, minthogy meg kellene jönnie, teljesen felesleges! Ha terhes vagy, akkor úgyis az vagy, az, meg ha korábban beleéled bele valamibe, ami közben elmegy, vagy elkezdesz keseregni, mert jaj, negatív a teszt, közben meg még korán teszteltél, annak megint nincs értelme! Az a pár nap már nem számít. Ha terhes vagy, akkor max. pár nappal késõbb tudod meg, ha meg nem vagy az, akkor meg úgyis mindegy, nem?
Én olyan típus vagyok, akinek reggeli elsõbõl a 12. DPO-n már mindig kimutatta. De hátha Te nem ilyen fajta vagy!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM az eddigi válaszokat, szerintetek ha jövõhéten tesztelek Szombaton 12-én az jó? Már nagyon szeretnénk babót. A mellem feszül, más tünetem nincs, de ez mensi elõtt is mindig feszül.

Május 4. én volt ovuációm. Elötte is és utánna is akcióztunk! Május 15-e körül kelle érkeznie a nemvártnak! Tüneteim a has szúrkáláson, gyomorégésen kívül nincsenek! A tesztem tegnap negatív volt! Túl korai volt még a teszt?

Legjobb válasz: Én a nemvárt utáni napon teszteltem anno pozit!Lehet,hogy korai volt a teszt,mert a gyomorégés nagyon is gyanura ad okot!!!!!!Nekem is a tüneteim között volt:)!!!!! Tesztelj hétfõn!!! A hõd,hogy áll?

Én a nemvárt utáni napon teszteltem anno pozit!Lehet, hogy korai volt a teszt, mert a gyomorégés nagyon is gyanura ad okot!!!!!!Nekem is a tüneteim között volt:) !!!!! Tesztelj hétfõn!!! A hõd, hogy áll?
Van esélyed a babára! Szerintem ha késik a mensi, utána tesztelj! A gyomorégés az pontosan mit jelent? Az milyen??? Köszönöm ha válaszoltok.
A kérdező hozzászólása: 37-röl 36.5 re csökkent :(de nekem egyébként is jóval alacsonyabb a normál hõm. Nem értem! A gyomorégésem étkezés után elviselhetetlen, egyébként egész nap érzem, haspuffadással együtt!
igen...étkezés után, bármit eszel ég a gyomrod!nekem 2 hétig tartott kb, aztán elmúlt. Az, hogy leesett a hõd...nem túl jó jel!:(
A kérdező hozzászólása: ma kellett volna érkeznie a "nemvártnak" és nem is jött. még eddig!Remélem igy is marad!Kiváncsiságból megmértem a hõmet, maradt 36, 5! Olyan nehezen telnek a napok, tudom, nemkéne ezen görcsölnöm, de nemtudok másra figyelni!:((
nagyon korán.még egy hetet várj
Nem is tudom hogy jut eszedbe 5 nappal a nemvárt elõtt tesztelni! Sok teszt a nemvárt elsõ napján olyan halvány pozitívat mutat, hogy nagyítóval is alig látni, akkor 5 nappal elõtte mit vársz?!!! Majd akkor tesztelj ha 9-én nem jött meg!
Én 11-én csinálnék. Akk tutkó kimutatja.
Szerintem korán teszteltél.Várd meg hogy megjön e, ha ne akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, érzek hasszurkálást, mintha felfáztam volna, de lehet ez mind pszichés tünet. Szerinted jókor lehettünk együtt?
Együttléttõl legalább 2 hétnek kell eltelnie hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Elsõ vagyok. Ha peteéréskor voltatok együtt akkor nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem jött össze, azért köszi a választ

Dpo 12. napon tesztelt már valaki x-epil teszttel erős, határozott pozitívat? Nem túl korai? Korábban lett volna a fogantatás?

Legjobb válasz: nekem 14.-15. napon volt ovum es a teszt mr a 11.dpon is nagyon szep eros volt...teszteltem mar 9dpon is de akkor meg nagyon halvany volt...valoszinuleg pont felidoben lehetett az ovu ha a 12. napon szep eros...gratulalhatok???

nekem 14.-15. napon volt ovum es a teszt mr a 11.dpon is nagyon szep eros volt...teszteltem mar 9dpon is de akkor meg nagyon halvany volt...valoszinuleg pont felidoben lehetett az ovu ha a 12. napon szep eros...gratulalhatok???
Szia például én igen. Nem volt nagyon durván erõs, de látszódott.

Tévedhet a teszt? Vagy túl korán végeztem?

Nov.10-én volt az utolsó mensim. Ebben a hónapban még nem jött meg, ciklusaim 27-28. naposak. Ma teszteltem délután negatívat, de napok óta nagyon émelygek. Peteéréskor voltunk együtt a párommal. Lehetek terhes? Reggel kellne tesztelnem? Kivácsi vagyok a véleményetekre. Köszi.

Legjobb válasz: A legjobb, ha megvárod, amíg késik, s csak akkor tesztelsz reggeli elsõ vizeletbõl. Nekem már 2napos késénél szép pozitív lett a teszt. Drukkolok neked is! Majd írj! :)

A legjobb, ha megvárod, amíg késik, s csak akkor tesztelsz reggeli elsõ vizeletbõl. Nekem már 2napos késénél szép pozitív lett a teszt. Drukkolok neked is! Majd írj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors reagálást..Akkor még ne adjam fel?
Ha negatív akkor tévedhet, ha pozitív akkor ritkán.
Ez attól is függ, hogy milyen tesztet használtál, mert egy érzékeny teszt elképzelhetõ, hogy már most is kimutatta volna. Viszont ha a teszted nem a legérzékenyebbek közé tartozik, akkor még van remény. Mit használtál?
Nehezen, de kivártam a nem várt utáni 10.napot, és akkor teszteltem...+ lett!!!:) Elõtte szerintem nem nagyon tuti az erdmény, tévedhet a teszt! 18h
A kérdező hozzászólása: Gabrielt vettem ami 20-as.
Szia!Szerintem korán teszteltél.Én is azt mondom, hogy késés után 2-3 napra rá teszteljél, akkor már egyértelmû választ kapsz fõleg ha a Gabrielt használod.

Holnapra nemvárom, 2 nappal ovuláció előtt voltunk együtt ami már 15 napja volt. Ma reggel negatív lett a teszt. Vajon? Túl korán teszteltem, vagy 15 nap után már valaminek látszania kéne?

Legjobb válasz: Szerintem korai volt, van akinek a nemvárt napján is -, majd néhány nap elteltével válik +! Nem mindenkinél egyformán termelõdik a HCG! Várd meg, hogy késik-e és csak utána tesztelj! Sok sikert!

Szerintem korai volt, van akinek a nemvárt napján is -, majd néhány nap elteltével válik +! Nem mindenkinél egyformán termelõdik a HCG! Várd meg, hogy késik-e és csak utána tesztelj! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi

3 napja kesik, tul vagyok 2 negativ teszten, egyedul barnazas volt menstruacio helyett, de sokkal kevesebb, mintha menstrualnek. Meg csak nem is erzem hogy megjonne. Van meg remeny? Koran volt a teszt? (Nem reggeli vizeletbol csinaltam)

Legjobb válasz: Nekem 5 napot késett, aztán egy nap volt olyan, mint a rendes mensi, s utána nekem is inkább csak un. barnázás. (egy betétbe is belefért volna, az egész 3-4 nap) Én sem éreztem semmit, sõt inkább a terhesség jeleit produkáltam. Lehet korán teszteltél, bár a remény hal meg utoljára. szerintem várj még pár napot, és reggeli vizeletbõl csinálj újabb tesztet.

Nekem 5 napot késett, aztán egy nap volt olyan, mint a rendes mensi, s utána nekem is inkább csak un. barnázás. (egy betétbe is belefért volna, az egész 3-4 nap) Én sem éreztem semmit, sõt inkább a terhesség jeleit produkáltam. Lehet korán teszteltél, bár a remény hal meg utoljára. szerintem várj még pár napot, és reggeli vizeletbõl csinálj újabb tesztet.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Akkor varok par napot, es ha nem jon meg tesztelek meg 1et, de mar nem remenykedek. :( Csak azt nem tudom, akkor mitol lehetett.
Nem akarlak elkeresíteni, de a negatív teszt az negatív teszt. Vagy van valami más tüneted van? Még azért próbáld meg pár nap múlva reggelibõl... Hátha...
A kérdező hozzászólása: Enyhe hasszurka es enyhe derekfajas..hanyinger nincs.. :(
Szerintem meg fog jönni... Én is így jártam pár napja... :(
Én úgyanígy voltam!!!!Csak nekem pozi tesztem volt utána elkeztem barnázni 3 napig 4-ik nap erõs vérzés és a tesztem is negatív lett!Sajnos!!!Sztem a barnázás nem jó!Nekem is fájt a derekam!!!De kivánom neked tiszta szívbõl hogy babás legyél és ne legyen baj!!!

Ha valaki túl korán kezd el pornót nézni arra mért mondják a Pszichológus hogy lelkileg nem tesz jót neki meg nagyobb korára is más lesz meg stb?

Legjobb válasz: A pszichológusok többsége ostobább, mint a "vendégeik". Logikátlanul, általánosítva gondolkoznak (volt rá példa, hogy "depressziós öngyilkosjelölt" voltam, sõt, gyógyszeres kezelést javasolt, valami hangulatjavító [email protected]). Nekik minden fiatal lány depressziós és öngyilkosjelölt csak azért, mert a fiatalok nagyrésze (divatból) vagdosta az ereit. Nem mindig a pornó vezet "elváltozásokhoz" az elmében. De ahogy elõttem írták, elég érettnek kell ahhoz lenni, hogy el tudja az ember különíteni az oktató- és a szórakoztatófilm kategóriát. :-D Tudni kell, hogy akik pornóznak, azok általában SZÍNÉSZEK. A horrorfilmben sem gyilkolásznak igazából és a Treket is földi stúdióban vették fel. :-D

A pszichológusok többsége ostobább, mint a "vendégeik". Logikátlanul, általánosítva gondolkoznak (volt rá példa, hogy "depressziós öngyilkosjelölt" voltam, sõt, gyógyszeres kezelést javasolt, valami hangulatjavító [email protected]). Nekik minden fiatal lány depressziós és öngyilkosjelölt csak azért, mert a fiatalok nagyrésze (divatból) vagdosta az ereit. Nem mindig a pornó vezet "elváltozásokhoz" az elmében. De ahogy elõttem írták, elég érettnek kell ahhoz lenni, hogy el tudja az ember különíteni az oktató- és a szórakoztatófilm kategóriát. :-D Tudni kell, hogy akik pornóznak, azok általában SZÍNÉSZEK. A horrorfilmben sem gyilkolásznak igazából és a Treket is földi stúdióban vették fel. :-D
Multkor láttam egy filmet ami arrol szol hogy a pszichológusok nem tudnak semmit...csak van egy probléma amire jöttek õk és csak a pénzért csinálják amit csinálnak... lehet hogy tényleg más ember lesz...naés??? szereti a szexet...ez nem bûn
egnapelõtt 21:41 A túlzásb a vitt maszturbáció látáskárosodást okoz! A nickem WorfHadnagy, semmi köze a wolfhoz (sem a farkashoz, sem az orvosi segédeszközgyárhoz). Egy klingon származású Star Trek-karakter (nagy Trekker vagyok, sz'al már becsületbõl illik kicsit értenem a pszichológiához). Ha esetleg megtanulnál olvasni, nyitott szemmel járnál, nem anyáznál, akkor tudnád. Igen, te becstelen, voltam gyerekvédelmi központos pszicho-balfácánnál, aki szakembernek mondta magát! Mivel akkoriban többek között metált is hallgattam, tetszett a fekete szín, feketére volt lakkozva a körmöm. Na, és akkor ez a sokat látott, sok emberrel találkozott, agyoniskolázott nõszemély leemósozott, leöngyilkosozott. (Terepgatyában és Nagy-Magyarország-pulóverben és bakancsban jelentem meg az ominózus beszélgetésen -ma már a Nagy-Magyarországot és a hozzá kapcsolódó eszméket hanyagolom). Na, aki egy nemzeti érzelmû (sõt! náci) rockert leemósoz, azt nem tenném be a 2012-es Trek-filmbe Spock szerepébe. (Meg az "öngyilkosságomhoz" képest most is itt gépezek). A néni logikája valahol a Minecraft nevû játék kõzetrétegei közt megbújó bányászbéka popsija alatt lehet. Nem azt írtam, hogy minden pszichológus/pszichiáter ostoba, hanem a többség. Nem egy ilyen foglalkozású embernõsténnyel beszélgettem és nem is én vagyok egyedül a baráti körben, akit betaláltak ezek a szerencsétlen mûbetazoidok, akik azt hiszik, az ember fejébe látnak a tanártól/szülõktõl kapott elõzetes infók alapján.
A jó édes anyukádat wolf nemtommi meg aki hülyeséget beszél, annak is. Akkor beszéljetek a pszichológiáról, ha tényleg tudjátok mi az. Lehet hogy nem volt épp jó tapasztalatotok, de egy jó pszichológus 20-25 évet is tanul, és nagyon sok mindent látott már. És rengeteg embert meggyógyítottak, és rengetegen szeretik a saját pszichológusukat. De ti, tanulatlan kis gyökerek, életetekben nem fogtok odáig eljutni, hogy ilyen munkátok legyen. Akkor dumáljatok inkább, ha jártatok már egyáltalán ott. Némelyikõtöknek szüksége lenne rá, mert úgy látom, tele vagytok frusztrációval.
A kérdező hozzászólása: jó elírtam bocs..-.- akk pszichológusok boldog vagy?igen?oké..
végülis igaz...de valaki fiatalon is lehet lelkileg érett a dologra :)
"...arra mért mondják a Pszichológus hogy..." Magyar nyelv fail.
attól függ milyen pornó, de alapvetõen szerintem is mindennek meg van a maga helye és ideje. ha egy nagyon fiatal gyerek nézi a pornót, nem biztos hogy érti mit miért csinálnak. hülye példa, de vannak ezek a "keményen szopatós" pornók, amikor is a srác ledugja a csaj torkán a farkát, az meg fulladozik öklendezik és taknya nyála egybefolyik. Na most egy elég érett ember tudja, hogy ez a film kedvéért van, és hogy a bácsi nem megölni akarja a nénit, valamint a kedvesem torkán nem nyomom így le ha nem akarja. de egy tudatlanabb fiatal errõl elkönyvelheti hogy ez rossz dolog, egyik bántja a másikat, és azonosíthatja a normális orális szexel, esetleg szimplán a szexel ami késõbb abnormális szexuális attitûdhöz vezethet... szerintem:D
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam h bûn lenne...1szóval se
Amúgy mi ez a ló[email protected]ó oláh divat, hogy mindenkire rámondjátok, hogy elmebeteg?! Egy ismerõsöm pl. a Rammstein-t elmebetegezte le a Pussy klipje miatt, pedig Till-ék eléggé tanult emberek, van családjuk, a pornóklip pedig egyszerû polgárpukkasztás volt. A másik ismerõsöm -igaz, hogy dicséretképpen- a gyors ütemekkel szórakozó dobosokat nevezi elmebetegnek. Ezek után, az elmeosztály lakóit minek kell nevezni, hogy ne lehessen összetéveszteni õket a polgárpukkasztókkal, vagy a gyorsan zenélõkkel?! Amúgy, tetves, izé, kedves tegnapelõtti! A kérdés fõ témája a pornográfia. Mielõtt leanyázol mindenkit, aki nem te vagy, válaszolj a kérdésre! (Vagy talán az lehet a bajod, hogy túl korán "végzel a dolgoddal", és megpróbálod a pszichológusokat védve a pornóra hárítani a felelõsséget, pedig a saját hibádból nem tanultad meg normálisan az ötcombút használni?!)

3 nappal a nem várt előtt negatív a teszt. Van még remény? Túl korai volt?

Legjobb válasz: Ez még önmagában nem jelent semmit. Az, hogy pár nappal a nem várt elõtt lehet pozitívat tesztelni feltételes mód csak (kimutathatja), de egyáltalán nem törvényszerû, hogy mindenkinél így van.

Ez még önmagában nem jelent semmit. Az, hogy pár nappal a nem várt elõtt lehet pozitívat tesztelni feltételes mód csak (kimutathatja), de egyáltalán nem törvényszerû, hogy mindenkinél így van.
Lehet, hogy várnod kellett volna még pár napot, így megkímélted volna magad a csalódottságtól. Várd ki a nem várt napot, vagy az azutánit és tesztelj újra! Tudom, ezek a napok nagyon nehezen telnek, 6 hónapja élem át minden hónapban! Kitartás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!